Cea mai bună recenzie VPN

Indiferent dacă te uiți ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, VyprVPN, la BulletVPN, VPN HideMyAss și VPN Ivacy, VPN-urile au preluat piața. Alegerile sunt multe, dar care dintre ele este cea mai bună pentru nevoile dvs.? Căutați să deblocați canalele de streaming? Crește-ți confidențialitatea? Un furnizor VPN în care poți avea încredere? Sau căutați un VPN general bun? Poate fi greu de ales; acesta este motivul pentru care noi, la TheVPN.Guru, am creat o procedură elaborată de VPN pentru test și revizuire Furnizori VPN.


Cea mai bună recenzie VPN 2019

Cea mai bună recenzie VPN 2019

Toate VPN-urile nu sunt create la fel. Ai binele, răul și urâtul. După ce introduceți cuvântul VPN într-un motor de căutare, veți avea opțiuni interminabile în VPN-uri și recenzii.

De aceea, aici la theVPN.guru, ne-am luat singur să testăm cât mai mulți furnizori VPN. Suntem adepți serioși de confidențialitate; în esență, VPN-urile vizează confidențialitatea; în fond, o mulțime de furnizori VPN umbrosi sunt acolo.

La începutul cercetării noastre, am vizat VPN-uri gratuite întrucât cuvântul „gratuit” atrage întotdeauna atenția utilizatorului. Tuturor le plac lucrurile gratuite. Pe măsură ce testarea noastră a evoluat, a devenit evident că serverele VPN gratuite sunt fie foarte limitate în opțiuni, fie în viteză, sau sunt pur și simplu infectate cu malware și cauzează mai mult rău decât bine.

Odată ce ne-am lovit de perete cu VPN-uri gratuite, ne-am îndreptat către evaluarea furnizorilor de VPN bazate pe abonamente. În timpul cercetării noastre, am testat 100 de furnizori VPN și i-am împărțit în categorii bazate pe 50 de valori diferite.

Topul 10 factori care fac o VPN suficient de credibilă pentru a face lista noastră pentru revizuirea de astăzi sunt viteză, capacități de lățime de bandă, protocoale VPN utilizate, servicii pentru clienți, locații server, politică de logare, canale de streaming deblocate, dispozitive acceptate, scurgeri DNS / WebRTC și valoare pentru bani. 

Pe scurt, folosim independent testere care folosesc nostru metodologia elaborative pentru a testa VPN-urile. Nu intervenim cu testarea și nici nu schimbăm scorul. Testerii noștri se abonează la fiecare VPN evaluat și parcurg cele 50 de valori pentru a obține un rezultat final și o evaluare.

Acestea fiind spuse, avem mai multe informații mai jos. Puteți merge mai departe sau să citiți sau să luați calea scurtă și să alegeți din acest tabel:

Toată lumea vrea o bucată din datele dvs. private

De la marile corporații ca Facebook și Google, agenții de publicitate terțe, și chiar ISP-ul tău, toată lumea este după datele dvs. private și activități de navigare.

Cenzura guvernamentală este în creștere, chiar și în țările din prima lume. Există sute de VPN-uri diferite din care puteți alege; unele sunt gratuite, în timp ce altele vin la un nivel premium.

La fel ca în viața normală, veți găsi mere bune și altele rele. În acest ghid de comparație, avem a examinat principalii furnizori VPN. Sperăm cu adevărat că acest ghid vă va ajuta să alegeți un furnizor VPN care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Fie că doriți navigați pe web în mod anonim, protejează-ți confidențialitatea, sau ocoliți geo-restricțiile, există întotdeauna un VPN pentru dvs..

Ce este un VPN?

Dacă sunteți în căutarea „Cel mai bun VPN”, probabil știi deja ce este un VPN și ce face. În cazul în care aveți nevoie de o introducere la ceea ce este o rețea privată virtuală, citiți această parte. Dacă sunteți familiarizați cu ce este și face un VPN, săriți-l.

 • Un VPN este un tunel privat criptat. După ce vă conectați la oricare dintre serverele sale, datele dvs. vor trece prin acel tunel privat. Într-un astfel de caz, nimeni, nici măcar ISP-ul dvs. nu poate trage cu urechea pe activitatea dvs. online. Acest lucru face VPN un instrument perfect pentru protejați-vă confidențialitatea online.
 • În plus, vă ajută un VPN ocoliți geo-blocurile impuse pe canalele de streaming, cum ar fi Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, CW TV, Showtime, Sky Go, Now TV, BeIN Sports, printre alții. Aceste canale sunt toate Geo restricționat în afara SUA și Marea Britanie. Selectați un server unde sunt disponibile, accesați conexiunea și sunt accesibile peste tot.
 • Un VPN este de asemenea benefic pentru Americani și canadieni. Restricții de oprire pe NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv și MLS sunt practică comună în aceste zile. Un VPN vă permite să evitați aceste opriri și urmărește echipa ta preferată în direct online.
 • Dacă este specific site-urile de torrente sunt blocate local în țara dvs., veți accesa cu ușurință și de asemenea descărcați fișiere de torrent fără a fi urmărit.

Cum să alegeți serviciul VPN potrivit?

Alegerea cel mai bun serviciu VPN înseamnă că parcurgeți o serie de elemente de listă de verificare care pot fi utilizate pentru a măsura cât de bine poate presta serviciul. În acest ghid, vom enumera lista 7 și, sperăm, toate vor oferi o perspectivă asupra a ceea ce ar trebui să luați în considerare:

Dispozitive acceptate

Veți constata că majoritatea furnizorilor VPN de calitate au clienți disponibili pentru o serie de platforme de dispozitive. Acestea includ Linux, Mac OS, Windows, iOS și Android.

Câțiva alții pot oferi o caracteristică Smart DNS care acoperă alte platforme, inclusiv Apple TV, Chromecast, televizoare inteligente și multe altele. Asigurați-vă că oferiți listei lor acceptate o scanare rapidă pentru a vă asigura că toate dispozitivele dvs. sunt compatibile înainte de a plăti pentru abonamentul respectiv.

Locații server

Vrei să te ocupi de un serviciu care are mai mult de suficiente servere împrăștiate în diferite țări. Este destul de important dacă doriți să accesați conținut geore-restricționat. Prin aceasta, ne referim la like-uri BBC iPlayer, Hulu, HBO Go, Netflix SUA și altele asemenea.

A minimum 100 de servere este un număr bun pentru a începe ca un prag pentru furnizorul dvs. VPN. Cu cât mai multe servere au un furnizor, cu atât devine mai ușor pentru acesta să gestioneze un număr mare de utilizatori care se bazează pe serviciul său.

