ExpressVPN vs VyprVPN – Revizuirea comparației

ExpressVPN vs VyprVPN, ambele sunt nume foarte mari în industria VPN, ambele având un grup important de abonați fideli. Pentru oricine este nou la VPN, alegerea dintre cele două poate fi un pic dificilă, mai ales dacă nu sunteți foarte sigur ce este oferit de niciun serviciu și, pe deasupra, și nu sunt la fel de familiarizați cu termenii tehnici asociați cu această simplă tehnologie. Dacă vi se pare asta, vă vom ajuta să parcurgeți această recenzie, comparând la ce vă puteți aștepta de la ambele servicii și vă vom arăta factorii la care trebuie să vă uitați atunci când luați în considerare un serviciu VPN.


ExpressVPN vs VyprVPN

ExpressVPN vs VyprVPN

Examinare comparativă ExpressVPN vs VyprVPN

Rețineți că, în ciuda faptului că descoperirile noastre ar putea îndrepta către un anumit furnizor fiind cel mai bun dintre cei doi, suntem conștienți că fiecare client are propria sa nevoie specială care trebuie îndeplinită. Prin urmare, nu ar trebui să vă supuneți sub nicio presiune dacă concluzionăm că un anumit furnizor îl întrece pe celălalt, totuși acesta din urmă ar fi cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Faceți timp și testați ambii furnizori, utilizând informațiile din recenzia noastră ca cunoștințe generale. De asemenea, puteți consulta recenzia ExpressVPN și revizuirea VyprVPN pentru mai multe informații. Să începem comparația noastră ExpressVPN vs VyprVPN.

Prețuri & Plată

Vom începe cu un factor pe care credem că mulți clienți îl iau în considerare chiar înainte de a parcurge ceea ce fiecare serviciu are de oferit; pretul pachetului. Pentru o lună de abonament, ExpressVPN percepe 12,95 USD, în timp ce VyprVPN percepe 9,99 USD pentru aceeași durată. O durată de 6 luni și 1 an se încasează la 59,94 USD, respectiv 99,84 USD de către ExpressVPN, respectiv la 59,94 USD, respectiv 80,04 USD VyprVPN. ExpressVPN este în mod clar alegerea mai scumpă, dar numai pentru pachetele de o singură lună și întregul an. Costul abonamentului de 6 luni este același pentru ambele pachete, astfel încât dacă ați încercat garanția de returnare de 30 de zile oferită de ambii și ați făcut deja alegerea dvs., opțiunea de 6 luni păstrează factorul de preț în considerare.

intimitate & Securitate

Un element pe care ar trebui să îl analizați cu atenție atunci când luați în considerare cât de privat este serviciul dvs. VPN ar trebui să fie dacă vă stochează sau nu istoricul de navigare. ExpressVPN își are sediul în Insulele Virgine Britanice unde nu se aplică legi de păstrare a datelor, însă VyprVPN, în virtutea faptului că este bazat în SUA, ar putea fi forțat să predea informațiile clienților. Aceasta înseamnă că, folosind tehnologia potrivită, guvernul ar putea fi capabil să urmărească istoricul de navigare către un anumit utilizator, fără să le mai facă anonime. Utilizatorii care se înscriu la un furnizor VPN numai pentru un nivel ridicat de securitate ar putea fi dezactivați, astfel ExpressVPN are un avantaj față de VyprVPN doar pentru că le garantează clienților confidențialitatea completă, întrucât nu se loghează sau nu înregistrează niciun istoric de navigare..

Viteză

În timp ce majoritatea oamenilor depind de testele online pentru a evalua cât de rapid este conexiunea lor, am continuat și am căutat un software care să ofere mai multe informații despre tipul de viteze cu care mă ocup. Se pare că ExpressVPN a fost cea mai bună alegere între cei doi la o viteză de 100%, comparativ cu lui VyprVPN decent 80%. În ciuda faptului că VyprVPN deține în totalitate toate serverele lor, acestea nu au putut încă să corespundă calității celor din rețeaua ExpressVPN. Serverele VyprVPN se confruntă, de asemenea, cu o cantitate semnificativă de pierdere de viteză, ceea ce conferă ExpressVPN o altă notă asupra VyprVPN.

