Ce este un comutator de ucid VPN?

Una dintre cele mai mari amenințări ale persoanelor care utilizează VPN pentru a-și proteja confidențialitatea și securitatea online este posibilitatea ca conexiunea lor VPN să scadă neașteptat. Acest tip de lucruri se întâmplă fără așteptare și pot provoca o mulțime de probleme, mai ales dacă munca desfășurată este foarte sensibilă în natură.


Ce este un comutator de ucid VPN?

Ce este un comutator de ucid VPN?

Dacă o conexiune VPN scade, lasă expusă adresa IP a utilizatorului, adică dacă traversa un site web geore restricționat, proprietarii site-ului vor descoperi că este într-adevăr în afara zonei permise și vor continua să-l blocheze. Dacă ați avut un film despre care ați fost în streaming, un fișier media pe care l-ați putut descărca sau un joc care s-ar fi putut juca, atunci toate aceste cazuri se opresc..

Ce este VPN Kill Switch?

Unii dintre furnizorii VPN care acordă prioritate vieții private și securității abonaților au pus la dispoziție o caracteristică care închide automat conexiunea la Internet a unui utilizator de fiecare dată când serviciul VPN se reduce. Au numit-o comutatorul de ucidere pe internet sau, în alte cazuri, comutatorul de ucidere VPN. Există și alte etichete. CyberGhost apelează funcția lor „Connection Guard” în timp ce ExpressVPN o numesc „Network Lock Kill Switch”. În timp ce denumirea ar putea diferi ușor de la un serviciu VPN la altul, modul în care funcționează este practic același. În cazul în care conexiunea dvs. VPN scade brusc fără interferențe, accesul dvs. la Internet va fi, de asemenea, deconectat. Asta înseamnă că confidențialitatea dvs. va fi protejată în orice moment, chiar dacă conexiunea VPN scade brusc.

Rețele VPN care oferă comutatoare ucigătoare

După cum am menționat anterior, furnizorii de VPN devin tot mai sensibili la nevoile clienților lor și, prin urmare, vin cu mai multe metode de prevenire a atacurilor asupra mașinilor lor. Nivelurile la care aceste sisteme funcționează diferă în funcție de avansare, dar din lista de mai jos, puteți găsi furnizori ai căror comutatoare de ucidere vor fi siguri că vor începe imediat după ce conexiunea la Internet a unui utilizator este interzisă:

 • ExpressVPN
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Acces la internet privat
 • IPVanish
 • HideMyAss

Activați automat comutatorul de ucid VPN?

Pe baza furnizorului dvs. VPN, unii o fac, în timp ce alții nu. Pentru majoritatea, ar trebui să intrați în setările aplicației pentru a activa funcția. VyprVPN oferă, de exemplu, o filă sub „conexiune”, unde puteți alege cum doriți ca opțiunile de comutare să fie rezolvate pentru dvs..

Din aceeași filă, utilizatorii au voie să selecteze tipul de situații în care funcția ar trebui să poată funcționa. VyprVPN oferă două niveluri: Nivel de aplicație, unde comutatorul se activează atunci când conexiunea VPN este activă și conexiunea la Internet se oprește, iar Nivel de sistem, în care comutatorul este din nou pornit când sunteți conectat la VyprVPN, dar nu aveți aplicația rulează.

Pe de altă parte, funcția de comutare Internet kill Express ExpressPPN se activează imediat ce faceți clic pe „conectați”.

Principalele cauze pentru deconectări frecvente

Există o serie de motive pentru care furnizorul dvs. VPN s-ar putea opri dintr-o dată. Aceste tipuri de motive sunt rareori lucruri de care clienții VPN obișnuiți ar fi putut fi conștienți și, în mod normal, necesită un nivel de cunoștințe tehnice pentru a face față.

 1. Alegerea protocolului VPN: Unele dintre setările care sunt prestabilite de către furnizorul dvs. ar putea avea nevoie de un pic de modificare pentru a îmbunătăți performanța. Una dintre aceste setări ar putea avea legătură cu protocolul VPN ales. ExpressVPN, de exemplu, recomandă utilizatorilor săi să treacă la protocolul TCP în locul UDP implicit. Acestea, au spus ei, ar trebui să conducă la o conexiune mai stabilă și mai fiabilă.
 2. Puterea semnalului slab / rețea congestionată: Puterea conexiunii dvs. la Internet afectează în mod direct performanța serviciului dvs. VPN, deoarece conexiunea la servere este stabilită prin Internet. Dacă, prin urmare, conexiunea Wi-Fi nu este la fel de puternică sau dacă continuă să funcționeze, atunci conexiunea dvs. la rețeaua VPN va fi perturbată, lăsându-vă vulnerabil la atacuri sau furt de date..
 3. Configurare router / firewall: Dacă sunteți permanent pe internet, atunci este de așteptat să mergeți înainte și să setați unele măsuri care să depășească ceea ce pot face VPN-urile pentru a vă asigura protecția și confidențialitatea online. Astfel de măsuri includ configurarea unui antivirus, a unui firewall sau a unui program anti-spyware. Dacă problemele de conexiune persistă, este posibil să doriți să faceți o listă albă a conexiunii VPN ca o excepție de la toate celelalte surse probabile de malware și viruși..

Rețelele VPN sunt de încredere?

Răspunsul la această întrebare depinde cu adevărat de furnizorul de servicii pe care îl înscrieți. Cu toate acestea, companiile care dețin serverele lor (în loc să angajeze de la companii terțe) sunt cunoscute ca fiind extrem de fiabile, cu conexiuni care aproape că nu se întrerup niciodată. Eșantionul nostru dintre cei mai buni furnizori de servicii VPN, de exemplu, le poate asigura utilizatorilor lor o durată de utilizare 99,99%. Ei includ:

 • ExpressVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • VyprVPN

Serviciile VPN gratuite nu sunt la fel de fiabile atunci când vine vorba de conectivitate garantată. Nu ar trebui să surprindem și faptul că lățimea lor de bandă va fi la fel de limitată ca majoritatea altor companii, limitând astfel numărul de conexiuni care pot fi realizate.

Concluzie despre De ce trebuie să utilizați un comutator de ucid VPN

Asigurarea că furnizorul ales de VPN-ul dvs. are o caracteristică de comutație de ucidere vă oferă o anumită liniște sufletească, știind că identitatea dvs. nu va fi niciodată compromisă, chiar și la funcționarea bruscă a serviciului dvs. VPN. Astfel, fie că efectuați tranzacții online, fie că vizitați site-uri web sau aplicații cenzurate, veți fi sigur și sigur în condițiile în care conexiunea dvs. nu va fi interceptată.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map