Revizuirea SwitchVPN 2020

SwitchVPN este un nou venit în industria VPN. VPN-ul este construit pe o rețea de server decentă de peste 230 de servere în 43+ locații din toată lumea. Folosesc OpenVPN, criptare puternică și permit până la 5 conexiuni simultane. Junkies-urile din Torrent vor fi încântate de vestea că SwitchVPN acceptă partajarea de fișiere P2P. VPN este, de asemenea, o alegere excelentă pentru jucători și streamere, datorită vitezelor sale superioare, gigabit.


Revizuirea SwitchVPN 2020

Compania a fost fondată în 2015 de CS Systems Inc., o corporație Delaware din SUA. În special, SwitchVPN a fost înființată deoarece fondatorii erau îngrijorați că, „internetul gratuit era în pericol” și voiau să recupereze libertatea online.

Cu toate acestea, DCMA, Condițiile de furnizare a serviciului (ToS) și Politicile de confidențialitate ale SwitchVPN arată evident că sunt suspecte chiar și pentru un utilizator neexigent. Mai mult decât atât, compania nu pare a deranja să-și dezvăluie originile și asta le face să pară și mai prohibitive.

Statistici rapide

Banii inapoi garantat30 de zile
Încercare gratuită1 zi
Sunt permise conexiuni concomitente

2 dispozitive pentru SwitchVPN

5 dispozitive pentru SwitchVPN Plus

Servicii de streaming acceptateNetflix, iPlayer
Fără politici de jurnalda
Protocoale de securitateOpenVPN, P2TP / IPSec, IKEv2, SSTP, PPTP
CriptareaAES 256 biți
Caracteristici specialeFirewall NAT, comutator Kill, protecție împotriva scurgerii DNS, sistem DNS intern
Relații CliențiSuport live 24/7
Locații server43+ țări
Numărul de servere250+ servere
Comutatoare de serverNelimitat
Dispozitive acceptate & platformeWindows, Linux, Mac, iOS, Android, routere
Competența juridică VPNStatele Unite

SwitchVPN este un VPN simplificat, care are mare mândrie în a vă pune confidențialitatea deasupra tuturor celorlalte. Cu toate acestea, cu toată sinceritatea, nu suntem deloc siguri dacă acesta este cazul. Am reunit o muncă de câteva săptămâni în această revizuire SwitchVPN 2020. Examinarea noastră presupune experiență de primă folosință, stabilirea prețurilor, distribuția rețelei de server, funcțiile oferite, precum și analiza cantitativă de la diverși terți.

Rămâneți alături de noi pe parcursul acestei recenzii pentru a afla dacă SwitchVPN merită încrederea și investiția dvs..

Prețuri și opțiuni de plată

Deși VPN a oferit mai multe pachete în trecut, acum vinde două planuri de abonament – SwitchVPN și SwitchVPN Plus. În timp ce aceste două sunt aceleași, opțiunea Plus vă permite să asigurați până la cinci dispozitive, în comparație cu cele 2 conexiuni concomitente din opțiunea standard.

Puteți plăti pentru fiecare plan pe o bază lunară sau anuală. Cu toate acestea, dacă plătiți mai degrabă lunar, va trebui să suportați costul suplimentar, care este de 5,95 USD pentru planul standard și 9,95 USD pentru pachetul Plus. În mod alternativ, puteți alege să mergeți pentru tarifele anuale și să economisiți până la 44% din bani. Planul standard costă 3,33 USD pe lună și este facturat la 39,95 USD la fiecare 12 luni. Planul Plus este de 5,89 USD pe lună, însumând 69,95 dolari anual. Vă recomandăm să accesați abonamentul anual.

Garanție de 30 de zile înapoi

SwitchVPN oferă o garanție de returnare a banilor fără 30 de zile la toate pachetele. Timp suficient pentru a încerca SwitchVPN înainte să vă angajați încrederea în serviciul lor. Dacă doriți să explorați alte opțiuni, pur și simplu trimiteți prin e-mail echipa de asistență în primele 30 de zile de la abonamentul inițial și veți primi banii înapoi. Din fericire, politica de rambursare nu are excepții sau plafoane.

