ExpressVPN vs CyberGhost: Care VPN este cel mai bun?

Încercați să decideți ce VPN (ExpressVPN sau CyberGhost) este mai bine poate fi o situație nedumerită. Unul are cuvântul exprimat în el, care trebuie să însemne este super rapid. Celălalt, însă, prezintă cuvântul fantomă, care trebuie să însemne invizibilitate online.


Dar, care este o combinație a ambelor? Cu intenția de a pune capăt confuziei, am creat acest lucru revizuire comparativă și a decis un câștigător. Poți ghici? 

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost

ExpressVPN vs CyberGhost – Caracteristici și servicii

Pentru a acoperi majoritatea elementelor de bază VPN, am analizat atât ExpressVPN cât și CyberGhost pe baza Prețuri, servicii pentru clienți, viteză, suport pentru dispozitive, protecție împotriva scurgerii DNS, și intimitate.

Prețuri

Să trecem peste planurile de preț ale fiecărui ExpressVPN și CyberGhost. Este destul de cunoscut faptul că ExpressVPN este unul dintre mai scump servicii acolo, în timp ce CyberGhost se află pe locul o opțiune mai puțin costisitoare. Ambele VPN-uri oferă 3 pachete, unde prețurile scad cu cât vă abonați.

Pe de altă parte, CyberGhost oferă următoarele:

 • 11,99 USD lunar (plan lunar)
 • 4,99 USD lunar (Planul anual – plătit la 59,88 USD)
 • 2,74 USD lunar (plan pe 3 ani – plătit la 99 USD)

Este clar că CyberGhost are opțiuni mai bune din perspectivă financiară, cum ar fi un abonament de 3 ani cu CyberGhost costă 0,95 USD mai puțin de un abonament anual cu ExpressVPN. Ambele VPN-uri au o politică de rambursare de 30 de zile. CyberGhost acceptă carduri de credit (Visa / Mastercard) și PayPal în timp ce ExpressVPN acceptă cărți de credit Bitcoin, PayPal, carduri de credit (Visa / Mastercard / American Express / Discover / etc …) și altele.

Verdictul de stabilire a prețurilor ExpressVPN contra CyberGhost: CyberGhost

Serviciu clienți

Serviciul pentru clienți este foarte important atunci când te uiți la un VPN. Ca produs bazat pe servicii, VPN-urile ar trebui să aibă un program dedicat și echipă cu cunoștințe de asistență pentru clienți pentru a vă asigura că nevoile clienților sunt sortate cât mai repede. Atât CyberGhost, cât și ExpressVPN au o opțiune de chat live 24/7 pentru clienții lor. Ambele VPN-uri au și ele o secțiune de întrebări frecvente pe site-urile respective și ghidurile care ajută la explicarea modului de utilizare a serviciilor VPN.

Verdictul serviciului clienților ExpressVPN vs CyberGhost: Cravată

Viteză

În mod natural, VPN-urile interferează cu viteza dvs. de internet datorită efectuării proceselor de criptare. În consecință, obțineți viteze mai mici de internet. Așa se explică de ce ar trebui să optați pentru un VPN care deține servere rapide, oferă viteze de descărcare consistente și acceptă partajarea P2P. După testarea vitezei ExpressVPN și a CyberVPN, am constatat următoarele:

ExpressVPN: viteza a scăzut cu 11% pentru serverul american și 11,9% pentru serverul britanic, în timp ce viteza de încărcare a scăzut cu 13,8% pentru serverul american și 19,9% pentru serverul britanic..

CyberGhost: viteza de conectare a scăzut cu 71,1% pentru serverul SUA și 12% pentru serverul din Marea Britanie, în timp ce viteza de încărcare a scăzut cu 30,7% pentru serverul american și 10,5% pentru serverul din Marea Britanie..

Pentru noi, a existat o mare discrepanță cu diferitele servere ale CyberGhost. ExpressVPN a păstrat o pierdere medie relativă pe serverele pe care le-am testat.

Verdictul testului de viteză ExpressVPN vs CyberGhost: ExpressVPN

Asistență dispozitiv

Am comparat dispozitivele acceptate atât pentru VPN Express, cât și pentru CyberGhost pentru a vedea care VPN oferă mai mult de o varietate de dispozitive.

ExpressVPN:

 • ferestre
 • iOS
 • Linux
 • Android
 • Routere
 • Mac

CyberGhost:

 • ferestre
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

Verdictul de asistență al dispozitivului ExpressVPN vs CyberGhost: ExpressVPN

Servere

Atât ExpressVPN cât și CyberGhost sunt cunoscute pentru număr mare de servere din întreaga lume. ExpressVPN este la peste 2000 de servere în mai mult de 94 de țări, în timp ce CyberGhost are peste 2000 de servere din mai mult de 60 de țări. Este evident că ExpressVPN are o acoperire globală mai largă decât CyberGhost.

Verdictul serverului ExpressVPN vs CyberGhost: ExpressVPN.

Test de scurgere DNS

Una dintre caracteristicile oferite de majoritatea VPN-urilor este Protecție împotriva scurgerilor DNS. Există o serie de site-uri web care testează scurgerile DNS și aș recomanda oricărui utilizator VPN să verifice scurgerile în mod semi-regulat. Când vine vorba de ExpressVPN și CyberGhost, ambele VPN-uri au testat pozitiv funcția de protecție împotriva scurgerii DNS.

Sentința de testare a scurgerii DNS ExpressVPN vs CyberGhost: Cravată

intimitate

Când priviți măsurătorile de confidențialitate ale unui VPN, verificați ce fel de protocoale VPN folosesc, ce criptări sunt implementate și dacă au sau nu o politică zero-log. Lista noastră de descoperiri merge după cum urmează:

ExpressVPN:

 • Protocoale VPN: OpenVPN cu TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • Criptare: criptare AES pe 256 biți, AES-256-CBC, Schemă de criptare simetrică a canalului de date și criptare înainte.
 • Politica zero-jurnal: ExpressVPN afirmă că au o politică strictă fără log, iar norocul pentru noi există dovezi care susțin că.

CyberGhost:

 • Protocoale VPN: OpenVPN – L2TP / IPsec – PPTP
 • Criptare: AES 256 biți Criptare cu o cheie 2048 biți și MD5 pentru autentificare HMAC.
 • Politica Zero-Log: CyberGhost promite o politică strictă de log zero. Din păcate, în pagina de Termeni și Condiții există dovezi care se dovedesc altfel.

Hotărârea politicii ExpressVPN contra CyberGhost Zero-Log: ExpressVPN

ExpressVPN vs CyberGhost – Verdictul

După ce am testat fiecare VPN singur, am ajuns la concluzia că ExpressVPN este VPN mai bun. CyberGhost este decent și mai accesibil, dar ExpressVPN a reușit să mențină o reputație puternică din motive întemeiate.

De asemenea, posibilele probleme cu politicile de confidențialitate ale CyberGhost par puțin contraintuitive pentru un furnizor VPN. Dacă sunteți blocat între CyberGhost și ExpressVPN, nu ezitați să mergeți pentru prima. Chiar dacă ExpressVPN este costisitor, își desfășoară treaba bine. Sunteți de acord cu câștigătorul nostru? Spuneți-ne de ce în orice caz în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map