Server VPN din Marea Britanie

Căutarea cetățeniei Regatului Unit este reală. Mulți oameni din întreaga lume, de la expatici la călători, sunt interesați să se conecteze la un server VPN din Marea Britanie, pentru a apărea ca și cum ar fi un online sau un rezident online britanic. Necesitatea unui server VPN din Marea Britanie continuă să crească odată cu creșterea geo-restricțiilor și a cenzurii.


Server VPN din Marea Britanie

Server VPN din Marea Britanie

Server VPN din Marea Britanie

Iată un scurt rezumat al unor furnizori VPN de încredere și de încredere cu serverele din Marea Britanie:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

De ce ai nevoie de un server VPN din Marea Britanie?

Mulți expați din Marea Britanie, care locuiesc în străinătate, sunt interesați să recupereze accesul la conținut de la acasă, care este restricționat geo din cauza problemelor de copyright. Utilizatorii internaționali, pe de altă parte, ar putea fi interesați să învețe limba engleză autentică prin intermediul site-urilor și serviciilor web din Marea Britanie, pe care nu le pot accesa fără a fi în Regatul Unit. Căutarea educației nu este singurul motiv pentru care utilizatorii internaționali internaționali sunt după un server din Marea Britanie. Divertismentul joacă un rol major în motivul în care utilizatorii online doresc să se conecteze la un server VPN din Marea Britanie.

A putea accesa BBC iPlayer sau catalogul britanic Netflix este ceva ce nimeni dintre noi nu a crezut posibil înainte ca în VPN să apară o VPN și rețeaua sa mare de servere din Marea Britanie. Cu un furnizor de servicii VPN, vă puteți difuza și schimba practic locația în Regatul Unit. În acest fel, veți fi tratat la fel ca un local din Marea Britanie. Fiind unul te face eligibil să accesezi tot acel conținut britanic, deoarece adresa ta IP este conectată la geo-locația ta.

Mai multe motive

Accesați conținut online numai pentru SUA

Dacă sunteți după conținutul din Marea Britanie, trebuie să vă conectați la un server bazat în Marea Britanie. După ce te conectezi, devii la fel ca un local britanic, cu toată eligibilitatea de a accesa site-uri web, canale sau servicii din Marea Britanie.

Cumpărături profitabile 

Puteți economisi niște bani cu cumpărături online de frontieră. Dacă se pare că utilizează o adresă IP a unei țări în care se află articolele tale, trebuie să cumperi articolele la prețurile inițiale. Să presupunem că sunteți în SUA, iar articolul pe care doriți să îl achiziționați este în Marea Britanie. Conectarea la un server VPN din Marea Britanie vă va permite să apară ca și cum sunteți în Regatul Unit. Vă va arăta prețul real oferit pentru rezidenții din Marea Britanie și veți putea să îl achiziționați fără taxe de tranzacție la frontieră. Pe scurt, trebuie să faceți achiziții pentru articolele prețul inițial fără costuri de transport.

Navigați pe web în mod sigur

Deoarece o VPN îți redirecționează traficul printr-un server VPN din Marea Britanie, obții o adresă IP din Marea Britanie. Prin urmare, nu mai pari să te conectezi la internet de unde te afli într-adevăr. De fapt, site-urile web vor crede că sunteți în Marea Britanie, spre deosebire de locul în care vă aflați. Acest lucru te ajută să câștigi oarecare anonimat.

Securitate îmbunătățită

Serverul VPN din Marea Britanie la care vă conectați ajunge să cripteze datele. În consecință, obțineți o nouă adresă IP și posibilitatea de a naviga pe web în mod anonim. Niciun terț nu poate pune mâna pe datele dvs. sau le poate modifica. Un VPN reușește să vă protejeze și să protejeze datele dvs. împotriva oricărei amenințări online, rezultând în dvs. fiind sigur online.