Optiuni de plata

Puteți alege să achiziționați SwitchVPN folosind un card de credit / debit, PayPal sau Bitcoin. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă plătiți cu Bitcoin ca metodă de plată dacă doriți să vă păstrați identitatea anonimă în timpul achiziției. În caz contrar, puteți alege să plătiți prin AliPay dacă nu sunteți prea preocupat de confidențialitate.

Planuri de plată SwitchVPN

Servere

Compania oferă peste 250 de servere în 43 de țări din întreaga lume – o rețea decentă care oferă viteze super-rapide în toate locațiile. Ca de obicei, acoperirea lor cea mai bună este în Europa, SUA, Asia și Pacificul mai mare. Deși nu au încă prezență în Africa, VPN a adăugat recent servere în Brazilia – incluzând astfel America de Sud. Mai mult, am fost încântați să vedem până la 10 locații server în SUA. De asemenea, Europa se mândrește cu mai multe servere la nivel de oraș, inclusiv Marea Britanie, Londra, Maidenhead și Gosport.

Locații server SwitchVPN

Caracteristici

Kill Switch

SwitchVPN oferă o caracteristică Kill Switch care oprește automat orice trafic de intrare sau ieșire de pe dispozitivul dvs. de fiecare dată când o conexiune VPN scade. Acest lucru este pentru a împiedica rețeaua dvs. să vă dezvăluie identitatea online ochilor induri. Din fericire, iubitorii și jucătorii torrenților își pot lăsa dispozitivele nesupravegheate fără a risca expunerea.

DNS de înaltă securitate

De asemenea, compania a dezvoltat un sistem avansat de DNS pentru a vă oferi securitate end-to-end. Aceasta include asigurarea siguranței și libertății în țările puternic cenzurate, cum ar fi China, Rusia și altele.

Suport P2P

SwitchVPN acceptă partajarea de fișiere P2P. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de acces gratuit la site-urile web populare BitTorrenting și torrenting din lume.

Protecție împotriva scurgerii DNS

A găsi un VPN de gamă mijlocie care oferă o caracteristică utilă de protecție împotriva scurgerilor DNS este un caz rar. Din fericire, această marcă are o caracteristică încorporată care va împiedica trimiterea informațiilor dvs. DNS către ISP-ul dvs. local. Adică după ce activați funcția, puteți naviga fără să vă faceți griji cu privire la cine vă monitorizează activitatea online.

Confidențialitate și securitate

intimitate

SwitchVPN are o politică de confidențialitate oarecum confuză, care afirmă că „nu colectează și nu înregistrează niciun trafic și nu folosește serviciul VPN”. La prima vedere, informațiile sunt suspecte, dar, odată citite mai departe, veți descoperi că există oarecare adevăr pentru afirmația lor. Cu toate acestea, dacă continuați să citiți, SwitchVPN admite că „poate dezvălui informațiile dvs. de identificare personală, dacă este necesar în acest sens prin lege sau în credința de bună credință că o astfel de acțiune este necesară.” Acest lucru este îngrijorător de îngrijorător, deoarece implică în mod deschis că sunt colectate anumite jurnalele de date – în caz contrar, VPN nu va avea nimic de activat.

Mai mult decât atât, furnizorul a schimbat recent operațiunea de bază în SUA, făcând politica sa mai vagă fără jurnaluri și mai mult. Acest lucru înseamnă că VPN este în măsură să respecte pe deplin legile invazive ale supravegherii americane. Mai mult, știm acum că toate datele utilizatorilor pot fi partajate cu alte câteva țări, conform legilor privind păstrarea datelor din SUA și Marea Britanie. Prin urmare, afirmațiile lor de a respecta o politică strictă privind jurnalele zero sunt în întregime controversate.

