Cele mai bune VPN-uri pentru Samsung Smart TV și modul de instalare a acestora

Care este cel mai bun VPN pentru televizoarele inteligente Samsung? Este de fapt posibil să instalați un VPN pe un televizor Samsung Smart? Pentru început, aplicațiile VPN sunt concepute în principal pentru a funcționa Windows PC, Mac, Android și iOS. Aceasta înseamnă că puteți instala o VPN pe un Smart TV atât timp cât este bazat pe Android. Dar despre televizoarele inteligente Samsung? Ei bine, producătorul de electronice din Coreea de Sud a folosit Orsay sistem de operare din 2012 până în 2015. De atunci, televizoarele inteligente Samsung vin cu Tizen OS instalat. În timp ce acest sistem de operare nu este compatibil cu nativul VPN, există câteva soluții de rezolvare pe care le puteți utiliza pentru a face acest lucru configurați o conexiune VPN pe televizorul dvs. Samsung Smart.


Cele mai bune VPN-uri pentru Samsung Smart TV și modul de instalare a acestora

Cele mai bune VPN-uri pentru Samsung Smart TV și modul de instalare a acestora

Cel mai bun VPN Samsung Smart TV – Prezentare generală

Ghidul de mai jos explică în detaliu cum puteți configura un VPN pe televizorul dvs. Samsung Smart. Dacă aveți cunoștințe prealabile despre cum să utilizați un VPN pe un Smart TV, este posibil să nu fie nevoie să treceți prin revizuirea completă. Iată o listă cu cele mai bune VPN-uri pe care le puteți folosi pe orice televizor Samsung Smart:

Telefoanele inteligente Samsung sunt compatibile cu VPN?

După cum am menționat mai sus, televizoarele inteligente Samsung nu sunt compatibile cu VPN. În esență, înseamnă că nu puteți configura direct un VPN pe ele. Cu toate acestea, puteți configura adresele serverului DNS ale televizorului în schimb, ceea ce ne aduce la Proxy-uri DNS inteligente. DNS inteligent proxy-urile sunt un alt instrument pe care îl puteți utiliza pentru a ocoli restricțiile regionale și pentru a debloca canalele de streaming din SUA, Marea Britanie, Australia și restul lumii.

Spre deosebire de VPN, Smart DNS nu vă criptează traficul, deşi. Acest lucru are atât contra, cât și avantajele sale. Pentru unul, traficul necriptat este încă predispus la diverse pericole online. Cu toate acestea, faptul că traficul dvs. pe Internet este nu criptat înseamnă, de asemenea, că nu veți experimenta Viteza de internet scade trebuie să suportați în timp ce utilizați un VPN.

Ne-am asigurat că toți furnizorii de servicii VPN enumerați în topul recenziei VPN Samsung TV Smart oferă utilizatorilor lor proxy-uri inteligente DNS pe care le pot configura pe televizorul lor.

Cum se instalează Smart DNS pe Samsung Smart TV – VPN Alternative

Următorii pași facilitează procesul pe care l-am parcurs pentru a configura adresele serverului DNS pe Samsung Smart TV pe care l-am folosit în timpul acestei revizuiri.

 1. În primul rând, porniți Smart TV-ul.
 2. Apăsați Meniu de pe telecomandă.
 3. Apoi, accesați Rețeaua.Samsung Smart TV DNS
 4. Alegeți Stare rețea.Starea rețelei
 5. Apoi, selectați setările IP.
 6. De aici, treceți Setările DNS pe Enter manual.Introduceți manual DNS inteligent
 7. Acum, introduceți adresele serverului DNS ale furnizorului de servicii VPN la care v-ați abonat.
 8. Apăsați OK.
 9. Reporniți Smart TV-ul după finalizarea testului de conexiune la Internet.

Rețineți că mai trebuie să schimbați regiunea Samsung Smart TV pentru a instala aplicații de streaming din alte regiuni de pe ea. Cu alte cuvinte, nu veți putea accesa aplicații din SUA, cum ar fi HBO, Hulu sau Amazon Prime dacă nu schimbi mai întâi țara televizorului în SUA. Pentru mai multe informații despre cum se face acest lucru, aruncați o privire la acest tutorial.

Cum să obțineți un VPN pe Samsung Smart TV folosind routerul

În ciuda faptului că nu sunt compatibili nativ cu furnizorii de VPN, puteți folosi întotdeauna routerul și instalați VPN-ul direct pe el. În acest fel, toate dispozitivele conectate la router vor partaja aceeași conexiune VPN.

