Cel mai bun VPN pentru FireStick – 2020 Review

Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire Stick 2019


Cel mai bun VPN pentru Amazon Fire Stick 2020

Cel mai bun VPN pentru Fire Stick – Index de conținut

Există mult mai mult decât ceea ce vede ochiul când vine vorba de utilizarea unui Fire Stick. Dacă doriți să deblocați potențialul maxim al dispozitivului, trebuie să utilizați o VPN. Care să alegi? Ei bine, o să vă ajut în departamentul următor.

 • De ce ai nevoie de un VPN pentru FireStick?
 • Cum se instalează un VPN pe FireStick?
 • Best FireStick VPN – O privire scurtă
 • VPN-uri de top pentru FireStick – revizuire completă
  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. SurfShark
  5. IPVanish
 • Cel mai bun VPN pentru FireStick – Rezumare

De ce ai nevoie de un VPN pentru FireStick?

Amazon Fire TV Stick este probabil unul dintre dispozitive de streaming cele mai vândute. Îți oferă acces la aproape canale TV nelimitate dacă locuiești în SUA, adică. Dacă veți utiliza o VPN pe aceasta, iată ce trebuie să știți.

În primul rând, dacă sunteți în flux de conținut de peste mări, cu siguranță aveți nevoie de un VPN pe Firestick. VPN-urile oferă a rețea largă de servere, la care vă puteți conecta astfel încât să apăreți în aceeași locație în care sunt bazați. Acest lucru vă permite să accesați canale de streaming din străinătate. Transmiterea online devine apoi plăcută pe un FireStick. Nu este singurul lucru pe care îl primiți atunci când vă abonați la VPN, deoarece jocurile devin mai plăcute și mai interesante. Ajungi la ascunde-ți adresa IP și joacă anonim online. Serverele blocate anterior de ISP pot fi deblocate cu un abonament VPN, sporind astfel Experiență de joc FireStick.

Dacă sunteți accesat legate de securitate contează, ar trebui să știți că VPN vă acordă securitate online ai visat mereu. În timp ce utilizați FireStick-ul online, nimeni nu poate ști cine sunteți, deoarece sunteți conectat la un server diferit. În al doilea rând, această conexiune specială a primit toate traficul a fost redus prin serverul respectiv și înfășurat înăuntru straturi de criptare. Asta înseamnă că ești 100% sigur online.

Cum se instalează un VPN pe FireStick?

Având în vedere că a doua generație de Amazon Fire Sticks găzduiește nativ un VPN, puteți urma acest ghid pentru a instala un VPN pe FireStick. În cazul în care utilizați FireStick din prima generație, vă puteți referi la instalarea unui VPN în două moduri:

 1.  Prima dvs. opțiune este setarea unui VPN pe un Router gata pentru VPN. Procedând astfel, veți conecta toate dispozitivele dvs. la acel router. Firestick-ul tău ar fi unul dintre ei. Acum, în cazul în care nu deții Router compatibil VPN, veți avea nevoie de un router bazat pe tomate sau DD-WRT pentru a instala unul. Acest ghid vă va ajuta să aflați mai multe despre cum să instalați un VPN pe routerul DD-WRT.
 2.  A doua opțiune presupune că sunteți suficient de inteligent pentru a alege un VPN care vă oferă o caracteristică Smart DNS gratuită. VPN știu că vă oferă că opțiunea este ExpressVPN. Într-un astfel de caz, primiți două adrese de server DNS care pot fi setate direct pe FireStick. Deși adoptarea acestei abordări nu este chiar atât de sigură, totuși ați ocoli geo-restricțiile din orice loc din lume. Poti sa te uiti Canale americane și servicii oriunde în afara SUA.

Dacă doriți doar să încercați un DNS inteligent, puteți încerca Unlocator. Acest lucru nu este la fel de sigur ca un VPN, dar se finalizează lucrarea de deblocare. Beneficiați de proba gratuită de 7 zile, și deblocați conținutul blocat geo pe FireStick folosind codurile lor DNS.

Best FireStick VPN – O privire scurtă

Alegerea unui VPN pentru FireStick poate fi un pic de dificultate. Veți găsi sute de furnizori pe piață, dar nu toți sunt demni de utilizat. Lista pe care o analizez este fără „VPN-uri gratuite”. De ce? Simplu, deoarece serviciile ca atare sunt instabile și nesigure de utilizat. Acestea tind să vă compromită navigarea privată datorită faptului că v-ar putea vinde jurnalele companiilor surori. Dacă credeți că serviciile VPN gratuite sunt o idee bună, atunci nu știți că plătiți cu propria confidențialitate.

Mai jos puteți găsi lista noastră cu cele mai bune VPN-uri FireStick din 2020. Viteză, locație server, compatibil, asistență pentru clienți, și politici de rambursare toate au fost luate în considerare. Iată furnizorii de VPN despre care vorbim. Le-am introdus într-o listă mică de mai sus pentru a vă face o scurtă idee despre ceea ce acoperim în această recenzie. Verificați-le și dacă doriți să aflați mai multe, dați tabelul de mai jos.

VPN-uri de top Fire Stick – revizuirea completă

Vom vorbi despre cinci VPN-uri care vor duce experiența dvs. FireStick la un nivel cu totul nou. Am testat grămada și am ieșit cu rezultate foarte bune. Acesta este motivul pentru care acestea se distingeau de celelalte VPN-uri pe care le-am încercat. Așadar, fără alte detalii, iată recenzia completă nepărtinitoare a cele mai bune VPN-uri pentru Fire Stick.

1. ExpressVPN

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru 2020

ExpressVPN sunt experții VPN în această industrie. Compania deține servere în locații cheie pe tot globul. Vă puteți conecta perfect la oricare dintre serverele lor, știind că există întotdeauna unul aproape. Puține sunt serviciile care vă permit să faceți modificări în regiunea Netflix și să treceți la SUA.

