Urmăriți Kayo Sports în afara Australiei – Cele mai bune VPN-uri

Dacă locuiți în Australia, probabil știți că nu aveți atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de difuzarea sporturilor preferate online. Cu toate acestea, tot ce se rezolvă, deoarece Kayo Sports există acum în regiune. Canalul reunește unele dintre cele mai populare sporturi sub un singur acoperiș. Există o singură problemă. Kayo Sports este disponibil numai pentru utilizatorii din Australia. Dacă doriți să accesați canalul în străinătate, trebuie să folosiți un VPN. Prin urmare, iată un ghid cuprinzător care evidențiază cele mai bune VPN-uri pentru Kayo Sports.


Cel mai bun VPN pentru Kayo Sports

Cel mai bun VPN pentru Kayo Sports

Ce este Kayo Sports?

Kayo Sports este un canal de transmisie online live și la cerere, operat de nimeni altul decât Foxtel. Puteți transmite peste 50 de sporturi din întreaga lume nu numai în Australia. Canalul este bine construit pentru a vă ridica experiența de streaming sportiv. Cu un singur abonament, indiferent dacă este de bază sau premium, primești o mulțime de privilegii cu canalul.

Puteți să transmiteți până la 4 jocuri simultan și să săriți la evenimentele care au schimbat jocul dacă sunteți la curent. Puteți selecta, de asemenea, o opțiune No-Spoilers în care canalul ascunde toate scorurile, astfel încât să puteți transmite transmisii fără a ști ce s-a întâmplat. Aceasta este doar jumătate din ea.

Kayo Sports are două tipuri de abonamente, Basic și Premium. Cea de bază este de 25 $ pe lună, în timp ce prima costă 35 $ / lună. Singura diferență este că, în mod premium, puteți utiliza până la 3 dispozitive simultane. În timp ce utilizați basic, obțineți doar 2. Alte privilegii sunt disponibile pentru ambele.Pret Kayo

În ambele planuri de abonare, veți beneficia de o probă gratuită de 14 zile. Puteți lua literalmente canalul pentru o unitate de testare înainte de a vă gândi. Cine știe, s-ar putea ajunge să nu-ți satisfacă nevoile până la urmă (despre care mă îndoiesc foarte mult).

Cel mai bun VPN pentru sporturi Kayo – o privire rapidă

Dacă introduceți cuvântul VPN în orice magazin sau motor de căutare, veți constata că există sute de furnizori. Fiți atenți și nu-i folosiți gratuit pe cei care oferă serviciul lor. Acestea nu sunt de încredere și pot compromite identitatea dvs. în timp ce navigați pe web. Nu mai vorbim că majoritatea dintre ele vând datele dvs. companiilor surori pentru venituri. Cum altfel credeți că plătesc pentru serverele pe care operați? Devii principala lor sursă de venit în cele din urmă. Acestea fiind spuse, următorii furnizori VPN sunt cele mai testate VPN-uri pentru Kayo Sports. Voi vorbi despre fiecare dintre ele în detalii mai târziu în recenzie. Așadar, verificați-le aici și derulați un pic mai departe pentru o analiză aprofundată.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark

Cum se deblochează sporturile Kayo în afara Australiei

Australia adoră sportul, dar la fel și întreaga lume. Menținerea unui canal precum Kayo exclusiv în regiunea australiană este nedreaptă. Canalul afișează locația dvs. examinând adresa IP publică. După cum știți, IP-ul dvs. este ceea ce reprezintă locația dvs. fizică reală. Dacă Kayo stabilește că locuiți în străinătate și accesați serviciul în afara zonei de acoperire, acesta vă va bloca la fața locului. Tot ce veți obține este acest mesaj de eroare:

„Ne pare rău, Kayo Sports este disponibil doar pentru fanii sportului din Australia”

Pentru a evita problema, ar trebui să utilizați o rețea privată virtuală. Este un instrument de internet care îți redirecționează traficul printr-un server securizat într-o țară pe care ai ales-o. Odată conectat, veți primi o adresă IP în regiunea în care se află serverul și se pare că navighează pe teritoriul respectiv. De exemplu, dacă vă conectați la un server australian, veți primi o adresă IP australiană. Drept urmare, Kayo Sports va fi disponibil pentru streaming, în ciuda faptului că sunteți în străinătate. Iată cum puteți debloca Kayo Sports în afara Australiei:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor de servicii VPN. Îți recomand să folosești ExpressVPN.
 2. Descărcați și instalați aplicația lor VPN pe un dispozitiv compatibil, cum ar fi Android, iOS, PC sau Mac.
 3. Conectați-vă cu contul VPN și conectați-vă la un server australian.
 4. Lansați site-ul web Kayo Sports sau aplicația sa dedicată.
 5. Urmăriți peste 50 de sporturi live sau la cerere oriunde v-ați afla.

