Recenzie NordVPN – Cel mai bun serviciu VPN din 2020?

NordVPN este un VPN cu sediul în Panama, care este adesea notat de securitatea avansată, libertatea internetului și confidențialitatea completă. NordVPN este un serviciu premium care se livrează cu o tonă de caracteristici superioare, ceea ce îl face un VPN complet. VPN funcționează excelent cu Netflix SUA, precum și cu alte puncte de difuzare importante – un plus important.


Mai mult, în 2017, NordVPN a făcut public faptul că acum lucrează în China – creditarea funcției sale de tehnologie de ofuscitare. Evident, VPN este cunoscut că promite un „internet fără frontiere”. Ba mai mult, NordVPN a adăugat recent un nou pachet de abonamente care nu numai că este accesibil, dar durează până la trei ani.

Revizuirea NordVPN - Cel mai bun serviciu VPN din 2020?

Revizuirea NordVPN – Cel mai bun serviciu VPN din 2020?

NordVPN este unul dintre cei mai populari furnizori VPN din 2020. În această recenzie, voi arunca o privire asupra diferitelor caracteristici oferite de NordVPN. De asemenea, voi compara serviciul VPN cu alte VPN-uri cunoscute, cum ar fi ExpressVPN, IPVanish, HMA, PIA, și VyprVPN. Comparația se bazează pe preț, asistență, politică de rambursare, locații server, confidențialitate și securitate. Să aruncăm o privire la Revizuirea NordVPN 2020.

Statistici rapide

Banii inapoi garantat30 de zile
Sunt permise conexiuni concomitente6 dispozitive
Servicii de streaming acceptateNetflix SUA, BBC iPlayer, Hulu, HBO, Amazon Prime și multe altele
Fără politici de jurnalda
CriptareaCriptare SHA DHE-RSA-AES-256
Caracteristici specialeVPN dublu, ceapă peste VPN, tehnologie de obstrucție, Kill Switch, tehnologie SmartPlay, CyberSec, DNS Leak Resolver,
Relații CliențiSuport live 24/7
Locații server61+ țări
Numărul de servere5400+ servere
Comutatoare de serverNelimitat
Dispozitive acceptateWindows, Linux, Mac, iOS, iPhone, iPad, iPod, Android, Apple TV, routere, Fire TV, Smart TV, console de jocuri
Competența juridică VPNPanama

Ne-a luat zile întregi să compilăm această revizuire NordVPN și continuăm să o actualizăm, deoarece serviciul continuă să schimbe fiecare zori de veghe. În această recenzie, am încercat să analizăm toate funcțiile care vin cu VPN-ul, să evidențiem zonele pe care le simțim că pot fi îmbunătățite, în timp ce am precizat de ce NordVPN merită încercat.

Preț și plată NordVPN

Prețuri

NordVPN are patru planuri de a alege. La fel ca toate VPN-urile de top, planurile sale oferă aceleași caracteristici, dar diferă în perioada abonării.

Plată și prețuri NordVPN

Plată și prețuri NordVPN

Am analizat toate planurile de preț și iată ce implică acestea:

 • Există planul lunar care este cel mai scump și merge pentru 11,95 USD pe lună.
 • Apropierea este planul anual care revinde la 6,99 USD lunar, dar vei fi factura 83,88 USD în fiecare an. Merită doar, dacă ai nevoie de serviciu pentru un an.
 • Planul său de 2 ani vinde la 3,99 USD în fiecare lună și facturat la 95,75 USD la fiecare 24 de luni. A fost cel mai bun plan, dar puteți reține pentru planul nou introdus.

In cele din urma, planul de 3 ani care a fost adăugat recent. În prezent, este cel mai ieftin plan 2,99 USD lunar si este facturat la 107,55 USD la fiecare 3 ani. Mai mult, vă recomandăm cu mare încredere acest plan.

