ExpressVPN VS Hola – Ce VPN ar trebui să folosesc?

Când vă aflați pe piață pentru un VPN, vă confruntați cu o mulțime de opțiuni. Toți se prezintă ca fiind cei mai buni dintre cei mai buni, dar câți trăiesc de fapt la standarde? Acest lucru ne aduce la bătălia dintre ExpressVPN și Hola VPN Plus.


Sunt multe în joc aici: dvs. confidențialitate, securitate și informații personale, ceea ce face acest proces decizional cu atât mai grav. Din aceste motive, suntem aici pentru a vă ajuta să descoperiți lucrurile.

ExpressVPN VS Hola - Ce VPN ar trebui să folosesc

ExpressVPN VS Hola: Ce VPN ar trebui să folosesc?

De data aceasta, vom compara ExpressVPN și Hola. Acum, această comparație nu este să vă oferim șansa de a vedea caracteristicile Hola. Trebuie să vă arăt diferența dintre un serviciu VPN real (ExpressVPN) și o înșelătorie de a face bani (Hola). Vreau să încep acest articol afirmând că Hola este 100% periculos și că, deși se anunță ca VPN, este mai mult un proxy.

ExpressVPN VS Hola – Servicii și caracteristici

Pentru a examina corect stiva de caracteristici și lotul de servicii pe care acești furnizori trebuie să le ofere, am făcut o comparație cu prețuri, viteză internet, asistență pentru clienți, asistență pentru dispozitive și rețea de servere din fiecare ExpressVPN și Hola.

Prețuri

Să începem cu planuri de prețuri atât pentru ExpressVPN cât și pentru Hola.

Pe de altă parte, Hola oferă atât un serviciu gratuit, cât și un serviciu premium. Primul său premium are 4 planuri de prețuri diferite:

 • Lunar:$ 11.95
 • Anual: 6,99 USD
 • Bianual: $ 3,99
 • Tri-anuale:$ 2,99

Evaluare: În ceea ce privește prețurile, Hola are aici planuri de rate mai bune pentru toate bugetele. Vezi planul lor de 2 ani. Este în jur de 4 dolari, ceea ce este mult mai ieftin decât planul anual al ExpressVPN. Ambii furnizori oferă abonaților lor o politică de restituire a garanției de 30 de zile.]

Cu toate acestea, cu ExpressVPN, politica este 100% „fără întrebări”. Întrucât, utilizatorii Hola trebuie să fie atenți cu privire la dispozitivul pe care îl instalează inițial pe Hola, adică dacă folosiți restituirea. Utilizatorii iOS și Android trebuie să solicite restituirea de la Apple și respectiv Google.

Verdict: buna are planuri de preț mai bune, dar ExpressVPN are o politică de restituire mai bună.

Serviciu clienți

ExpressVPN 

Dacă sunteți un utilizator ExpressVPN, aveți acces la portal de chat live pe site-ul web oriunde te-ai afla. Nu este necesară nicio informație personală pentru a activa chatul live. Echipa de asistență a clienților este talentată și bine informat despre toate serviciile și ofertele pe care ExpressVPN le are în magazin. Este puțin probabil să le puneți o întrebare și nu au răspuns. Acum, în cazul în care agentul trebuie să verifice de două ori, el / ea vă va anunța și vă va cere să aveți răbdare până când vor avea un răspuns pentru dvs..

buna 

Hola, pe de altă parte, nu oferă o caracteristică de servicii pentru clienți live. Cu toate acestea, ei oferă serviciul clienți prin e-mail. Am testat funcția de email de câteva ori pentru a calcula rata medie de răspuns. Ceea ce am observat a fost că la întrebările la care site-ul poate răspunde cu ușurință site-ului va fi răspuns într-o cantitate corectă de timp (respectiv 4 ore, respectiv 5 ore). De 2 ori am pus întrebări legate de specificul politicii de rambursare (nu pe site-ul web) a durat în jur de o zi să răspund.

