Cel mai bun VPN pentru RaiPlay

Cea mai mare parte a conținutului pe care îl veți găsi atât la televiziunea italiană, cât și la radioul italian este în mare măsură produsă, distribuită și reglementată de Rai, radiodifuzorul național italian. Rai a fost în jur de o perioadă de timp considerabil, valorificând peste RAI 35,9% din cota de audiență in Italia. Ei bine, este doar în Italia Rai este geo-restricționat. Cel mai bun mod de a-l accesa în străinătate este printr-un VPN. Dar întrebarea este: Care VPN este cel mai bun pentru Rai Play? Aflați în această recenzie completă.


Cel mai bun VPN pentru RaiPlay

Cel mai bun VPN pentru RaiPlay

RaiPlay este disponibil în afara Italiei?

Indiferent dacă programează sport, serii, filme sau copii, Rai TV are totul. Cu toate acestea, îl are doar în Regiunea italiană. Rai Play trebuie să-i protejeze, la fel ca orice canal de streaming din întreaga lume drepturi de difuzare oarecum.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este să aplici geo-restricții, un mecanism de apărare impus pentru a restricționa accesul utilizatorilor conform acestora locație geografică.

Geo-blocarea are loc atunci când canalul vă examinează adresa IP – îi permite să determine unde vă aflați fizic pe hartă. În cazul Rai, trebuie să fiți prezent în Italia, adică ținând un Adresa IP italiană.

Dacă nu este cazul, veți fi blocat instantaneu. Când am vizitat canalul, am căzut și noi victime ale unui astfel de incident de blocare așa cum am fost localizați în străinătate.

Aceasta este ceea ce am primit:

„Nu conține necesitatea faptului că nu poate fi disponibil sau nu este compatibil.”Eroare RaiPlay

Acesta poate fi un regres imens, în special pentru italienii care au fost înregistrați în alte țări expatriați sau chiar pe cei care au zburat în altă parte ca. turiști

Geo-restricțiile pot fi ușor ocolite folosind un Rețea virtuală privată, despre care vom vorbi în detaliu în următoarea secțiune a acestei recenzii.

Utilizarea unui VPN pentru RaiPlay

Streamingul RaiPlay în timp ce în afara Italiei este într-adevăr posibil, dar numai dacă sunteți abonat la un serviciu de rețea virtuală virtuală. Un VPN, cum ar numi-o majoritatea oamenilor, este un serviciu care vă redă traficul printr-o grămadă de servere împrăștiate în întreaga lume, determinând-o să se abată de la ruta care fusese inițial stabilită de ISP-ul dvs..

În acest sens, un utilizator cu sediul în SUA, Marea Britanie, Olanda sau oriunde altundeva ar putea să se conecteze la serverul din Italia și obțineți o adresă IP italiană.

Pentru platforma de streaming RaiPlay, s-ar părea că te-ai baza în cadrul Granițele italiene. În acest sens, veți putea transmite în același timp conținut cât doriți, fără să vă faceți griji restricții geografice.

Marele lucru despre abonarea la o rețea VPN este că nu veți avea acces numai la RaiPlay, dar veți putea de asemenea să deblocați alte platforme, cum ar fi Netflix, BBC iPlayer și Hulu, toate indiferent de oriunde te-ai afla.

Celălalt lucru despre un serviciu VPN pe care îl veți considera a fi de mare avantaj este acela că vă asigură activitățile online criptarea conexiunii.

Aceasta este de fapt funcția principală a unui serviciu VPN, iar prin criptare, traficul dvs. online primește complet ascuns chiar din ISP-ul tău.

Ascunderea traficului de la ISP-ul dvs. are unele avantaje reale pentru că nu mai pot vedea ce faceți online și, prin urmare, nu sunt în măsură să implementeze măsuri care tind să limiteze modul în care utilizați internetul.

Astfel de măsuri includ vă accelerează viteza sau vă blochează accesul la unele site-uri particulare.

