Revizuit cel mai bun VPN pentru Usenet 2020

Când vine vorba de partajarea fișierelor, ne gândim la Usenet ca la o alternativă mai bună la BitTorrent pentru persoanele care speră să acceseze gratuit conținutul online. Într-un sens real, cele două servicii sunt destul de diferite. Cu Usenet veți beneficia de câteva beneficii foarte bune, dar în detrimentul faptului că trebuie să plătiți pentru ele. La vremea respectivă, Usenet nu era prea cunoscut ca BitTorrent. Prin urmare, nu s-au depus atât de multe eforturi pentru a restricționa accesul la serverele lor. Organizațiile precum RIAA pur și simplu nu au considerat Usenet un vinovat. Deci serviciul lor a continuat de fapt, fără prea multe interferențe. Această situație s-a schimbat. În timp ce criptarea SSL a Usenet protejează descărcarea reală a fișierului, căutările dvs. pentru fișierele NZB nu se ascund decât dacă utilizați un VPN. În acest ghid cuprinzător, aruncăm o privire la cel mai bun VPN pentru Usenet din 2020.


Cea mai bună recenzie Usenet VPN 2017

Revizuit cel mai bun VPN pentru Usenet 2020

Ar trebui să folosesc un VPN cu Usenet?

Sincer, nu ar fi greșit în întregime să crezi că securizarea conexiunii tale cu SSL ar adăuga un nivel semnificativ de protecție și securitate la conexiunea ta. Însă, din nou, înregistrarea unui serviciu VPN vă asigură că securitatea Internetului dvs. este garantată atât de mult, încât administratorul de rețea nu va putea nici măcar să vadă că vă conectați la un server Usenet. Ceva ce ar putea face cu ușurință dacă te-ai baza în totalitate pe SSL pentru a-ți asigura conexiunea.

Utilizarea VPN este foarte recomandată de serviciile Usenet, în măsura în care unii dintre ei chiar o oferă ca parte a pachetului lor. Acest lucru ar trebui să fie un mare avantaj pentru dvs. Veți obține securitatea întregului trafic de pe Internet prin prevenirea atacurilor nocive și a ascultării de către hackeri, spammeri, hoți și agenții guvernamentale. În afară de efectuarea descărcărilor în mod anonim, veți putea, de asemenea, să deblocați serverele Usenet care sunt restricționate geo. VPN acționează ca o soluție împotriva mecanismelor pe care ISP-ul dvs. le-ar fi putut pune în aplicare pentru a vă împiedica să descărcați de pe serverele Usenet.

Acum, dacă știi cât de mult te-ar putea beneficia un serviciu VPN, iată o listă cu cele mai importante companii VPN pe care ar trebui să le iei în considerare dacă vrei să obții un serviciu de bună calitate.

Cele mai bune VPN-uri pentru Usenet

Am selectat manual cele mai bune VPN-uri pe care le puteți încerca pentru Usenet și le-am revizuit pe fiecare dintre ele. Verificați-le mai jos.

ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru Usenet 2020

În partea de sus a listei noastre avem ExpressVPN. Probabil că este unul dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN din lume, datorită unui istoric dovedit din punct de vedere al calității și al furnizării bune a serviciilor. ExpressVPN asigură clienților săi asistență permanentă, care este disponibilă 24/7 și o rețea bine pusă la dispoziție de servere VPN în aproximativ 78 de țări. În cazul în care nu sunteți destul de impresionat de serviciul lor la prima vedere, politica lor de garanție de returnare a sumelor de 30 de zile vă va permite să le testați cu descărcări Usenet și să confirmați dacă ar merita să plătiți 8,32 USD pentru serviciul în fiecare lună..

BulletVPN

BullletVPN face tot posibilul să încerce să te asiguri că ai acces la majoritatea serverelor Usenet din apropiere. Acest lucru ar trebui să vă permită să descărcați fișierele Usenet pe toate dispozitivele. Puteți utiliza un abonament BulletVPN pe 3 dispozitive simultan. toate înregistrate sub un singur cont. Vă puteți înscrie la prețuri de până la 7,50 USD pe lună.

IPVanish

VPN de top pentru Kodi

La numărul trei din lista noastră cu cele mai bune VPN pentru Usenet este IPVanish. Acest serviciu VPN popular este un alt pretendent puternic pentru utilizatorii care doresc să se bazeze pe Usenet pentru descărcări. Acest lucru se datorează faptului că capacitatea lor de server uriașă și locațiile VPN distribuite în întreaga lume. Acest lucru vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă conecta. Conexiunile mai rapide înseamnă că este mai puțin probabil ca rețeaua lor de server să fie supraîncărcată. De asemenea, un abonament permite utilizatorilor să conecteze până la 5 dispozitive printr-un singur cont. Toate acestea sunt disponibile pentru o sumă decentă de 6,49 USD pe lună dacă optați pentru un abonament pe tot anul.

NordVPN

lui NordVPN Cerere VPN pentru iPhone, iPad, Android, PC și Mac sunt posibil cele mai ușoare și prietenoase pe care le-am folosit. Setarea lor durează câteva minute. De acolo înainte, lansați pur și simplu aplicația și vă conectați la un server VPN la alegere. Este sigur să spunem că s-au depus multe eforturi în crearea acestor aplicații. Ca și ExpressVPN, NordVPN oferă un Perioada de rambursare de 30 de zile, mai mult decât suficient timp pentru a-și testa complet serverul VPN.

Pentru utilizatorii care speră să transfere fișiere masive de pe serverele Usenet, NordVPN garantează că conexiunea dvs. nu se va descompune din cauza greutății descărcării de fișiere mari..

Usenet explicat

Usenet a apărut la sfârșitul anilor 70 și începutul anilor 80 ca fiind ceea ce ați numi un serviciu de mesagerie instant, care a făcut posibilă gazdelor conectate să trimită și să primească texte printr-o rețea de servere descentralizate. Era cu adevărat înainte ca Internetul și World Wide Web să ne ia de furtună. Pe atunci, era un sistem bun pentru computere să folosească la trimiterea și primirea fișierelor într-o rețea. Astăzi, Usenet continuă să îndeplinească același scop; pentru a permite partajarea mai ușoară a fișierelor. Descărcările de fișiere găzduite de colegii de atunci sunt acum găzduite de serverele Usenet.

După cum am menționat mai sus, serverele sunt descentralizate, ceea ce înseamnă că nu există niciun server care să dețină toate fișierele disponibile pe Usenet. Acest lucru face dificil pentru organizațiile de drepturi de autor să solicite să fie respinse din motive de încălcare, deoarece nu își pot da seama exact unde sunt găzduite acele fișiere..

S-ar putea să fie un pic dificil să-ți înfășori capul în jurul modului în care funcționa Usenet. Sarcini dificile, cum ar fi să parcurgi o colecție de fișiere și directoare, una câte una, în timp ce căutați un fișier media specific, poate suna destul de neobișnuit, deoarece suntem obișnuiți să indexăm site-uri precum Google care vă oferă ceea ce căutați în mai puțin de al doilea. În cele din urmă, căutarea a devenit mai ușoară pentru utilizatorii Usenet odată cu apariția de site-uri precum Newzbin care ar juca același rol ca Google pentru site-urile web. Întregul proces este similar cu modul în care funcționează trackerele Bit Torrent. Imediat ce ai descărcat fișierul NZB, acesta va dezvălui unde este găzduit fișierul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map