După cum am menționat, veți găsi sute de VPN-uri pentru Kayo Sports. Am ales deja 4 dintre cele mai bune de revizuit în acest articol. Puteți să faceți o scurtă trecere la ce urmează în tabelul de mai jos.

Cel mai bun VPN pentru Kayo Sports – Recenzie completă

Dacă accesați site-ul lor oficial, veți observa o declarație foarte importantă având în vedere VPN-urile. Aceasta trebuie să spună pagina web: „Kayo nu acceptă rețelele private virtuale (VPN). Dacă aveți o VPN activată pe dispozitiv, va trebui să alegeți să o dezactivați. ” Nu vă faceți griji, am făcut această recenzie dintr-un motiv. În timp ce Kayo a putut să blocheze accesul VPN în timp, există încă VPN-uri care pot eluda mecanismul de apărare al canalului. Am mers mai departe și am testat o mulțime de furnizori VPN și am aflat că unele dintre cele mai bune din industrie încă pot debloca canalul în străinătate. Acum, să aruncăm o privire mai profundă asupra celor mai bune VPN-uri pentru Kayo Sports.

ExpressVPN

Examinare ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu VPN care vine direct din Insulele Virgine Britanice. Furnizorul nu păstrează jurnalele în cazul în care vă este teamă că cei 5 ochi spionează ceea ce faceți. Dacă solicită informații despre utilizator de la companie, vor lăsa mâinile goale. Cum pot colecta date despre persoane, dacă nu este nimic de luat?

ExpressVPN are o rețea imensă de servere care acoperă 128 de locații. Vorbim despre mai mult de 2000 de servere din 94 de țări, acesta este un număr foarte mare în cazul în care sunteți cineva care dorește să acceseze conținut geo-restricționat în întreaga lume. Veți găsi aplicații ușor de utilizat pe majoritatea sistemelor de operare importante, inclusiv Android, iOS, PC, Mac, precum și Fire Stick.

Mai mult, atunci când vine vorba de protecție, abonații ajung să aleagă și ce protocoale VPN să folosească dintr-o listă care include SSTP, PPTP, L2TP / IPSec și OpenVPN. Acestea sunt cele mai bune dacă vorbim despre securitate și criptare. De asemenea, trebuie să alegeți ce parte a traficului doriți să criptați prin amabilitatea funcției lor de tunel împărțit.

Un abonament permite utilizarea a 3 conexiuni simultane. Nu numai că, dar ExpressVPN oferă și propria funcție Smart DNS, MediaStreamer. Trebuie să deblocați mai mult de 150 de canale din întreaga lume fără a fi necesar să vă pierdeți viteza de conectare în acest proces.

Acest VPN are mult mai multe de oferit utilizatorilor săi. Puteți afla ce mai are acest VPN în magazine parcurgând acest lucru Examinare ExpressVPN.

NordVPN

Recenzie NordVPN

NordVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai mari servicii VPN din industrie. Are cea mai mare rețea de servere dintre toți furnizorii de pe lista noastră. Rețeaua include mai mult de 5000 de servere din 60 de țări, ceea ce înseamnă că aveți o comutare de server nelimitată.

Acest VPN are sediul în Panama, ceea ce înseamnă că nu există nicio ingerință din partea autorităților de reglementare a datelor. În ceea ce privește securitatea, acest VPN excelează în această majoritate. Trebuie să folosiți opțiuni exclusive pentru a utiliza dacă sunteți abonat NordVPN. În primul rând, veți beneficia de funcția lor Double VPN. Acesta vă permite să vă reintegrați traficul online prin două servere în loc de unul.

Imaginați-vă că datele dvs. sunt criptate de două ori cu securitate de grad militar. Acest lucru înseamnă că este imposibil ca orice criminal informatic să pună mâna pe informațiile dvs. Cu toate acestea, când datele dvs. sunt duble criptate, viteza de conectare va scădea drastic. Deci, vei sacrifica viteza pentru securitate. Ține cont de asta.

