Cum deblochează site-urile Torrent în India cu VPN sau Proxies

Cum merge vacanța dvs. în India? Vizualizarea site-urilor în țară este destul de remarcabilă, nu? Cu toate acestea, navigarea pe site poate fi puțin descurajantă datorită cenzura grea pe internet. Stiai asta sute de site-uri web au fost blocate de ISP-uri acolo? Aceasta include site-uri de torrent ca de exemplu Golful Pirat, Torrenturile Kickass și TorrentHound. Nu vă faceți griji, dacă vă bazați foarte mult pe torrenting, puteți totuși accesați aceste site-uri web cu ajutorul unui VPN. În acest articol, vă voi arăta cum am putut ocoli aceste blocuri și accesați site-urile de torrente din India. Urmeaza-ma.


Cum deblochează site-urile Torrent în India cu VPN sau Proxies

Cum deblochează site-urile Torrent în India cu VPN sau Proxies

Torrenturile sunt blocate în India – o privire asupra materiei

India încearcă opri pirateria, ceea ce poate afecta veniturile unor companii în cauză. Imaginează-ți dacă poți descărca un spectacol disponibil pe Hotstar. În acest fel, compania își va pierde abonații care apelează la site-uri web gratuite în locul serviciilor sale.

Aceasta este doar jumătate din ea. Guvernul lucrează cu ISP-urile locale și cu directivele instanței interzicerea acestor site-uri web. Recent, rapoartele afirmă că doar vizitând aceste adrese URL blocate, este posibil să primiți o pedeapsă de trei ani de închisoare. Pentru a adăuga o vișină amară pe deasupra, veți fi amenda pentru aproximativ Rs 3 lakh. În cazul în care vă întrebați, asta este mai mult decât 4000 $.

Dacă încercați să accesați site-urile de tip torrent sau orice alt tip de URL blocat în India, veți primi acest mesaj de avertizare:

„Această adresă URL a fost blocată în conformitate cu instrucțiunile autorității guvernamentale competente sau în conformitate cu ordinele unei Curți de competență competentă. Vizualizarea, descărcarea, expunerea sau duplicarea unei copii ilicite a conținutului de pe această adresă URL este pedepsită ca o infracțiune în conformitate cu legile Indiei, inclusiv, dar fără a se limita la secțiunile 63, 63-A, 65 și 65-A din Legea privind dreptul de autor, 1957 care prescrie închisoarea de 3 ani și, de asemenea, amenda de până la Rs. 3,00,000 / -. Orice persoană agresată de orice astfel de blocare a acestei adrese URL se poate adresa la [email protected] care, în termen de 48 de ore, vă va furniza detaliile procedurilor relevante în cadrul cărora puteți să vă adresați Înaltei Curți sau Autorității relevante pentru remedierea plângerilor. “

Fii mai atent și luați măsurile de precauție corespunzătoare înainte de a începe să descărcați torentele din țară. O să vă ajut să păstrați libertatea internetului. Citiți mai departe și aflați.

Ce este un VPN?

A Rețea virtuală privată este un instrument de securitate care ascunde identitatea unui utilizator în timp ce accesați internetul. Acest software de internet robust creează o conexiune sigură și criptată printr-o rețea mai puțin sigură, de exemplu, cafenele, aeroporturi și altele asemenea.

Când este conectat cu un VPN, dvs. traficul va fi protejat prin proceduri de securitate la nivel înalt și protocoale de tunelare. Drept urmare, orice trimiteți sau primiți va fi protejat de orice posibilă amenințare cibernetică care ar putea viza dispozitivul dvs..

Pe de altă parte, o VPN ascunde și identitatea utilizatorului. Face asta prin îmbrăcându-și adresa IP și înlocuindu-l cu unul temporar atâta timp cât o conexiune este în loc.

Prin ascunderea identității dvs. online, ajungeți la par să navigheze din orice țară în lume, în funcție de locul în care se află serverul la care v-ați conectat. Prin urmare, veți putea accesați conținutul online exclusiv al regiunii în ciuda faptului că este fizic în străinătate. Nu numai asta, ci evitați și obiceiurile de monitorizare ale ISP.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. Dacă vă conectați la un server în SUA, ajungi la acces Rețeaua SUA Netflix, Hulu, HBO și SUA. Dacă serverul este situat în Marea Britanie, BBC iPlayer, Channel 5 și Sky Go sunt conținutul pe care îl obțineți. Vedea? Este destul de simplu.

Cum să accesați site-uri de torrent blocate în India, folosind VPN

Luați-l de la cineva care știe, vizitarea site-urilor web cu torrent fără un instrument de securitate adecvat este cam periculos. Nu doriți să descărcați conținut și să vă puneți în pericol libertatea. Acesta este motivul pentru care trebuie să utilizați un VPN pentru vizitați aceste site-uri în mod anonim. Haideți să aruncăm o privire cum să faceți mai jos:

 1. Înainte să încep, aceasta nu este o treabă pentru un VPN gratuit. Deci, alegeți un VPN credibil și înscrieți-vă pentru serviciul lor. Sugerez cu mare drag ExpressVPN. 
 2. Odată ce ați creat un cont, descărcați și instalați aplicația lor VPN pe dispozitivul pe care doriți să accesați site-urile torrent.
 3. Activați aplicația și conectați-vă la orice server. Cu cât este mai aproape serverul, cu atât viteza de conectare este mai rapidă.
 4. Acum, pentru a vă asigura că sunteți complet anonim, accesați acest verificator IP și verificați dacă a avut loc o conexiune.
 5. Ta conexiunea este securizată acum și aveți o adresă IP îmbrăcată.
 6. Vă rugăm să vizitați oricare site web de torrent doriți și descărcați orice doriți, fără riscuri.

