ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Revizuirea comparației

Pentru multe persoane, alegerea unui VPN este o decizie foarte dificilă. În acest articol, voi examina ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN. Așa este, doamnelor și domnilor, este 3 pentru 1! Am mai comparat deja ExpressVPN cu NordVPN și ExpressVPN cu VyprVPN, dar ne-am gândit că ar fi interesant să vedem cum sunt cei 3 furnizori în comparație cu ceilalți. Voi baza comparația pe prețuri, confidențialitate & securitate, viteză, rețea de server, asistență pentru clienți, compatibilitatea dispozitivului și acces la Netflix american și funcții suplimentare ale fiecărui VPN. Deci, dacă căutați un VPN și sunteți blocat între aceste trei opțiuni, aceasta este recenzia dvs..


ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN - Revizuirea comparației

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Revizuirea comparației

ExpressVPN VS NordVPN VS VyperVPN – Prezentare generală

Când sunteți pe piață pentru un nou furnizor VPN, este important să fiți conștienți de ceea ce vi se oferă de la fiecare VPN și cum se compară cu alte servicii de acolo. Ceea ce a devenit evident în timp ce scriai această recenzie este că nicio VPN nu este perfectă, există întotdeauna ceva care altcineva face mai bine. Acestea fiind spuse, puteți face cu ușurință distincția între furnizorii „buni” și cei „răi”. Când vine vorba de ExpressVPN vs NordVPN vs VyprVPN, puteți spune clar că toate opțiunile lor oferă servicii solide și fiabile pentru utilizatorii lor. În cazul în care căutați o analiză aprofundată a fiecăreia dintre aceste VPN-uri, nu ezitați să citiți recenziile noastre individuale:

 • Examinare ExpressVPN
 • Recenzie NordVPN
 • Recenzie VyprVPN

Dacă sunteți blocat între acești 3 furnizori și căutați o modalitate de a vă gândi, nu uitați că o VPN bună trebuie să fie capabilă să facă ceea ce doriți. Chiar dacă această comparație va afișa un singur VPN în topul listei, ar trebui să-ți faci timp să testezi furnizorii (care au o politică de rambursare de 30 de zile!) Înainte de a lua propria decizie.

Prețuri

Primul factor la care oamenii se uită de obicei în timp ce caută un VPN la care să se aboneze este prețul. Toate cele trei VPN-uri au 3 oferte, prețul scade cu cât planul este mai lung. ExpressVPN este cel mai scump dintre cele trei, începând cu 12,95 USD pentru planul lunar, 59,94 USD pentru planul pe 6 luni și 99,84 dolari pentru planul anual. NordVPN are aceleași 3 planuri la 11,95 dolari, 54,00 USD, respectiv 83,88 USD. În ceea ce privește VyprVPN, tarifele sunt de 9,99 USD, 59,94 USD și 80,04 USD.

În ceea ce privește prețul, ExpressVPN este cel mai scump dintre grămadă, deși împarte aceeași taxă de 6 luni cu VyprVPN. În general, VyprVPN este opțiunea cea mai ieftină dacă căutați un abonament lunar sau anual.

intimitate & Securitate

Confidențialitatea și securitatea sunt două probleme majore în ceea ce privește VPN-urile. ExpressVPN și NordVPN au sediul în Insulele Virgine Britanice și, respectiv, în Panama, în timp ce VyprVPN are sediul în SUA. Aceasta înseamnă că, dintre cele trei, VyprVPN ar putea fi forțat să predea informațiile clienților din cauza legilor privind păstrarea datelor din Statele Unite.

În ceea ce privește protocoalele de criptare și VPN:

 • ExpressVPN folosește o criptare AES de 256 biți și protocoale OpenVPN, PPTP, SSTP, IPsec și L2TP.
 • NordVPN folosește o criptare AES de 256 biți și protocoale OpenVPN, PPTP, IPSec, IKEv2 / IPsec și L2TP.
 • VyprVPN folosește criptarea AES pe 128 și 256 biți și folosește protocolul lor Chameleon, care este considerat primul protocol care va sparge firewall-ul de neîntrerupt din China. Utilizează criptări OpenVPN și 256 biți.

VyprVPN este, de asemenea, singurul VPN din cele 3 care păstrează jurnalele pe utilizatorii săi până la 30 de zile. Conform furnizorului, jurnalele tratează facturarea, evaluarea serviciului și soluționarea problemelor. ExpressVPN și NordVPN au o politică strictă de log zero, care poate fi mai atrăgătoare pentru utilizator.

Viteză

Expertul nostru VPN a efectuat teste de viteză pe toți cei 3 furnizori. El a raportat înapoi explicând modul în care toate cele 3 VPN-uri sunt considerate VPN-uri cu viteze rapide de internet, dar NordVPN a fost câștigător cu mai puține reduceri de viteză de-a lungul administrației. NordVPN este urmat îndeaproape de ExpressVPN și respectiv VyprVPN.

Rețea de servere

Cu cât mai multe servere oferă un VPN, cu atât este mai ușor să deblochezi mai multe site-uri web cu restricții geo-restricționate. VyprVPN vine în ultimul rând cu numărul de server, cu peste 700 de servere găsite în peste 60 de țări. ExpressVPN are peste 2000 de servere în mai mult de 94 de țări, iar NordVPN oferă 4800+ servere găsite în 62 de țări.