Calitatea conexiunii

Asigurați-vă că se menține serviciul ales VPN ales viteze de conectivitate care respectă sau depășește capacul de viteză listat de ISP-ul tău. În acest fel, vom fi siguri că conexiunea dvs. la Internet este complet utilizată ori de câte ori aveți serviciul VPN funcționat.

Dacă sunteți printre utilizatorii care tind să transmită o mulțime de videoclipuri HD, este posibil să doriți să vă abonați la un VPN de rețea de nivel 1. Ar trebui să vă coste câțiva bănuți, dar este foarte bun. Căutarea unui serviciu VPN mai ieftin ca utilizator greu ar putea să vă frustreze din cauza viteze lente de tamponare.

În timp ce testăm viteza serverului VPN, deseori întâlnim servere care încetinesc grav viteza Internetului nostru. Unele servicii VPN chiar limitează viteza de descărcare a utilizatorilor lor.

Capabilități de deblocare

Aveți două puncte cheie pe care să vă concentrați în această secțiune. În primul rând, trebuie să vă asigurați că VPN-ul cu care puteți încheia poate deblocați principalele servicii de streaming in jurul lumii.

Vedeți, majoritatea canalelor au acum un Interzicerea VPN, ceea ce înseamnă că furnizorii necredibili nu vor putea să-și acceseze conținutul. Luăm ca exemplu interdicția Netflix. Dacă serviciul nu este bine echipat, nu primiți catalogul american.

Deși un VPN este modalitatea perfectă de accesare a materialelor geore restricționate, nu este singura metodă. Unii dintre voi nu le pasă cu adevărat de securitatea adăugată pe care o acordă VPN.

Nu doriți decât să transmiteți emisiile TV preferate din întreaga lume. De aceea Proxy-uri DNS inteligente exista. Trebuie să știți că Smart DNS nu criptează datele dvs., ci doar pentru ocolirea restricțiilor regionale.

Lucrul bun aici este că nu pierdeți viteza de conectare în acest proces. Nu numai asta, ci și nu modifică adresa dvs. IP în proces, făcând posibilă accesați canalele locale in acelasi timp. Cu toate acestea, după cum am menționat, nu veți adăuga un strat suplimentar de protecție în timp ce operați cu Smart DNS, veți fi complet complet.

Cel mai bun serviciu DNS inteligent

Haideți să vorbim despre Proxy-uri inteligente DNS un pic mai jos:

 • Cu proxy-ul Smart DNS, veți obține mai multă acoperire a dispozitivelor decât o VPN. Da, adaugă PlayStation, Apple TV, Nintendo Switch, Chromecast, Xbox, televizoare inteligente, și mai mult la mix. Puteți configura DNS pe orice dispozitiv.
 • După ce setările DNS sunt schimbate, nu trebuie să mai parcurgeți procesul. Rămâne așa cum este. Totuși, ceea ce obțineți pentru a debloca se bazează pe furnizorul de servicii, adică., obțineți ce suportă serviciul.
 • Rețineți că este posibil ca DNS-urile inteligente să nu fie funcționale ISP vă detestă DNS-ul sau utilizări proxy transparente.

Alegerea cel mai bun serviciu inteligent DNS nu diferă mult de VPN-uri. Ai nevoie de un furnizor credibil pentru a putea debloca cât mai multe canale.

Majoritatea VPN-urilor din această recenzie oferă un serviciu DNS inteligent. Puteți să le consultați și să vedeți ce vi se potrivește cel mai bine.

Torrenting anonim

Există un număr mare de servicii VPN care nu sunt acceptate de la persoană la persoană distribuire a unui fisier. Acest lucru se datorează faptului că cea mai mare parte a conținutului partajat prin torrenting este fie ilegal, fie piratat.

Dacă sunteți tipul de utilizator care efectuează descărcări grele prin torrente, ar trebui să căutați un VPN care acceptă partajarea P2P. Cel mai bun serviciu funcționează fără a vă limita lățimea de bandă și vă permite, de asemenea, să vă torrentați în general serverele.

Criptarea

Majoritatea utilizatorilor apelează la VPN, deoarece le garantează anonimat complet online. VPN-ul pe care decideți să-l utilizați ar trebui să ofere standardul industriei Criptare AES de 256 biți.

Mai mult, serviciul VPN ar trebui să ofere diverse protocoale de securitate, cum ar fi L2TP / IPSec, PPTP și OpenVPN. Vă sugerăm să vă lipiți OpenVPN deoarece este cel mai sigur dintre toate celelalte.

intimitate

Nu vă înscrieți niciodată cu un serviciu VPN care păstrează jurnalele activităților de navigare. Majoritatea VPN-urilor premium nu urmăresc site-urile web pe care le vizitează utilizatorii lor în timp ce sunt conectați la serverele lor VPN. Există totuși câteva excepții de la reguli. Pentru a afla dacă VPN-ul dvs. are o politică de înregistrare zero sau nu, parcurgeți cu atenție politica sa de confidențialitate pentru a determina ce date colectează și în ce scopuri.

Încercați să stați departe de VPN-urile care au sediul central în țările în care păstrarea datelor este prezent. Țări precum SUA, Marea Britanie și Canada, toate fac parte din Cinci Ochi. alianţă. Asta înseamnă că agențiile guvernamentale au dreptul să monitorizeze ceea ce faci online.

O altă caracteristică principală pentru a vă menține confidențialitatea este dacă VPN are un Garantul Canar sau nu. Furnizorii de VPN de top își propun să vă protejeze confidențialitatea, chiar dacă guvernul emite comenzi de tip vag. Ei fac acest lucru folosind Garanții Canari. Este un caz rar în VPN-uri, dar unele serviciile oferă funcția Camary.

Analizele utilizatorului

Este important să vedem ce au de spus utilizatorii precedenți despre ei experiență cu un serviciu. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre ce să vă așteptați înainte de a vă cheltui banii.

Asigurați-vă că recenzia pe care o citiți este suficient de credibilă. Există numeroase site-uri web de încredere care oferă recenzii nepărtinitoare bazate pe experiența utilizatorilor cu produsul. Site-urile de revizuire VPN sunt multe, dar datorită faptului că majoritatea sunt afiliate la VPN-uri, nu toate pot fi de încredere. Dacă sunteți în căutarea unor surse autentice care să ofere feedback real utilizatorilor cu privire la diverse servicii VPN, puteți verifica întotdeauna aprecierile TrustPilot, Reddit și Quora.

