ExpressVPN vs PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN: Care furnizor de servicii VPN este mai bun? A alege între primii doi concurenți într-o industrie orientată spre servicii nu a fost niciodată ușor, mai ales dacă au ambii un record al performanțelor la nivel înalt și grupuri fidele de clienți pentru a-l porni. Aceasta este o singură dilemă cu care trebuie să se ocupe atât de mulți utilizatori VPN atunci când compară ExpressVPN cu PureVPN, doi furnizori cunoscuți care sunt pe piață o perioadă decentă de timp acum.


[AGODARE ACTUALIZATĂ – 2018]
ExpressVPN vs PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN

ExpressVPN vs PureVPN – Comparație

Pentru a încerca să facem decizia oarecum mai ușoară, am mers mai departe și am făcut o trecere în revistă a celor doi, analizând majoritatea aspectelor importante pe care trebuie să le analizezi într-un serviciu VPN credibil. În cazul în care căutați o revizuire completă a acestor două servicii VPN, consultați revizuirea ExpressVPN și, respectiv, revizuirea PureVPN. Vă vom ajuta cu comparația noastră și vom arunca o lumină asupra motivului pentru care credem că ar trebui să mergeți ExpressVPN.

Prețuri

Așa cum am menționat mai sus, ExpressVPN și PureVPN au fost în jur de ceva timp, ambele fiind înființate în 2009 și, respectiv, în 2007. Prin urmare, au avut foarte mult timp să analizeze piața și să vină cu strategii de stabilire a prețurilor care cred că vor reuși să atragă grupurile de clienți țintă. Dacă aruncați o privire asupra costurilor de abonare, veți observa că ExpressVPN este cu mult mai mare decât ratele PureVPN, încasând 12,95 USD, 9,99 USD și 6,67 USD pentru una, trei și șase luni, respectiv. Pe de altă parte, PureVPN percepe 9,95 USD pentru prima lună, 7,95 USD pentru o perioadă de șase luni și 2,45 USD pentru o durată de doi ani.

ExpressVPN a arătat clar în publicitatea lor că este un serviciu de nivel superior, de la care ar trebui să te aștepți doar cel mai bine. Dacă nu doriți să vă strângeți prea mult buzunarul și dacă căutați un serviciu care merită să îl solicitați, atunci PureVPN este o alegere minunată.

Viteză & Performanţă

Cu serverele răspândite în întreaga lume și mai ales în Marea Britanie & SUA, ExpressVPN le promite clienților săi acces la conținut global, indiferent dacă site-urile sunt restricționate sau nu în regiune. De asemenea, PureVPN nu a fost lăsat în urmă în acest sens, cu peste 750 de servere din 140 de țări pentru a servi lista sa din ce în ce mai mare de abonați.

În ceea ce privește viteza, ExpressVPN are un serviciu ușor mai rapid în general, dar PureVPN le permite clienților să meargă pentru serverele selectate în timp ce desfășoară activități specifice, precum jocuri continue sau torrenting. Cei care doresc să utilizeze mai multe dispozitive pe același cont vor fi încântați să audă asta PureVPN permite până la 5, în timp ce ExpressVPN, din păcate, își stabilește limita la 3.

intimitate & Securitate

Modificările și evoluțiile tehnologiei au făcut ca necesitatea furnizorilor de VPN să se asigure că serviciul lor este mereu la curent cu tot ce este nou pe piață. Drept urmare, ambele ExpressVPN și PureVPN au cea mai recentă criptare AES-256, dar în timp ce prima poate fi utilizată peste Tor, cea de-a doua funcționează bine pentru a accesa site-urile cepei.

Anul trecut, PureVPN a fost în știre pentru că a ajutat poliția să lucreze pentru a captura un criminal cibernetic, oferindu-i detaliile de jurnal. Acum, furnizorul VPN și-a modificat ToS-ul și are o politică autentică de log zero. PureVPN nu mai păstrează pe utilizatorii săi.

Dacă căutați un anonimat continuu la un furnizor, poate doriți să acordați timp PureVPN pentru a se dovedi.

Caracteristici

 • Un serviciu VPN merită prețul său numai dacă funcțiile pe care le oferă clienților săi ajute la constatarea anonimatului lor sau la creșterea nivelului lor de securitate. Am trecut printr-o serie de servicii pentru a compara cât de bine funcționează cei doi furnizori în comparație între ei. Iată ce am aflat:
 • Protocoale: Cu cât este mai mare numărul de protocoale pe care îl oferă furnizorul dvs., cu atât va fi garantată calitatea de criptare. Ambii furnizori oferă PPTP, OpenVPN, SSTP și L2TP, dar PureVPN merge mai mult pentru a furniza IKEv2.
 • Streaming Capabilități: Ambii furnizori se află pe lista furnizorilor VPN care sunt „excelenți pentru streaming”. ExpressVPN a fost singurul care poate garanta accesul neîngrădit la Netflix-ul american, dar PureVPN le-a prins recent cu asta.
 • Metode de plata: Veți putea plăti pentru ambele servicii printr-o varietate de mijloace, cum ar fi PayPal, Bitcoin sau prin numeroasele servicii de carduri de credit disponibile în întreaga lume. Ambele servicii acceptă, de asemenea, o plată anonimă, astfel încât nu există nicio presiune pentru a vă dezvălui identitatea pe măsură ce treceți cu plata.
 • Aplicații pentru mobil: Rularea oricărui software al furnizorului pe smartphone-ul dvs. Android, iOS sau Windows ar trebui să fie ușor, deoarece ambele au versiuni care rulează pe un astfel de telefon.
 • Asistență browser: Împreună cu browserul potrivit, furnizorul dvs. are potențialul de a oferi un nivel suplimentar de securitate. ExpressVPN este considerat a funcționa puțin mai bine cu extensia Chrome, dar PureVPN funcționează bine cu extensii atât pe Firefox cât și pe Chrome.
 • vitezele: ExpressVPN este, fără îndoială, mai bun atunci când vine vorba de viteza de conectare, cu 6,5% mai bun decât PureVPN. Acest lucru merită mai ales atunci când aveți o conexiune lentă la internet.

Relații Clienți

Este de la sine înțeles că orice afacere serioasă bazată pe servicii trebuie să se asigure că echipa sa de asistență pentru clienți este formată din profesioniști de încredere ai căror clienți pot conta pentru sfaturi solide. Același caz se aplică furnizorilor de VPN și au făcut multe pentru a se asigura că serviciul de asistență este la punct. ExpressVPN este bine cunoscut pentru investițiile lor în sistemele de îngrijire a clienților, permițând clienților lor să acceseze ajutorul printr-un serviciu de chat live.

PureVPN a creat recent o opțiune de chat live pentru echipa lor de asistență. Chiar și în acest sens, agenții de chat live nu par la fel de experimentați cum promite furnizorul. Întrebările lor frecvente și ghidurile online rămân cea mai mare sursă de informații utile pe care le au.

 ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile prin care puteți testa serviciile lor, iar PureVPN a început recent să ofere o garanție de 31 de zile. 

Înfășurați: ExpressVPN vs PureVPN – Verdictul

Având în vedere toți factorii care credem că ar trebui să fie comparați atunci când alegem un furnizor VPN, ExpressVPN este cea mai bună opțiune împotriva PureVPN. Aceștia depășesc PureVPN cu viteză și serviciu excelent pentru clienți, deși PureVPN are câștiguri de la sine, cum ar fi prețuri mai bune și o rețea de servere mai mare. În total, ambii furnizori rămân în continuare alegeri de top, care sunt capabili să satisfacă nevoile dvs. în ceea ce privește securitatea online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map