Cum să vă conectați la serverul VPN din Marea Britanie? paşi

VPN-urile oferă cel mai bun echilibru în ceea ce privește viteza, securitatea și acoperirea globală. Dacă aveți un VPN instalat pe dispozitivul dvs., aveți o mulțime de avantaje. În afară de câștigarea capacității de a accesa conținut bazat în Marea Britanie, securitatea sporită este încă un beneficiu pe care îl obțineți atunci când vă abonați la un furnizor de servicii VPN. Conectarea la un server VPN din Marea Britanie este mai mult decât ușoară. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum.

 1. În primul rând, ceea ce trebuie să faceți este să căutați un furnizor VPN decent ExpressVPN și înscrie-te cu ea.
 2. În al doilea rând, descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul pe care îl utilizați.
 3. Creați un cont VPN și apoi lansați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Căutați serverele din Marea Britanie și conectați-vă la unul.
 5. Acum, ai un Adresa IP britanică, și se pare că utilizați web-ul din Regatul Unit.
 6. Obține toate privilegiile unui localnic / rezident britanic și bucură-te de accesul tău fără restricții la conținutul Marii Britanii.
FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Cel mai bun server VPN din Marea Britanie

Dacă doriți să vă conectați la un server VPN din Marea Britanie, există multe lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare. În primul rând, nu toate serviciile VPN sunt de încredere. Nu puteți avea încredere în fiecare serviciu VPN pe care vă folosiți. Nu toate sunt fidele revendicărilor lor și nu mulți sunt în conformitate cu așteptările utilizatorilor. Unii ar putea să nu aibă chiar servere din Marea Britanie la care vă puteți conecta. Deși există peste 800 de furnizori VPN la nivel mondial, am reușit să compilăm o listă cu cele mai bune VPN-uri care oferă servere din Marea Britanie. Iată câteva dintre cele mai bune VPN-uri de pe piață:

ExpressVPN

ExpressVPN este alegerea noastră de top pentru un furnizor VPN. Acest serviciu este ideal pentru orice utilizator online care dorește să acceseze conținut bazat în Marea Britanie. Vorbim despre un VPN sigur și câștigat, care oferă servicii excepționale la viteze excelente. Compania folosește cele mai dure protocoale de criptare pentru a se asigura că se realizează o conexiune sigură. ExpressVPN are multe servere din Marea Britanie din care puteți alege, toate fiind super rapide.

Furnizorul rulează multe servere în 94 de țări. Aceasta înseamnă că vă puteți răspândi adresa IP în orice altă parte doriți. Rețineți că toate serverele folosesc IP-uri partajate, astfel încât să partajați o adresă IP cu sute de alți utilizatori. Mulți laudă ExpressVPN și îl consideră cel mai bun din afaceri. Compania oferă servicii clienți 24/7, precum și o garanție de returnare a banilor de 30 de zile. În abonarea la serviciile ExpressVPN nu există niciun risc sau vătămare. Citiți recenzia noastră completă ExpressVPN aici.

 • ExpressVPN are servere din Marea Britanie în:
  • estul Londrei
  • Docklands
  • Berkshire
  • Londra
  • Kent
  • Berkshire
  • Wembley
 • Compania sa are sediul în afara Alianței Five Eyes.
 • ExpressVPN folosește protocoale dure de grad militar pentru protejarea datelor.
 • Există peste 1000 de servere super-rapide distribuite în peste 90 de țări
 • Furnizorul are o istorie lungă de deblocare cu succes a conținutului.
 • Obțineți o descărcare nelimitată și o conexiune super rapidă pentru streaming cu ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN este un furnizor pe care îl recomandăm cu mare încredere pentru măsurile sale de securitate și caracteristicile sigure. La conectarea la unul dintre serverele Nord (serverul britanic, să zicem) obțineți IP-uri partajate, Tor peste VPN, protecție împotriva scurgerii DNS și criptare dublă. Aceasta înseamnă că datele dvs. sunt criptate de două ori decât o singură dată. Vorbind despre adrese IP, majoritatea sunt partajate, dar unele servere IP dedicate sunt disponibile atunci când este nevoie.