Ia RaiPlay în străinătate

Este ușor, este rapid și o poți face doar cu o simplă apăsare a unui buton. Iată ce trebuie să faceți:

 1. Primul, Abonati-va unui furnizor de servicii VPN. Am examinat patru dintre cele mai importante VPN-uri mai târziu în articol pentru a alege.
 2. Descărcați și instalați VPN-ul cerere pe dispozitiv.
 3. Rulați aplicația și conectare cu numele de utilizator și parola VPN.
 4. Conectați-vă la un Server italian.
 5. Așteptați câteva secunde pentru ca aplicația să stabilească o conexiune.
 6. Lansați jocurile Rai Play site-ul web sau aplicația sa dedicată.
 7. Stream TV Rai oriunde în afara Italiei.

Este la fel de simplu, dar ai nevoie de un furnizor credibil pentru care vom vorbi în următoarea secțiune.

Cele mai bune VPN-uri pentru RaiPlay

Alegerea unui serviciu VPN poate provoca uneori o durere de cap, deoarece nu ai habar despre ce să cauți și cu ce să te compari.

Pentru a selecta cel mai bun serviciu VPN pentru RaiPlay, trebuie să știți despre lucruri precum care are o prezență bună în Italia, cât de bune sunt viteza serverului și dacă acceptă ceva de a face streaming chiar și în HD. 

Pentru a vă asigura că nu vă îndepărtați prea departe de cei mai capabili furnizori de servicii, am compilat o listă pe care ar trebui să o alegeți probabil cel mai bun VPN pentru RaiPlay din. Le-am condus prin intermediul nostru proces strict de evaluare iar rezultatele au fost astfel:

1. ExpressVPN

Capac ExpressVPN

ExpressVPN este furnizorul numărul unu cu care v-am sfătui să mergeți, deoarece oferă servicii de nivel mondial și au o echipă de încredere pentru clienți.

De fapt, au câștigat câteva premii pentru excelența lor în serviciu, așa că este foarte greu să greșești un furnizor ca ei.

 • Servere: ExpressVPN oferă acces la aproximativ 2000 de servere, inclusiv multe din Italia și are capacitatea de a suporta până la 5 conexiuni multiple sub un singur abonament.
 • Confidențialitate: Bazat în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN nu este obligat să se supună niciunei legi privind reglementarea datelor. Mai mult, serviciul are o politică strictă fără jurnaluri, care asigură că nu sunt colectate sau stocate date. Folosind funcții, cum ar fi tunelul divizat, un Internet automat comutator ucide, confidențialitatea este întotdeauna garantată
 • Securitate: ExpressVPN oferă securitate prin Criptare AES de 256 biți, cu o preferință pentru OpenVPN protocolul, deoarece este cel mai sigur. În ciuda acestui fapt, abonații sunt încă liberi să aibă PPTP, L2TP, IKEv1 sau IKEv2 ca protocol ales.
 • Viteză: Pe baza testărilor pe care le-am testat, ExpressVPN a menținut viteze excelente, în special în timpul utilizării serverelor îndepărtate.
 • Abilitatea de deblocare: Serverele ExpressVPN sunt mai mult decât capabile să deblocheze aprecierile Rai Play. Mai mult, cu al lor Serviciu inteligent DNS, a trebuit să transmitem conținut geo-restricționat, fără a fi nevoie să asistăm la pierderi de viteză din cauza criptării aplicate.

In cele din urma, luna unui proces fără riscuri (Politica de rambursare) acordată oricui se înscrie. Am fost foarte impresionați de acest serviciu și pentru a ne face o idee mai bună despre acesta, aruncați o privire la Raportul nostru ExpressVPN.

Contra

 • Un preț scump

2. BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

Acest Bazat pe estonie furnizorul face, de asemenea, această listă ca pe un singur furnizor pe care vă puteți baza pentru a vă asigura că rămâneți online, care nu poate fi urmărit. 

BulletVPN a construit versiuni ale clientului său care îi permit să funcționeze pe dispozitive Windows, FireStick, Android, iOS, Linux sau Mac.

