Este ExpressVPN sigur de utilizat?

În această zi și vârstă, este important să ai un instrument de securitate precum VPN în arsenalul tău. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile se nasc egale. În timp ce unele VPN-uri promit doar confidențialitate și securitate, altele furnizează. Dacă vă întrebați dacă ExpressVPN oferă într-adevăr utilizatorilor săi confidențialitate și securitate, citiți mai departe pentru a vă primi răspunsul.


Este ExpressVPN în siguranță?

Este ExpressVPN în siguranță?

Politica de confidențialitate a ExpressVPN

Pentru început, ExpressVPN are una dintre cele mai stricte și mai transparente politici de confidențialitate pe care le-am citit. Ei au foarte clar modul în care se ocupă cu datele utilizatorului lor. Ele explică chiar fiecare nevoie de a înregistra datele pentru a arăta cum nu afectează acest utilizator:

Deși serviciul indică clar că păstrează jurnalele cu privire la procesul de înregistrare, acestea sunt de asemenea clare în modul în care sunt utilizate datele. Politica de confidențialitate a ExpressVPN arată clar că, deși ar putea ști că un utilizator a utilizat serviciul, habar nu au cum:

Politica de confidențialitate detaliază măsurile de securitate luate de ExpressVPN pentru a păstra securitatea serverelor sale și a utilizatorilor,

„Serverele sunt adăpostite în centre de date cu puternice practici de securitate. Niciunul dintre aceste centre de date nu ne solicită să colectăm sau să stocăm date despre trafic sau informații personale legate de utilizarea serviciilor VPN. Dacă vreun centru de date ar cere să ne înregistrăm aceste date, încetăm imediat operațiunile cu centrul de date menționat și vom găsi opțiuni alternative. “

Cu alte cuvinte, puteți avea încredere că ExpressVPN oferă utilizatorilor săi confidențialitate pe care pot conta. De fapt, vă voi arăta un exemplu din viața reală a politicii lor de confidențialitate în acțiune puțin mai departe în articol.

Caracteristicile de securitate ale ExpressVPN

Există multe funcții de la ExpressVPN care lucrează activ pentru menținerea securității utilizatorilor săi. Iată câteva dintre funcțiile care asigură securizarea conexiunii tale la internet:

Tunel Split

Una dintre caracteristicile oferite de acest furnizor de servicii este tunelarea divizată. Această caracteristică oferă utilizatorilor mai mult control asupra datelor redirecționate. Mai exact, utilizatorii pot selecta traficul pe care doresc să fie redirecționat. Cu alte cuvinte, puteți menține nivelul de securitate necesar de la un VPN fără a compromite accesul la rețeaua locală sau viteza dvs. de internet.

encriptarile

VPN-urile criptează datele dvs. în timp ce călătorește de la serverul securizat la computer și înapoi. ExpressVPN folosește criptarea AES-256, „același standard de criptare adoptat de guvernul SUA”. Până în prezent, nici măcar un supercomputer nu a reușit să rupă miliarde de posibilități de combinație pentru această criptare.

Cu alte cuvinte, niciun terț, fie că este un ISP, o entitate guvernamentală sau un furnizor de WiFi, nu vă poate accesa datele în timp ce utilizați ExpressVPN.

Mascare IP

ExpressVPN vă ascunde adresa IP și vă oferă un IP comun pe baza serverului la care vă conectați. Aceasta înseamnă că veți avea aceeași adresă IP ca (eventual) mii de alți utilizatori. Cu alte cuvinte, IP-ul pe care îl prezentați nu vă va urmări.

DNS cu cunoștințe zero

Una dintre marile caracteristici de securitate oferite de ExpressVPN este caracteristica lor DNS cu cunoștințe zero. Un DNS este modul în care un dispozitiv „traduce adresa URL pe care un tip uman face clic pe [o] șir de numere” care poate fi citit de dispozitiv. Spre deosebire de alți furnizori VPN, ExpressVPN oferă propriul serviciu DNS cu serviciul VPN. Deoarece DNS-ul furnizorului este, de asemenea, criptat, elimină eventualele vulnerabilități de securitate oferite de un DNS nesecurizat.

Cu alte cuvinte, utilizatorii ExpressVPN sunt feriți de „cenzură, filtrare DNS, phishing și alte manipulări”. Pentru a adăuga acest lucru, deoarece solicitarea DNS nu părăsește niciodată tunelul VPN, obțineți un timp de răspuns mai rapid.

Dovadă în viață reală – Confidențialitatea în acțiune a ExpressVPN

În 2016, ambasadorul Rusiei în Turcia, Andrei Karlov, a fost asasinat de polițistul turc Mevlüt Mert Altıntaș. Un an mai târziu, presa turcă a declarat că cineva a folosit serverele ExpressVPN pentru a șterge dovezile legate de asasinat.

Ulterior, autoritățile turce au confiscat un server ExpressVPN în încercarea de a găsi date care leagă identitatea celui care a eliberat probele. Fidel politicii lor de confidențialitate, ExpressVPN nu a putut ajuta autoritățile turce, deoarece nu au fost găsite date relevante.

ExpressVPN a lansat o declarație în care discută problema, explicând angajamentul lor față de politica lor de log-zero și denunțând utilizarea serviciilor VPN pentru activități ilegale.

Este ExpressVPN în siguranță? – Verdict final

Pe scurt, da. ExpressVPN este un furnizor de servicii VPN sigur și privat. Puteți fi sigur că serviciul pe care îl veți primi va corespunde revendicărilor făcute pe site-ul lor către un T. Cu ExpressVPN, puteți fi sigur că veți primi o conexiune VPN sigură în orice moment..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map