Routere VPN cu cele mai vândute și servicii VPN

Care sunt cele mai bune routere pentru VPN acolo? Instalarea VPN pe computerul dvs., Mac, Android sau dispozitivul iOS merge pe parcurs în asigurarea traficului dvs. de internet, inclusiv orice tranzacție pe care o puteți efectua online. Cu toate acestea, orice alte dispozitive pe care le conectați la rețeaua WiFi acasă sunt încă neprotejate. Pentru a remedia această problemă și pentru a proteja dispozitivele conectate la Internet împotriva pericolelor potențiale online, este mai bine să configurați VPN pe routerul dvs. Care sunt cele mai vândute routere VPN la care vă puteți orienta? Uitați-vă la lista cu cele mai bune routere VPN de mai jos pentru a afla.


Cele mai bune routere VPN și servicii VPN

Routere VPN cu cele mai vândute și servicii VPN

Ce este Router?

În mod esențial, un router este dispozitivul care distribuie conexiunea la internet pe care furnizorul de servicii Internet (ISP) o oferă tuturor dispozitivelor dvs. acasă. Puteți conecta computerul la router folosind un cablu Ethernet (conexiune cu fir), sau vă puteți conecta la router utilizând WiFi (conexiune wireless).

Merită un router VPN?

Răspunsul la problemele dvs. de siguranță online este o rețea virtuală virtuală (VPN). Acesta este un serviciu online care folosește un software pentru a vă asigura conexiunea la internet și cripta rețeaua. Toată lumea ar trebui să utilizeze în mod ideal o VPN atunci când este conectată la Internet. Oricât de sigur îți imaginezi că este rețeaua ta, nu poți fi niciodată sigur cum sau când atacatorii găsesc o modalitate de a te infiltra în rețeaua WiFi.

Nu numai asta. Utilizarea unui router VPN vă permite să ocoliți restricțiile regionale impuse pe site-urile de streaming din întreaga lume. Puteți debloca canale precum American Netflix, Hulu, HBO GO, Sky sau BBC iPlayer pe PS4, Xbox, Apple TV, Roku, Chromecast sau orice alt dispozitiv care nu acceptă nativ VPN. Nu trebuie decât să folosești un router VPN și să conectezi acele dispozitive la acesta.

În esență, un router VPN are următoarele avantaje.

 • Vă permite să ascundeți adresa dvs. IP în timp ce navigați pe web. Aceasta înseamnă că puteți descărca în mod anonim fișiere, transmite filme sau vizitați site-uri web.
 • Tot traficul dvs. de Internet va fi criptat în siguranță. Nu mai epuizați de la ISP, agenții guvernamentale sau hackeri.
 • Utilizarea VPN vă permite să ocoliți restricțiile geografice și să accesați site-uri și aplicații care, în mod normal, nu ar fi disponibile în regiunea dvs..
 • În cazul în care locuiți în Statele Unite sau Canada, VPN vă permite să evitați blocajele impuse MLB, NHL, NFL, NBA și chiar MLS.

Cele mai bune servicii VPN pentru routere

Există literalmente sute de servicii VPN diferite acolo. Acest lucru face ca alegerea celui mai bun furnizor de servicii VPN să fie o sarcină dificilă. Am examinat o mulțime de servicii VPN de-a lungul timpului, iar unele dintre ele pur și simplu funcționează mai bine pe routere decât altele. Iată care sunt cele mai bune servicii VPN pe care le puteți instala pe routere din 2017.

Ce este un router VPN?

Un dispozitiv care a fost configurat pentru a se conecta la un serviciu VPN se numește router VPN. În aceste zile, majoritatea routerelor au un client VPN încorporat în dispozitiv, care poate fi configurat de obicei prin intermediul paginii de administrare a routerului. Unele routere vin VPN pre-configurate pe ele, în timp ce altele vă solicită să instalați manual VPN pe ele. În ambele cazuri, va trebui să vă înscrieți mai întâi cu un furnizor VPN. În caz contrar, nu veți putea stabili o conexiune VPN pe routerul dvs. BulletVPN și ExpressVPN sunt exemple bune de servicii VPN pe care le puteți utiliza pe router.

În cazul în care doriți să instalați VPN pe router, aruncați o privire la acest ghid util.

Care sunt avantajele unui router VPN?

Piața VPN a explodat, sute de servicii diferite oferind o serie de funcții. Cu atât de multe opțiuni disponibile, devine dificil și confuz să știi care este cel mai bine pentru nevoile tale, care este situația opusă în sectorul de îngrijire a sănătății din America, care a fost devastată de legea ACA, care a subminat alegerea și de aceea prețurile sunt atât de mari, dar hai să revenim pe drum.