În cazul în care intenționați să descărcați și să instalați o aplicație VPN pe Android sau iPhone, este cel mai bine să vă adresați Google Play Store sau Apple App Store și vedeți ce au de spus ceilalți utilizatori care au descărcat de fapt aplicația unui anumit serviciu VPN pe smartphone-ul lor despre acea anumită aplicație.

Politica de rambursare

Un furnizor de servicii VPN credibil are suficientă încredere în produsul său pentru a oferi utilizatorilor un banii inapoi garantat. În esență, înseamnă că vă puteți recupera banii în cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciul pe care îl primiți.

VPN-uri precum ExpressVPN și BulletVPN au Politici de rambursare de 30 de zile. IPVanish, pe de altă parte, oferă un 7 zile de returnare a banilor.

5 motive pentru care toată lumea are nevoie de VPN

Utilizarea unui VPN în timpul navigării pe web este foarte esențială pentru a vă menține confidențialitatea și securitatea. Fără asta, puteți fi o țintă ușoară pentru hackeri, spammeri și orice altă amenințare online. Dar sunt mai multe. Un VPN are multe de oferit, iar următoarele vor arăta ceva în această privință:

Motivul 1: Evitați supravegherea și cenzurarea

Fiecare țară din lume își are regulile. Ei bine, asta nu exclude internetul. Ai fost vreodata la China, Emiratele Arabe Unite sau Rusia? Știți cum sunt aceste țări în ceea ce privește accesul la internet?

Aceste regiuni nu tolerați utilizarea de internet fără restricții. Șansele sunt să nu aveți voie să vizitați sute de site-uri web. În Emiratele Arabe Unite, de exemplu, nu le puteți utiliza Servicii VoIP.

În China, datorită acesteia Firewall mare, țara este acum cea mai censurată țară din lume. China continentală blochează orice site web care se opune regimului comunist, precum și cele care promovează ceea ce ei numesc „occidental”Mentalitate.

Un VPN vă poate ajuta eludează astfel de cenzuri și accesați site-uri web / aplicații care, în mod normal, nu ar fi disponibile într-o anumită țară.

Recomandat: Cum să evita cenzura pe Internet folosind VPN.

Motivul 2: Evitați geo-blocurile

Această parte se adresează în special călătorilor, nomazilor și foștilor pași care lasă totul în urmă și se stabilesc într-o țară nouă. Ori de câte ori mergeți online într-o anumită țară, adresa dvs. IP se schimbă la una valabilă în noua regiune.

De exemplu, dacă ai trăit în SUA și ai călătorit în Marea Britanie, al tău Adresa IP americană va deveni unul britanic în momentul în care vă conectați la internet.

Adresele IP sunt obișnuite identifică-ți locația; așa stau site-urile web și canalele de streaming dacă vă permit sau nu accesul la conținutul lor. Acest proces este ceea ce numim geo-blocare.

Dacă locuiești în afara țării canalului, vei fi blocat instantaneu. Cu toate acestea, cu un VPN, puteți obține în jurul acestor blocuri modificând adresa IP (locația) la cea în care este disponibil canalul. Drept urmare, veți putea transmite canalul oriunde v-ați afla.

Recomandat: Restricții regionale Cirvumvent.

Motivul 3: anonimizați abordarea dvs. de internet

Indiferent de site-ul pe care îl vizitați, sunteți pe șenile, perioadă. Cel mai semnificativ motoarele de căutare, site-urile de socializare, ba chiar a ta guvern vă spionează mereu pe activitățile de navigare.

Indiferent ce faceți, fie că descărcați anumite fișiere, vizitează site-uri, fie chiar streaming online, sunteți urmăriți.

Când vă conectați la un server VPN, veți fi criptați datele și ascundeți adresa dvs. IP. Astfel, veți naviga pe internet în mod anonim, fără să fiți urmăriți de nimeni care pândește.

Recomandat: Cum să vă protejați datele cu caracter privat online.

Motivul 4: Evitați restricțiile de oprire

Fanii sportului american suferă de ani buni de întreruperi. Restricțiile de oprire înseamnă că nu puteți transmite fluxul preferat Meciuri MLB, NFL, NHL, MLS sau NBA.

Acest lucru se datorează faptului că dumneavoastră furnizor local de cablu transmite aceste jocuri sportive. Pentru a evita aceste opriri, utilizați VPN pentru a păcăli canalele de streaming sport din SUA și Canada pe care le aveți în prezent într-o stare în care jocul nu este închis..

Recomandat: Cum să evitați oprirea folosind VPN.

Motivul 5: Utilizați Hotspot-urile WiFi public în siguranță

Hotspoturile Wi-Fi sunt acum ceva. De ce ai cheltui datele tale mobile verificând like-urile Facebook și Instagram când poți folosi Wi-Fi gratuit. Vedeți, majoritatea utilizatorilor merg doar la restaurante și cafenele și se conectează la internetul lor.

Cu toate acestea, nu știu că așa sunt vulnerabil la atacuri din partea hackerilor și a criminalității informatice. În mod literal, vă puneți în pericol datele personale. Oricine poate pune mâna pe a ta e-mailuri, parolă, informații despre cardul de credit și chiar contul dvs. bancar.

Fii atent și utilizați un VPN de fiecare dată când vă conectați la astfel de rețele. Nu știți cine așteaptă să recolteze datele dvs..

Recomandat: Pericolele hotspoturilor publice WiFi

Cel mai bun VPN – revizuire în profunzime

Înainte de a intra în argumentele pro și contra serviciu VPN de top, iată un tabel care rezumă recenzia de mai jos. Rețineți că toate aceste VPN-uri sunt de încredere și de încredere. Dacă sunteți în căutarea servicii VPN freemium precum Hola, V-am sfătuit să nu mergeți pe acel drum. VPN-urile gratuite nu sunt niciodată în siguranță de utilizat.

Disclaimer: Website-ul nostru generează venituri prin diferite programe de afiliere, ceea ce înseamnă că primim comisioane de la unii furnizori VPN dacă vizitați site-ul lor prin intermediul nostru. Acest lucru ne permite să menținem vVNN.guru-ul gratuit. Cu toate acestea, aceste programe de afiliere nu afectează niciun fel de recenzii VPN. Evaluările TheVPN.guru ale diferitor furnizori de servicii VPN vor rămâne întotdeauna imparțiale și transparente.

Astfel, următoarea revizuire a celor mai bune VPN-uri din 2020:

1. ExpressVPN – VPN de top și alegerea editorului

Acest furnizor VPN este practic VPN numărul unu din lume. Se bazează în Insula Virgin Virgin, care este departe de 14 Abordarea asociației Ochi. De asemenea, au o politică strictă fără jurnal.