ExpressVPN

 • caracteristică chat live
 • Serviciu de asistență 24/7

buna

 • nicio opțiune de chat live (doar e-mail)
 • o întrebare frecventă pe site-ul web

 Verdict: ExpressVPN

Viteză

A fost dificil să evaluați diferența de viteză între ExpressVPN și Hola, dar aici merge.

ExpressVPN 

ExpressVPN, pe de altă parte, îndeplinește toate funcțiile unui VPN. Aceasta înseamnă că va încetini viteza internetului. Experții noștri au descoperit că ExpressVPN a fost în general consecvent pe serverele sale. În medie, viteza de descărcare a scăzut cu 10%, indiferent de locația serverului.

buna

Faptul că Hola este o rețea P2P înseamnă că nu încetinește internetul. Acest lucru se datorează faptului că Hola nu îți reorientează cu adevărat traficul. Acestea fiind spuse, (extensia browserului) Hola Unblocker, este incredibil de lent, până la punctul în care, de cele mai multe ori, parcă nu eram pur și simplu conectați la internet.

ExpressVPN

 • viteze impresionante de încărcare și descărcare.

buna 

 • viteze rapide din cauza lipsei de criptare

Verdict: ExpressVPN

Asistență dispozitiv

ExpressVPN

Utilizați abonamentul dvs. ExpressVPN descărcând aplicațiile și configurându-le manual pe toate dispozitivele. Cu un singur abonament VPN, dumneavoastră simultan ajunge la conectarea a cinci dispozitive la ExpressVPN. Cu alte cuvinte, trebuie să partajați abonamentul dvs. unic (conexiune VPN) cu alte cinci dispozitive.

buna 

Cu Hola, puteți utiliza contul dvs. unic pe zece dispozitive concomitente precum Android, PC, Mac, console de jocuri și chiar SmartTV-uri. În acest fel, utilizați Hola până la potențialul său maxim, împărtășind contul cu alții.

ExpressVPNAplicațiile acceptate pentru următoarele platforme:

 • Windows, Mac, Blackberry, Linux, Android, iOS, selectați modele de router
 • Extensii pentru: Chrome, Safari, Firefox
 • aveți până la 3 conexiuni simultane simultan.

buna oferă aplicații acceptate pentru:

 • Windows, Mac, Linux, Android, iOS, selectați modele de router.
 • Hola Unblocker: Chrome, Firefox, Edge, Safari
 • Hola, ca rețea P2P, oferă conexiuni nelimitate la dispozitive.

Verdict: Hola

Servere

ExpressVPN

ExpressVPN este un furnizor premium care oferă un selecție largă de servere pe tot globul, cu extrem de mare configurare sigură a rețelei. Compania deține în prezent are aproximativ 160 de locații server VPN Spanning 94countries, cu peste 3.000 de servere VPN. Serverele protejează datele utilizatorilor și le criptează înainte de a ajunge în alte rețele.

buna 

Furnizorii de servicii VPN plătesc de obicei pentru a menține serverele pe care le transmit datele utilizatorilor în scopuri de securitate. Cu toate acestea, Hola nu are sau deține niciun servere și deoarece acesta este un serviciu gratuit, devii un server la abonare. Cei care doresc să utilizeze serviciul și nu doresc ca alții să se conecteze în rețeaua lor trebuie să plătească pentru planul premium. Esența Hola de a fi liberă este diminuată.

ExpressVPN

 • 2000 de servere în 148 de locații răspândite în 90 de țări.
 • Puteți găsi lista completă a serverului pe site-ul web, clar pentru toți.

buna

 • nu deține niciun servere.
 • Hola folosește dispozitivele – care aparțin utilizatorilor neplătitori – drept „servere”.

