ExpressVPN vs Unlocator VPN – Care dintre ele să alegi?

Ambii ExpressVPN și Unlocator furnizori de frunte în domeniile VPN și respectiv Smart DNS. În ultimul timp, Unlocator a lansat serviciul VPN și având în vedere starea lui Unlocator pe piață, putem presupune că va rivaliza cu ExpressVPN într-o perioadă scurtă de timp. De aceea avem nevoie de răspunsuri. Care VPN este mai bun? În această recenzie, vom parcurge atributele fiecăruia dintre acești doi uriași și vezi care este celălalt pe celălalt ca serviciu VPN.


ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs Unlocator VPN – O comparație rapidă

Înainte de a merge mai departe și de a te afunda mai profund în specificațiile fiecăreia dintre aceste VPN-uri, v-am oferit un tabel de comparație cuprinzător pentru a arunca o lumină asupra problemei.

ExpressVPNUnlocator
SediuInsulele Virgine BritaniceDanemarca
Conexiuni simultane55
Perioada de rambursare30 de zile30 de zile
Politica de logareFără jurnaleFără jurnale
Numărul serverului200041
Locații server94 de țări36 de țări
Preț$ 12.95 / luna$ 9.99 / luna
DNS inteligentdada
Încercare gratuităNuda
websiteAccesați ExpressVPNAccesați Unlocator

Acestea nu sunt toate caracteristicile pe care le-am acoperit în aceste articole. Aceasta este doar o abordare mai rapidă dacă doriți să le evaluați pe fiecare. Dacă accesați orice site web VPN, veți găsi afirmații despre a fi cel mai bun din industrie. Ei bine, suntem aici pentru a demonstra dacă afirmațiile lor sunt adevărate sau nu. Până la sfârșitul acestei recenzii, veți vedea că punctul nostru de vedere se poate orienta către un furnizor fiind mai bun dintre cei doi.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că celălalt nu este la fel de bun. Totul depinde de ceea ce caută utilizatorul până la urmă. După ce am testat viteza, compatibilitatea Netflix, asistența și alte servicii oferite de Unlocator și ExpressVPN, am venit cu o recenzie destul de decentă. Să începem??

Plată & Prețuri

Înainte de a verifica orice caracteristică, mergeți la secțiunea de prețuri pentru a verifica dacă planurile VPN se potrivesc sau nu bugetului dvs. Nu toate acestea, trebuie să vă asigurați că acceptă metoda de plată pe care o utilizați de fapt. Am făcut o mică comparație între cei doi și iată cu ce am venit.

ExpressVPN

ExpressVPNPrețurile sunt ceva mai scumpe decât Unlocator, dar dintr-un motiv evident. Mai târziu în acest articol, veți vedea că ExpressVPN oferă servicii mult mai multe decât Unlocator. ExpressVPN costă 12,95 dolari pe lună, 9,99 $ cu un plan pe 6 luni și 8,32 $ cu un plan anual. Planul anual sună ca o idee foarte bună dacă sunteți dispus să investiți în serviciul lor mult timp.

Examinare ExpressVPN - Planuri de stabilire a prețurilor

Pentru o perioadă limitată de timp online, an reducere exclusivă ExpressVPN pentru oricine alege să se aboneze la ExpressVPN prin intermediul site-ului nostru web. Acum puteți economisi 49% din abonamentul dvs. ExpressVPN folosind reducerea noastră exclusivă. Nu numai asta, dar veți primi 3 luni în plus gratuit.Reducere ExpressVPN

În ceea ce privește metodele, ExpressVPN vă permite să plătiți serviciile sale prin Visa, Mastercard, PayPal, și altele. Puteți utiliza chiar și bitcoin dacă vă preocupă securitatea.

Examinare ExpressVPN - Opțiuni de plată

VPN pentru unlocator

Unlocator a fost și este încă un serviciu Smart DNS, de aceea a păstrat abonamentul alături de VPN în cazul în care vreunul dintre voi nu dorește cu adevărat securitatea adăugată a unui VPN. Vă puteți abona la serviciul Smart DNS pentru 4,95 $ pe lună împreună cu alte planuri.