Cealaltă caracteristică de securitate va fi CyberSec. Acest serviciu protejează dispozitivul dvs. de orice virus, malware sau software rău intenționat. Puteți merge online fără a fi nevoie să vă uitați tot timpul peste umăr. Încă un lucru, NordVPN permite până la 6 conexiuni simultane. Asta înseamnă că veți beneficia de o rețea protejată împreună cu alte 5 persoane din același cont. Dacă doriți să aflați mai multe, citiți această informație completă Recenzie NordVPN.

BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

BulletVPN nu a mai fost de mult timp în industrie, dar cu siguranță a avut un impact. Acest VPN oferă doar servere în 30 de țări diferite, inclusiv Australia, desigur. Dar ceea ce îi lipsește în servere, câștigă securitate. BulletVPN vă oferă posibilitatea de a alege între PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 și IKEv2. OpenVPN și IKEv2, care sunt pariul dvs. cel mai bun atunci când vine vorba de securitate

BulletVPN nu colectează jurnalele unei activități ale utilizatorului și nici nu poate lega alte informații colectate cu un utilizator specific. Cu alte cuvinte, puteți face orice doriți online, fără a vă teme cine va colecta ceea ce vizitați în timp ce ați conectat la BulletVPN.

VPN are sediul în Estonia, o țară în afara celor 14 ochi, ceea ce reprezintă o mare sumă pentru cei care prețuiesc confidențialitatea. BulletVPN permite 3 conexiuni simultane, ceea ce înseamnă că îl puteți rula pe laptopul Windows, telefonul iOS și tableta Android în același timp. Deși este nou, este unul dintre puținele VPN-uri care oferă un serviciu Smart DNS. Dacă nu știți cum să-l configurați pe dispozitiv, puteți verifica întotdeauna tutorialele de pe site-ul web sau puteți solicita ajutor echipei de asistență. Pentru mai multe informații, treceți peste acest lucru Recenzie BulletVPN.

SurfShark

SurfShark

Surfshark este o altă nouă intrare în activitatea VPN alături de BulletVPN. În primul rând, a oferit extensii de browser Chrome și Firefox înainte de a lansa aplicația sa nativă pentru Android. Cu aplicația iOS lansată recent, serviciul și-a extins acoperirea la toate platformele majore. SurfShark are o rețea decentă de 800 de servere în 50 de țări diferite. Acesta este un număr bun pentru o VPN care tocmai a dat startul serviciilor sale.

Acum, să vorbim despre atracția principală a acestui VPN, conexiunile sale simultane nelimitate. Literal, plătiți pentru un abonament și toți cei cunoscuți pot beneficia de o rețea sigură. Acesta este ceva care niciunul dintre VPN-urile de top din industrie nu a făcut până acum. Acestea oferă o aplicație foarte ușor de utilizat pentru iOS, PC, Mac și Android pentru a ajuta persoanele care nu sunt tehnologice să navigheze cu ușurință. Nu uitați, acesta adoptă, de asemenea, sistemul de politici fără jurnal și apreciază nevoia utilizatorilor de confidențialitate.

Când vine vorba de scurgeri DNS, acest VPN are spatele. După ce v-ați conectat prin Surfshark, adresele dvs. DNS vor merge pe propriile servere DNS ale lui Surfshark, prevenind scurgeri care ar putea expune activitatea dvs. online. Vrei să afli mai multe? Verifica asta Recenzie SurfShark.

Dispozitive compatibile cu Kayo Sports

Puteți transmite live sau la cerere evenimentele sportive preferate pe următoarele platforme:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Android TV

Ce se întâmplă cu Kayo Sports?

Iată ce puteți găsi pe serviciul de streaming australian:

 • AFL
 • crichet
 • Tenis
 • NRL
 • NFL
 • NBA
 • NBL
 • Formula 1
 • SuperCars
 • Golf
 • Fotbal
 • Rugby Union
 • Surfing
 • Hochei pe gheata
 • Baseball
 • Box
 • WNBL
 • UFC
 • lupte libere
 • Cupe Mondiale de Acrobatie
 • Campionatele Mondiale Ritmice
 • hurling
 • Super Ligă Triatlon

Cel mai bun VPN pentru Kayo Sports – Concluzie

Acum aveți tot ce trebuie să știți despre cele mai bune VPN-uri pentru Kayo Sports. Canalul este foarte bun pentru cei cărora le place să le transmită în direct sporturile preferate. Acum, chiar dacă locuiți în afara Australiei, Kayo Sports vă stă la dispoziție. Citiți bine recenzia și alegeți VPN care se potrivește nevoilor dvs. După aceasta, difuzați Kayo Sports oriunde în lume.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map