Top 10 VPN-uri care ies în evidență în august 2019!

La ce VPN trebuie să vă înscrieți din august 2019? VPN reprezintă o rețea privată virtuală. Este un instrument critic care permite utilizatorilor săi să-și cripteze traficul, să-și ascundă adresa IP și să navigheze pe anonimat pe web. Unii utilizatori apelează de asemenea la VPN la ocoliți restricțiile regionale impuse pe anumite site-uri web și aplicații precum Netflix, Hulu, Amazon Prime și HBO Go. Datorită creșterii gradului de conștientizare a confidențialității și securității online, popularitatea VPN este în continuă creștere. Cu toate acestea, în minte la ce serviciu VPN trebuie să apelați toate nevoile dvs. de navigare pe internet, torrenting și streaming? Vezi lista noastră compilată cu cele mai bune VPN-uri din august 2019.


Cel mai bun VPN pentru august 2019

Cel mai bun VPN pentru august 2019

Cum să găsiți serviciul VPN perfect?

Înregistrarea cu VPN-ul potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Am întocmit o listă de verificare cu 7 elemente, care vă va ajuta să identificați elementele cheie pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți VPN-ul dvs.:

Politica de rambursare

În unele cazuri, VPN-ul poate să nu funcționeze pentru orice aveți în minte. Dacă este cazul, ar trebui să revendicați în mod corect banii înapoi. Din păcate, unii furnizori de servicii VPN au doar o politică de rambursare scurtă. Ca rezultat, este posibil să nu aveți suficient timp pentru a testa VPN în câteva zile. În general, ar trebui să vă înscrieți doar cu un VPN care are o garanție de returnare de 30 de zile.

Viteză

Un VPN nu este bun dacă îți trage viteza de internet la sol. Dacă o face, vă poate face experiența de navigare insuportabilă, mai ales dacă utilizați aplicația VPN pentru a debloca canalele dvs. de streaming preferate. Asigurați-vă că serviciul dvs. VPN are un efect minim asupra vitezei dvs. de Internet.

Criptarea

Dacă vă interesează securitatea și anonimatul pe Internet, metodele de criptare utilizate de serviciul dvs. VPN ar trebui să fie pe lista priorităților dvs. Majoritatea furnizorilor de servicii VPN oferă protocoale VPN fiabile, cum ar fi OpenVPN și L2TP.

Distribuție server VPN

Dacă doriți să accesați American Netflix în străinătate, nu are rost să vă înscrieți cu un serviciu VPN care nu are servere în SUA. Mulți furnizori VPN au o listă completă de servere VPN publicate pe site-ul lor web. Așadar, este întotdeauna o idee bună să le verificați înainte de înscriere.

În cazul în care nu puteți pune mâna pe lista de server VPN, încercați să luați legătura cu echipa de asistență a serviciului VPN și întrebați-i dacă de fapt au servere VPN în locația preferată..

torrenting

În cazul în care doriți să utilizați un VPN pentru a descărca în mod anonim torrent-urile, asigurați-vă că serviciul dvs. VPN acceptă efectiv protocolul P2P. Torrenting fără a vă conecta la un server VPN mai întâi poate rezulta primind notificări DMCA de la ISP. De fapt, o mare cantitate de VPN-uri nu permit utilizatorilor să descarce torrente în timp ce sunt conectate la serverele lor VPN.

În alte cazuri, este posibil să descărcați torentele în timp ce sunteți conectat la un server VPN, dar nu la altul. Pentru descărcătorii de torrent, un serviciu VPN cu lățime de bandă nelimitată și fără restricții de protocol P2P este obligatoriu.

Platforme acceptate

Întrebați-vă acest lucru: pe ce dispozitiv doresc să instalez aplicația VPN? Ei bine, dacă sunteți ca mine, ați dori să descărcați VPN pe toate platformele posibile. Serviciile VPN stabilite vă oferă aplicație pentru toate sistemele de operare majore. Acest lucru trebuie să includă smartphone-uri Mac, Windows, Android și iPhone. Unele VPN au chiar aplicații dedicate pentru Amazon Fire TV.

intimitate

Practic nu doriți să vă înregistrați la un VPN care păstrează jurnalele activităților utilizatorilor săi online. Nici nu doriți să utilizați un VPN bazat într-o țară cu cerințe stricte de păstrare a datelor. Dacă vă apreciați confidențialitatea, nu vă înscrieți cu o VPN care are sediul în țări precum Statele Unite sau Canada.

Cel mai bun VPN pentru august 2019 – analiză

Care dintre VPN-urile pe care le alegeți este în totalitate. Rețineți că unele VPN sunt mai potrivite pentru anumite sarcini. De exemplu, o VPN ar putea fi excelentă pentru navigarea pe internet în mod anonim, dar în același timp nu deblochează Netflix-ul american. De regulă, sugerez să stai departe de VPN-urile gratuite, deoarece acestea sunt extrem de nesigure.

1. ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru august 2019

ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri din industrie. Ca pachet întreg, există doar câțiva furnizori VPN care pot corespunde calității ExpressVPN. Asistența lor pentru clienți este excelentă, iar aplicațiile VPN sunt extrem de ușor de utilizat. De obicei, răspund la e-mailuri într-un timp foarte scurt, iar asistența pentru chat-ul live este disponibilă în permanență. În plus, ajungeți la beneficiați de o caracteristică Smart DNS gratuită la înscrierea cu ExpressVPN.

