Cel mai bun VPN pentru revizuirea PS4

Nu am exagera dacă am afirma că PlayStation 4 este cea mai bună consolă de jocuri făcută vreodată. Dispozitivul de ultimă generație al Sony a zdrobit constant vânzări de înregistrări încă de la intrarea pe piață. Cu grafică fascinantă, putere uimitoare a procesorului, A colecție de jocuri aproape inegalabil și servicii de streaming de top, PS4 nu ar putea îmbunătăți, sau nu? Ei bine, s-ar putea cu siguranță dacă este prezent un VPN. Utilizatorii își pot îmbunătăți viteza, reduce latențele / întârzierile și deblochează conținutul geo-restricționat. Dar întrebarea este, care este cel mai bun VPN pentru PS4? Aflați în această recenzie completă.


Cel mai bun VPN pentru revizuirea PS4

Cel mai bun VPN PS4 – REZUMAT

Uită-te la cele mai bune PlayStation 4 Rezumarea VPN de mai jos dacă doriți să vă faceți o idee rapidă despre ceea ce acoperim astăzi.

Am clasat rangurile ExpressVPN drept numărul nostru VPN PS4 din cauza lor 30 de zile politica de rambursare, suport excelent, servere rapide, și Proxy-uri DNS inteligente pe care îl puteți configura direct pe dvs. Consola PlayStation 4 sau 3. Iată cea mai bună listă a noastră VPN PS4.

Revizuit cel mai bun PlayStation 4 VPN

Înainte de a începe, trebuie să reținem că PlayStation 4 nu acceptă clienții VPN. Deci, utilizatorii ar trebui să facă acest lucru instalați VPN-ul pe routerul lor.

Cu toate acestea, în analiza noastră, am enumerat VPN-urile care oferă DNS inteligent servicii de asemenea, care pot fi configurate direct pe consolă.

Cu acest lucru, revizuire completă a celor mai bune VPN pentru PS4 este prezentat mai jos. Verifică:

ExpressVPN – Cel mai bun VPN PS4 din 2020

ExpressVPN - Cel mai bun VPN pentru 2017

Vom începe cu ExpressVPN, o alegere premium pentru utilizatorii care doresc să-și configureze PS3 sau PS4 cu un serviciu VPN. Cu servere fiabile bazate pe over 94 de țări, echipa de servicii pentru clienți de la ExpressVPN intenționează să vadă că veți putea să vă bucurați de cea mai bună experiență de joc / streaming posibil.

Pe lângă problemele de întârziere / latență, PS4 este o gazdă excelentă pentru serviciile de streaming. Veți găsi aplicații pentru Netflix, Hulu, DAZN, ESPN+, și alte zeci. ExpressVPN le poate debloca cu ușurință pe toate.

ExpressVPN oferă viteze de vârf, în special în Statele Unite unde sunt disponibile canale de streaming majore.

Dacă viteza nu este suficientă pentru obiceiurile dvs. de streaming, puteți oricând să le configurați MediaStreamer (Smart DNS) direct pe PlayStation. Site-ul lor are ghiduri pentru tot ceea ce ai putea căuta.

Majoritatea ar putea considera că prețul este un pic mai mare decât cel al majorității furnizorilor, însă cei de la ExpressVPN sunt suficient de siguri încât utilizatorii lor vor aprecia calitatea înaltă a serviciilor. Acesta este motivul pentru care oferă un Garanție de returnare de 30 de zile pentru noii utilizatori.

Pro-uri

 • Viteze foarte rapide.
 • 160 de locații de server în 94 de țări.
 • Deblochează serviciile de streaming majore.
 • MediaStreamer (Smart DNS).
 • Optimizat pentru jocuri și streaming.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.

Contra

 • Destul de scump.

BulletVPN

BulletVPN - Cel mai bun MLB.TV VPN 2017

Lansat înapoi în 2017, BulletVPN s-a descurcat foarte bine când am testat serverele lor VPN. De asemenea, oferă ghiduri ușor de urmărit despre instalarea VPN pe routere, precum și configurarea routere virtuale pe PC / Mac.