Iată despre ce este vorba BulletVPN:

 • Servere: Furnizorul are mai mult de 100 de servere din peste 50 de țări, lucru pe care l-am găsit destul de interesant. Este o distribuție decentă, dar care acoperă toate punctele cheie din întreaga lume.
 • Confidențialitate: BulletVPN are sediul în Estonia, o regiune în care nu se aplică legi de păstrare a datelor. Serviciul nu colectează datele utilizatorului și nu le stochează pentru utilizare viitoare. În plus, acestea au un comutator ucide cu si Scutul de gloanțe, care nu permite utilizatorilor să se conecteze la internet fără să existe o conexiune VPN.
 • Securitate: Serviciul are, de asemenea, o varietate de protocoale pe care utilizatorii pot alege să le utilizeze, cum ar fi OpenVPN, PPTP, L2TP și ambele IKEv1 & IKEv2.
 • Viteză: Serviciul susține că oferă viteze nelimitate, lățime de bandă nelimitată și comutare server nelimitată. După ce le-am testat viteza, se pare că acestea sunt în vigoare. Am fost în măsură să transmitem conținut în full HD și UHD în timp ce folosim serverele de asistență UltraHD.
 • Abilitatea de deblocare: Rai Play, Netflix, Hulu, BBC Player, Disney + și multe altele s-au dovedit a fi ușor accesate de BulletVPN, fără probleme în timp ce le-am testat.

BulletVPN oferă un Politica de rambursare de 30 de zile ca o ieșire dacă nu îți place serviciul. Cu toate acestea, dacă utilizați un Android, a Proces gratuit 24 de ore este de asemenea disponibil.

Am efectuat o revizuire BulletVPN mai cuprinzătoare pe care ar trebui să o citiți cu adevărat dacă puteți avea în vedere înscrierea cu serviciul.

Pro-uri

 • Criptare AES de 256 biți.
 • Șase conexiuni simultane.
 • 101+ servere din 50 de țări.
 • Suport P2P.
 • Viteze rapide.
 • Kill Switch
 • Funcție DNS inteligentă.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații ușor de utilizat.
 • Scutul de gloanțe.
 • Încercare gratuită.

Contra

 • Fără tuneluri despicate
 • Fără extensii de browser

3. Unlocator

Revizuirea unlocatorului 2019

Unlocator lansat înapoi 2013, oferind doar un serviciu Smart DNS. Câțiva ani mai târziu, a devenit hibrid, oferind și o rețea privată virtuală.

Utilizatorii pot opta pentru oricare dintre ele DNS inteligent (singur) sau ambele. Acum, din moment ce serviciul VPN este nou, ne-am asumat să testăm ce are de oferit. Iată cu ce am venit:

 • Servere: Unlocator nu are cea mai mare rețea de server, dar acoperă 50+ țări. Este încă un început bun pentru o VPN care a văzut lumina doar în 2019.
 • Confidențialitate: Am fost cu adevărat îngrijorați de locația sediului lor. Unlocator are sediul în Danemarca, o tara în cadrul alianței 14 Ochi. Cu toate acestea, lor politica fără jurnale nu a fost niciodată pusă sub semnul întrebării și niciun raport nu arăta nicio transmitere sau colectare de date. De asemenea, are un comutator de ucidere și unlocator scut pentru confidențialitate suplimentară.
 • Securitate: Unlocator folosește criptarea AES standard de 256 biți din industrie împreună cu protocoale precum OpenVPN, L2TP-IPSec, PPTP și IKEv2.
 • Viteză: Viteza a fost ok, dar nu pe fiecare server. Am folosit un server din Marea Britanie care ne-a scăzut conexiunea aproape 50%, ceea ce este încă considerat acceptabil. Cu toate acestea, acestea oferă servere care acceptă streaming Ultra HD.
 • Abilitatea de deblocare: Am testat servicii de streaming majore folosind Unlocator. A reușit să deblocheze pe fiecare dintre ele. În ceea ce privește funcția sa Smart DNS, este capabil să acceseze mai mult de 230 canale in jurul lumii.

Unlocato are un Politica de rambursare de 30 de zile, dar înainte de a ajunge la asta, le puteți folosi Proces gratuit de 7 zile. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți adresa dvs. de e-mail, nu este necesar un card de credit. Pentru mai multe informații despre furnizor, verificați acest lucru Revizuirea unlocatorului.

Pro-uri

 • Criptare de grad militar.
 • Cinci conexiuni concomitente.
 • Servere în 50 de țări.
 • Suport P2P.
 • Unblocks Rai Play.
 • Kill Switch.
 • Funcție inteligentă DNS (230+ canale).
 • Garanție de returnare de 30 de zile.
 • Scutul unlocator.
 • Proces gratuit de 7 zile.