De fapt, cu câțiva ani în urmă, autoritățile turce au vizat un ExpressVPN din țara în care ei declară că este obișnuit să păstreze detalii despre asasinarea ambasadorului rus în Turcia, Andrei Karlov. Cu toate acestea, nu au reușit să găsească niciun jurnal pentru a-și ajuta investigația.

ExpressVPN are mai mult de 150+ locații din 94 de țări. Nu veți rămâne fără opțiuni atunci când vine vorba de deblocarea conținutului restricționat. Viteza unui VPN este un factor crucial pentru determinarea credibilității sale.

De aceea noi a efectuat mai multe teste pentru a vedea cât de rapid poate funcționa ExpressVPN. Rezultatele au fost destul de impresionante. Când ne-am conectat la un server din apropiere, viteza de internet a scăzut 6% numai. Am reușit să transmitem Netflix în 4K fără să asistăm la probleme de buffering.

Furnizorul are aplicații dedicate disponibile pentru iOS, Android, Windows, macOS, precum și FireStick. Aplicația ExpressVPN s-a dovedit a fi una dintre cele mai multe funcționalități pe care le-am testat. Include un test de viteză, pe lângă un verificator de adrese IP, test de scurgere DNS și test de scurgere WebRTC

Dar asta nu se oprește acolo. Le-am încercat Serviciu DNS Smart MediaStreamer și au putut debloca conținutul de pe alte platforme care nu sunt compatibile nativ cu VPN-urile. Care include PlayStation, Xbox, Chromecast, Apple TV, televizoarele inteligente Samsung și multe altele.

ExpressVPN are un comutator de omor automat care vă oprește traficul pe Internet în cazul în care conexiunea VPN va scădea neașteptat. Puteți activa / dezactiva comutatorul de ucidere, denumit „Blocare rețea”, în „Preferințe” -> „General” în aplicația ExpressVPN.

ExpressVPN este un pic scump. Dar, judecând după caracteristicile sale, merită fiecare banut. De asemenea, oferă un Politica de rambursare de 30 de zile doar în cazul în care nu intenționați să folosiți serviciul VPN pentru o perioadă lungă de timp.

Pro-uri

 • 160 de locații de server în 94 de țări..
 • DNS gratuit (MediaStreamer).
 • Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 • Criptare de grad militar.
 • Cinci conexiuni simultane.
 • Suport torenting P2P.
 • Politica fără jurnale.
 • Acces la Netflix american.
 • Blocare rețea (Comutator Kill).
 • Extensii de browser pentru Firefox și Chrome.
 • Tunelarea despărțită.

Contra

 • Destul de scump.
 • Încercare gratuită numai pentru utilizatorii iOS.

2. BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun VPN

BulletVPN este un alt concurențiu de top din lista noastră. Serviciul are sediul în Estonia, unde nu se aplică păstrarea datelor. Acest lucru împiedică informațiile private ale utilizatorilor să fie recoltate de guvern și de către guvern 14 Asocierea ochilor.

Așa cum se întâmplă cu orice alte VPN pe care le analizăm, am trecut prin politica de confidențialitate BulletVPN pentru a verifica dacă colectează datele utilizatorilor lor în vreun fel sau nu. BulletVPN afirmă clar că aceasta nu colectează și nu păstrează jurnalele a oricărei activități a utilizatorului. Am făcut unele cercetări în această privință și nu au apărut rapoarte care să ateste că furnizorul are probleme de scurgere.

La fel ca ExpressVPN, BulletVPN oferă un Ucide întrerupătorul. Cu toate acestea, ceea ce diferă aici este faptul că au o nouă tehnologie numită Scutul de gloanțe. Un comutator de oprire întrerupe accesul la internet dacă conexiunea VPN scade. Bullet Shield, pe de altă parte, nu te lasă să te conectezi înapoi la internet dacă nu utilizați deja unul dintre serverele BulletVPN.

BulletVPN se laudă servere foarte rapide în întreaga lume, acoperind mai mult de 47 de țări. În timpul testelor noastre, furnizorul a arătat consecvență în viteză, deoarece scăderea maximă a conexiunii a fost până la 9%.

Configurarea aplicațiilor BulletVPN este destul de simplă. Aplicația în sine este foarte simplu de utilizat. Cu toate acestea, în ciuda simplității sale; BulletVPN s-a dovedit a fi unul dintre cei mai avansați furnizori acolo când vine vorba Securitate.

Am reușit să deblocăm Netflix de pe toate dispozitivele pe care le-am configurat proxy-ul Smart DNS al BulletVPN, inclusiv Televizoare Apple, PlayStation, Xbox, Chromecast și Smart TV.

BulletVPN nu este cel mai ieftin VPN de acolo, dar în funcție de cele examinate, merită. În plus, există un 30 de zile garanție înapoi în cazul în care doriți să le încercați înainte de a opta pentru serviciul lor.

Pro-uri

 • Servere rapide în 47 de țări.
 • Proxy inteligent DNS gratuit.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Criptare de grad militar.
 • Șase conexiuni simultane.
 • P2P prietenos.
 • Jurnalele de trafic zero.
 • Deblochează American Netflix.
 • Comutator ucider disponibil.
 • Scutul de gloanțe.

Contra

 • Fără extensii de browser.
 • Încercare gratuită de 1 zi pentru Android și utilizatorii care contactează asistența pentru clienți.
 • Tunelul divizat nu este disponibil.

3. Unlocator

Capacitate VPN pentru unlocator

Unlocator a fost lansat inițial în 2013 ca a Serviciu proxy inteligent DNS. În zilele noastre, oferă servicii proxy VPN și Smart DNS. Ca VPN, având sediul în Copenhaga, Danemarca, nu este un factor bun pentru confidențialitate. Danemarca face parte din 9 Eyes, o versiune extinsă a asociației 5 Eyes.

Unlocator are 41+ servere în 36 de țări. Acum, am făcut câteva teste pentru a vedea performanțele sale de viteză. Unele dintre ele au rezultat cu rezultate bune, în timp ce altele au determinat scăderea drastică a conexiunii noastre de internet (cazuri rare).

Am încercat aplicația lor, nimic prea grozav. Este foarte ușor de utilizat și oricine fără cunoștințe tehnologice ar trebui să poată naviga prin funcții fără obstacole majore.