Cu toate acestea, SwitchVPN are câteva caracteristici și utilități interesante care vă pot restabili încrederea în ele. De exemplu, acestea oferă un firewall virtual avansat, precum și un sistem DNS intern de cea mai bună calitate.

Securitate

SwitchVPN oferă o serie de opțiuni de criptare, incluzând puternica criptare AES-256 biți pentru protocolul OpenVPN. Există, de asemenea, Blowfish pe 128 de biți pentru fluxul de date – care este implicit pentru OpenVPN și un RSA-1024 cu o cheie de strângere de mână pe 2048 biți.

Pe baza testelor noastre de recenzie, am fost încântați să găsim zero DNS & Scurgeri IPv6 – un indiciu clar că VPN a investit bine în confidențialitatea dvs. online. Există, de asemenea, caracteristici precum Kill Switch automat – deși este disponibil numai pentru clienții Windows și macOS – care vă protejează activitatea online ori de câte ori conexiunea VPN scade. Am descoperit, de asemenea, că SwitchVPN operează până la 80% din serverele sale DNS, iar Cloudflare Anonymous păstrează restul de 20%. Acest lucru vă va ține identitatea și activitatea departe de îndemâna partidelor intruzive, cum ar fi ISP-uri și cibernetici.

În general, suntem mulțumiți de nivelul de securitate al SwitchVPN.

Performanţă

Test de viteză

Conform site-ului, compania spune că puteți transmite conținut online cu rate de viteză maximă de oriunde în lume. Dar cât de corecte sunt aceste afirmații? A trebuit să fim siguri, așa că am efectuat un test de viteză. Deoarece aveam nevoie de un rezultat de referință, ne-am testat viteza de internet fără o conexiune VPN. Imaginea de mai jos afișează rezultatul nostru de bază:

În primul nostru test de viteză VPN, ne-am conectat la un server din apropiere. Analizând rezultatele de mai jos, ați observat că vitezele au scăzut, dar într-un ritm rezonabil.

De asemenea, ne-am conectat la o locație server la distanță. În timp ce vitezele au scăzut în mod semnificativ, am fost în continuare capabili să transmitem și să redăm conținut online fără dificultăți. Rezultatele au fost ilustrate de imaginea de mai jos:

SwitchVPN nu oferă în mod precis concurență în ceea ce privește viteza, dar cu siguranță sunt suficient de rapide pentru a preveni întârzierea conexiunii sau redarea fluxurilor. De fapt, ar trebui să fiți în măsură să transmiteți conținut HD fără probleme de tamponare și să vă bucurați și de navigarea generală.

Ușurință în utilizare

SwitchVPN a parcurs un drum lung cu site-ul său, care este acum impresionant, foarte bine proiectat, detaliat și simplu. Pagina de pornire afișează toate informațiile utile care vă pot oferi un indiciu despre serviciile oferite. Există, de asemenea, un buton „Începeți” în jumătatea superioară a paginii și o ilustrație care confirmă că sunt o VPN multiplatăformă.

Dacă derulați în jos, veți vedea informații despre motivul pentru care ar trebui să vă acordați pentru VPN și pentru stabilirea prețurilor celor două pachete. În partea de jos a site-ului web, veți găsi o varietate de link-uri utile, cum ar fi să vă verificați adresa IP, diferite descărcări ale clienților, politicile de confidențialitate și declarații DCMA. Deși, pagina DCMA este încă goală.

Cu toate acestea, singura noastră nemulțumire față de site-ul web a fost dificultatea de a localiza proba lor gratuită de 24 de ore. După cum este, veți avea șanse mai mari să îl găsiți prin Google decât prin intermediul site-ului. Prin urmare, va fi util dacă îl fac publicitate pe pagina principală.

