De ce să folosiți un VPN cu servicii VoIP? Care sunt cele mai bune?

Ce este exact VoIP? Nu este surprinzător că majoritatea oamenilor nu știu ce înseamnă acest termen, chiar dacă folosesc această tehnologie în fiecare zi.


Cele mai bune VPN-uri pentru apeluri prin VoIP

Cele mai bune VPN-uri pentru apeluri prin VoIP

A fost o perioadă în care comunicarea la distanță nu a fost deloc ușoară, deoarece internetul nu exista și apelurile telefonice erau scumpe. Acest lucru a fost înainte ca sectorul privat să stabilească soluții la aceste probleme.

Jocul s-a schimbat

Efectuarea unor apeluri telefonice la distanță era destul de inimaginabilă, deoarece erau exorbitante. Acesta este motivul pentru care, atunci, scrisorile erau atât de comune. Dar serviciile „Voice over Internet Protocol” au schimbat întreaga față a comunicării.

VoIP înseamnă protocol de voce peste Internet. Pare complicat? Nu, pentru că în fiecare zi, majoritatea dintre noi folosesc o formă de apelare VOIP. Skype, Google Hangouts, WhatsApp sunt toate formele de apeluri VoIP.

Sunt populari de ani buni, deoarece sunt ușor de utilizat. De asemenea, sunt extrem de accesibile decât apelurile telefonice convenționale. De exemplu, efectuarea unui apel telefonic normal din SUA în Marea Britanie poate costa 1 dolar pe minut.

Dar dacă folosești Skype pentru a face un astfel de apel, te va costa cât un cent pe minut, ceea ce este o afacere bună. Deoarece Internetul este ușor accesibil astăzi, iar majoritatea oamenilor sunt dotate cu smartphone-uri și laptopuri, apelurile la distanță prin VoIP sunt fără probleme și ieftine.

Pe scurt, „Protocolul de voce peste Internet” este un serviciu de telefon livrat pe internet și transformă intrarea vocală într-un semnal digital. Dacă apelantul și receptorul vorbesc pe aceeași platformă, apelul este gratuit.

Cu toate acestea, în unele țări, apelurile VoIP sunt interzise. Aceasta se aplică Emiratelor Arabe Unite, de exemplu. Oamenii de acolo trebuie să apeleze la o rețea privată virtuală pentru a accesa servicii precum Skype, Hangouts și WhatsApp. Înainte de a discuta despre cele mai bune VPN-uri pe care să le utilizăm pentru accesarea VoIP, să vedem de ce tehnologia VoIP este atât de populară.

Popularitatea VoIP

Există milioane de motive pentru care tehnologia VOIP a fost adoptată pe scară largă de milioane de oameni din întreaga lume. VoIP oferă funcții care nu sunt posibile apeluri telefonice neconvenționale. Tehnologia VoIP poate fi utilizată pentru a efectua apeluri vocale și video.

Această tehnologie revoluționară a făcut posibilă păstrarea legăturii, indiferent cât de lungă este distanța. Unele dintre caracteristicile definitorii ale tehnologiei VoIP sunt:

Eficiența costurilor

Știm cu toții că ar fi scump să facem un telefon telefonic regulat cu cineva din cealaltă parte a lumii. Cu toate acestea, acest lucru a fost facilitat cu ajutorul tehnologiei VoIP, care este ușor accesibilă oriunde există o conexiune la internet.

Nu contează cât de departe vă chemați locul; atâta timp cât conexiunea dvs. la internet este puternică, apelul va fi fără probleme. De exemplu, dacă tu și persoana pe care o chemați sunteți pe Skype, apelul nu vă va costa nimic.

Dar dacă efectuați un apel de la Skype la un număr obișnuit de telefon mobil, costul apelului va fi mai mic decât un cent pe minut. O astfel de accesibilitate este de neimaginat în apelurile telefonice obișnuite.

portabilitate

Apelarea prin VoIP nu are restricții geografice. Dacă utilizați un operator de telecomunicații obișnuit pentru a efectua un apel telefonic, trebuie să activați serviciile de roaming dacă doriți să accesați serviciul în orice altă țară.

Dar dacă utilizați Skype Hangouts WhatsApp sau orice alt serviciu care utilizează tehnologia VOIP, puteți efectua apeluri din și către orice parte a lumii, indiferent de locația dvs..

Atâta timp cât ai un laptop sau un dispozitiv mobil care se poate conecta la internet, te poți bucura cu ușurință și fără probleme de apelurile „Voice over Internet Protocol”. În cele mai multe cazuri, tarifele dvs. de date vor rămâne aceleași indiferent de locația de la care efectuați apelul.

Securitate

Tehnologia VoIP este mult mai avansată decât apelurile telefonice obișnuite, iar securitatea oferită este, de asemenea, mai bună. Apelurile VoIP sunt sigure, deoarece conexiunea este criptată și nu poate fi hackată. Aplicațiile utilizate pentru efectuarea acestor apeluri sunt criptate și protejate de accesul neautorizat.