În timp ce examinam aplicația, am găsit servere optimizate dedicate menținerii vitezei. Acestea sunt etichetate ca fiind (Viteza mare) în lista de server. Am testat un server din SUA pentru a verifica dacă un episod Netflix s-a tamponat și nu a reușit.

După cum am menționat, Unlocator a început ca un serviciu Smart DNS. Îl puteți cumpăra cu Unlocator VPN sau individual.

Mai mult, Unlocator are un comutator de omor automat susținute de ceea ce ei numesc Scutul unlocator, care vă împiedică să vă conectați la internet dacă nu sunteți conectat la un server VPN. Ambele caracteristici pot fi activate sau dezactivate în aplicația Unlocator.

Unlocator oferă un Proces gratuit de 7 zile pentru a-și testa serviciul. După aceea, utilizatorii primesc și un Politica de rambursare de 30 de zile. Așadar, faceți ca 37 de zile de serviciu Unlocator fără riscuri.

Pro-uri

 • 70+ servere în 41 de țări.
 • Funcție DNS inteligentă.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Cinci conexiuni simultane.
 • Suport P2P.
 • Jurnalele de trafic zero.
 • Acces la Netflix american.
 • Comutator ucider disponibil.
 • Scutul unlocator.
 • Șapte zile de încercare gratuită.

Contra

 • Fără extensii de browser.
 • Nu există tunel divizat
 • Unele viteze incontinente.

4. NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

NordVPN – Top 5 VPN

NordVPN lansat în 2012 și a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori VPN pentru confidențialitate și securitate. Sediul furnizorului se află în Panama, o țară în care nu se aplică legile privind păstrarea datelor.

Rețeaua de servere a NordVPN este destul de largă. Au în jur 81 locații server. Furnizorul este binecunoscut ca fiind cel mai mare dintre toate de pe lista noastră, acoperind mai mult decât 60 de țări.

Cu toate acestea, când vine vorba de viteză, serverele lor nu au fost întotdeauna consecvente. In conformitate cu test de viteză am efectuat, unele servere au obținut rezultate foarte bune, în timp ce alte Tor peste servere VPN au redus viteza de conectare cu 40%. Probabil asta are legătură cu faptul că obțineți o criptare / securitate suplimentară în timp ce sunteți conectat la aceste servere.

NordVPN are un Funcția SmartPlay. Această tehnologie este propriul serviciu Smart DNS. Am încercat câteva canale, iar rezultatele au fost pozitive. Folosind codurile sale DNS, am putut debloca aprecierile Netflix, BBC iPlayer și Amazon Prime Video.

În ceea ce privește confidențialitate suplimentară, NordVPN are un Comutator automat de ucidere precum și unele funcții unice pe care nu le-am putea găsi la alți furnizori. În primul rând, există Tehnologie dublă VPN.

Odată cu acesta, traficul utilizatorilor va fi redirecționat prin nu numai unul, ci două servere simultan. Cu alte cuvinte, datele dvs. primesc criptat de două ori. Cu toate acestea, în timp ce încercați, am observat o scădere uriașă a conexiunii la internet datorită dublei criptare. Funcția se adresează în mod clar utilizatorilor care își prețuiesc confidențialitatea și securitatea online, mai degrabă decât celor care caută o cale de a evita anumite geo-blocuri.

Tehnologia CyberSec este o altă caracteristică de securitate NordVPN. În principiu, vă protejează dispozitivul de a fi afectat malware-ului sau oricare software rău intenționat în timp ce este activat.

NordVPN obișnuia să ofere un proces gratuit de 3 zile. Cu toate acestea, din decembrie 2019, NordVPN nu oferă un încercare gratuită. Când am întrebat NordVPN de ce nu mai este disponibilă proba gratuită, ei au declarat că unii utilizatori îl abuzează și astfel nu au mai rămas cu altă opțiune decât să o elimine. Puteți beneficia în continuare de acestea Garanție de returnare de 30 de zile deşi.

Pro-uri

 • 81 de locații de server în 60 de țări.
 • DNS inteligent (SmartPlay).
 • Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Șase conexiuni simultane.
 • Servere prietenoase P2P.
 • Politica Zero-busteni.
 • Deblochează American Netflix.
 • Comutator automat de omor.
 • Extensiile browserului sunt disponibile.
 • Garantul Canar.
 • CyberSec.
 • VPN dublu.

Contra

 • Probleme de viteză pe unele servere.
 • Fără proces gratuit.
 • Lipsește tunelul împărțit.

5. SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

Deși este relativ nou, nu există nicio îndoială Surfshark are un set substanțial de caracteristici. SurfShark are sediul în Insulele Virgine Britanice, adică nu este într-o țară în care 14-Alianța ochilor poate obține informațiile utilizatorilor săi.

Potrivit site-ului său web, SurfShark are numeroase locații VPN în peste 60 de țări. În timpul nostru teste de viteză, unele servere au prezentat rezultate excelente (doar o scădere de 2%), dar furnizorul a arătat viteze inconsistente pe alți câțiva.

SurfShark are un Funcție DNS inteligentă asta s-a dovedit că funcționează cu platforme de streaming majore când am încercat-o. Vă rugăm să rețineți că nu va fi prezentă nicio măsură suplimentară de protecție în timpul procesului.

Am creat clientul VPN al lui Surfshark activat Windows PC, Mac, Android și iOS și a considerat că este foarte ușor de utilizat. Aplicația include un comutator de omor automat. Mai mult, la fel ca NordVPN, SurfShark permite traficului utilizatorilor să treacă prin mai multe servere prin amabilitatea lor Caracteristica „multi-hop”. Cu asta, traficul dvs. devine criptat de două ori sau poate de trei ori, sporindu-vă securitatea la maxim.

Cu CleanWeb, utilizatorii ajung să prevină orice malware sau software rău intenționat de la a-și infecta dispozitivul în timp ce navighează pe web.

În cele din urmă, SurfShark vă oferă un Garanție de 30 zile înapoi. Astfel, utilizatorii își pot testa serviciul înainte de a vă gândi și de a investi în furnizor.

Pro-uri

 • Servere în 61 de țări.
 • Proxy-uri DNS inteligente.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Conexiuni simultane nelimitate.
 • Suport P2P.
 • Jurnalele de trafic zero.
 • Acces la Netflix american.
 • Comutator ucider disponibil.
 • Garantul Canar.
 • Whitelister (tunelare divizată)
 • CleanWeb.
 • Multi-hop.
 • Extensii de browser.

Contra

 • Unele servere lente.
 • Fără proces gratuit.