De acum, BulletVPN are mai mult de 124 servere din 51 de țări, ceea ce este foarte bun dacă utilizatorii doresc să schimbe serverele în timp ce joacă online sau deblochează conținut geore-restricționat în străinătate.

Când s-a ajuns la viteză, am înregistrat scăderi minime de viteză pe Internet în toate locațiile lor VPN. Mai mult, le-am încercat Suport UltraHD serverele și rezultatele au fost excepționale.

Nu sunt pretenții, am transmis conținut în UHD, deoarece serverele au fost destul de rapide. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., există întotdeauna Funcție DNS inteligentă, ceea ce vă va permite să vă mutați locația cu pierderi de viteză minime.

BulletVPN este accesibil la prețuri. Le-am testat serviciul și s-a dovedit excelent pentru PS4. Dar ca un serviciu suplimentar, acestea oferă Politica de rambursare de 30 de zile în cazul în care utilizatorii tind să se răzgândească.

Pro-uri

 • Viteze excelente.
 • 124+ servere din 51 de țări.
 • Deblochează serviciile de streaming de top.
 • Proxy-uri DNS inteligente.
 • Suport UltraHD (Optimizat pentru streaming UHD și jocuri fără lag)
 • Politica de rambursare de 30 de zile.

Contra

 • Rețeaua de server ar putea fi mai bună.

Unlocator

Capacitate VPN pentru unlocator

Unlocator nu a fost un serviciu VPN în sens tehnic. A fost un serviciu proxy Smart DNS care vă permite să deblocați canalele geore restricționate atât pe PlayStation 4 cât și pe PS3.

Cu toate acestea, începând cu 2019, Unlocator a început să ofere servicii VPN alături DNS inteligent utilizatorilor care doresc să ocolească limitările internetului.

Unlocator are servere peste tot 41+ țări, răspândită în regiuni cheie din întreaga lume. Este unul dintre puținele VPN-uri care pot debloca aprecierile Netflix, Hulu și Amazon Prime.

Când vine vorba de viteză, Unlocator nu a livrat atât de bine pe unele servere. Dar ei oferă Viteza mare servere care pot menține o conexiune rapidă chiar și atunci când este prezentă criptarea.

Unlocator poate fi instalat pe router – ghidurile sunt pe tot site-ul web dacă aveți nevoie de o mână de ajutor. Dacă conexiunea este încă lentă, le puteți utiliza Serviciu inteligent DNS Ca o alternativa.

Este recomandat dacă joci online și jocul începe să rămână dintr-o dată. În cele din urmă, serviciul este foarte accesibil, în comparație cu celelalte.

Puteți achiziționa DNS inteligent sau ambele amabilități ale planurilor de abonament separate. Mai mult, există un Proces gratuit de 7 zile și a Garanție de returnare de 30 de zile dacă doriți să luați serviciul pentru un test drive.

Pro-uri

 • Servere în 41 de țări.
 • Deblochează serviciile de streaming majore.
 • DNS inteligent.
 • Suport de mare viteză pentru jocuri și streaming.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Politica de rambursare pe 7 zile.

Contra

 • Vitezele inconsecvente.
 • Ar trebui adăugate mai multe servere.

NordVPN

NordVPN - Top VPN în revizuirea anului 2017

Cu servere de joc dedicate, construite pentru viteză și amplasate strategic pentru o eficiență optimă a jocurilor, NordVPN este unul dintre puținii furnizori de pe piață care face cu adevărat multe pentru a îmbunătăți experiența jucătorilor deja abonați la rețea de mare viteză de nivel 1.

Serviciul are mii de servere peste tot 62 de țări, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a merge împotriva adversarilor din diferite continente și a canalelor de acces din întreaga lume.

Cu lățimea de bandă bine optimizată și cu cel mai mic timp de răspuns posibil, NordVPN face apel la jucătorii care sunt gata să-și ducă experiența la nivelul următor.

În timp ce majoritatea serverelor lor sunt bine optimizate pentru job, am asistat la unele viteze lente la unele dintre ele, în special la cele duble VPN.