Verdict: În ceea ce privește prețurile, NordVPN este mult mai ieftin decât alți furnizori VPN de top, mai ales pe termen lung.

Metode de plata

Metode de plată NordVPN

Metode de plată NordVPN

Cu majoritatea VPN-urilor de top care dispun în prezent de metode de plată limitate, NordVPN preia conducerea cu mai multe metode de plată. Probabil, NordVPN are asociat cu Norton Security pentru a accepta în siguranță toate opțiunile de plată, inclusiv toate cardurile majore de credit, AliPay, UnionPay, Crypto valute și multe altele. În special, VPN nu mai acceptă PayPal ca plată și, după ce s-a consultat cu suportul lor tehnic superb, iată ce a spus Deacon [agentul la acea vreme]:

„Din păcate, nu mai acceptăm plăți PayPal. Decizia de a întrerupe suportul PayPal a fost luată pentru a avea un control complet asupra experienței noastre de cumpărare a clienților și pentru a reduce riscul de securitate. Acum vom putea oferi un sistem de plată unificat, găzduit de sine stătător, gestionat toate datele clienților și abonamente recurente de către noi înșine, în loc să le conducem către terță parte. Ne pare rău dacă acest lucru v-a cauzat inconveniente. ”

De remarcat, am fost excesiv de impresionați de opțiunea de plată a criptomonedelor. Puteți plăti pentru planul dvs. folosind diferite cripto-monede în timp ce vă mențineți confidențialitatea online – nu este necesar să introduceți informații personale.

Politica de rambursare

Garanția de returnare a banilor NordVPN

Garanția de returnare a banilor NordVPN

lui NordVPN 30 de zile garanție înapoi fără îndoială, un punct important de vânzare. Aceasta înseamnă că aveți timp de 30 de zile pentru a testa VPN-ul și dacă în această perioadă întâmpinați o problemă care nu poate fi rezolvată, atunci puteți solicita întotdeauna o rambursare. Datorită acestei garanții de returnare a banilor, poti beneficiați de procesul VPN fără a risca un ban.

Notă: După o lungă discuție cu agentul de asistență pentru plăți NordVPN, am aflat că politica de rambursare de 30 de zile nu se aplică dacă cumpărați planul VPN prin App Store sau Google Play Store. Aceasta înseamnă că va trebui să ceri o rambursare de la magazine manual.

Locații server NordVPN

NordVPN se mândrește cu o rețea extinsă de servere și locații – cele mai multe numere de orice VPN de top din industrie. VPN are peste 5413 servere bine distribuite în peste 61 de țări din întreaga lume. Mai mult, prezicem că distribuția serverului de către acest VPN va crește doar.

Am compilat o listă de distribuție a serverului de către acest VPN:

 • 61 servere în Africa, Orientul Mijlociu și India
 • 513 servere în regiunea Asia-Pacific
 • O înregistrare 2309 servere atât în ​​continentele Americii de Nord, cât și în cele de Sud
 • Și o curvă 2571 servere în întreaga Europă.

În special, toate serverele NordVPN acceptă adrese IP partajate și statice. Mai mult, în timp ce NordVPN nu reușise să identifice anumite regiuni de server, acestea indică acum regiuni în care se află serverele.

Servere speciale

NordVPN are o caracteristică impresionantă, care oferă diverse servere dedicate în funcție de sarcina pe care doriți să o realizați. Iată serverele speciale:

 • Anti DDoS: Aceste servere au un sistem de stabilitate îmbunătățit care oferă conexiune neîntreruptă
 • Servere IP dedicate: Aceste servere sunt disponibile numai utilizatorilor pe adrese IP dedicate
 • Servere VPN dublu: Aceste servere oferă dubla criptare. În sensul că traficul dvs. online este trecut prin două servere – prin urmare securitate dublă.
 • Servere P2P: Aceste servere sunt optimizate pentru torrenting și partajare securizată a fișierelor.
 • Ceapa peste VPN: Aceste tipuri de servere redirecționează mai întâi traficul prin VPN înainte de a-l transmite rețelei Tor – asigurând un plus de anonimat.
 • Servere nefixate: Acestea sunt servere dedicate utilizatorilor din țările cu o înaltă cenzurare. Serverele funcționează deghizând traficul VPN să apară drept trafic HTTPS obișnuit pentru a evita restricțiile.

