Cele mai multe servicii VPN securizate în 2020

Majoritatea oamenilor ar fi de acord că, având în vedere amenințarea crescândă cu atacuri teroriste și nesiguranță, guvernele din întreaga lume fac bine luând măsuri de monitorizare și de urmărire a activităților teroriste în încercarea de a preveni evenimentele catastrofice. Acesta este motivul pentru care avem sediul comunicării guvernamentale a Regatului Unit, ANS-ul SUA, chinezii cu marele lor firewall și chiar sistemul central de monitorizare al indienilor. Oricât de bine intenționat ar putea fi, s-ar putea să nu sune prea bine cu cei dintre noi care simțim profund despre confidențialitatea și anonimatul online. Acesta este motivul pentru care tot mai multe persoane continuă să apeleze la VPN. Care este cel mai sigur VPN din 2020? Citiți recenzia de mai jos pentru a afla.


Cele mai multe servicii VPN securizate în 2020

Cele mai multe servicii VPN securizate în 2020

Cea mai mare securitate VPN în 2020

Genul de servicii VPN necesare pentru a rămâne protejat chiar și sub supravegherea guvernului trebuie să fie de cea mai bună calitate, cu diferite niveluri de criptare. Pe piața de astăzi, există diverse servicii care pretind că oferă un nivel ridicat de criptare, dar foarte puțini dintre ei o fac. Pentru a vă ajuta în timp ce luați această decizie, am decis să facem o revizuire a celor mai bine criptate servicii VPN de pe piață. Citiți mai departe.

1. ExpressVPN

În calitate de furnizor care este deja pe piață de aproape 8 ani, ExpressVPN a fost în fruntea tuturor tehnologiilor de criptare care continuă să apară, făcând tot posibilul să le utilizeze clienților de îndată ce vor putea. Nivelurile lor multiple de criptare se datorează diferitelor protocoale VPN pe care le acceptă, dintre care unele includ SSTP, PPTP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP și L2TP / IPSec. Toate acestea asigură protecția gradului militar peste conexiunea dvs..

ExpressVPN oferă un pachet de prețuri pe care mulți alți furnizori VPN nu l-ar putea compara, dar dacă veți fi după cea mai bună formă de criptare de pe piață, atunci va trebui să vă confruntați. Cele trei planuri de prețuri oferite vă permit să plătiți în intervale de 1, 6 și 12 luni, iar rețeaua lor extinsă de peste 97 de servere din peste 75 de țări vă asigură că conexiunea dvs. rămâne activă pe toată durata abonamentului.

Serviciul are, de asemenea, un software compatibil cu dispozitivul dvs. Mac, Android, Linux sau iOS, ceea ce înseamnă că îl veți putea rula pe o gamă largă de electronice. Dacă nu sunteți sigur dacă acesta este sau nu acest serviciu pentru dvs., atunci ar fi mai bine să îl testați mai întâi înainte de a lua o decizie. ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile în care veți putea vedea cât de bine se potrivesc serviciile lor în funcție de preferințele dvs. În cazul în care vă confruntați cu probleme, echipa lor de îngrijire a clienților va fi întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta 24/7.

2. IPVanish

Cu o listă de peste 25.000 de IP-uri, IPVanish utilizatorii au o mulțime de locații virtuale din care să aleagă. Acest lucru le garantează că își vor avea întotdeauna locația ascunsă și identitatea lor ascunsă. Protocoalele precum OpenVPN, PPTP și L2TP asigură că conexiunea tuturor este bine securizată, iar la 7,50 USD pentru o lună, 20,24 USD pentru 6 luni sau 59,49 USD pe an, valoarea pe care o obțineți nu este chiar atât de rea..

Spre deosebire de majoritatea celorlalți furnizori, IPVanish oferă doar 7 zile cu garanția înapoi. Durata este puțin scurtă pentru a afla exact cât de bine funcționează serviciul lor, dar încurajăm toată lumea să profite la maxim prin testarea tuturor. Aplicațiile care vin cu serviciul îi permit să funcționeze pe Android, iOS, Windows, Mac și Mac OS X fără niciun fel de sclipici, deși încă nimic pentru cei care sperau să-l ruleze pe Linux. Procedura de configurare este destul de simplă, iar pentru oricine nu este sigur de ce să facă, există o serie de tutoriale și ghiduri video care vă vor ajuta să mergeți pe drum..

3. NordVPN

Cu 1.1015 servere și numărare, NordVPN continuă să lucreze la o fiabilitate crescută pentru clienții lor, iar acest lucru pare să funcționeze foarte bine pentru ei. De asemenea, oferă până la 6 conexiuni simultane și există o legiune de oameni care se înscriu cu acestea pe baza acestei capacități. Oferta lor de doi ani la 3,29 dolari pe lună iese în evidență și pe piață, iar criptarea lor din 2048 asigură pe toți cei abonați cu o protecție continuă. Caracteristici precum un comutator de ucidere pe Internet și o protecție DNS puternică adaugă la lista sa de mecanisme de securitate.

4. CyberGhostVPN

A fi bazat în România înseamnă CyberGhost nu trebuie să respecte legile privind păstrarea datelor, așa cum se întâmplă în multe alte servicii VPN cu sediul în SUA sau Marea Britanie. Acest lucru asigură clienților că vor putea continua cu navigarea fără a fi nevoiți să păstreze istoricul lor. Asta, pe lângă diferitele protocoale VPN pe care le suportă (PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec), le permite să cripteze datele clientului lor și să le garanteze o protecție online completă..

Rețeaua lor de server destul de mare de peste 1045 de servere distribuite în 30 de țări te face să te gândești la planurile de prețuri ca fiind destul de corecte, având în vedere că există atât de mulți furnizori care încarcă mult mai mult și au o rețea mult mai mică. Pentru un abonament de o lună, veți fi taxat 10,49 USD, timp de 6 luni, 35,40 USD și timp de 2 ani, 69,60 USD. Va trebui să credităm VPN-ul CyberGhost pentru a face planul pe 2 ani, deoarece nu am văzut că este oferit de niciun alt furnizor.

Concluzie cu privire la cele mai sigure servicii VPN din 2020

În ciuda faptului că majoritatea serviciilor VPN utilizează relativ aceeași tehnologie în furnizarea serviciilor lor, sunt caracteristicile unice și capacitățile avansate care le diferențiază unele de altele, chiar și atunci când se ia în considerare care dintre ele are cel mai fiabil nivel de criptare. Dacă ați ales furnizorul dvs. din lista noastră, anunțați-ne cum a decurs totul lăsând un comentariu mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map