Comparație ExpressVPN vs BulletVPN 2020

În prezent, poate fi destul de dificil să alegeți VPN-ul potrivit datorită faptului că mulți furnizori premium de servicii VPN oferă specificații similare. Acesta este în principal motivul pentru care am depus efortul de a realiza această analiză comparativă între ExpressVPN și BulletVPN.  Scopul acestei comparații este de a vă facilita să vă dați seama care dintre cele două vi se potrivesc.


ExpressVPN vs BulletVPN

ExpressVPN vs BulletVPN

Prezentare rapidă a ExpressVPN și BulletVPN

Atât BulletVPN cât și ExpressVPN oferă utilizatorilor lor aplicații VPN ușor de utilizat disponibile pe PC, Mac, Android, iPhone, și chiar Amazon Fire Stick.

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, în timp ce BulletVPN are sediul central în Estonia. Nici o țară nu a pus în aplicare nicio lege de păstrare a datelor, nu fac parte din alianța cu 5 ochi.

Ambii furnizori de servicii VPN respectă o politică strictă fără jurnaluri, care este clar prezentată în politicile lor de confidențialitate. Cu alte cuvinte, acestea nu urmăresc ce site-uri web vizitați sau aplicații pe care le utilizați în timp ce sunteți conectat la serverele lor VPN.

ExpressVPN este în jur de ceva timp mai mult decât BulletVPN. Cu toate acestea, îmbunătățirile drastice pe care BulletVPN le-a implementat pe site-ul său web, locațiile VPN, precum și diverse aplicații, au făcut să stea umăr la umăr cu alte servicii VPN populare..

Funcții premium, cum ar fi criptarea de grad militar, comutatoarele de server VPN nelimitate, un Switch Kill, serviciul pentru clienți în direct și proxy-urile Smart DNS sunt prezente în ambele servicii VPN.

Deși site-urile BulletVPN și ExpressVPN sunt ușor de navigat, singura caracteristică pe care considerăm că lipsește de pe ambele site-uri este un Warrant Canary. Practic, este o metodă care permite VPN-urilor și altor servicii online să-și informeze utilizatorii că au fost primiți cu o citație fără să încalce ordinele judecătorești.

Consultați extinderea noastră Recenzie BulletVPN și Recenzie ExpressVPN pentru o analiză aprofundată a ceea ce fiecare dintre aceste două VPN-uri aduce în tabel.

Prețuri

Taxe BulletVPN $ 10.98 în fiecare lună, 89,98 USD pe bază anuală sau 54,98 USD la fiecare șase luni. Sunteți liber să plătiți prin PayPal, carduri de credit, Bitcoin sau transfer prin cablu, carduri preplătite și portofele electronice.

În timp ce procesul lor gratuit este scurt (1 zi), banii inapoi garantat vă permite să obțineți un abonament de o lună pentru a putea încerca întregul pachet. Indiferent de planul în care ajungeți să vă abonați, primiți criptare de grad militar, comutatoare de server nelimitate și lățime de bandă nelimitată împreună cu un Opțiune DNS inteligentă.

Cu ExpressVPN, este „obțineți ceea ce ați plătit”. Acest furnizor percepe un preț premium pentru serviciile sale premium. Abonații ExpressVPN factură $ 12.95 / luna, și 99,95 USD / an, ceea ce este departe de ceea ce este considerat un buget. În mod similar, ExpressVPN oferă un Garanție de returnare de 30 de zile precum și a DNS inteligent opțiune. 

Câștigător: BulletVPN 

Politica de Confidențialitate

Ambele servicii se bazează în țările în care nu se aplică legi de păstrare. Sediul ExpressVPN se află în sediul central Insulele Virgine Britanice, în timp ce BulletVPN este activat Estonia. Acest lucru îi face departe de îndemâna Asocierea Five Eyes. Fiecare are o anumită politică de confidențialitate, dar rezultatul final este același, ei nu colectați niciodată datele dvs..

Conform site-ului ExpressVPN:

„ExpressVPN NU și NU va înregistra NICIODATĂ adresele IP, istoricul de navigare, destinația traficului și interogările DNS.”

Deși multe VPN-uri susțin că nu se conectează la activitățile utilizatorilor, cele mai multe dintre ele au foarte multe politici de logare discutabile. Dar nu este cazul ExpressVPN, deoarece politica lor este clar. Acest furnizor respectă un caracter destul de strict Politica „Fără logare”, ceea ce înseamnă că ei nu urmăriți și nu depozitați datele dvs. personale în timp ce folosiți serviciile lor.

Politica de confidențialitate BulletVPN este la fel transparent și clar cât se poate. Iată ce arată site-ul lor oficial:

„Nu colectăm niciun fel de istoric de navigare a utilizatorilor, istoricul conexiunilor, trafic și transfer de date sau interogări DNS și nici nu stocăm jurnalele de conexiune VPN de orice tip. Aceasta înseamnă că nu stocăm adresa și portul IP al utilizatorului, adresa IP și portul serverului VPN sau încercarea de conectare VPN, stabilirea conexiunii sau data și ora deconectării. “

Cu alte cuvinte, BulletVPN nu colectează datele dumneavoastră nici nu stocați orice activitate de navigare.

Câștigător: Ambele 

Securitate

BulletVPN folosește o mare varietate de protocoale (inclusiv OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 și PPTP), Criptare de 256 biți, și Taste RSA pe 4096 biți.

