Comparație NordVPN vs IPVanish – Care VPN este mai bun?

NordVPN vs IPVanish: ce furnizor de servicii VPN ar trebui să vă înscrieți în 2018? IPVanish și NordVPN sunt ambele servicii VPN despre care se știe că furnizează servicii de clienți stelare abonaților care s-au bazat pe ele pentru propria lor protecție VPN, iar acest fapt face dificilă alegerea unuia dintre cei doi. Dacă te uiți cu atenție, vei afla că există unele diferențe specifice care te pot ajuta să decizi pe care dintre cele două servicii te vei baza. Vom încerca să aducem aceste diferențe în această comparație IPVanish și NordVPN. Sperăm că, până când ați terminat, veți ști ce servicii funcționează cel mai bine pentru dvs..


Comparație NordVPN vs IPVanish

Comparație NordVPN vs IPVanish

NordVPN vs IPVanish: prețuri

Înainte de a intra în cele mai bune caracteristici oferite de ambele servicii, credem că este mai bine dacă începem cu cât va costa să vă abonați la oricare dintre furnizori. Gama de prețuri oferite de cele două servicii este destul de similară, deși IPVanish iese la fel de puțin mai ieftin decât NordVPN. NordVPN percepe 11,95 USD pe lună pentru acest serviciu IPVanish cere doar 10 dolari. NordVPN are un plan de șase luni care se ridică la 7,00 USD, în timp ce IPVanish percepe 8,99 USD pentru un plan de trei luni. Ambele servicii au un pachet anual care se ridică la 5,75 USD, respectiv 6,49 USD pentru NordVPN, respectiv IPVanish.

Este de așteptat ca noii utilizatori VPN care nu sunt prea siguri cu privire la niciunul dintre cei doi furnizori ar putea dori să le testeze și, de aceea, aceștia oferă garanții de returnare a banilor și perioade de încercare gratuite pentru utilizatorii respectivi. NordVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, în timp ce IPVanish permite doar o durată mai scurtă, cu garanția lor de returnare a banilor de 7 zile. Vă veți putea bucura de o probă gratuită numai dacă sunteți utilizator iOS pentru IPVanish, dar, dacă nu, puteți apela la procesul VPN gratuit de la NordVPN, deschis pentru toți utilizatorii..

În general, dacă sunteți foarte preocupat de preț, atunci vă recomandăm să mergeți cu NordVPN, dar numai dacă intenționați să îl parcurgeți pe termen lung. Planul său de 3,29 USD pe lună timp de doi ani vă permite să economisiți mulți bani și să vă bucurați în continuare de serviciile unui furnizor VPN de încredere.

NordVPN vs IPVanish: Caracteristici

Tipul de caracteristici care trebuie să fie așteptate de la un serviciu VPN va informa majoritatea oamenilor asupra deciziei, deoarece acestea sunt principalul factor care va determina standardul serviciilor pe care trebuie să îl aștepți. Iată ce am putut determina:

 • Software-ul: IPVanish și NordVPN ambele au aplicații bine proiectate, care sunt ușor de navigat, dar au existat unele incidențe în care IPVanish a spus că are o serie de probleme, în special cu aplicația sa pentru Mac OS.
 • Comutarea serverului: Ambele servicii ar trebui să vă permită să comutați între servere, permițându-vă să rămâneți cu serviciul preferat.
 • Protocoale VPN: Atât pentru NordVPN, cât și pentru IPVanish, veți beneficia de criptarea facilitată de protocoale precum OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, deși NordVPN are un avantaj avantajos oferind atât IKEv2 / IPSec cât și SSTP.
 • Suport în flux: Streamerii vor fi încântați să știe că NordVPN deblochează o varietate dacă canalele de streaming, inclusiv BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu și Netflix. Pe de altă parte, IPVanish deblochează și o bună majoritate a canalelor online, dar nu deblochează American Netflix.
 • Funcții adăugate: IPVanish oferă utilizatorilor săi o funcție pe care nu o pot obține cu adevărat nicăieri în altă parte, incluzând un firewall NAT gratuit pentru utilizatorii săi și o posibilitate de a bloca traficul LAN ori de câte ori sunteți online. NordVPN a arătat, de asemenea, o mulțime de gândiri preconizate cu serviciul său, configurându-l pentru a-și actualiza automat software-ul, împreună cu dubla criptare și cu un instrument suplimentar numit CyberSec care protejează de malware..

Performanţă

În ceea ce privește compatibilitatea cu alte dispozitive, atât NordVPN, cât și IPVanish se descurcă bine în lansarea versiunilor software-ului lor care funcționează bine cu toate platformele populare de pe piață. Aceste sisteme de operare includ iOS, Mac, Android, Windows, Linux și un număr bun de televizoare inteligente.

Ambii furnizori au, de asemenea, rețele mari de servere cu NordVPN având o rețea ceva mai mare de 1.100 de servere în 61 de țări, comparativ cu IPvanish, care are aproximativ 850 de servere. Astfel de rețele de servere mari permit lățimea de bandă nelimitată și comutarea serverului, oferind în același timp un suport imens pentru streaming și conexiuni multiple. IPVanish permite până la 10 conexiuni în timp ce NordVPN permite 6.

Cei care știu câteva lucruri despre serviciile VPN ar trebui să rămână la curent cu faptul că serviciile VPN vor „mânca” în o parte din viteza dvs. de Internet, dar această reducere depinde foarte mult de furnizorul cu care alegeți să lucrați. În acest caz, IPVanish pare să fi suportat cea mai mică pierdere de viteză în comparație cu NordVPN, dar majoritatea rezultatelor testelor noastre au fost mai mult sau mai puțin inconsistente..

Serviciu clienți

Veți avea întotdeauna posibilitatea de a lua legătura cu un reprezentant de asistență pentru clienți prin serviciul de chat în direct al NordVPN, iar e-mailul dvs. va primi, de asemenea, răspuns la promptitudinea de asistență de e-mail eficientă. Pentru IPVanish, va trebui să vă bazați doar pe asistență prin e-mail, deoarece nu au configurat un serviciu de chat în direct..

Prețuri & Securitate

Nivelurile de securitate oferite atât de NordVPN, cât și de IPVanish sunt pur și simplu de prim rang, ambii furnizori oferind criptare AES de 256 biți, switch-uri de ucid internet, mecanisme de protecție împotriva scurgerilor DNS și politici de înregistrare zero. Veți putea, de asemenea, să vă torrentați în mod anonim prin intermediul ambilor abonați, deși IPVanish poate compromite identitatea utilizatorilor săi, cu amabilitatea de a se baza în SUA, acolo unde se aplică reguli stricte privind datele. Am ajuns la concluzia că NordVPN are un avantaj mai bun doar din cauza acestui fapt, întrucât au sediul în Panama, unde nu se aplică astfel de reguli..

NordVPN vs IPVanish: concluzie

Rezultatele pe care le-am făcut au demonstrat că ambele IPVanish și NordVPN sunt dornici să ofere un standard ridicat de servicii de calitate, așa că s-au comportat foarte bine. Cu toate acestea, am reușit să concluzionăm că NordVPN ia în final premiul drept o alegere mai bună, deși printr-o marjă foarte subțire. Au mai multe servere în întreaga lume, iar serviciul lor de chat în direct înseamnă că poți vorbi cu echipa de servicii pentru clienți în timp real și să îți rezolvi problema cât mai repede posibil. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui furnizor de servicii VPN care să îl folosească în mod special cu Kodi, IPVanish este cel pe care îl recomandăm.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map