De ce Torrenters ar trebui să folosească VPN

Deși majoritatea utilizatorilor sunt de obicei conștienți că o VPN ar trebui utilizată în timp ce torrentează, problema este, este o compulsie. Acest lucru este subliniat cu închiderea Torrentz 2 și KickassTorrents recent. Acestea au fost două dintre cele mai populare site-uri web pentru torent vizitate de internauți. VPN-urile sunt necesare pentru torentarea super-rapidă, precum și pentru a obține alte beneficii, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată, conexiuni criptate pentru navigare ascunsă și anonimă, absența informațiilor despre jurnal și multe altele.


De ce Torrenters ar trebui să folosească VPN

De ce Torrenters ar trebui să folosească VPN

De ce să folosiți un VPN?

Efectuarea alegerii corecte pentru o VPN sau o rețea privată virtuală a devenit oarecum dificilă în aceste zile. Acest lucru se întâmplă doar pentru că există prea multe opțiuni. Multe VPN-uri gratuite nu au opțiunile și funcțiile cheie care îngreunează simplificarea sarcinilor simple, lăsând în sine ceva mai avansat, cum ar fi descărcarea, streamingul și / sau setarea de torrente.

Oprirea KAT sau KickassTorrents – numărul 69 de pe listele de popularitate ale celor mai populare site-uri de pe Web este un motiv solid pentru care trebuie să se folosească un VPN în timpul procesului de torrenting. KAT a fost închis pentru că cineva care are o adresă IP similară a accesat KickassTorrent și pagina de Facebook a Apple. Acest lucru a făcut ca actualul guvern american să acapareze numeroase domenii KickassTorrent. De asemenea, autoritățile au încercat extrădarea proprietarului site-ului și a altor doi membri ai site-ului în SUA, pentru a face obiectul urmăririi penale. Acesta este încă un motiv solid pentru care utilizarea VPN pentru a ascunde o adresă IP este obligatorie.

VPN-uri pentru Torrenting

Crăpăturile agresive recente au dus la închiderea prematură a numeroase site-uri de indexare a torentului. Descărcătorilor li s-a trimis chiar și mesaje de avertizare amenințând amenzi și chiar închisoare dacă încercau să acceseze astfel de site-uri.

Așadar, acest lucru va face VPN-ul dvs. pentru dvs.: vă va ascunde adresa IP personală, în timp ce vă rută traficul prin serverele sale. Astfel, locațiile dvs. vor apărea ca o adresă dinamică care apare din mai multe locații din întreaga lume. Doar asigurați-vă că, în timp ce selectați VPN, acesta vine cu funcția de protecție împotriva căderilor de conexiune (CDP) sau funcția de prevenire a scurgerii DNS. În cazul torrentului, în special, furnizorul VPN ar trebui să sprijine serviciile Bittorrent.

De asemenea, puteți opta pentru un instrument de protecție pentru adresa dvs. IP. Acesta va fi un firewall care blochează toate adresele IP care nu sunt nedorite și împiedică spam-urile, amatorii și agenții de publicitate să se conecteze cu computerul dacă au intenții rău intenționate.

Mai mult decât atât, conexiunea dvs. este protejată și de lista neagră implicită creată de suporterii torrentului. Căutați torentele activând instrumentul de protecție pentru adresa IP și VPN și continuați căutarea torrenturilor. Proxy-urile gratuite sau serviciul Tor pot fi de asemenea utilizate pentru căutarea conținutului.

Cel mai bun VPN pentru Torrenting

Dacă trebuie să alegeți un VPN adecvat pentru torrenting-ul dvs., precum și pentru utilizare regulată, alegeți între ExpressVPN, CyberGhost,  sau IPVanish. Se crede că acestea vă vor ajuta să descărcați torrenturile în mod anonim și pentru a vă proteja interesele de agenții și guverne. Am revizuit recent serviciile VPN de top pentru efectuarea de tururi anonime. Pe scurt, aici sunt cele mai bune VPN-uri pe care le puteți utiliza pentru a naviga pe internet în mod privat.

Studii de caz

În esență, fiecare clic făcut online în timp ce torrentul este înregistrat sau urmărit de hackeri, servere guvernamentale, companii mass-media puternice și escroci DMCA. S-a întâmplat așa că recent, un patron obișnuit al EverydayElectronics, care nu folosea o VPN adecvată, a fost păstrat cu un aviz de la DMCA. În alt caz, CNSE sau Cable Network Starz Entertainment, acasă la Power – seria de succes de la 50 de cent, a trimis o notificare de retragere de la DMCA către ISP-ul utilizatorului. Se presupunea că ISP-ul menționat a descărcat și semănat Black Sails, o altă serie din Starz.

Cu toate acestea, ironia a fost că utilizatorul nu a descărcat niciun torrent din 2014. Mai mult, pe măsură ce a descărcat torrenturi, a fost pentru muzică în special și nu pentru filme sau emisiuni TV..

Chiar dacă Starz a cerut ca împărțirea materialului menționat să fie oprită și ca fișierul să fie îndepărtat imediat, acest lucru nu a fost posibil, întrucât fișierul nu a fost niciodată în posesia utilizatorului. S-a solicitat ca astfel de materiale încălcătoare sau orice alte materiale Starz să fie blocate de acces și partajare în conformitate cu legile privind drepturile de autor.

Într-un alt caz, un juriu federal din Virginia a constatat că un ISP cu sediul în SUA, Cox Communications a fost vinovat de încălcări ale drepturilor de autor, i-a fost obligat să plătească 25 de milioane de dolari drept compensație pentru BMG, un editor de muzică. BMG a susținut că abonații Cox au comis mii de încălcări ale drepturilor de autor, în timp ce Cox s-a abținut să facă orice pentru a preveni sau a-i opri din piratare.

Cu toate acestea, în SUA, este puțin probabil ca ISP-ul dvs. să vă deconecteze din cauza piratării. Acest lucru se poate schimba, însă, cu rezultatul acestui caz particular. Un al doilea dezavantaj notabil este dacă Cox este în sfârșit răspunzător, poate trimite în judecată direct toți infractorii piratători.

Acest lucru arată de ce și cum utilizarea unui VPN de încredere vă păstrează datele confidențiale și confidențiale în siguranță, în siguranță și, mai important, complet anonim..

De ce torrenterii ar trebui să folosească VPN – gânduri finale

După ce v-ați conectat la un server VPN, accesați WhatIsMyIP.network și efectuați și verificați adresa IP. În mod ideal, trebuie să fie diferit de adresa IP furnizată de ISP-ul dvs. și să fie dirijat din altă parte. După ce sunteți sigur de securitatea și anonimatul dvs., începeți să descărcați fișierul necesar de la Bittorrent.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map