Caracteristici NordVPN

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii VPN care să ofere utilizatorilor funcții care nu sunt disponibile împreună cu alții, NordVPN merită cu siguranță să verificați.

Tehnologia SmartPlay

SmartPlay este un DNS Smart special pentru NordVPN, care este adesea activat automat atunci când rulați o aplicație client – care vă permite să accesați site-urile blocate și conținutul cenzurat. Tehnologia SmartPlay a VPN vă permite să îmbinați numeroasele avantaje ale unei VPN, viteze super-rapide și stabilitate impresionantă a unui Smart DNS. Nu mai vorbim, funcția este ușor de utilizat. Mai mult, faptul că funcționalitatea este integrată inițial la baza serverului VPN înseamnă că nu va trebui să actualizați sau să activați manual.

DoubleVPN

VPN dublu este o caracteristică de securitate unică de NordVPN care garantează un dublu strat de securitate. În mod normal, de fiecare dată când vă conectați la un VPN, traficul dvs. este redirecționat către un server VPN pentru criptare înainte de a fi interesant pe internet. Cu toate acestea, cu o dublă VPN, traficul dvs. este mai întâi tunelat către un prim server VPN, apoi este redirecționat pe un al doilea server VPN înainte de a ajunge la destinația finală. Funcția asigură o criptare dublă.

Cu toate acestea, trebuie să știți că, cu dubla VPN, vin viteze reduse. Mai mult, această caracteristică nu este disponibilă pe toate serverele NordVPN, dar este disponibilă pe o listă limitată de combinații dublu-hop, cum ar fi Canada-SUA, Olanda-Rusia, Suedia-Olanda, Franța-Regatul Unit, Olanda-Marea Britanie și Hong Kong- Taiwan. În mod special, caracteristica este utilă pentru utilizatorii din țările dens cenzurate și zonele în care se aplică reglementările cibernetice stricte.

CyberSec

CyberSec este o caracteristică NordVPN care blochează automat site-urile suspecte pentru a vă asigura că conexiunea dvs. nu este vulnerabilă la atacurile cibernetice. Funcția vă protejează, de asemenea, de căderea pentru atacuri DDoS, prin faptul că vă feriți de controlul de botnet. În plus, CyberSec acționează ca un blocant de anunțuri prin împiedicarea pop-up-urilor nedorite, a conținutului auto-play și a altor reclame enervante pe diverse site-uri web.

Kill Switch

NordVPN are de asemenea un Switch Kill care este disponibil în aplicațiile client. Funcția funcționează prin deconectarea dispozitivului dvs. de la internet de fiecare dată când scade conexiunea VPN. Un Switch Kill este util atunci când doriți să lăsați dispozitivul nesupravegheat și nu doriți să riscați să vă expuneți. Mai mult, funcția vă va avantaja și atunci când treceți pe servere VPN.

În timp ce caracteristica Kill Switch este comună în rândul VPN-urilor, NordVPN a înregistrat o creștere mai mare. VPN vă permite să ucideți internetul pentru anumite aplicații și servere de pe dispozitiv.

Rezolvarea scurgerii DNS

O scurgere DNS ar putea fi fatală dacă vă aflați după confidențialitate online totală în timp ce vă conectați la un VPN. Dacă s-ar întâmpla o scurgere, înseamnă că DNS-ul tău va trimite date necriptate către ISP-ul tău sau către orice alți indivizi care te vor face vulnerabili. Pentru a rezolva problema, NordVPN are o funcționalitate specială de soluționare a scurgerilor DNS care este integrată în aplicațiile clientului. Funcția garantează că nu se scurg date accidentale prin DNS. Și deși utilizatorii ar putea avea o plângere despre infecțiozitatea funcției, NordVPN pare să fi rezolvat problema, având în vedere că am obținut zero scurgeri DNS în testul nostru.