Spre deosebire de celelalte două, însă, VyprVPN deține și administrează propriile servere complet. În orice caz, toate cele 3 VPN-uri au un număr lăudabil de servere distribuite într-un număr mare de țări. Acest lucru înseamnă că toate cele 3 VPN-uri oferă o selecție bună de servere pentru a debloca un potențial ridicat de restricții geo. ExpressVPN poate avea un avantaj față de ceilalți 2 furnizori, având în vedere că baza sa de server se extinde pe un număr mai mare de țări.

Compatibilitatea dispozitivului

Nu ar fi prea surprinzător să afirmăm că toate cele 3 servicii oferă aplicații VPN care acceptă toate platformele populare de dispozitive: Mac, iOS, Android, Windows, Linus. NordVPN este singurul VPN din cele 3 care oferă o aplicație orientată către utilizatorii de mure. Toate cele 3 servicii pot fi, de asemenea, configurate într-o varietate de dispozitive, inclusiv PlayStation și Xbox.

Îți sugerez, indiferent de furnizorul de servicii pe care îl termini să alegi, să-ți configurezi VPN-ul pe router. Acesta garantează protecția tuturor dispozitivelor conectate la internet. Dezavantajul este că, chiar și cu ajutorul majorității ghidurilor găsite online, este posibil să fiți puțin confortabil cu instalațiile bazate pe tehnologie pentru a face acest lucru.

Relații Clienți

Asistența pentru clienți este o caracteristică foarte importantă de căutat într-un VPN. Doriți o echipă de asistență care să cunoască produsul și problemele pe care le poate întâmpina. De asemenea, doriți să vorbiți cu un agent prietenos, care este capabil să explice ce trebuie făcut cu calm. Echipele de asistență, în special pentru VPN-uri, ar trebui să fie, de asemenea, disponibile pentru utilizatorul bazat pe un interval de timp 24/7.

Marele lucru al tuturor celor 3 furnizori de servicii este că aceștia oferă o opțiune de chat live 24/7 cu agenți pricepuți și prietenoși.

Acces la Netflix american

Permiteți-mi să explic de ce capacitatea unui VPN de a debloca Netflix SUA este un punct important de comparație. Câțiva ani în urmă, aproape toți furnizorii VPN au putut debloca Netflix american. După aceea, Netflix a început să vizeze adrese IP VPN partajate, blocând lent aproape toți furnizorii VPN.

Interdicția VPN a Netflix a fost considerată grav că unii furnizori au încetat să încerce să ofere această caracteristică în cadrul serviciului lor. Acesta este motivul pentru care întâlnirea unei VPN care poate debloca Netflix-ul american este atât rară, cât și un motiv de sărbătoare.

ExpressVPN, NordVPN și VyprVPN toate, într-un fel, deblochează Netflix-ul american. Totuși, aici este problema, ExpressVPN și NordVPN sunt mult mai consistente în capacitatea lor de a debloca lista de conținut americană a gigantului streaming. VyprVPN deblochează Netflix ocazional, dar, de cele mai multe ori, te vei confrunta cu mesajul „Se pare că folosești un deblocator sau un proxy”.

Caracteristici suplimentare

În cele din urmă, să ne uităm la funcțiile suplimentare oferite de ExpressVPN, NordVPN și VyprVPN. Toți cei 3 furnizori de servicii oferă funcțiile standard pe care le-ați aștepta de la un VPN. Unele dintre aceste „funcții suplimentare” par a fi găsite la mai mulți dintre furnizorii de VPN, dar ceea ce iese în evidență cu fiecare este:

 • ExpressVPN vă permite să salvați IP-ul serverului preferat.
 • NordVPN oferă o criptare SSL pe 2048 de biți.
 • VyprVPN are protocolul Chameleon, care a fost protocolul care a reușit să treacă prin Marele Firewall din China.

ExpressVPN VS NordVPN VS VyprVPN – Verdictul

După compararea ExpressVPN cu NordVPN și VyprVPN, puteți vedea că ExpressVPN aterizează pe primul loc. Chiar dacă acest furnizor costă puțin mai mult decât ceilalți doi, totuși lovește cuiul pe cap în fiecare departament. Nu există nicio surpriză ExpressVPN este considerat cel mai bun furnizor de pe piață astăzi.

NordVPN intră într-o secundă apropiată, oferind funcții remarcabile care uneori depășesc ExpressVPN (viteză, de exemplu). Motivul pentru care NordVPN vine în al doilea rând, însă, este acela că ExpressVPN a furnizat constant serviciul de înaltă calitate pentru care este cunoscut. În cele din urmă, VyprVPN conectează lista în ultimul loc, mai ales că este singurul VPN din cele 3 care păstrează jurnalele utilizatorilor.

În ciuda acestei comparații, ExpressVPN, NordVPN și VyprVPN sunt totuși furnizori de servicii VPN care merită testate. Toate au o politică de rambursare de 30 de zile, așa că sugerez să le oferim fiecărui furnizor un vârtej înainte de a lua decizia ta. Ca întotdeauna, vă rog să-mi spuneți ce credeți în secțiunea de comentarii. Mi-ar plăcea de asemenea să știu cum a fost experiența dvs. VPN până acum.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map