Folosind routerul dvs., nu sunteți legat de furnizorul dvs. conexiuni simultane ”. Orice dispozitiv care se conectează la Wi-Fi va ajunge să beneficieze de conexiunea criptată a routerului dvs., inclusiv de dvs. Televizor inteligent.

Trebuie să precizez că nu toate routerele VPN sunt compatibil cu un VPN. Pentru a afla mai multe despre VPN la o configurare a routerului, consultați acest ghid. În timp ce procesul necesită unele fundal tehnic, configurarea unei conexiuni VPN pe routerul dvs. merită mult efortul.

Activați un VPN pe Samsung Smart TV printr-o partajare a conexiunilor la rețea

Puteți utiliza computerul sau Mac-ul pentru a partaja conexiunea la internet a computerului cu Smart TV. Procedând astfel, Samsung Smart TV va beneficia de Conexiune VPN pentru PC sau Mac.

Deși această metodă nu este nici simplă, nici ușor de implementat, aceasta este realizabilă. Vă recomandăm să încercați fie să configurați conexiunea VPN pe routerul dvs., fie să utilizați Smart DNS în schimb.

Cele mai bune VPN-uri pentru Samsung Smart TV

Folosim criterii complexe pentru a determina care sunt VPN-urile mai bune decât altele. În cazul televizoarelor inteligente Samsung, principalele caracteristici pe care trebuie să le căutați la un furnizor VPN sunt viteză, locații server, disponibilitate Smart DNS, si capacitatea de a accesați conținut blocat geo.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să găsiți VPN-uri mai ieftine decât cele pe care le-am enumerat mai jos, dar pot lipsi una, dacă nu toate funcțiile menționate mai sus. Când vine vorba de furnizori VPN, obțineți aproape întotdeauna ceea ce plătiți.

1. ExpressVPN – Alegerea editorului

Capac ExpressVPN

ExpressVPN, mâinile în jos, sunt experții. Conform testelor pe care le-am efectuat, acest furnizor de VPN britanic din Insula Virginia a ieșit cu rezultate excelente în ceea ce privește:

 • Viteză: După ce a efectuat câteva studii de performanță de viteză, conexiunea mea de internet a trecut printr-o Scădere de 7% a vitezei în timp ce este conectat la serverele VPN ale ExpressVPN. Cu alte cuvinte, dacă aveți o conexiune rapidă la Internet, veți putea totuși să conectați conectarea 4K în timp ce utilizați ExpressVPN.
 • Rețea de servere: Acest furnizor are Servere VPN în locații cheie pe tot globul (160 de locații VPN). Rețeaua de server a unui furnizor VPN este esențială datorită faptului că determină ce servicii de streaming pe care trebuie să le deblochezi.
 • DNS inteligent: ExpressVPN oferă această tehnologie sub formă de MediaStreamer. Serviciul rulează propriul DNS pe fiecare server VPN, ceea ce înseamnă că veți obține securitatea adăugată, chiar dacă utilizați doar MediaStreamer.
 • Acces la conținut restricționat din punct de vedere geografic: Serviciul este, de asemenea, unul dintre foarte puținele VPN-uri care vă permit să modificați și să modificați regiunea Netflix în SUA. De asemenea, veți debloca servicii de streaming majore, cum ar fi Hulu, HBO, DAZN, Amazon Prime și BBC iPlayer.

Cu ExpressVPN’s Funcție DNS inteligentă, puteți ocoli restricțiile regionale de pe televizorul dvs. inteligent Samsung în câteva minute. Rețineți că canalele pe care le puteți debloca trebuie să fie acceptate de furnizor, nu funcționează ca atare VPN face.

Pe de altă parte, compania le promite utilizatorilor săi o politică zero-jurnale însoțită de suport 24/7. Mai mult, puteți utiliza până la cinci conexiuni simultane cu acest abonament.

Costuri ExpressVPN $ 12.95 / luna. Cu toate acestea, dacă optați pentru planul lor anual, taxa dvs. lunară este de $ 6,67 / lună impreuna cu 3 luni gratuite. De asemenea, furnizorul oferă un Garanție de returnare de 30 de zile politică, care vă permite să testați serviciile sale fără riscuri.

Pro-uri

 • Criptare de grad militar.
 • Cinci conexiuni simultane.
 • Peste 160 de locații VPN.
 • Suport torrenting / P2P.
 • Deblochează American Netflix.
 • Kill Switch.
 • Funcție inteligentă DNS (MediaStreamer).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații ușor de utilizat.
 • Extensia browserului
 • Split-tunelare.