Cele mai bune VPN-uri pentru deblocarea serviciilor VoIP

Mulți sunt furnizorii de VPN care apar pe piață astăzi. Fiecare dintre ele promite o securitate puternică, viteze mari, descărcări rapide și servicii de top. Găsirea celui mai bun VPN de utilizat pentru VoIP înseamnă a da anumite caracteristici o importanță mai mare față de celelalte, inclusiv lucruri precum viteza și distribuția serverului. Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire unele dintre cele mai bune VPN-uri pentru serviciile VoIP.

1. ExpressVPN

ExpressVPN face lucruri minunate pentru utilizatorii VoIP. Compania are o rețea mare de 145 de servere în 94 de țări diferite, o mulțime de alegeri. Dacă sunteți deloc îngrijorat de pierderea calității apelurilor, ExpressVPN este cu siguranță calea de urmat. În plus, ExpressVPN dispune de o politică de înregistrare a traficului zero pentru a vă ajuta să vă păstrați datele din mâinile terților. O criptare AES de 256 biți împiedică ISP-urile și hackerii să nu se arunce în conversații private, permițându-vă să folosiți orice VoIP care vă place, fără să vă faceți griji pentru probleme de securitate. Citiți mai multe despre ExpressVPN în acest articol.

2. IPVanish

La fel cum sugerează și numele, IPVanish te face invizibil online. Serviciul există pentru a promova un internet gratuit și deschis, permițând utilizatorilor să ocolească filtrele de cenzură și să depășească blocajele guvernamentale cu ușurință. Rețeaua serviciului acoperă 850 de servere din 60 de țări diferite, cu peste 40.000 de adrese IP între ele. Aceasta oferă o cantitate enormă de libertate pentru utilizatorii VoIP care au nevoie de o conexiune solidă fără niciun decalaj. Pentru mai multe informații despre acest furnizor, citiți acest lucru articol.

3. NordVPN

NordVPN este un furnizor VPN de înaltă calitate, potrivit pentru deblocarea VoIP. Compania administrează o rețea mare de peste 1.000 de servere în 56 de țări diferite. NordVPN configurează multe dintre aceste servere pentru o viteză optimă. Acest furnizor face unele lucruri grozave cu confidențialitate și securitate online, în special cu funcția sa dublă VPN. Conversațiile VoIP care profită de această criptare dublă înfășurată sunt de neîntrerupt, chiar și pentru supercomputere masive. Mai multe despre NordVPN aici.

4. BulletVPN

Cel mai bun lucru BulletVPNServiciul este confidențialitatea de care vă bucurați ca urmare a conectării criptate. Dacă vă pasă de informațiile dvs. personale și nu aveți terți care să asculte conversațiile, atunci BulletVPN este ceea ce aveți nevoie. Dacă aveți în vedere și alți furnizori, asigurați-vă că aruncați o privire bună asupra funcțiilor pe care le oferă și, de asemenea, comparați-le cu tipul de cerințe pe care le aveți. Profitați de garanția de returnare a banilor de 30 de zile de la Bullet VPN Pentru mai multe caracteristici despre BulletVPN, citiți secțiunea următorul articol.

De ce să folosiți un VPN pentru serviciul VOIP?

Deși în unele țări serviciul VoIP face parte din viața de zi cu zi a oamenilor, în alte țări aceste servicii nu sunt permise. De obicei, țările cu un regim opresiv sunt de obicei cele care interzic utilizarea acestei tehnologii.

Unele dintre țările în care serviciile VoIP sunt interzise sunt China, Emiratele Arabe Unite, KSA, Oman, Coreea de Nord, Kuweit, Libia și Mexic.

Dacă doriți să utilizați aplicații pentru apeluri video sau vocale în aceste regiuni, trebuie să obțineți acces printr-o rețea privată virtuală. VPN-urile au posibilitatea de a debloca tot felul de aplicații și servicii, indiferent dacă sunt blocate în regiune sau sub control guvernamental.

În aceste zile, oamenii preferă să folosească un serviciu VPN împreună cu un serviciu VPN, deoarece cele două combinate oferă avantaje semnificativ mai mari.

Modul în care VPN-urile deblochează serviciile VOIP

Rețelele private virtuale nu numai că deblochează serviciile VoIP, dar oferă și un strat suplimentar de securitate. Serviciile „Voice over Internet Protocol” sunt criptate, iar apelurile sunt de obicei protejate de accesul neautorizat. Totuși, amenințările de securitate există întotdeauna. Instanțele de apelare prin VoIP nu sunt auzite.

Prin urmare, un VPN asigură comunicarea mai ușoară, oferind în același timp accesibilitate ușoară în orice regiune.

În țări precum China, serviciile VPN și VoIP nu sunt permise. Deși acest lucru face dificil accesul la serviciile dorite, nu este imposibil să găsiți o VPN care să vă permită să deblocați serviciile de apeluri vocale și video.

Furnizorii VPN reputați precum ExpressVPN au încă capacitatea de a debloca servicii restrânse în țări precum Emiratele Arabe Unite, China și Rusia. Înainte de a alege un serviciu VPN pentru deblocarea aplicațiilor VoIP, informați mai scurt dacă funcționează în toate regiunile.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map