Ceapa peste VPN

Onion over VPN este o caracteristică care vă permite să vă conectați la Tor – un router Onion – printr-un server NordVPN. Funcția vă permite să vă conectați la rețeaua Tor fără a fi necesar să descărcați browserul Onion. Prin urmare, pentru a accesa browserul Onion. În primul rând, trebuie să vă conectați la un server Tor din rețeaua NordVPN.

Cu toate acestea, rețineți că această caracteristică reduce viteza de conectare. Prin urmare, Onion over VPN este util doar dacă doriți să accesați site-urile blocate și conținutul cenzurat.

Confidențialitate și securitate

Confidențialitate și securitate

Confidențialitate și securitate

Securitate

NordVPN se numără printre VPN-urile care folosesc ceea ce este considerată cea mai bună infrastructură de securitate pentru un VPN cu capacitatea sa. VPN folosește trendy Criptare SHA DHE-RSA AES-256 combinație pe Protocolul OpenVPN. Aceasta implică faptul că NordVPN folosește Criptare RSA-2048 si Protocolul de autentificare HMAC SHA2-384 pentru a garanta integritatea. În plus, VPN folosește celebrul Schimb de chei Diffie Hellman 3072 biți (DHE) – perfect pentru Perfect secret înainte.

Pentru a vă îmbunătăți securitatea, NordVPN oferă servicii limitate dublu hop tech, ceea ce permite dublu-criptare din datele dvs..

intimitate

NordVPN are jurisdicția legală în Panama – o locație cea mai potrivită pentru o VPN. Mai mult, guvernul din Panama pledează întotdeauna pentru securitate cibernetică și libertate online. Aceasta înseamnă că autoritățile din Panama sunt împotriva colectării datelor utilizatorilor – prin urmare, foarte susțin VPN-urile. Țara este, de asemenea, la îndemâna NSA, GCHQ și alte supravegheri ale agențiilor la nivel mondial. Toate aceste aspecte favorizează funcționarea perfectă a NordVPN în încercarea sa de a respecta o politică strictă fără jurnaluri.

NordVPN Performanță și viteză

Am fost impresionati de nivelurile de performanta NordVPN. În afară de problemele minore cu clientul Windows la pornire, nu am întâmpinat probleme notabile.

Speedtest

În comparație cu alte VPN-uri de top, viteza NordVPN este scurtă – dar cu un motiv întemeiat. Vitezele reduse sunt adesea atribuite straturilor impresionante de securitate oferite de VPN. Cu toate acestea, a trebuit să efectuăm mai multe teste de viteză pentru a afla exact cum variază viteza pe diverse servere. Pentru a ne oferi un punct de referință, primul nostru test de viteză a fost făcut fără o conexiune VPN. Iată o captură de ecran a rezultatelor obținute:

NordVPN Speed ​​Test

Acum ne-am conectat la un server care nu era prea departe de locația noastră reală, iar instantaneul de mai jos arată rezultatele pe care le-am înregistrat:

NordVPN Speed ​​Test

În continuare, ne-am conectat folosind funcția dublu hop. Și în timp ce anticipam viteze reduse, rezultatele s-au dovedit a fi mai bune:

Testul de viteză NordVPN 4

În cele din urmă, ne-am conectat la Tor peste serverele VPN, pe care am anticipat să le oferim cele mai mici viteze – cu toate acestea, viteza pe care am înregistrat-o nu a fost decât impresionantă.