Preț DNS inteligent pentru unlocator

În ceea ce privește abonamentul VPN, este un pic mai ieftin decât oferă Unlocator. Îmi pare rău, nu vreau să fie părtinitoare, le evaluăm doar pe cele două. Puteți achiziționa un Abonament unlocator pentru 9,99 $ pe lună, 8,17 $ pentru 6 luni și 6,58 $ pe an.Cost VPN pentru unlocator

Acum, pentru metodele de plată, Unlocator are mai puține opțiuni decât ExpressVPN. În primul rând, lipsa opțiunii Bitcoin, care este destul de esențială pentru cei care prețuiesc securitatea internetului. Vă puteți abona la Unlocator VPN folosind Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay și Apple Pay.Metode de plată pentru unlocator

Verdict: ExpressVPN câștigă în ambele domenii „Prețuri” și „Metode de plată. Deși este mai scump decât Unlocator VPN, ExpressVPN vă oferă de fapt ceea ce plătiți. În opinia mea, Unlocator taxează prea mult și dă prea puțin.

Securitate și confidențialitate

Furnizorii VPN există în primul rând pentru a vă asigura securitatea și confidențialitatea și vă puteți asigura că atât ExpressVPN cât și Unlocator își iau foarte în serios standardele de securitate.. Ambii furnizori VPN acceptă mai multe protocoale de securitate din care să alegi, totuși unul mai bun decât celălalt.

Singura problemă cu Unlocator este că nu toate protocoalele sunt acceptate atunci când utilizați aplicația lor. Dacă doriți să folosiți aceste protocoale, trebuie să configurați manual conexiunea pe dispozitiv. Singurele 2 dispozitive care pot comuta între protocoale sunt Windows și iOS. Pe partea strălucitoare, atât ExpressVPN cât și Unlocator folosesc cea mai recentă criptare AES-256 de grad militar.

În ceea ce privește confidențialitatea, nu au existat reclamații cu privire la ExpressVPN. Acest furnizor este cunoscut pentru a fi la curent cu ceea ce pretinde pe site-ul său web. Unlocator, pe de altă parte, m-a speriat un pic când am observat o scurgere DNS în timp ce operau pe unul dintre serverele lor. Asistența m-a informat că se pare că datorită lor Tehnologie hibridă, unde își folosesc serverele Smart DNS în același timp. Deci, ISP nu va putea vedea nimic, deoarece datele dvs. par să curgă prin propriile lor servere. Este puțin să avem în vedere ce au menționat pe site-ul lor web.

„Aplicațiile noastre ușor de utilizat VPN pentru Mac, Windows, IOS și Android vă vor păstra în siguranță și vă vor proteja confidențialitatea împotriva ochilor indolitori și a răilor.”

Cu toate acestea, nu sunt sigur cu privire la ochii indurerați. Dar hei, să le oferim deocamdată beneficiul îndoielii.

Verdict: ExpressVPN ocupă și VPN-ul Unlocator în acest domeniu.

Rețea de servere

Ați auzit vreodată despre „cu atât mai mult mai fericit”? Acesta este exact ceea ce trebuie să căutați într-un VPN atunci când vine vorba de rețeaua lor de server. Cu cât mai multe servere are un VPN, cu atât sunt mai mari șansele de a debloca canalele restricționate din întreaga lume. In aceasta sectiune, de fapt, nu există nicio comparație între cele două. Unlocator este încă un tânăr și dă un VPN cu ambiții uriașe, dar este încă foarte mic pentru a concura cu un gigant precum ExpressVPN.

Puteți compara o rețea de 2000+ server cu una care are doar 41? Desigur că nu, și ar fi o pierdere de timp pentru a face acest lucru. Amintiți-vă însă, Unlocator VPN funcționează pe serverele sale inteligente DNS, așa că puteți spune că încă mai sunt capabile să deblocheze un număr imens de canale cu restricții geo-indiferent de câte servere VPN au.

VPN-ul Unlocator acoperă 41 de țări, care se potrivește în comparație cu distribuția pe server a ExpressVPN. Furnizorul principal se împrăștie în jurul a 145 de locații server pe tot globul. Aceasta include 94 de țări.