Există mai multe avantaje ale unui router VPN. Unele dintre acestea sunt:

 • Fiecare dispozitiv conectat la router este protejat de serviciul VPN. Aceasta înseamnă că puteți conecta mai multe dispozitive la router pentru a le proteja pe toate prin VPN.
 • Dacă dețineți dispozitive precum televizoarele inteligente și consolele de jocuri precum PlayStation, le puteți proteja și cu VPN prin intermediul unui router. Deoarece aceste gadgeturi nu pot rula VPN-uri singure, un router este foarte util în această privință.
 • Un router elimină necesitatea de a activa sau dezactiva serviciul VPN de fiecare dată când utilizați internetul. Deoarece routerul este configurat la VPN, veți fi întotdeauna protejat ori de câte ori vă conectați prin intermediul routerului. Aceasta este o caracteristică de economisire a timpului unui router.

Există un mic dezavantaj al multor routere și aceasta este viteza lor lentă atunci când criptați și decriptați datele prin serviciul VPN. Din acest motiv, trebuie să se aleagă un router de înaltă performanță pentru a obține cea mai bună viteză, indiferent de cât de grele sunt datele.

Care sunt cele mai bune routere VPN?

Chiar dacă nu utilizați în mod regulat WiFi deschis, un VPN este un instrument vital pentru a rămâne sigur online. Pe măsură ce tehnologia avansează și hackerii devin mai inteligenți, VPN va fi un instrument obligatoriu pentru conectivitate sigură.

Iată cele cinci cele mai vândute routere VPN pentru a răspunde fiecărei nevoi:

Router ExpressVPN

Acesta este cel mai robust router VPN de pe piață astăzi. Cu un procesor dual core de 1,8 GHz, 512 MB RAM și 256 MB Flash, acesta este cel mai bun router integral pentru nevoile dvs. VPN. Firmware-ul OpenWRT facilitează configurarea routerului. ExpressVPN oferă funcții precum tunelul despărțit, protecția DNS și firewall-ul încorporat.

Linksys WRT1900ACS DD-WRT

Acest router gata open-source vine cu un procesor ARM dual core de 1,6 Ghz, ceea ce îl face rapid și eficient. Puteți să-l blind cu DD-WRT personalizat, conceput pentru a utiliza cele mai multe caracteristici ale acestuia sau puteți obține o versiune pre-fulgerată. Oricum, routerul Linksys este inteligent și puternic și răspunde tuturor nevoilor VPN.

Asus RT-AC56U DD-WRT

Dacă sunteți în căutarea unui router bugetar, atunci Asus RT-AC56U DD-WRT ar trebui să fie alegerea dvs. Are un preț rezonabil, dar are o performanță suficientă pentru a satisface toate nevoile VPN-ului dvs. fără a fi încetinit. Acest router flexibil și funcțional are un procesor ARM de 800 MHz, 256 MB RAM și Flash de 128 MB.

NETGEAR Nighthawk R7000 OS Sabai

Cu firmware-ul open-source de la Sabai OS, Netgear Nighthawk s-ar putea să nu se potrivească cu routerele de mai sus, dar este totuși suficient de capabil pentru a vă gestiona conexiunile VPN cu ușurință. Este livrat cu procesor dual core de 1 GHz, 256 MB RAM, bliț 128 MB și 3 antene externe. De asemenea, Sabai oferă asistență excelentă pentru clienți.

PandaPow WiFi

Un router de călătorie la îndemână, PandaPow WiFi este una dintre cele mai mici și ieftine costuri VPN care au devenit disponibile în ultima vreme. Suficient de mic pentru a te strecura în buzunar, acest router este capabil să protejeze împărțirea, IPV4 și WebRTC și este suficient de puternic pentru sarcini mici, precum e-mail și vizionarea Netflix. Este livrat cu un procesor de 400 MHz, 64 MB RAM și are o rată de transfer de 150 Mbps.

Cele mai bune routere pentru VPN – Înveliți

Un router VPN vă menține în siguranță online și vă permite să conectați o serie de dispozitive la acesta, inclusiv cele care rulează software VPN de unul singur. Așadar, o investiție unică într-un router înseamnă că toate dispozitivele dvs. pot beneficia de acesta. Acesta este unul dintre numeroasele motive demode de a aduce astăzi un router VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map