6. IPVanish

Capac IPVanish

IPVanish este cunoscut mai ales pentru sale viteze excelente. Dacă sunteți accesat Partajare de fișiere Kodi sau P2P, IPVanish este unul dintre VPN-urile pe care le-am recomanda să le folosești. Politica lor strictă fără jurnal este utilă, întrucât furnizorul are sediul în Statele Unite – una dintre țările de frunte din asociația Five Eyes. În trecut, furnizorul era acuzat că păstrează bușteni. Dar acum, ei susțin că nu mai sunt.

IPVanish are mai mult de 1000 de servere în 60 de țări. Site-ul lor oficial afirmă că oferă cele mai bune viteze din industrie. Conform testelor noastre de viteză, furnizorul a arătat a Scădere de 10%, ceea ce este foarte bun, mai ales pentru streaming HD.

Cu IPVanish, puteți debloca zeci de canale din întreaga lume, dar SUA Netflix nu se află printre aceștia. Acesta este unul dintre avantajele majore ale acestui furnizor, deoarece niciunul dintre serverele americane nu a pătruns în interzicerea VPN a Netflix. De asemenea, nu am reușit să obținem BBC iPlayer să opereze în afara Marii Britanii.

IPVanish nu are un Funcție DNS inteligentă fie. Prin urmare, utilizatorii pot recurge la serverele lor VPN doar dacă doriți să deblocați conținutul geo-restricționat.

Cu toate acestea, la o notă pozitivă, aplicația furnizorului nu este atât de greu de navigat. Unele funcții, inclusiv configurarea OpenVPN pe Windows 10 s-ar putea să necesite anumite cunoștințe tehnice.

Am fost destul de surprinși să aflăm că IPVanish nu blochează descărcările P2P pe niciunul dintre serverele sale. În cazul în care sunteți în stare de chin, acesta este unul dintre furnizorii de servicii VPN pe care ar putea să le luați în considerare.

Pentru un plus de confidențialitate, IPVanish are automat comutator ucide, la fel ca toate VPN-urile din lista noastră de azi. În ceea ce privește politica de rambursare, nu am fost atât de optimiști în ceea ce privește IPVanish. Ele oferă doar un 7 zile de returnare a banilor, care se potrivește în comparație cu ceilalți furnizori de pe listă.

Pro-uri

 • Peste 75 de locații server.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Zece conexiuni simultane.
 • Suport P2P.
 • Politica fără jurnale.
 • Ucide întrerupătorul.
 • Proxy SOCK5.
 • Extensie Chrome
 • SugarSync (Securizare stocare fișier, sincronizare, partajare și backup).

Contra

 • Fără tuneluri Split.
 • Nu deblochează Netflix și BBC iPlayer.
 • Fără DNS inteligente.
 • Fără proces gratuit.
 • Politica de rambursare pe 7 zile.

7. CyberGhost

CyberGhost VPN Review 2017

CyberGhost VPN Review

CyberGhost se bazează în ambele România și Germania. România este o țară în care nu se aplică legi de cenzură sau supraveghere strictă. Germania, cu toate acestea, este unul dintre 14-Tari cu ochi. Acest lucru ridică unele probleme cu privire la confidențialitatea utilizatorilor.

CyberGhost are locații VPN care acoperă 30 de țări in jurul lumii. Testele de viteză pe care le-am efectuat au avut rezultate acceptabile. Unele servere nu au afectat prea mult conexiunea noastră de internet, în timp ce altele au scăzut-o la maximum 12%.

Majoritatea VPN-urilor DNS inteligent proxy-uri, dar CyberGhost nu este printre ei. Deci, din punct de vedere tehnic, serverele CyberGhost sunt singura cale de a debloca conținut restricționat.

Aplicația lor este foarte ușor de folosit și este plin de caracteristici pentru a ajuta persoanele care nu sunt tehnologice. Există o opțiune care ne-a atras atenția cu adevărat în cadrul examinării. CyberGhost are o caracteristică în care utilizatorii pot alege canalul pe care doresc să îl deblocheze.

Există câteva opțiuni din care să alegeți. Noi am folosit (Pentru streaming) și o listă de canale a apărut. După ce am dat clic pe BBC iPlayer, aplicația se conectează automat la un server din Marea Britanie. Funcția este foarte bună, deoarece utilizatorii nu trebuie să-și dea seama ce servere deblochează ce servicii de streaming.

În ceea ce privește confidențialitatea, CyberGhost oferă utilizatorilor un politica fără logare. Dar există și un comutator ucide pentru a menține respectiva confidențialitate, chiar dacă conexiunea VPN a scăzut dintr-o dată.

Dorim să afirmăm că CyberGhost a avut probleme în trecut datorită achiziției sale de către Compania israeliană Kape Technologies. Compania obișnuia să creeze malware-ului în trecut. Însă, deocamdată, nu a fost dedicat niciun malware, iar calitatea furnizorului este una dintre cele mai bune.

Puteți încerca CyberGhost fara riscuri deoarece oferă cea mai lungă politică de rambursare dintre toate VPN-urile din lista noastră. Tu ai 45 de zile pentru a verifica serviciul și a-ți cere banii înapoi dacă nu a fost conform așteptărilor tale.

Pro-uri

 • 112 locații de server în 90 de țări.
 • Politica de rambursare de 45 de zile.
 • Criptare de grad militar.
 • Șapte conexiuni simultane.
 • Suport P2P.
 • Politica fără jurnale.
 • Acceptă Netflix din SUA.
 • Comutator automat de omor.
 • Extensii Chrome și Firefox.
 • Servere VPN NoSpy (servere VPN operate independent).

Contra

 • Fără DNS inteligente.
 • Fără proces gratuit.
 • Tunul Split nu este disponibil.

VPN-uri de top – Mențiuni notabile

VPN-urile de mai jos nu vă vor impresiona la fel de mult ca cele examinate mai sus. Cu toate acestea, aceste VPN-uri nu sunt în niciun fel „sărace”, dar se încadrează în spatele lor ExpressVPN iar celelalte sub anumite aspecte.

Majoritatea acestora nu au o politică de rambursare, cu atât mai puțin o garanție de rambursare a sumelor de 30 de zile înapoi. Suport pentru SUA Netflix este greu de găsit. Cu cât sunt mai multe locații VPN oferite de un serviciu VPN, cu atât mai rapide vor fi serverele lor. Se datorează faptului că aceste servere nu vor fi supraîncărcate.

Nu sugerăm ca acești furnizori VPN să nu își facă treaba, dar simțiți că serviciile de mai sus au produse cu adevărat superioare. Aceasta se referă în special la calitatea servere, asistență și confidențialitate.