Mai mult, există SmartPlay, propriul serviciu Smart DNS, care vă oferă acces la sute de canale de streaming de pe PS4 fără a fi nevoie de VPN-ul lor. Se poate configura cu ușurință pe consolă.

NordVPN are o Garanție de returnare de 30 de zile. Acest lucru vă permite să le testați serviciul fără să vă faceți griji pentru a pierde taxa de abonament pe care tocmai ați plătit-o.

Pro-uri

 • Servere în 62 de țări.
 • Accesează servicii de streaming majore.
 • DNS inteligent (SmartPlay).
 • Optimizat pentru jocuri online.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.

Contra

 • Unele viteze lente.

Beneficiile utilizării VPN pentru PS4

Avantajele de care te bucuri în urma utilizării VPN pe Sony PlayStation 4 sau 3 includ accesul la conținut restricționat geo de la servicii precum US Netflix, Spotify și Hulu.

Veți putea accesa părți ale internetului specifice regiunii, indiferent de locul în care v-ați afla, în condițiile în care în siguranța dvs. traficul este criptat. Acest lucru previne orice instanță de furt de date de către persoane dăunătoare.

S-ar putea să descoperiți că utilizarea unui VPN face mult pentru a îmbunătăți viteza de joc și timpul de ping pe PS4, deoarece se va alege un traseu mai scurt către orice server regional..

Pentru a ilustra acest lucru, imaginați-vă că sunteți în SUA și doriți să jucați pe serverele din Marea Britanie. Folosind VPN, puteți să determinați un server regional care este capabil să scurteze ruta folosită pentru a transfera date, spre deosebire de cele care ar fi fost folosite cu amabilitatea ISP-ului dvs. Aceasta duce la un răspuns ping mai rapid și, prin urmare, o conexiune mai rapidă.

Acum, după ce ați decis că doriți să încercați VPN prin PS3 sau PS4, veți constata că piața este inundată de furnizori de servicii într-o măsură care ar putea face alegerea unuia foarte dificilă.

Pentru a vă facilita lucrurile, am încercat și am testat cinci furnizori cunoscuți care, aș spune, oferă clienților cea mai bună valoare pentru bani.

Cum se schimbă regiunea / țara PS4?

Pentru a putea descărca și instala aplicații din alte țări pe PlayStation 4, trebuie să vă schimbați regiunea PSN. În primul rând, puteți găsi instrucțiuni detaliate despre crearea unui cont PSN american sau britanic în acest tutorial.

Cum se instalează un VPN pe PS4?

Este important să menționați în acest moment că, în cazul în care intenționați să continuați folosind un VPN cu PS4 sau PS3, va trebui să căutați un router VPN. Acest lucru se datorează faptului că furnizorii de servicii VPN nu acceptă oficial utilizarea VPN cu console de jocuri.

Consolele de jocuri nu oferă niciun protocol de conexiune care să permită configurarea unei conexiuni cu server criptat.

Puteți partaja în mod alternativ conexiunea VPN a PC-ului dvs. cu PlayStation 4 urmând aceste instrucțiuni.

În cazul în care dețineți un Mac, utilizați acest ghid pentru a configura un router virtual pe acesta și a partaja conexiunea VPN cu consola de jocuri.

În mod alternativ, înregistrați-vă cu un serviciu VPN care oferă proxy-uri inteligente DNS pe care apoi le puteți configura direct pe PS4 / PS3. ExpressVPN este un exemplu bun aici.

Concluzie cu privire la cel mai bun VPN pentru PlayStation 4

În măsura în care furnizorii de VPN sunt reticenți în furnizarea de asistență VPN direct pentru console de jocuri pentru PS3 și PS4, serviciul VPN funcționează destul de bine de îndată ce vă conectați printr-un router VPN. Dacă nu considerați că aceasta este o opțiune, furnizorii SmartDNS enumerați mai sus ar trebui să fie suficiente, cu condiția să navigați bine pe web fără măsuri de securitate, cum ar fi criptarea datelor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map