Contra

 • Unele viteze lente
 • Niciun Split-Tunneling
 • Fără extensii de browser

4. NordVPN

Capac NordVPN

Încheierea listei pe care o avem NordVPN; un furnizor care are sediul în Panama și, probabil, una dintre cele mai mari rețele de servere din industria VPN.

A câștigat zeci de premii în trecut, inclusiv cel mai bun furnizor VPN pentru asistență pentru clienți. NordVPN permite șase conexiuni simultane pentru cei care se înscriu și oferă servicii de top, inclusiv următoarele:

 • Servere: Serviciul are mai mult de 4000 dintre ele bazate pe peste 60 de țări, ceea ce face cu adevărat dificil să găsești un site web bazat pe undeva la care nu ai avut acces. 
 • Confidențialitate: Întrucât are sediul în Panama, utilizatorii pot fi siguri că nu există nicio interferență Cinci Ochi o să se întâmple. Chiar dacă o face, NordVPN menține o politică strictă fără log-uri și nu colectează nimic despre utilizatorii lor.
 • Securitate: NordVPN oferă, de asemenea, funcții cum ar fi VPN dublu care îți orientează traficul prin două servere, dublându-ți criptarea. Nu mai vorbim de CyberSec software pentru a păstra malware și reclame nedorite.
 • Viteză: Furnizorul are servere optimizate pentru jocuri online, streaming, torrenting Si deasemenea descărcare mare de fișiere. Nu am obținut viteza pe care am sperat-o pe unele servere, dar NordVPN nu a dezamăgit să folosească alții.
 • Abilitatea de deblocare: NordVPN deblochează Rai Play fără cârlig, împreună cu zeci de alte canale de streaming. De asemenea, oferă SmartPlay software pentru lucru în jurul limitelor geo-restrictive.

NordVPN este unul dintre cei mai mari furnizori din lume. Oferă un Garanție de returnare de 30 de zile celor care se înscriu pentru serviciul lor pentru prima dată. Pentru a ști ce ar trebui să vă așteptați de la serviciu, aruncați o privire la revizuirea noastră NordVPN.

Pro-uri

 • Criptare la nivel înalt.
 • 6 dispozitive simultane.
 • Servere în peste 60 de țări.
 • Acces la Rai Play
 • Kill Switch.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Extensii de browser
 • CyberSec
 • VPN dublu

Contra

 • Fără tuneluri despicate.
 • Unele servere lente.

Rai TV – Canalele

În cazul în care nu știați, Rai Play vă permite accesul la mai multe Canalele Rai, unde ajungeți să difuzați tot felul de conținut care se întind de la programarea sportivă la copii. Pentru a obține o imagine mai bună, verificați lista canalelor de mai jos:

 • Rai 1
 • Rai 2
 • Rai 3
 • Rai 4
 • Rai 5
 • Rai Movie (cunoscut anterior ca Rai Cinema)
 • Rai News24
 • Rai Premium
 • Rai Sports
 • Rai Yoyo
 • Rai Italia
 • Rai Gulp

Ce este pe RaiPlay?

De ce ar trece cineva prin toate acestea pentru a accesa un singur canal? Este simplu, este vorba despre conținut. Verifică:

 • TG1
 • Il Paradiso Delle Signore
 • Don Matteo
 • Inspectorul Montalbano
 • Medici
 • Domenica în
 • Un Medico In Famiglia
 • Porta a Porta
 • Numele Trandafirului
 • pantaloni trei sferturi
 • Fuoriclasse
 • Angelo Reguli
 • Spațiu: 1999
 • Ți-e frică de întuneric?
 • Iisus din Nazaret
 • Maria din Nazaret
 • Alergie la monstru

Cel mai bun VPN pentru RaiPlay

Geo-blocuri cum ar fi cel pe care l-ați întâlnit dacă încercați să transmiteți fluxul RaiPlay în străinătate sunt destul de normale și există din mai multe motive.

Cu toate acestea, acestea nu ar trebui să fie o scuză dacă doriți cu adevărat să continuați streamingul de conținut Rai TV în afara Italiei. Obțineți un VPN și preluați controlul asupra libertății dvs. online.

Cu ce ​​VPN ai ajuns? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map