Verdict: ExpressVPN

ExpressVPN VS Hola – Confidențialitate & Securitate

Un aspect fundamental al VPN este modul în care compania se ocupă de confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Considerând că VPN-urile sunt în principal instrumente de securitate cibernetică, este mai important pentru o VPN să ofere confidențialitate și securitate autentică decât să aibă o multitudine de funcții. Deși ExpressVPN este complet sigur de utilizat, nu putem spune același lucru despre Hola. De obicei, ne uităm la un VPN criptarea, protocoalele și politica de logare pentru a evalua cât de sigur și privat este. Când comparăm acești doi furnizori, este ceea ce am găsit:

ExpressVPN

Oferte ExpressVPN protocoale puternice de criptare, caracteristici excelente de securitate, și fara scurgeri. Aceasta înseamnă că acest furnizor nu va face niciun compromis cu privire la securitatea sau securitatea datelor. Compania folosește cele mai mari niveluri de criptare, ceea ce este considerat de rupere. ExpressVPN are un comutator ucide, la care se referă drept blocare de rețea. Această caracteristică vă ajută să vă păstrați datele în siguranță prin securizarea traficului dvs. dacă conexiunea VPN scade vreodată.

buna 

Hola este un VPN care nu are criptare sau comutator de ucidere. Acest lucru înseamnă că nu este sigur ca acesta păstrează jurnalele de utilizator extinse. Deși susține că conexiunile sale peer-to-peer sunt sigure, acestea nu sunt. De fapt, nu există nimic anonim sau sigur cu privire la Hola. Se numește VPN atunci când este de fapt un proxy.

ExpressVPN:

 •  OpenVPN cu TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • AED-256-CBC, Schemă de criptare simetrică pentru canalul de date, criptare AES 256 biți, Criptare înainte
 • O politică anterioară încercată și testată cu zero stricte

Buna:

 • Fără protocoale VPN.
 • Fără criptare.
 • S-a găsit pentru a vă înregistra și a vinde datele utilizatorului.

Evaluare: În timp ce Hola nu face absolut nimic pentru a proteja confidențialitatea și securitatea utilizatorului, ExpressVPN s-a dovedit a fi comunitatea globală ca un adevărat VPN cu jurnal zero..

Verdict: ExpressVPN

De ce Hola este nesigură?

Nu numai că Hola ține jurnalele activităților tale online și stocați informațiile dvs. personale, dar de asemenea permite accesul terților (utilizatori plătiti) la conexiunea dvs. online. Vorbind despre informații despre logare, nu vorbim doar despre o sumă minimă. Acest VPN înregistrează date masive care implică utilizatorii săi. Puteți citi totul despre asta în lor Politica de Confidențialitate. De asemenea, este important să vă reamintim că Hola este o VPN peer-to-peer.

Aceasta înseamnă că, în loc să administreze servere plătite pentru întreaga lume, Hola își tunelează semnalele prin conexiunile utilizatorilor. Cu alte cuvinte, folosește lățimea de bandă a utilizatorilor. În realitate, vă conectați la rețea altor utilizatori și se conectează la dvs. Pe scurt, acesta este un VPN nesigură, cu niveluri foarte mici de criptare. Abonându-vă la acest VPN, te-ai expune la amenințări și ai renunța la confidențialitate în acest proces.

ExpressVPN VS Hola – Verdict final

Privind înapoi testele pe care le-au efectuat experții noștri, este clar că ExpressVPN este de departe un furnizor de servicii mai bun decât Hola. Preț deoparte, ExpressVPN este în primul rând un VPN. Hola, în schimb, nu este. Nu pot să subliniez cât de periculos este Hola.

ExpressVPN

ExpressVPN dă mâna pe câștigător aici și îl recomand cu mare încredere.

buna

Hola este un furnizor periculos, pe care vă sfătuiesc să îl evitați cu orice preț.

Nici eu, nici ceilalți de la VPN Guru nu recomandăm nimănui să folosească acest serviciu. Nu sunteți de acord? Dacă credeți că ExpressVPN este un câștigător clar, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map