Noțiuni de bază

Pentru a începe cu SwitchVPN, urmați acești pași simpli:

 • Faceți clic pe butonul „Începeți” sau pe textul de legătură „Înscriere”.
 • Alegeți planul preferat și faceți clic pe Finalizare.
 • Veți fi redirecționat către o pagină în care veți introduce e-mailul și detaliile parolei.
 • Selectați metoda de plată ideală și înregistrați-vă.
 • Descărcați clientul și instalați-l.

Interfața SwitchVPN

Clienții SwitchVPN

VPN oferă clienți dedicați pentru toate platformele majore, inclusiv Windows, macOS, Android și iOS. VPN-ul nu are o aplicație client pentru Linux și routere, dar puteți să le configurați cu ajutorul unui ghid verificat. De asemenea, nu puteți instala o aplicație direct pe alte dispozitive, cum ar fi console de jocuri, dar le puteți proteja întotdeauna conectându-vă la un router configurat.

Înregistrarea pentru proba gratuită de 24 de ore este rezonabilă. După ce navigați la pagina de încercare gratuită, introduceți e-mailul și parola pentru a continua. Apoi, veți primi un link de confirmare la e-mailul furnizat. După ce faceți clic pe link, veți fi redirecționat către o pagină care conține detaliile contului dvs. de probă. Cu toate acestea, după terminarea perioadei dvs. de încercare, detaliile contului dvs. vor rămâne. Și întrucât serviciul este foarte anonim, vă va cere doar să alegeți pachetul preferat și modul de plată pentru a începe.

Client desktop

La prima vedere, ați crede că este o aplicație mobilă: foarte elegantă, simplă, bine etichetată și ușor de utilizat. După ce introduceți detaliile de conectare – care sunt adesea diferite de conectările contului site-ului web – faceți clic pe conectați pentru a iniția conexiunea VPN. Aplicația are o funcție de selecție automată care va alege cel mai bun server disponibil și se va conecta la locație.

SwitchVPN este printre puținele VPN-uri care oferă o varietate de funcții de modificat în pagina de setări. Acesta din urmă este clasificat în diverse file, inclusiv setări generale, protocoale, funcții avansate, detalii despre abonament, și fereastra de diagnostic.

Client Desktop SwitchVPN

Fila General vă permite să comutați opțiunile de pornire, precum și setările Network Lock. Mai mult, dacă găsiți fundalul alb al aplicației prea strălucitor pentru ochii dvs., puteți utiliza întotdeauna tema Nocturnă în secțiunea Personalizare. De asemenea, brandul oferă cel mai mare număr de protocoale de conectare pe clientul desktop, inclusiv OpenVPN (UDP și TCP), L2TP / IPSec, IKEV2, SSTP și PPTP. Cu toate acestea, aplicația selectează automat protocolul UDP-OpenVPN în mod implicit, deoarece este cea mai sigură opțiune. Mai mult, fila Advanced are caracteristici de securitate și confidențialitate, cum ar fi un comutator automat de ucis, un sistem DNS intern, DNS & Protecție împotriva scurgerilor IPV6 și multe altele. De asemenea, puteți vizualiza detaliile abonamentului în fereastra Abonament, iar fila Diagnostic vă ajută să rezolvați probleme de conexiuni, inclusiv link-uri de contact pentru a accesa serviciul clienți.

Aplicatie mobila

Aplicația mobilă este foarte asemănătoare omologilor desktop, în ceea ce privește designul, navigarea și numărul de servere. Din păcate, aplicația nu oferă suficiente funcții pe pagina de setări. Și mai rău, are IKv2 doar pentru protocoalele de conectare disponibile.

Aplicația mobilă SwitchVPN

Compatibilitate

Compatibilitate cu dispozitive și platforme

SwitchVPN are aplicații personalizate disponibile pentru platforme populare, cum ar fi Windows, macOS, Android și iOS. Deși nu există un client dedicat pentru routere, puteți configura manual routerul pentru a vă asigura întreaga rețea. Din păcate, acceptă doar câteva routere menționate pe site-ul lor web.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur cu procesul de configurare, marca oferă un serviciu de instalare de la distanță. VPN-ul configurează manual routerul dvs., atât timp cât este acceptat. Procesul durează doar câteva minute și nu trebuie să ridicați un deget. Mai mult, puteți asigura diverse console de jocuri folosind SwitchVPN. Dar singura modalitate de a face acest lucru este prin conectarea consolei la un router configurat. În acest fel, toate dispozitivele de acasă vor fi securizate.

