Examinare ExpressVPN – Este cea mai bună VPN din 2020?

Examinare ExpressVPN


Examinare ExpressVPN – Index de conținut

 • Prezentare generală
 • Prețuri
 • Metode de plata
 • Servere și locații VPN
 • Confidențialitate și securitate
 • Aplicații ExpressVPN
 • Test de viteză
 • Serviciu clienți
 • ExpressVPN Vs Alte VPN-uri
 • Caracteristici suplimentare
  1. Kill Switch
  2. Tunel Split
  3. MediaStreamer
 • Încercare gratuită ExpressVPN?
 • Argumente pro şi contra
 • Merită ExpressVPN?

Prezentare generală ExpressVPN

ExpressVPN este în prezent principalul furnizor în industria VPN. Succesul său se bazează pe performanțele sale excepționale, precum și pe incredibilul suport pentru clienți pe care îl oferă.

Viteze ultra rapide, suport excelent 24/7 pentru clienți, tehnici de criptare de calitate militară și aplicații client ușor de utilizat – toate contribuie la satisfacția clienților. Mai mult decât atât, ExpressVPN respectă o politică strictă fără jurnaluri care îți îmbunătățește anonimatul online. Mai mult, puteți utiliza funcția pentru torenting fără a privi peste umăr.

Garanția sa de restituire a banilor de 30 de zile este un punct important de vânzare – vă este ușor să obțineți ExpressVPN fără riscuri.

ExpressVPN are o jurisdicție operațională în Insula Virgin Virgin. Acest lucru înseamnă că VPN are puterea de a vă proteja informațiile împotriva regimurilor autoritare cu politica sa cu zero jurnaluri.

Banii inapoi garantat 30 de zile
Sunt permise conexiuni concomitente 5 dispozitive
Servicii de streaming acceptate Netflix, BBC iPlayer, YouTube Red, Hulu și toate celelalte puncte de difuzare importante
Fără politici de jurnal da
Criptarea AES de 256 biți de grad militar
Protocoale OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP
Caracteristici speciale VPN Split tunneling, Kill Switch, mascare de adresă IP, zero-cunoaștere DNS, test de viteză,
Relații Clienți Suport live 24/7
Locații server 160+ orașe din 94+ țări
Numărul de servere 3000+ servere
Comutatoare de server Nelimitat
Traficul de date Nelimitat
Dispozitive acceptate & extensii web Windows, Linux, Mac, iOS, macOS, Apple TV, Amazon FireTV, Xbox, PlayStation, Routere Chrome, Firefox
Competența juridică VPN Insula Britanică a Virginiei

Pentru a ne asigura că ne-am înțeles corect, am decis să efectuăm un test complet pe ExpressVPN. Am adunat experiența noastră despre VPN și am compilat o recenzie cinstită a ceea ce am învățat. Prin urmare, vă sugerăm să continuați să citiți pentru a avea șansa de a experimenta practic toate avantajele și contra de la ExpressVPN.

Prețuri și opțiuni de plată

Examinare ExpressVPN - prețuri și planuri

Ca și alte VPN-uri de top, ExpressVPN oferă trei planuri de abonament. Și în timp ce ratele planului său sunt aparent mari, haideți să analizăm modul în care fiecare dintre ele se vinde:

 • Nu există plan lunar care revinde la 12,95 USD în fiecare lună – o opțiune costisitoare, cu excepția cazului în care aveți nevoie de VPN pentru mai puțin de o lună.
 • Este Plan de 6 luni merge pentru 9,99 USD pe lună, care este facturat 59,95 USD la fiecare 6 luni – nu este recomandabil.
 • În cele din urmă, există plan anual care se vinde la 8,32 USD în fiecare lună – foarte recomandabil, deoarece veți plăti doar 99,95 USD la fiecare 12 luni.

Optiuni de plata

În ceea ce privește opțiunile de plată, vă puteți înscrie cu ExpressVPN folosind aproape orice metodă de plată la care vă puteți gândi. Sunt acceptate Bitcoin, Paypal, Visa, Mastercard, American Express și Discover.