Confidențialitatea este un alt aspect pe care îl are compania. Având sediul în Panama, unde nu se aplică legile de păstrare, utilizatorii pot fi siguri că datele lor sunt în mâini sigure. Serverele britanice Nord sunt fantastice. Asistența clienților este, de asemenea, un factor încurajator pentru a dori să utilizeze serviciile Nord. După cum am spus, NordVPN este unul dintre cele mai sigure VPN-uri pe care le puteți alege. Citiți integral revizuire aici.

 • Compania operează multe servere în Marea Britanie.
  • În Manchester: 201
  • În Londra: 508
 • NordVPN are sediul în Panama, ceea ce înseamnă că este perfect pentru utilizatorii conștienți de confidențialitate, deoarece există o politică zero de jurnal.
 • Compania oferă un serviciu excelent pentru clienți și o garanție de 30 de bani înapoi.
 • NordVPN are o rețea mare de servere răspândite în 62 de țări.
 • Acest furnizor are performanțe mari de viteză, ceea ce înseamnă că este ideal pentru streaming.
 • Există criptare foarte bună, protecție anti-malware CyberSec, protecție WiFi-WiFi auto-WiFi și un comutator Kill.
 • Faptul că are o funcție Double VPN o face cu atât mai sigură.

BulletVPN

 Dacă doriți să vă protejați confidențialitatea și să deblocați site-urile web cu o garanție de returnare de 30 de zile, trebuie să vă abonați BulletVPN. Deși nu este la fel de experimentat ca alte VPN de lungă durată din industrie, este totuși unul dintre cele mai bune VPN-uri pe care le puteți obține. Acest furnizor operează o rețea decentă de servere distribuite în toate părțile globului. În plus, BulletVPN folosește protocoale de criptare standard pentru industrie pentru a se asigura că standardele de securitate și confidențialitate sunt menținute. De asemenea, compania se asigură că serverele sale nu sunt supraîncărcate. De asemenea, compania folosește linii de transport premium pentru a oferi cele mai mari viteze. În plus, BulletVPN are și aplicații pentru toate platformele. Citiți mai multe despre recenzia BulletVPN aici.

 • BulletVPN operează 6 servere britanice la Londra.
 • Criptare de grad militar și cele mai recente protocoale VPN.
 • Există un Killswitch și un chat live 24/7.
 • Furnizorul oferă o caracteristică Smart DNS gratuită.

Surfshark

Surfshark este doar VPN-ul de care aveți nevoie pentru a rămâne protejat și gratuit atunci când accesați internetul mondial. Deși Surfshark nu mai este de mult timp pe piață, a atras atenția multor utilizatori VPN. Compania administrează peste 800 de servere în 50 de țări de pe glob. Unii experți compară serviciile lui Surfshark cu alți lideri bine cunoscuți din industrie, care se află pe piața VPN de mult timp. Citiți mai multe despre Surfshark în această recenzie.

 • Surfshark are servere la Londra și Manchester.
 • Acest furnizor oferă suport de chat live 24/7 și acceptă partajarea de fișiere P2P.
 • Surfshark rulează o politică fără jurnal și are o caracteristică de comutare a ucisului.
 • Nu există detectări de viruși sau viruși la acest furnizor.
 • Are sediul în Insulele Virgine Britanice, departe de cei 14 ochi Prying.
 • Compania rulează o politică zero-jurnaluri, ceea ce înseamnă că confidențialitatea este bine menținută.

IPVanish

Cu toate că IPVanish are sediul în SUA, este unul dintre cei mai căutați furnizori din industria VPN. Se referă la el însuși drept cel mai rapid și cu cea mai rapidă creștere VPN de nivel superior din lume. IPVanish vă ajută să vă conectați la un server VPN din Marea Britanie fără probleme. Este perfect pentru a obține o adresă IP din Marea Britanie, deoarece timpul de funcționare este excelent, iar furnizorul are o selecție de servere din Marea Britanie, care sunt foarte rapide. De fapt, serverul VPN din Marea Britanie al IPVanish este ideal pentru vizionarea BBC iPlayer, precum și pentru multe alte conținuturi din Marea Britanie. Interfața VPN este simplă, iar software-ul este foarte ușor de utilizat. IPVanish respectă o politică zero-logs și folosește protocoale de criptare dure pentru adăugarea confidențialității și securității. Obțineți mai multe informații despre IPVanish în această recenzie.