Compatibilitate cu Streaming și Torrenting

SwitchVPN este o alegere excelentă pentru streamingul de conținut online. În mod surprinzător, acesta poate debloca Netflix SUA și funcționează pe opt din zece servere americane – doar Miami și New York nu au funcționat. VPN deblochează, de asemenea, alte servicii gigant, inclusiv BBC iPlayer – care este notoriu greu de fisurat.

Mai mult, VPN acceptă și P2P pe toate serverele sale. Aceasta înseamnă că puteți accesa toate torentele populare din orice regiune din lume.

Evitând Cenzura

În timpul micuțului nostru chat, compania a confirmat că serviciul său funcționează eficient pentru a ocoli țările puternic cenzurate. În special, SwitchVPN poate depăși Marele Firewall din China, datorită unui „Algoritm avansat” care utilizează comutarea IP și redirecționarea traficului către alte servere dacă este blocat.

Din păcate, nu am putut găsi o modalitate de a confirma afirmațiile, deoarece nu suntem în China, dar oamenii de la SwitchVPN ne-au asigurat că au servere în țară monitorizate continuu.

Serviciu clienți

Din păcate, serviciul pentru clienți al SwitchVPN nu corespunde standardelor de elită și se poate face cu un pic de polonez. Cu toate acestea, centrul lor de ajutor are un vast sistem de baze de cunoștințe care vă va rezolva rapid majoritatea problemelor. De exemplu, au o caracteristică a barelor de căutare, o colecție de articole citite frecvent, întrebări frecvente și alte ghiduri manuale.

Am fost dezamăgiți de serviciul lor de chat live care nu a îndeplinit așteptările noastre. Din păcate, aceștia susțin că sunt disponibili 24/7, dar au luat câteva ore înainte să ne poată întoarce la noi. Mai mult, răspunsurile întârziate la întrebările noastre au continuat zile întregi, solicitând adresa noastră de e-mail cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, agenții au fost suficient de educați și informați pentru a ne ocupa de anchetele noastre tehnice.

Suport pentru clienți SwitchVPN

Linia de jos

Pro:

 • Fără politici de jurnal
 • Descărcări și încărcări nelimitate
 • Suport P2P
 • Port înainte
 • DNS & Protecție împotriva scurgerilor IPV6
 • Funcționează cu Netflix și iPlayer
 • Firewall NAT
 • Comutator automat de ucidere
 • Protocoale multiple
 • 30 de zile garanție înapoi

Contra:

 • Serviciul controversat 24/7 pentru clienți
 • Vagă contrazicând politica de logare
 • Distribuție limitată a serverului

Alți furnizori VPN

Dacă încă nu sunteți prea sigur cu privire la ProtonVPN, lista de mai jos prezintă unele dintre cele mai bine cotate mărci din industrie:

Concluzie

SwitchVPN poate concura cu VPN-urile de top din industrie – au nevoie doar de câteva polițe mici. Furnizorul oferă viteze de dorit, acces nelimitat la servicii de streaming și suport P2P pentru torrenting. SwitchVPN este, de asemenea, un serviciu plin de caracteristici care oferă caracteristici avansate de confidențialitate și securitate – permițându-le să stiveze printre cele mai populare VPN-uri de top..

Din păcate, aceștia au o politică de logare a firelor de disc care scade încrederea consumatorilor. În caz contrar, serviciul este foarte accesibil și poate fi o potrivire pentru tine – asta dacă nu te preocupă confidențialitatea, ci iubești viteza bună.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map