Verdict: dacă doriți să vă garantați o experiență de streaming bună în timp ce deblocați conținut geo-restricționat din toată lumea, rețeaua de server ExpressVPN vă va ajuta să faceți acest lucru cu ușurință.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Speed ​​Performance

Aceasta este partea pe care o așteptați cu toții. Știm cu toții că o criptare VPN vă va scădea viteza de internet. Dar întrebarea este: cât de afectată este conexiunea dvs.? Răspunsul constă în dacă serverele VPN sunt rapide sau nu. În acest face-off, ExpressVPN câștigă din nou, deoarece scade cu 7% doar când vă conectați la un server VPN.

Test de viteză ExpressVPN

Puteți vedea rezultatele testului meu de viteză când am folosit ExpressVPN:

 • În primul rând, am înregistrat performanța dispozitivului meu fără să mă conectez la un server VPN.
  Test de viteză fără ExpressVPN
 • În continuare, am lansat ExpressVPN și m-am conectat la un server aproape de locul meu. În acest fel asigurăm cele mai rapide viteze. Iată ce am primit:
 • Când m-am conectat la un server îndepărtat, conexiunea a scăzut un pic mai mult. Cu toate acestea, viteza de încărcare a crescut.

Test de viteză VPN pentru unlocator

Așa cum am mai spus, ExpressVPN câștigă acesta, deoarece Unlocator a modificat drastic conexiunea mea. Permiteți-mi să vă ghidez prin ceea ce am făcut:

 • Din nou, am înregistrat performanțele dispozitivului meu fără o conexiune VPN pentru a le compara ulterior.Rezultate Fără unlocator
 • În continuare, m-am conectat la un server din Londra, ceea ce era destul de rău. Adică uită-te la scăderea vitezei de descărcare și încărcare.London Unlocator Server
 • După aceea, m-am conectat la un alt server pentru a vedea dacă este doar acela. Nu, s-a dovedit a fi la fel.Un alt VPN Unlocator

Verdict: ExpressVPN câștigă această rundă când vine vorba de viteza dispozitivului.

Relații Clienți

Dacă aveți asistență bună pentru clienți, sunteți pe cale să deveniți una dintre cele mai bune companii din industrie. Din fericire, acesta este un meci între cei doi. Ambele oferă asistență excelentă pentru clienți și există și o opțiune de chat live.

Agenții de asistență pentru clienți ExpressVPN sunt destul de eficienți și profesioniști atunci când îți rezolvă problemele. Pe de altă parte, Sprijinul unlocatorului a răspuns întrebării mele în câteva secunde. A fost destul de fain, având în vedere că majoritatea VPN-urilor de top necesită câteva minute înainte să vă răspundă.

Ambele site-uri web ale VPN include ghiduri care vă pot ajuta să configurați dispozitivul cu ușurință. Nu contează dacă este VPN sau Smart DNS, există tutoriale de configurare pentru tot ce trebuie să știți pe site-urile web.

Verdict: Ambele VPN-uri au servicii de asistență grozave. Este o remiză.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Compatibilitatea dispozitivului & App

În mare parte, toți furnizorii VPN acceptă aceeași cantitate de platforme. Veți găsi clienți atât ExpressVPN cât și Unlocator pe sisteme de operare majore, cum ar fi Windows, Mac, Android, iOS, precum și Amazon Fire TV.

Nu veți putea seta o conexiune VPN pe console de jocuri precum PlayStation și Xbox, deoarece acestea nu sunt compatibile nativ cu clienții VPN. Dacă doriți să partajați o conexiune cu astfel de platforme, trebuie să instalați VPN pe router și da, puteți face acest lucru.

Un lucru cu care ExpressVPN este cel mai bun pentru Unlocator este că oferă extensii de browser. Au fost egali în această categorie, dar ExpressVPN excelează din nou.

ExpressVPN are un design elegant și o interfață ușoară cu care să lucrezi. Aplicația VPN pentru unlocator este dincolo de simplă, dar foarte simplă. Dacă navigați suficient prin aplicație, puteți vedea că nu s-au lucrat mult pe ea.