Abonații ExpressVPN pot utiliza aplicația VPN pe 3 dispozitive simultan. Puteți debloca, de asemenea, toate canalele de streaming importante, inclusiv cele de la Netflix, Hulu, BBC iPlayer și Amazon Prime Video. Datorită unei politici de rambursare de 30 de zile, puteți întoarce întotdeauna banii în cazul în care nu sunteți total satisfăcut de acest produs VPN.

2. IPVanish

Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine, puteți opta pentru a vă înscrie cu IPVanish. Rețineți că acest furnizor VPN nu este la fel de fiabil ca ExpressVPN atunci când vine vorba de ocolirea geo-restricțiilor și a erorilor de locație.

IPVanish permite utilizatorilor să-și folosească aplicația VPN pe 10 dispozitive diferite în același timp. Cu toate acestea, politica de rambursare este de numai 7 zile.

Un abonament IPVanish poate costa până la 6,49 $ pe lună dacă alegeți planul anual. În total, IPVanish este cu siguranță unul dintre VPN-urile de top pe care le puteți folosi pentru a menține anonimat și sigur toate activitățile de navigare online.

3. NordVPN

NordVPN Furnizor de servicii VPN cu sediul în Panama Acest lucru este esențial, întrucât înseamnă că au sediul într-o țară în care nu există legi legale referitoare la date. NordVPN le permite abonaților să-și folosească în același timp aplicația VPN pe 6 platforme.

Pe lângă toate acestea, oferta NordVPN o dublă caracteristică VPN. Faptul că traficul dvs. de Internet trece prin două servere VPN în loc de unul înseamnă practic că puteți cripta de două ori în loc de o dată.

4. Surfshark

Acest furnizor VPN este relativ nou. Totuși, ne-a impresionat foarte mult când l-am revizuit recent. În cazul în care căutați un serviciu VPN, îl puteți utiliza pentru a accesa canalele preferate de streaming în străinătate, Surfshark este doar lucrul pentru tine.

VPN are toate avantajele de dorit, inclusiv tehnici de criptare de grad militar, viteze impresionante, capacitate rafinată de deblocare a conținutului, asistență 24/7 pentru clienți, rate de abonament accesibile și multe altele.

5. BulletVPN

BulletVPN nu este la fel de popular ca alte VPN-uri de pe site-ul nostru cele mai bune VPN-uri pentru luna august 2019. Totuși, ei fac o treabă excelentă când vine vorba de lucrul în jurul geoblocurilor. Puteți chiar descărca și instala aplicația BulletVPN pe Amazon Fire Stick și Nvidia Shield TV printre alte dispozitive. Dezavantajul, lista de server VPN nu este la fel de extinsă ca alți concurenți. Cu toate acestea, include țări populare precum SUA, Marea Britanie, Franța și Rusia. Abonamentul BulletVPN include proxy-uri DNS gratuite gratuite. Aplicația BulletVPN are și o funcție de comutare VPN care te deconectează de la Internet în cazul în care conexiunea VPN scade din orice motiv..

6. CyberGhost

Co-fondată în 2009 de Robert Knapp, CyberGhost este un furnizor VPN care a câștigat mulți clienți, având în vedere numărul de ani în care a activat. În acest moment, peste 15 milioane de utilizatori s-au înscris cu CyberGhost. Serviciul VPN are peste 1000 de servere în peste 30 de țări din întreaga lume.

Dacă căutați o aplicație VPN pentru dispozitivul dvs. Android, trebuie să subliniem acest lucru mai mult de un milion de utilizatori au descărcat aplicația VPN CyberGhost din Google Play Store.

6. VyprVPN

Spre deosebire de multe alte VPN-uri, VyprVPN este un VPN care deține de fapt toate serverele sale. Acest lucru este crucial, deoarece înseamnă că sunt singuri responsabili pentru întreținerea, viteza și securitatea întregii rețele. Similar cu alte VPN-uri, VyprVPN vă oferă utilizarea a 4 protocoale principale VPN: PPTP, OpenVPN, L2TP și IPSec. Puteți descărca aplicația VyprVPN pe dispozitivele Mac, Android, iOS și Windows PC.

Protocolul Chameleon al VyprVPN este o caracteristică excelentă pentru utilizatorii care locuiesc în țări cu niveluri ridicate de cenzură pe Internet. Așa cum se întâmplă în cazul altor VPN-uri de top, vă puteți recupera banii într-un cadru de 30 de zile datorită unei politici de rambursare de o lună.

Cel mai bun VPN pentru august 2019 – Gânduri finale

Acesta este totul. Sperăm că cel mai bun review VPN din august 2019 de mai sus v-a oferit o perspectivă mai mare în ce VPN-uri vă puteți încrede de fapt. Pe scurt, oricare dintre VPN-urile pe care le-ați ales trebuie să îndeplinească anumite criterii. Folosești de fapt oricare dintre VPN-urile pe care le-am revizuit mai sus? Dacă da, l-ați recomanda altor persoane?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map