8. VyprVPN

Capac VyprVPN

VyprVPN este un furnizor de top cu sediul în Elveția. În ceea ce privește problemele de confidențialitate, această țară este departe de aceasta, deoarece este considerată una dintre cele mai deschise țări din lume nicio legislație care înlăture intimitatea la loc.

Furnizorul deține toate serverele lor. Aceasta înseamnă că ei și numai ei își pot gestiona securitatea și viteza în întreaga rețea de server. Utilizatorii pot accesa Peste 50 de locații server peste tot în peste 70 de țări in jurul lumii.

Furnizorul susține că este cel mai rapid furnizor VPN. Cu toate acestea, nu poate exista decât un singur serviciu cel mai rapid și, din păcate, pentru VyprVPN, nu-i așa. Cel puțin în conformitate cu testele noastre.

Am încercat în jur de patru servere din SUA (New York), Olanda, Germania și Marea Britanie. Rezultatele nu au fost proaste, dar nu au fost atât de grozave. Unele servere au arătat a Scădere cu 47%, în timp ce alții ne-au încântat doar conexiunea 6%.

Furnizorul are un serviciu Smart DNS (VyprDNS), care este de asemenea bine echipat pentru a-i proteja pe utilizatori Atacuri MITM. VyprVPN are și el aplicații prietenoase pentru utilizator care poate rula pe Windows, iOS, Mac și Linux. Utilizatorii pot, de asemenea instalați-le serviciul pe routerul lor, iar acest lucru este ușor cu aplicația de router VPN.

Chiar dacă țara interzice utilizarea VPN-urilor, aceasta este Protocolul Chameleon folosește cele nemodificate Protocolul OpenVPN pe 256 biți și scamblează pachetele de metadate pentru a se asigura că nu este recunoscut prin inspecția profundă a pachetelor, în special DPI. Asa ca Marele zid de foc nu mai este o problemă. Încă nu am testat această caracteristică, dar asta arată mai multe rapoarte.

Pentru a obține un eșantion de toate acestea, ați putea să vă înscrieți Garanție de returnare de 30 de zile și vedeți cât de bine funcționează pentru a debloca site-urile cu restricții geo-restricționate.

Pro-uri

 • 112 locații de server în 90 de țări.
 • DNS inteligent (VyprDNS).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Criptare de grad militar.
 • Traficul P2P este permis.
 • Politica fără jurnale.
 • Acceptă Netflix din SUA.
 • Comutator automat de omor.
 • Protocolul Chameleon (ocolește rețelele restrictive din țările extrem de cenzurate).

Contra

 • Conexiunile simultane depind de susbcription (3 pentru bază, 5 pentru premium).
 • Vitezele inconsecvente.
 • Fără proces gratuit.

9. PureVPN

PureVPN

PureVPN lansat înapoi 2007. Acest serviciu are sediul în Hong Kong, China. Acest lucru face ca utilizatorii să se întrebe dacă furnizorul este suficient de credibil în ceea ce privește păstrarea confidențialității lor.

În 2017, PureVPN a transmis informații la Biroul Federal de Investigații care i-a ajutat în arestarea unui bărbat din Massachusetts pentru control informatic. Cu toate acestea, nu au mai fost raportate incidente ulterioare.

De atunci debut, PureVPN a reușit să acorde utilizatorilor o listă lungă de caracteristici pe care oricine le-ar putea dori. În primul rând, oferă servere în 140+ țări. Aceasta este o excelentă expansiune a serverului în cazul în care utilizatorii vor deblocați conținutul geo-restricționat.

Viteza nu este chiar atât de mare, în ciuda susținerii că sunt cele mai rapide din lume. Când a fost conectat la un server american, descărcarea noastră a fost 34,2% mai încet și încărcarea a scăzut 30,8%. Unele servere au dat totuși rezultate bune.

De asemenea, au o caracteristică Smart DNS care poate fi configurată cu ușurință pe dispozitivele VPN necompatibile, cum ar fi Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox și Samsung Smart TV.

Aplicațiile lor sunt foarte prietenoase și sunt compatibile cu aproape toate sistemele de operare importante de acolo, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android și Linux. 

Alte caracteristici „securitate și confidențialitate” includ Protecție împotriva torentelor P2P, DNS și IPv6, Switch Kill și altele. De asemenea, PureVPN permite tunel divizat unde utilizatorii ajung să decidă ce trafic trece prin serverele VPN și care utilizează ISP-urile lor.

PureVPN are un Politica de rambursare pe 31 de zile. Prin urmare, puteți verifica despre ce este vorba despre acest serviciu și puteți solicita o rambursare în cazul în care acesta nu a fost în conformitate cu așteptările dvs..

Pro-uri

 • Servere din 140 de țări.
 • Funcție DNS inteligentă.
 • Politica de rambursare pe 31 de zile.
 • Criptare de grad militar.
 • Cinci conexiuni concomitente.
 • Suport P2P.
 • Politica fără jurnale.
 • Deblochează Netflix din SUA.
 • Comutator automat de omor.
 • Tunelarea despărțită.
 • Extensii de browser.

Contra

 • Câteva servere lente.
 • Fără proces gratuit.

10. VPN HideMyAss HMA

HideMyAss Cover

În ciuda faptului că se bazează în Regatul Unit (Five Eyes), HideMyAss susține că politica sa strictă fără jurnal nu garantează că nimic nu vă este urmărit întrucât nu există nicio informație de urmărit. Cel puțin așa spun ei.

Cu ceva timp în urmă, FBI a arestat doi presupuși hackeri care ar fi participat la atacurile Anonimului și LulzSec. Unul dintre ei, Cody Kretsinger, este condamnat la 15 ani de închisoare.

De unde a primit FBI informația? A folosit un Serverul HideMyAss pentru a-și deghiza adresa protocolului de internet și a intra în site-ul Sony Pictures. Deci, hackerul a fost prins datorită serviciului pe care credea că îl va proteja. Nu s-au găsit mai multe rapoarte de confidențialitate ulterior.

În 2015, HMA a fost achiziționată de AVG, un dezvoltator de software antivirus. Un an mai târziu, Avast și-a încheiat achiziția de AVG. Deci, pe scurt, HideMyAss VPN este deținut de Avast în zilele noastre. Popularul vânzător de antivirus a avut partea sa corectă de critici din partea avocaților de confidențialitate, datorită faptului că a fost colectarea datelor de navigare ale utilizatorilor și vânzarea acestora către terți.