 • IPVanish are servere din Marea Britanie în următoarele orașe:
  • Glasgow: 2
  • Londra: 89
  • Manchester: 9
  • Nottingham
 • Furnizorul oferă 24/7 chat live și suport P2P.
 • Există un comutator de oprire pentru Windows și MacOS pentru securitate suplimentară.
 • IPVanish operează peste 1000 de servere în 60 de țări.

VyprVPN

VyprVPN este un furnizor de servicii VPN de încredere care te ajută să obții acces la un web securizat și nerestricționat la nivel mondial. Compania are sediul central în Elveția și respectă o politică de jurnal zero care nu înregistrează și nu păstrează date despre utilizatori atunci când utilizați serviciul. Acest furnizor oferă clienților săi acces la unele caracteristici impresionante de securitate, la o rețea mare de servere și la un serviciu util pentru clienți. VyprVPN oferă o conexiune rapidă și stabilă cu 700 de servere din 70 de țări. Obțineți mai multe informații despre acest VPN în acest sens Recenzie VyprVPN.

 • Are un server din Marea Britanie la Londra.
 • VyprVPn are aplicații ușor de utilizat pentru fiecare dispozitiv.
 • Acest VPN previne și învinge accelerația.
 • VyprVPN folosește mai multe protocoale pentru criptare.

Lista conținutului popular din Marea Britanie

Iată o listă cu unele dintre cele mai vizionate și accesate canale și servicii din Marea Britanie.

 • BBC iPlayer
 • UKTV
 • Canal 4
 • Canal 5
 • Sky Marea Britanie
 • ITV
 • stirile BBC
 • Sky one
 • E4
 • Micul Pop

Server VPN din Marea Britanie – Gânduri finale

Deși vă recomandăm să vă abonați la ExpressVPN pentru a vă conecta la un server din Marea Britanie, nu treceți cu vederea celelalte VPN-uri fantastice pe care le-am menționat mai sus. Toate au rețele de server decente care oferă viteze fulger și servicii excelente. În plus, toate aceste VPN-uri sunt orientate către securitate; criptarea este standard industrială. În plus, toți își propun să ofere utilizatorilor lor confidențialitate și anonimat.

Principala funcție a acestor VPN-uri este să tuneleze în Marea Britanie cu o adresă IP britanică, pe care o furnizează. Indiferent de ce ar putea avea nevoie de un server VPN din Marea Britanie, oricare dintre cele de mai sus vă va fi de mare folos. Cu toate aspectele luate în considerare, depinde de dvs. să alegeți care VPN vi se potrivește cel mai mult. Care va fi asta? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

postări asemănatoare

 • Cele mai bune alternative TunnelBear

  Cele mai bune alternative pentru TunnelBear VPN

  Nici un comentariu | 30 iulie 2018

 • Cel mai bun VPN pentru Microsoft Surface Pro

  Cel mai bun VPN pentru Microsoft Surface Pro

  Nici un comentariu | 17 noiembrie 2017

 • Preferă cei mai buni utilizatori VPN Reddit

  Cei mai buni utilizatori VPN Reddit au votat în 2020

  5 comentarii | 7 iulie 2017

 • Cel mai bun VPN pentru Egipt

  Cel mai bun VPN pentru Egipt

  Nici un comentariu | 28 mai 2018

Despre autor

Razan K

Razan este un blogger entuziast pentru securitatea internetului și un avocat al confidențialității online. Articolele ei se referă în principal la modul în care VPN-urile au devenit o necesitate în lumea digitală de astăzi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map