Testul de viteză NordVPN 3

Reținând că ne luăm întotdeauna rezultatele cu o grâu de sare, nu este timpul să scriem NordVPN. În mod excesiv, VPN oferă încă o lățime de bandă nelimitată. Prin urmare, acceleratia de viteza nu este un subiect atribuit acestui VPN. Cu toate acestea, NordVPN nu oferă tuneluri împărțite care vă pot permite să utilizați VPN cu alte instrumente de securitate.

Ușurință în utilizare

Site-ul NordVPN este dinamic și continuă să adauge conținut nou pe site. Aruncați o privire rapidă pe site și veți experimenta senzația premium care vine cu acesta. Site-ul web face întotdeauna publicitate care este probabil cel mai bun pachet de abonamente al zilei – și este întotdeauna pe un contor de timp. Pentru a începe, trebuie să accesați ‘Contul meu’ pagina din meniul de sus. Întregul proces de înregistrare și cumpărare a unui plan durează mai puțin de cinci minute.

Aplicații pentru clienți NordVPN

Client desktop

Clientul desktop NordVPN oferă o experiență simplă și simplă pentru utilizatori. Mai mult, ținând cont de tonul masiv al funcțiilor oferite de aplicația client, aceasta este extrem de impresionantă.

Testul de viteză NordVPN 3
Făcând clic pe butonul ‘Conectare rapidă’ butonul te conectează automat la cel mai bun server în funcție de locația dvs. reală Conectarea la un server ar trebui să dureze între 15 și 20 de secunde.

Clientul NordVPN 2

Dacă nu preferi Conectare rapidă opțiune, atunci puteți opta întotdeauna pentru a vă conecta manual. Pentru a obține asta, faceți clic pe butonul Servere pagina și derulați în jos pentru a vizualiza lista completă a locațiilor serverului disponibile.

Clientul NordVPN 3Puteți accesa, de asemenea, pagina de setări unde vă puteți juca cu funcțiile disponibile pentru a vă potrivi conexiunea. Versiunea desktop vă oferă diverse opțiuni de personalizare în funcție de ceea ce căutați.

Clientul NordVPN 5

Client mobil

Clientul mobil are un design similar și mai ales aceleași caracteristici ca omologii desktop. A lucra în jurul acestuia este simplu ca aplicațiile client desktop.

Compatibilitate

Compatibilitate cu diverse platforme

Compatibilitate NordVPN

NordVPN se află printre cele mai bune VPN-uri atunci când vine vorba de compatibilitatea sa cu diverse platforme și dispozitive. Printre unele dintre platformele comune acceptate se numără Windows, Android, macOS, iOS, Linux, ChromeOS, DD-WRT și multe altele. Extensiile de browser compatibile includ Chrome și FireFox. NordVPN acceptă, de asemenea, dispozitive precum Raspberry Pi, console de jocuri, televizoare inteligente, dispozitive Apple, routere și multe altele.

Pentru a vă ajuta să conectați cât mai multe dispozitive în contul dvs., NordVPN permite acum până la 6 conexiuni simultane.

Compatibilitatea NordVPN în China

China este fără îndoială o țară dificilă de a utiliza o VPN – și acest lucru este adevărat, deoarece majoritatea VPN-urilor nu funcționează în țară. China are un legendar „Firewall mare” care blochează orice trafic OpenVPN – ceea ce face ca majoritatea VPN-urilor să fie inutile.

Cu toate acestea, NordVPN a găsit cumva o modalitate de a ocoli marele firewall. VPN-ul a introdus recent servere ofuscate pentru clientul Windows. Serverele ofuscate au o tehnologie integrată în modul stealth, cuplată cu o tehnologie de ofusculare, care funcționează prin mascarea traficului său OpenVPN pentru a apărea ca traficul HTTPS normal – astfel, depășirea firewall-urilor.