Examinare ExpressVPN - Metode de plată

Garanție de returnare de 30 de zile

Banii inapoi garantat
Garanția de returnare a banilor de 30 de zile este, fără îndoială, unul dintre punctele de vânzare importante ale ExpressVPN. Având în vedere că VPN nu oferă un proces gratuit, puteți utiliza această caracteristică pentru a vă da seama de ce are de oferit înainte de a vă angaja permanent. Atâta timp cât reziliați abonamentul în primele 30 de zile de la abonament, ExpressVPN vă va rambursa banii.

Examinare ExpressVPN – servere și locații

Locații server ExpressVPN

ExpressVPN se mândrește cu o distribuție impresionantă de servere și locații. VPN are peste 3000 de servere în 160 de orașe majore din 94+ țări. Dispunerea de servere și locații atât de extinse, uniform distribuite în întreaga lume, asigură conexiuni rapide, deoarece se evită eventuale congestii pe un anumit server..

În egală măsură, distribuția largă de servere pe toate continentele înseamnă că vă puteți conecta la orice regiune geografică. Mai mult, ne-am interesat să aflăm că ExpressVPN acoperă chiar și țări represive precum China, Turcia și Rusia. Indiferent dacă doriți să vă conectați la un server din Asia, Africa, Europa, Nordul sau Sudul Americii, ExpressVPN v-a acoperit. Mai mult decât atât, prezicem că VPN nu își va extinde decât potențialul în toate regiunile din lume.

servere virtuale

De remarcat, ExpressVPN deține, de asemenea, mai multe locații de server virtual pentru anumite țări. Aceste servere virtuale vă permit să alegeți o adresă IP a unei țări îndepărtate precum Bhutan sau Sri Lanka, în timp ce traficul este redirecționat către o altă regiune. Obiectivul principal al acestor servere este de a asigura viteze rapide, păstrându-vă în siguranță.

Examinare ExpressVPN – Confidențialitate și securitate

intimitate

Am fost încântați să aflăm că ExpressVPN are o jurisdicție legală pentru a opera din Insulele Virgine Britanice. Mai mult decât atât, Insulele Virgine Britanice nu este legat nici de regulile din SUA privind păstrarea datelor, nici de reglementările UE privind DR – scutite de tratatul „14 ochi de supraveghere”. Acest lucru implică faptul că ExpressVPN nu este legat de nicio lege pentru a împărtăși datele utilizatorilor lor cu niciun guvern sau regim – justificând pretenția de a respecta o politică strictă fără jurnalele.

În mod cert, ExpressVPN colectează date minime despre utilizatori, dar este folosit doar pentru identificarea și soluționarea problemelor operaționale. Aceasta înseamnă că VPN-ul Insulei Virgine Britanice nu colectează informații personale care altfel ar pune în pericol confidențialitatea online, indiferent de.

Securitate

În mod cert, ExpressVPN folosește cele mai bune tehnici de criptare de grad militar pentru a vă asigura activitatea online. VPN folosește cifrul AES-256 la modă cuplat cu strângerea de mână RSA-406, precum și tehnicile de autentificare SHA-512 HMAC. Acesta este cel mai înalt nivel de securitate pe care îl poate oferi un VPN. Mai mult, acesta este, de asemenea, standardul de securitate utilizat de autorități precum guvernul SUA și experții în securitate.

De asemenea, ExpressVPN permite secretul perfect înainte – o cheie privată partajată care se schimbă la fiecare 60 de secunde. Acest truc de sistem îngreunează hackerii să pătrundă în oricare dintre criptările dvs. active – totul posibil prin schimbul de chei Elvela Curve Diffie-Hellman (ECDH)..

În timp ce majoritatea VPN-urilor de top tind să păstreze astfel de standarde de securitate – din moment ce criptările mari tind să afecteze în mod semnificativ viteze – ExpressVPN a reușit cumva să împerecheze sistemul lor de securitate extins cu viteze ultra-rapide. Nici o altă VPN nu este cunoscută pentru a oferi un astfel de amestec de securitate ridicată și viteze rapide.