Nu știu dacă ai observat, dar te-am sfătuit să nu folosească VPN-uri gratuite. Într-o situație periculoasă ca aceasta, VPN-urile gratuite nu sunt de încredere. A poate apărea scurgere bruscă a DNS și veți fi pe deplin compromis.

Nu mai zic că s-ar putea colectați datele dvs. și vindeți-le companiilor surori pentru venituri. Cum altfel credeți că un serviciu gratuit plătește pentru serverele sale? Datele dvs. private devin principala sursă de venit.

Cele mai bune VPN-uri pentru a accesa site-uri Torrent Banate din India

A alege VPN-ul potrivit pentru job este destul de descurajant, știu. Țara are legi stricte și orice pas greșit te poate pune în dificultate. Acesta este motivul pentru care ar trebui să luați în considerare investind într-un VPN care funcționează bine în India. 

Există zeci de VPN-uri care pretind că vor face treaba corect. Cu toate acestea, în funcție de experiența mea, lipsa părții „plimbare”. Am văzut și am revizuit o mulțime de VPN-uri în anii mei și am întâlnit unele destul de robuste. Din acest motiv vă spun că sunteți pe mâini bune. Mai jos, veți găsi o tabel format din patru dintre VPN-urile de top din lume. 

Acești furnizori de top au caracteristici de confidențialitate care îți vor păstra identitatea ascunsă tot timpul. Din a trece comuta la o politică strictă fără jurnal, confidențialitatea ta contează. O politică Zero-log garantează că compania nu păstrează date asupra clienților lor. Din fericire, aceste VPN-uri au asta.

Nu mai vorbim de faptul că ei lucrați în țări foarte cenzurate precum China și Emiratele Arabe Unite. Dacă reușesc să eludeze restricțiile acestor țări, India ar fi o bucată de tort. Aici sunt ei.

FurnizorLink RankVPN
rangvpn-furnizor
 • Garanție de 30 de zile înapoi
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Aplicații pentru toate dispozitivele dvs.
 • Suport live 24/7

Accesați ExpressVPN

rangvpn-furnizorAccesați BulletVPN
rangvpn-furnizorAccesați NordVPN
4vpn-furnizorAccesați Surfshark

Lista de site-uri blocate în India de Airtel & Vodafone

Guvernul indian alături de ISP-uri indiene, cum ar fi Airtel, Vodafone și MTNL muncește foarte mult pentru blocați site-urile torrent în regiunea. Unii dintre utilizatorii care descarcă un astfel de conținut sunt inofensivi. Tot ce vor să facă este să obțină un anumit fișier gratuit, care este răul în asta. După ce ați terminat cu acest ghid, veți putea face acest lucru cu ușurință. Cât despre acum, iată site-urile de top India împiedică accesarea:

 • RIsbb
 • Golful Piratilor
 • Shush
 • Softarchive
 • BitTorrent
 • Spacemov
 • isoHunt
 • Torrenturi KickAss
 • TorrentProject
 • Viooz
 • Descărcări de torrenturi
 • Torrentz
 • H33t
 • Popcorn Time

Pot folosi Proxy-uri pentru a debloca site-urile interzise în India?

Teoretic, folosind proxy-uri ar putea vă acordă acces la unele site-uri blocate. Cu toate acestea, un proxy este nu este sigur de utilizat. În plus, acesta nici nu îți ascunde adresa IP și nici nu criptează traficul. Prin urmare, ISP-ul dvs. va putea vedea în continuare ce site-uri vizitați. Dacă doriți să accesați site-ul interzis în siguranță, utilizați numai VPN.

Cum se deblochează site-urile interzise în India – concluzie.

Confidențialitatea și securitatea pe internet este totul în zilele noastre. Unii dintre noi se bazează foarte mult pe torrenting pentru a accesa mult conținut. De ce să fii privat de un astfel de drept? Dacă locuiți în India și sunteți bolnav limitele pe care țara dvs. le aplică, înscrieți-vă la un furnizor precum ExpressVPN. Crede-mă, vei privi internetul într-un mod cu totul altul. Nu uitați să mă anunțați dacă acest ghid v-a ajutat cu problema dvs. De îndată ce primiți primul dvs. fișier torrent, dați-mi un strigăt.

* Disclaimer: Acest articol este destinat doar în scopuri educaționale. Nu împiedicăm, promovăm sau încurajăm în niciun fel nicio activitate criminală sau ilegală. Acțiunile tale sunt responsabilitatea ta. Vă rugăm să verificați legile locale cu privire la torenturi și streaming piratat. Rețineți că nu găzduim niciun conținut piratat pe acest site.

postări asemănatoare

 • Ce este o VPN Fără politici de jurnal - De ce este crucială?

  Ce este o VPN Fără politici de jurnal – De ce este crucială?

  Nici un comentariu | 19 decembrie 2017

 • 25.000 de conturi de loterie națională din Marea Britanie

  25.000 de conturi de loterie națională din Marea Britanie

  Nici un comentariu | 30 noiembrie 2016

 • Cum să vă securizați rețeaua de domiciliu cu o conexiune VPN

  Cum să vă securizați rețeaua de domiciliu cu o conexiune VPN

  Nici un comentariu | 14 februarie 2018

 • Păstrarea în siguranță a copiilor online - 6 lucruri pe care le-ai putea face

  Păstrarea în siguranță a copiilor online – 6 lucruri pe care le-ai putea face

  Nici un comentariu | 15 februarie 2018

Despre autor

Charles

Streaming gadgeturi geek. Interesat de orice lucru mic trebuie să știe despre ocolirea restricțiilor regionale. Un credincios avid în dreptul de a proteja confidențialitatea online. Charles a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map