BulletVPN este un VPN de înaltă calitate care are un comutator ucide, și o tehnologie de top de confidențialitate numită Scutul de gloanțe, care nu permite utilizatorilor să se conecteze la internet dacă nu sunt conectați la un server BulletVPN în primul rând. Aveți libertatea de a activa sau dezactiva ambele aceste funcții din setările aplicației BulletVPN, dar sugerăm să le păstrați pornite, deoarece acestea vor păstra datele dvs. securizate doar în cazul în care conexiunea VPN scade în mod neașteptat..

ExpressVPN oferă, de asemenea, un foarte la îndemână comutator ucide care deconectează automat orice software pe care îl utilizați de pe Internet în cazul în care conexiunea VPN scade brusc. ExpressVPN folosește un puternic Criptare AES de 256 biți de asemenea.

De fapt, atunci când CIA sau FBI decid să protejeze transmisia de date sensibile, acestea le folosesc Criptare AES-256. În timp ce majoritatea utilizatorilor nu vor avea nevoie de mai mult „OpenVPN“, Oferte ExpressVPN SSTP, L2Tp / IPsec și PPTP suport de protocol.

Câștigător: Ambele 

Dispozitive compatibile

Ambele servicii au aplicații dedicate aproape tuturor sistemelor de operare majore de acolo. Aceasta include aprecierile pentru Windows, Mac, iOS, Android și multe altele. Cu toate acestea, prin funcția lor Smart DNS, puteți debloca restricțiile regionale pentru o gamă largă de dispozitive, chiar dacă acestea nu sunt compatibile în mod nativ cu clienții VPN. Să aruncăm o privire la ce dispozitive acceptă fiecare dintre acești concurenți VPN de top.

BulletVPN

 • ferestre
 • Mac
 • Android
 • iPhone și iPad
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Routere
 • Transmiterea consolei media (prin intermediul Smart DNS):
  • Apple TV
  • Roku
  • Televizor inteligent
  • PS4
  • PS3
  • Xbox One
  • Xbox 360

Câștigător: ExpressVPN 

Relații Clienți

Un echipaj dedicat de asistență este destul de esențial pentru orice serviciu online și include furnizori VPN. S-ar putea să vă confruntați cu probleme în timp ce încercați să configurați o aplicație VPN pe unul dintre dispozitivele dvs. sau pur și simplu doriți să obțineți mai multe informații despre momentul în care abonamentul dvs. la VPN este scăzut. Oricare ar fi cazul, doriți ca cineva să răspundă la întrebările pe care le-ați putea avea.

BulletVPN oferă următoarele opțiuni de asistență pentru clienți: chat în direct, o bază de date cu întrebări frecvente, ghiduri de configurare, depanare și bilete de asistență. Dacă doriți să adresați echipei de asistență BulletVPN o întrebare, puteți utiliza funcția mai multe limbi sistem de bilete. Timpurile în care vor primi răspunsurile variază în funcție de complexitatea întrebării. Puteți găsi un verde Buton Live Chat în colțul din dreapta jos al site-ului BulletVPN. De asemenea, puteți trimite un bilet direct prin aplicația BulletVPN. Pe scurt, BulletVPN oferă Suport Premium 24/7 peste E-mail sau chat live.

ExpressVPN se mândrește cu 24/7 365 caracteristică chat live, de asemenea. Compania oferă și alte metode tradiționale de asistență pentru clienți, inclusiv formularele de contact, o secțiune de întrebări frecvente și e-mailurile de asistență. Acum, dacă aveți complicații atunci când optați pentru una dintre aceste metode de modă veche, ExpressVPN vă va redirecționa către echipa de suport live.

Nici serviciul VPN nu oferă asistență telefonică. Deși unii utilizatori ar putea prefera să își comunice problema printr-un apel telefonic, este posibil să nu ofere cele mai bune mijloace de asistență pentru probleme tehnice. Acesta este motivul pentru care majoritatea VPN-urilor nu au folosit probabil acest mod particular de a-și susține baza de utilizare.

Câștigător: Ambele 

Viteză și servere

ExpressVPN este unul dintre foarte puținii furnizori VPN care oferă de fapt viteză și fiabilitate. Când sunt testate, ambele vitezele de descărcare și încărcare au fost de top și consistente. Acest furnizor are, de asemenea, o rețea de servere mai mare (160 de locații în 94 de țări) cu servere rapide la viteze constante.

BulletVPN se prezintă ca VPN cu „viteze rapide în flăcări”. Conform testelor, BulletVPN a arătat viteze constante, mai ales când le-am folosit viteza mare servere etichetate.

Rețeaua lor de server continuă să se extindă. De când le-am revizuit pentru prima dată, au adăugat încă 21 de țări. Este încă mai puțin decât ceea ce oferă ExpressVPN, dar ajung cu siguranță acolo. Până la momentul scrierii, BulletVPN are 111 locații server în 47 de țări.

Câștigător: ExpressVPN 

ExpressVPN vs BulletVPN – Verdictul

BulletVPN ar fi o opțiune excelentă pentru un streamer sau un torrenter greu. Transparența furnizorului o face o opțiune fiabilă pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate. Nu mai vorbim de decent specificații privind confidențialitatea și securitatea trebuie să ofere. Acest furnizor ușor de utilizat este promițător, dar cu toate cele spuse, ExpressVPN este câștigătorul acestei comparații. Doar că ExpressVPN oferă un serviciu fantastic care include o gamă largă de caracteristici sigur că va fi pe placul tuturor. ExpressVPN este rapid, sigur, sigur și de încredere. Dar până la urmă, trebuie să le încercați și să judecați pentru voi înșivă. Ce VPN credeți că ar fi trebuit să câștige? Ce VPN ai fi ales? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. S-ar putea să găsiți cele mai bune alternative ExpressVPN benefice.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map