Cu ExpressVPN, veți schimba regiunea Netflix și accesați canale cu sediul american precum Hulu, Amazon Prime, Netflix, Showtime și multe altele pe FireStick. Firestick-ul dvs. nu trebuie să fie singurul dispozitiv care beneficiază de conexiune. Puteți rula până la trei conexiuni VPN simultane, ceea ce este destul de util. ExpressVPN promite abonaților săi a „Politica fără jurnaluri” impreuna cu Serviciu de asistență 24/7. 

Pro-uri

 • aplicații compatibile pe care să le utilizați Platforme Mac, PC, iOS și Android
 • disponibilitatea de suport 24/7 prin chat live 
 • aproape terminat 136 de locații VPN în peste 90 de țări
 • fără jurnal de trafic oricare
 • flux american Netflix
 • o opțiune proxy inteligentă DNS
 • obțineți o garanție de returnare de 30 de zile

Contra

 • Singurul dezavantaj despre ExpressVPN este prețul său, care se întâmplă să fie mai scump decât alți furnizori.

2. BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Cel mai bun MLB.TV VPN 2020

Când am testat serverele BulletVPN, am înregistrat câteva scăderi de viteză. În general, noul venit s-a descurcat foarte bine cu FireStick. Acum. dacă compania cu sediul în Estonia adaugă încă câteva servere la rețeaua sa, poate atrage mai mulți abonați, ca să nu mai vorbim de un rang mai mare pe lista noastră.

Pro-uri

 • respectă o politică de rambursare de 30 de zile.
 • Clienți VPN pentru majoritatea platformelor
 • oferă îndrumare prin suport 24/7.
 • nu păstrează jurnalele de utilizatori.

Contra

 • operează doar 52 de servere în 30 de țări, ceea ce este un număr mic

3. NordVPN

NordVPN - Cel mai bun Ghid de revizuire Netflix VPN 2017

NordVPN – Cel mai bun Ghid de revizuire Netflix VPN 2020

am găsit Aplicațiile NordVPN pentru platforme precum dispozitivele iOS, Android, PC și Mac destul de plăcut. Este sigur să spun că sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am folosit.

În doar câteva minute, vei fi pregătit. procesul de configurare este super ușor. Compania a proiectat acele aplicații astfel încât să poată satisface nevoile clienților lor. După activarea aplicației, ajungeți la conectați-vă la una dintre miile lor de servere. Merită menționat că a lor rețeaua de servere este foarte mare. La fel ca ExpressVPN, Nord aderă la un Politica de rambursare de 30 de zile. Deci, nu vei regreta că te-ai abonat la serviciile sale

Pro:

 • beneficiază de o perioadă de rambursare de 30 de zile
 • aplicații VPN fantastice și interfață ușor de utilizat
 • disponibilitatea serverelor VPN în aproape 57 de țări
 • funcția dublă VPN pentru o securitate suplimentară

Contra:

 • posibilitatea vitezei lente a serverului

4. SurfShark

SurfShark

SurfShark este un nou serviciu VPN de marcă performanțe deosebite. Acordă utilizatorilor confidențialitate completă și oferă caracteristici puternice de securitate pentru siguranța maximă a internetului. Este un serviciu VPN relativ nou în comparație cu articulațiile dure existente deja, dar asta o face să iasă în evidență. Cea mai bună parte a acestei VPN pe care nu o are o altă VPN este aceea că o oferă conexiuni simultane nelimitate. Acum, tu, familia și prietenii puteți beneficia de o conexiune VPN cu un singur abonament. Iată mai multe:

Pro-uri

 • Suportă un număr nelimitat de dispozitive.
 • Oferă mai multe locații de server cu peste 500 de servere în peste 50 de țări.
 • Elimină cu ușurință programele malware, reclame și trackere.
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Suport live 24/7.

Contra

 • Viteza uneori este sub medie.
 • Un pic scump pentru un abonament lunar.

5. IPVanish

IPVanish - Top VPN în 2017 Review

IPVanish – Top VPN în revizuirea anului 2020

Unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață este astăzi IPVanish. Cea mai bună parte a acestui furnizor este rapid Vitezele serverului VPN. Viteza este o întrerupere a tranzacțiilor atunci când vine vorba de alegerea unui VPN. Acesta este motivul pentru care utilizatorii apelează la IPVanish. 

În afară de asta, compania este vă oferă politica fără jurnaluri păstrate avantajul de navigarea pe web anonim. Aplicația IPVanish poate fi instalată direct pe FireStick. Deci, dacă sunteți interesat Kodi, IPVanish este VPN-ul de utilizat.

Pro:

 • viteze de server VPN super rapide
 • oferă trafic nelimitat P2P
 • permite până la 5 conexiuni VPN simultane
 • are servere optimizate pentru Kodi
 • care funcționează bine pe FireStick

Contra:

 • doar o perioadă de restituire de 7 zile
 • Serverele VPN nu funcționează cu Netflix

Cea mai bună VPN FireStick din 2020 – Concluzie

Acest lucru este destul de mare cele mai bune VPN-uri pentru FireStick. Ce părere aveți despre acest ghid? Am lovit marca sau există alte VPN-uri de renume pe care le-am ratat? Tot ce trebuie să țineți cont este că dacă doriți accesați conținut blocat geo sau folosiți Kodi în mod anonim, cu siguranta ai nevoie de un Serviciu VPN compatibil cu FireStick-ul dvs..

Din nou, VPN-urile menționate mai sus au funcționat perfect când le-am încercat pe Amazon Fire TV. Dar, am dori să vă împărtășiți alegerile, recomandările și gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de aici.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map