Contra

 • Putin cam scump.
 • Încercare gratuită numai pentru utilizatorii iOS.

2. BulletVPN

Revizuirea BulletVPN

Sediul central al BulletVPN are sediul în Estonia; un aspect pozitiv prin faptul că nu există legi de păstrare a datelor care guvernează această țară. Iată cum s-a prezentat BulletVPN în ceea ce privește funcțiile VPN critice pentru televizoarele inteligente Samsung.

 • Viteză: Examenul nostru de viteză a arătat că BulletVPN nu afectează prea mult viteza de conectare a utilizatorilor la Internet. Când este conectat la un server din Marea Britanie, a Scădere de viteză cu 6% a avut loc. Serverele VPN de mare viteză, BulletVPN, răspândite în mai multe țări, îi ajută pe abonați să transmită conținut UHD pe dispozitivele de streaming fără a scădea calitatea video.
 • Rețea de servere: Rețeaua de servere BulletVPN se potrivește cu alte servicii VPN de top. Furnizorul are mai mult de 114+ servere din 47 de țări distribuite în regiuni cheie din întreaga lume.
 • DNS inteligent: BulletVPN oferă utilizatorilor o opțiune Smart DNS gratuită, care funcționează perfect la televizoarele inteligente Samsung.
 • Deblocarea conținutului restricționat: BulletVPN permite utilizatorilor să deblocheze toate serviciile de streaming majore, inclusiv de asemenea Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime și DAZN.

Serviciul oferă funcții care vă protejează confidențialitatea. În timpul testelor noastre, au existat nu există scurgeri IP sau DNS. De asemenea, BulletVPN are două caracteristici principale de confidențialitate sub forma unui Kill Switch și Scutul de gloanțe.

Primul se termină conexiunea dvs. de internet dacă VPN scade și a doua nu vă permite să vă reconectați cu excepția cazului în care este prezentă o conexiune VPN.

BulletVPN nu este chiar atât de scump. Te costă $ 10.98 / luna și $ 3,75 / lună dacă vă abonați la lor plan anual (Veți beneficia de 1 an în plus gratuit).

Dacă doriți să încercați serviciul, furnizorul are un Politica de rambursare fără întrebări de 30 de zile, precum și a 1 zi de încercare gratuită pentru Android utilizatorii și clienții care contactează echipa de suport.

Pro-uri

 • Criptare de grad militar.
 • Șase conexiuni simultane.
 • 70+ servere din 41 de țări.
 • Suport P2P.
 • Acceptă Netflix din SUA.
 • Kill Switch
 • Funcție DNS inteligentă.
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații ușor de utilizat.
 • Scutul de gloanțe.

Contra

 • Doar încercare gratuită de 1 zi.
 • Fără divizare (o metodă care vă permite să alegeți ce trafic este criptat și ce nu).

3. Unlocator

Revizuirea unlocatorului 2019

Unlocator lansat înapoi 2013 ca serviciu proxy inteligent DNS. Unlocator are sediul în Danemarca, care face parte din alianța cu 9 ochi, care este practic o extindere la alianța notorie cu 5 ochi. Începând cu anul 2019, a adăugat un Opțiune VPN la planurile sale de abonament. Puteți opta pentru Smart DNS (de unul singur) sau pentru ambele. Iată ce ne-a arătat evaluarea:

 • Viteză: Majoritatea serverelor VPN ale Unlocator afectează doar ușor viteza Internetului. Cu toate acestea, în timpul testelor, am întâlnit câteva servere (inclusiv unul din Marea Britanie) care mi-a renunțat drastic la conexiune (55%).
 • Servere: Unlocator operează o rețea de 41 servere din 36 de țări, ceea ce reprezintă un număr bun având în vedere că acoperă țările în care sunt prezente canale de streaming importante.
 • DNS inteligent: Unlocator a fost lansat ca un serviciu Smart DNS și a devenit recent un furnizor hibrid. Conform site-ului său web, Unlocator Smart DNS poate debloca mai mult de 235 de canale din întreaga lume.
 • Acces la canale restricționate: Când am încercat Netflix în timp ce folosesc Unlocator, serviciul mi-a permis accesul aproape instantaneu, în ciuda blocului VPN strict al Netflix.

În ciuda faptului că este nou pentru industria VPN, Unlocator oferă cea mai înaltă măsură de securitate – Criptare AES-256. Aplicația sa este ușor de utilizat și foarte ușor de utilizat.