În afară de asta, HMA are servere 290+ locații din peste 190 de țări; care permit utilizatorilor să eludeze geo-restricțiile și să acceseze conținut din întreaga lume. Serverele sunt destul de rapide, indiferent cât de îndepărtate ar fi acestea.

Am efectuat câteva teste de viteză, iar rezultatele au fost satisfăcătoare. Am constatat că există un ușoară picătură în viteză, dar am fost în continuare capabili să curgem Conținut 4K în timp ce este conectat la HMA.

Aplicarea lor este ușor de utilizat, și oricine poate naviga prin funcțiile sale, chiar dacă nu este atât de familiar cu tehnologia. În conformitate cu ceea ce am testat, HMA are câteva caracteristici exclusive a incerca.

În afară de comutatorul automat de omor, aveți Comutator inteligent pentru omor. Această caracteristică va lansa automat VPN-ul HMA atunci când activați o aplicație despre care ați considerat un risc pentru confidențialitatea dvs..

HMA oferă o funcție numită IP Shuffle, o tehnologie care îți schimbă periodic adresa IP, făcând activitatea utilizatorilor să fie și mai dificil de urmărit.

Totuși, ceea ce ar trebui să îmbunătățească este rata de răspuns atunci când se ocupă de problemele clienților. Ei iau destul de mult timp pentru a răspunde la întrebări, deși atunci când se întâmplă, este cu o soluție care va eradica complet problema.

În cele din urmă, HideMyAss vă oferă un Garanție de returnare de 30 de zile. În acest fel, dacă serviciul nu s-a dovedit a fi ceea ce căutați, puteți solicita o rambursare completă și să vă primiți banii înapoi.

Pro-uri

 • 290 locații server în 190 de țări..
 • Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 • Criptare de grad militar.
 • Cinci dispozitive conectate simultan.
 • Servere optimizate P2P.
 • Politica fără jurnale.
 • Acces la Netflix american.
 • Ucide întrerupătorul
 • Extensii de browser pentru Firefox și Chrome.
 • Tunelarea despărțită.
 • Comutator inteligent pentru omor.
 • IP Shuffle.

Contra

 • Fără DNS inteligente.
 • Probleme de viteză pe unele servere.
 • Fără proces gratuit.
 • Răspunsuri lente de asistență.

11. Acces la internet privat (PIA)

PIA

PIA este un furnizor solid, în ciuda faptului că nu este acesta rapid, ieftin sau puternic în comparație cu alți giganți din industrie. Cu toate acestea, ne-a făcut lista dintr-un motiv și vom arunca o lumină asupra acestei chestiuni.

În primul rând, să vorbim despre problema de confidențialitate a acestui furnizor. PIA are sediul în Indiana, SUA, ceea ce înseamnă că guvernul SUA poate impune PIA în orice moment o comandă de vârf.

Se află pe proprietatea SUA până la urmă (parte din Five Eyes). Conform mai multor teste și recenzii, furnizorul este strict politica fără jurnal este adevarat. Nu au fost raportate scurgeri de date inainte de.

Pe de altă parte, Accesul la internet privat are servere din 32 de țări, ceea ce nu este atât de rău. Cu toate acestea, ceea ce nu s-a dovedit atât de mare a fost furnizorul viteza de performanta.

În timpul testelor efectuate, mai multe servere au afectat foarte mult conexiunea la internet. Pentru a fi exact, utilizarea unui server din SUA a provocat o 30,7% picătură, în timp ce un server din India a arătat o Scădere cu 37,79%. Dar în Marea Britanie și Italia, vitezele erau consistente, deoarece conexiunea a suferit doar o 6% viteză lovită.

PIA are aplicații dedicate pentru Linux, iOS, PC, Mac, Android, precum și extensii de browser pentru Chrome, Mozilla și Opera. Aplicația lor este ușor de utilizat, chiar dacă versiunea Android nu vă permite să marcați serverele ca favorite.

Accesul la internet privat se bazează doar pe serverele sale pentru a ajuta utilizatorii să deblocheze conținut restricționat. În ceea ce privește alte funcții, cum ar fi proxy-urile Smart DNS, PIA nu are o astfel de tehnologie.

Totuși, PIA are un internet comutator ucide pentru confidențialitate sporită. Nici o informație nu va reveni la serverele ISP dacă VPN se deconectează brusc.

Îl vom completa cu politica lor de rambursare. Garanția de returnare a banilor PIA nu se extinde după o perioadă de 7 zile. Aceasta este o durată foarte scurtă în comparație cu celelalte.

Pro-uri

 • Servere în peste 30 de țări.
 • Criptare AES de 256 biți.
 • Zece conexiuni simultane.
 • Partajarea P2P permisă.
 • Jurnalele de trafic zero.
 • Acces la Netflix american.
 • Comutator ucider disponibil.
 • Extensii de browser.
 • Proxy SOCK5.
 • MACE (Protecție împotriva programelor malware și Adblocker).
 • Mai multe gateway-uri VPN.

Contra

 • Unele servere lente.
 • Fără proces gratuit.
 • Politica de rambursare pe 7 zile
 • Fără DNS inteligente.

Cele mai bune dispozitive compatibile VPN

Iată o listă de dispozitive care acceptă utilizarea unui VPN:

 • Windows PC
 • Mac OS
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Nvidia Shield
 • Cutie TV Android
 • Zmeura Pi
 • Routere
 • FireStick
 • PS4 *
 • Xbox One *
 • Televizor inteligent*
 • Apple TV *
 • Roku *
 • Chromecastul *

* Pentru a activa VPN pe aceste dispozitive, trebuie să configurați o conexiune VPN pe routerul dvs. Vedea acest ghid.

Ai putea alternativ transformă computerul într-un router virtual și împărtășește conexiunea VPN cu dispozitive neacceptate. Dacă nu aveți un computer, dar operați un Mac, puteți, de asemenea, să partajați cu ușurință o conexiune VPN.

De asemenea, dacă furnizorul dvs. are o caracteristică Smart DNS, puteți configurați codurile respective pe orice dispozitiv disponibil în gospodărie.

Cel mai bun Ghid de revizuire VPN – Gânduri finale

Sperăm că acest ghid de recenzie v-a oferit o idee mai bună despre care VPN este cel mai potrivit pentru dvs. streaming, navigare anonimă sau nevoi de torentare. După cum ați observat, VPN-ul ideal ar putea diferi de la o persoană la alta, în funcție de ceea ce încearcă să obțină. Modificăm în mod constant această „cea mai bună analiză VPN” pentru a o ține la curent. Doar în cazul în care găsiți câteva informații care ar fi depășite, pur și simplu lăsați un comentariu în caseta de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map