Netflix SUA

Am fost foarte încântați să aflăm că NordVPN a deblocat Netflix SUA fără probleme excepționale. Puteți utiliza VPN pentru a accesa biblioteca largă de conținut oferită de SUA Netflix, care altfel nu este disponibilă în biblioteca Netflix pentru restul lumii. Mai mult, conținutul este disponibil și în calitate Ultra-HD. Impresionant, nu?

BBC iPlayer, Hulu și multe altele

De asemenea, NordVPN folosește funcția DNP SmartPlay pentru a transmite BBC iPlayer, Hulu, HBO și alte servicii majore de streaming. Cu toate acestea, rețineți că este posibil să fie nevoie să contactați serviciul clienților VPN pentru a afla cele mai bune servere de streaming pentru a accesa conținut în aceste puncte de vânzare.

Relații Clienți

NordVPN are un sistem superb de asistență 24/7. În special, au fost impresionați de suportul pentru chat-ul live 24/7, care are o ființă umană reală pe celălalt capăt. În recenzia noastră, am discutat cu un agent care a fost rapid, politicos și ne-a dat un răspuns detaliat la toate întrebările pe care le-am aruncat la el.

NordVPN Live Chat

Dacă nu doriți să utilizați instrumentul de chat live, puteți încerca întotdeauna sistemul lor de ticketing. Și mai bine, puteți sorta pentru a utiliza ghidurile categorizate ale VPN în funcție de ce problemă aveți nevoie de asistență. Unele dintre principalele lor categorii de asistență includ facturare, conectivitate, informații generale sau pornire. Există, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente, ghiduri de depanare și un panou de căutare în care puteți căuta practic orice despre VPN.

Secțiunea Întrebări frecvente NordVPN

NordVPN Free Trial

În acest moment, nu există nicio modalitate de a beneficia de un proces gratuit NordVPN. A existat o perioadă în care acest serviciu VPN popular oferea un proces gratuit de 7 zile. Cu toate acestea, din cauza faptului că utilizatorii ar face abuz de ea, un proces gratuit nu mai este o opțiune. Dar puteți beneficia de garanția lor de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Linia de jos

Pro-uri

 • Politica completă fără jurnaluri
 • Serviciu de asistență 24/7
 • Până la 6 conexiuni curente
 • 5400+ servere
 • Comutator de omor personalizabil
 • VPN dublu
 • Tehnologie de obturație
 • Funcționează în China
 • Deblochează Netflix SUA
 • Viteze excelente
 • Criptare integrală
 • Garanție de returnare de 30 de zile

Contra

 • Nimic de remarcat

Concluzie

Ceea ce oferă NordVPN este un serviciu premium plin de caracteristici, care este conceput în principal pentru o experiență online supremă, în același timp pentru a vă păstra în siguranță. VPN-ul este la curent cu combinația excelentă de caracteristici și funcționalități. NordVPN are sediul în Panama, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru căutarea sa de a păstra jurnalele zero. Mai mult, VPN este, de asemenea, stabil, fiabil și funcționează bine cu Netflix SUA, precum și cu alte puncte de difuzare importante.

Toate acestea sunt caracteristici excelente, care sunt suficiente pentru a vă permite să experimentați întregul potențial al internetului. Mai mult, NordVPN are cele mai ieftine planuri de abonament din industria VPN, împreună cu o impresionantă garanție de returnare a sumelor de 30 de zile.

Pe scurt, NordVPN bifează o mulțime de cutii, dacă nu chiar toate. Indiferent dacă căutați un serviciu VPN la un preț rezonabil ocolește restricțiile regionale pe canale de streaming de genul Netflix american sau pur și simplu vreau protejează-ți confidențialitatea și securitatea online în același timp, acest furnizor de VPN-uri special v-a acoperit. Dacă sunteți în căutarea unui VPN pe termen lung, vă recomandăm cu siguranță să folosiți NordVPN. În cazul în care credeți că acest serviciu VPN nu răspunde tuturor nevoilor dvs., puteți verifica întotdeauna alternativele noastre NordVPN recomandate de cel mai bine..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map