Aplicația ExpressVPN este simplă, dar foarte eficientă. Secțiunea lor de setări oferă atât de mult de ales și de utilizat, în timp ce Unlocator oferă numai dacă doriți să vă conectați automat sau să porniți Comutatorul Kill. Asta e. Ce e bine și comună între cele două, însă este ușurința de conectare. Alege doar un server și apasă butonul de conectare. Este atat de simplu.

Verdict: Din cauza lipsei extensiilor și a opțiunilor Unlocator din aplicația dedicată, ExpressVPN triumfă.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Servicii de streaming

În primul rând, ambii furnizori VPN sunt capabili să deblocheze principala platformă de streaming american Netflix. Netflix este capabil să blocheze accesul la VPN și o face de ceva timp de acum înainte. Chiar și unul dintre cele mai importante VPN-uri, cum ar fi IPVanish nu poate atinge biblioteca americană a canalului. Unlocator, prin, poate, în ciuda faptului că este nou în industria VPN.

Se știe că ExpressVPN a ocolit încercările serviciilor de streaming de a bloca VPN-urile. Așadar, puteți conta pe ea pentru a face acest lucru. Ambele au funcționat extrem de bine, ocolind tot felul de restricții geo-impuse Netflix și acesta este un factor important de luat în considerare.

ExpressVPN are servere în 94 de țări, ceea ce înseamnă că puteți debloca sute de canale în timp ce utilizați serviciul. Nu mai vorbim de funcția sa Smart DNS. Unlocator, pe de altă parte, operează pe serverele sale inteligente DNS. Puteți accesa literalmente toate canalele acceptate de serviciu în timp ce utilizați un singur server VPN. Verificați site-ul web pentru a vedea care mai mult de 230 de canale sunt acceptate de Unlocator.

Veți putea debloca aprecierile:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Acum TV
 • Spotify
 • Starz
 • a fi implicat în sporturi
 • Canal Play
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Fox Sports
 • Netflix SUA
 • AMC
 • A&E
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Prime Video
 • Rețea WWE
 • Canal 4
 • CW
 • CBC
 • BT Sport
 • CTV

Verdict: Ambele pot debloca Netflix-ul american și sute de canale din întreaga lume. Acest serviciu se adresează atât ExpressVPN cât și VPN-ului Unlocator.

Unlocator VPN vs ExpressVPN – Verdictul final

Atât Unlocator, cât și ExpressVPN sunt furnizori VPN excelenți. Acestea oferă o gamă largă de funcții, sunt ușor de utilizat indiferent de tipul de utilizator pe care îl utilizați și sunt foarte fiabile când vine vorba de deblocarea conținutului geo-restricționat. Așadar, după această recenzie edificatoare, să vă oferim o privire mai bună la ce excelează fiecare dintre aceste VPN-uri și la ce ar putea să le lipsească.

ExpressVPN

Pro-uri

 • 2000+ servere.
 • MediaStreamer Smart DNS.
 • Suport de chat fiabil 24/7
 • Comutare server nelimitată.
 • Ucide întrerupătorul.
 • Cinci conexiuni concomitente.
 • Politica zero-jurnal.
 • Deblochează Netflix din SUA.
 • Tunel Split.

Contra

 • Planuri costisitoare.

Unlocator

Pro-uri

 • Garanție de 30 zile înapoi.
 • Încercare gratuită.
 • Suport pentru chat live 24/7
 • Lățime de bandă nelimitată.
 • Ucide întrerupătorul.
 • 5 conexiuni simultane.
 • DNS inteligent.
 • Funcționează cu Netflix

Contra

 • Un pic scump.
 • Rețea de servere mici.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Gânduri finale

Dacă ar fi să dăm un verdict final, ExpressVPN este cel mai bun VPN dintre cele două. Nu dorim să eliminăm faptul că Unlocator este încă nou și trebuie să treacă multe pentru a ajunge la început. Cel puțin acesta poate debloca Netflix acolo unde câteva dintre cele mai importante nu pot. Aflați ce am avut de spus în această recenzie și selectați ce VPN este mai bun. Cine iese ca câștigător în această feudă ExpressVPN vs. Unlocator. Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste două, verificați acest lucru Recenzie ExpressVPN sau Revizuire VPN pentru unlocator.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map