Prețul este corect în comparație cu celelalte. De fapt, abonamentul furnizorului este mult mai ieftin decât celelalte din lista noastră, de la ultima actualizare a acestei revizuiri. Puteți obține un abonament lunar pentru 9,99 USD / lună (VPN și Smart DNS). Dacă nu căutați decât DNS inteligent, puteți obține asta $ 4,95 / lună.

În general, viteza unlocatorului este bine, nu este mare, doar bine. De asemenea, Unlocator are un Garanție de returnare de 30 de zile, care începe după ce le testați serviciul 7 zile, total gratuit.

Pro-uri

 • Criptare AES de 256 biți.
 • Cinci conexiuni concomitente.
 • 70+ servere în 40 de țări.
 • Suport P2P.
 • Deblochează American Netflix.
 • Kill Switch.
 • Funcție inteligentă DNS (230+ canale).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații ușor de utilizat.
 • Scutul unlocator.
 • Proces gratuit de 7 zile.

Contra

 • Niciun Split-Tunneling
 • Unele servere sunt lente.

4. NordVPN

Capac NordVPN

NordVPN a fost lansat înapoi 2012 și a devenit unul dintre cei mai buni furnizori VPN din industrie. Este bazat pe Panama, care este o țară care nu are legi obligatorii de păstrare a datelor și nu se încadrează în Cinci Ochi sau Asociații de paisprezece ochi. 

În timp ce verificam serviciile furnizorului, am obținut următoarele rezultate:

 • Viteză: Când m-am conectat la un server american, viteza abia a scăzut (9%). Cu toate acestea, unele servere nu am fost repede deloc. Ei trebuie să fie dedicați Transmitere HD, dar calitatea mea a scăzut folosind o mână de ele, mai ales când am activat VPN dublu caracteristică.
 • Rețea de servere: Potrivit site-ului său web, NordVPNs are servere din 59 de țări. Aceasta este o acoperire excelentă a serverului dacă doriți să evitați restricțiile regionale.
 • DNS inteligent: Funcția SmartPlay este o DNS inteligent serviciu care vă permite să deblocați canalele geore-restricționate de pe Smart TV-ul dvs. fără a fi nevoie de o conexiune VPN.
 • Capacitate de deblocare: În timp ce testam ce canale poate debloca furnizorul, rezultatele au fost pozitive. NordVPN vă permite să ocoliți restricțiile regionale impuse de asemenea Netflix, Hulu, HBO, CW TV, BBC iPlayer și CTV fără o zgudui.

Acest furnizor le permite utilizatorilor săi să navigheze în mod anonim pe web, menținând în același timp confidențialitatea acestora Funcție dublă VPN. Serviciul companiei este potrivit pentru accesarea de conținut geo-blocat, streaming online și torrenting / P2P.

NordVPN are de asemenea un instrument de securitate pentru a vă îmbunătăți navigarea online. Se numeste CyberSec, o tehnologie folosită pentru a preveni orice malware, virus sau software rău intenționat care vă poate viza dispozitivul.

Costurile NordVPN $ 11.95 / luna, dar dacă optezi pentru ele Plan de 3 ani, taxa ta lunară scade la $ 3.49 / luna impreuna cu 3 luni în plus gratuite. 

La fel ca restul de pe lista noastră, NordVPN oferă un Politica de rambursare de 30 de zile. Deci, puteți încerca serviciul lor riscând nimic. Aplicațiile sale pentru iPad, iPhone, Android, PC și Mac sunt foarte ușor de utilizat.

Pro-uri

 • Criptare de grad militar.
 • Șase dispozitive simultane.
 • Servere în peste 60 de țări.
 • Acces la Netflix din SUA.
 • Kill Switch.
 • SmartPlay (Smart DNS).
 • Politica de rambursare de 30 de zile.
 • Aplicații prietenoase pentru utilizatori.
 • Extensia browserului
 • CyberSec
 • VPN dublu

Contra

 • Încercarea gratuită necesită informații despre cardul de credit.
 • Fără tuneluri despicate.
 • Unele servere Slow.

Cum se instalează un VPN pe Samsung Smart TV – Gânduri finale

Deci, acolo îl ai. Instalarea unui VPN pe un televizor Samsung Smart depune eforturi, dar se poate realiza. Pentru un mod mai simplu de ocolire a geo-restricțiilor de pe televizor, utilizați DNS inteligent in schimb. Ați utilizat oricare dintre metodele explicate mai sus? Ai avut succes sau ai avut probleme? Povesteste-ne totul despre asta sub forma de comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map