În ceea ce privește viteza serverului, coerența este, de asemenea, o importanță, iar ExpressVPN pare să fi înțeles foarte bine acest fapt. Toate locațiile serverului lor oferă o viteză de conectare consistentă, cu aproape zero dezactivări. VyprVPN nu are, de asemenea, niciun abandon, deși serviciul nu se poate compara cu nivelul redus de scăderi de viteză oferite de ExpressVPN.

Rețea de servere

Cu cât numărul de servere are un serviciu VPN, cu atât este mai lungă lista de canale geo-restrictive și site-uri web care pot fi accesate prin intermediul rețelei respective. ExpressVPN a făcut multe pentru a se asigura că serverele lor sunt bine distribuite între țările de pe glob, iar acest lucru a lucrat pentru a atrage un număr mare de clienți. Pe de altă parte, faptul că VyprVPN deține în mod privat toate serverele sale este, de asemenea, destul de impresionant, deoarece au un control deplin asupra modului de gestionare a traficului clienților lor. Locația lor în peste 50 de țări și numărarea este, de asemenea, un avantaj uriaș

În general, ExpressVPN are o rețea de servere mai mare, ceea ce înseamnă că puteți accesa conținut din mai multe țări decât ați putea să vă înscrieți în rețeaua VyprVPN.

Relații Clienți

Este important ca echipa de asistență a clienților oricărui furnizor de servicii să fie disponibilă în permanență pentru a oferi asistență atunci când este nevoie și pentru a se asigura că toate problemele clientului său sunt rezolvate de fiecare dată când apar. Pe acest plan, atât ExpressVPN, cât și VyprVPN au făcut multe pentru a asigura rezolvarea rapidă a problemelor clienților și că echipele sunt formate din persoane bine pregătite care sunt gata să facă față cu orice ar putea fi aruncat la ele. Ambele servicii au oferit clienților facilități de chat în direct și chiar răspund la e-mailurile directe. Am putea concluziona că atât ExpressVPN cât și VyprVPN sunt la egalitate în ceea ce privește un bun serviciu pentru clienți.

Compatibilitatea dispozitivului

Tot mai multe servicii VPN lucrează din greu pentru a se asigura că tot software-ul lor funcționează perfect pe orice dispozitive pe care clienții lor ar dori să le cripteze. ExpressVPN și VyprVPN nu fac excepție, deoarece cei doi furnizori s-au asigurat că aplicațiile lor funcționează pe dispozitivele dvs. Windows, Android, iOS, PlayStation și Linux, asigurându-vă că aveți protecție online indiferent de dispozitivul pe care alegeți să îl utilizați..

Dacă preferați să aveți toate dispozitivele care utilizează conexiunea VPN fără a fi necesar să le configurați pe fiecare dintre ele, atunci o modalitate inteligentă de a face acest lucru ar fi să configurați routerul cu VPN mai întâi, apoi să aveți conexiunea la internet distribuită în întregul dvs. acasă sau birou prin Wifi. În acest fel, toate dispozitivele dvs. vor fi protejate și niciunul dintre ele nu vă va expune la amenințări de securitate online.

Caracteristici suplimentare

Tehnologia de astăzi continuă să evolueze într-un ritm super rapid și, ca atare, companiile VPN au sarcina de a oferi cele mai noi și semnificative instrumente și caracteristici, dacă le place deloc să rămână drept prima alegere a clientului. ExpressVPN și VyprVPN aici sunt aproape gâtul și gâtul, VyprVPN fiind măturat de o caracteristică specială pe care ExpressVPN o are și ei nu. Aceasta ar fi alegerea pentru a salva IP-ul serverului preferat. În caz contrar, ambii furnizori oferă funcții, cum ar fi un comutator de ucidere, interfețe ușor de utilizat, modul stealth și setări prietenoase pentru torent.

Concluzie: ExpressVPN vs VyprVPN

Dacă ați obținut scorul, ExpressVPN este cel mai bun VPN al celor doi, dar nu-l prea bate pe VyprVPN cu o marjă mare. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni prietenoase pentru buzunar, care să nu compromită valoarea, atunci VyprVPN ar trebui să fie alegerea dvs., dar, în general, ExpressVPN menține un standard ridicat și un nivel de serviciu, justificând prețul destul de scump pentru abonament..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map