Descărcați KickAss Torrents în mod anonim prin proxy VPN

Torrenturi KickAss, alias KAT, este probabil numărul unu căutare torrent site web din lume. Fișiere Torrent pentru filme, emisiuni TV, jocuri, și software-ul sunt toate disponibile pentru descărcare. Problema cu torrențele este însă că este extrem de ușor să urmărești Adrese IP de oameni care împărtășesc un anumit fișier torrent. Acest lucru se datorează în principal modului bittorrent este configurat. Ori de câte ori începi descărcarea unui fișier torrent, adresa dvs. IP este adăugată la roi de torrent a tuturor utilizatorilor care sunt seed / peering acel dosar. Troluri de drepturi de autor pot astfel să obțină aceste adrese IP și să le contacteze ISP. Pentru a ascunde-ți identitatea, trebuie să spoof adresa ta IP. VPN este cel mai bun instrument pentru a vă proteja confidențialitate online și descărcați KickAss Torrents în mod anonim.


Descărcați KickAss Torrents în mod anonim prin proxy VPN

Descărcați KickAss Torrents în mod anonim prin proxy VPN

Descarcă KickAss Torrents în mod anonim cu VPN

Există mai multe metode pe care le puteți implementa ascunde / schimbă adresa IP, dar cel mai de încredere este VPN. O rețea privată virtuală vă permite să criptați toată conexiunea dvs. la Internet. Odată ce ați conectat dispozitivul la o Server VPN, adresa IP care va apărea în roi de torrent este cel al serverului VPN și nu al tău. Așadar, nu există nicio modalitate ca cineva să te poată urmări pe baza ta adresa IP. Cu alte cuvinte, dacă doriți să vă ascundeți complet identitatea online, utilizați VPN.

 • VPN oferă suplimentar intimitate și Securitate la activitatea dvs. online.
 • Serverele VPN sunt răspândite în toată lumea. Cu cât este mai apropiat serverul VPN cu care te conectezi, cu atât conexiunea la Internet va fi mai rapidă.
 • Evitarea restricțiilor regionale este posibil și folosind VPN. Conectați-vă la un Server VPN american și obțineți un Adresa IP a SUA. La rândul său, vă va permite să urmăriți Geo restricționat Canalele de streaming americane de genul Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, Crackle, Playstation Vue, sau pârâi.
 • Pentru a configura VPN pe dispozitivul dvs., descărcați și instalați un Aplicație VPN. iPhone, iPad, Android, PC, și Mac toate au aplicații VPN.

Înainte de a vă înscrie cu un furnizor VPN, asigurați-vă că le păstrează fara jurnalele din activitatea dvs. de navigare. De asemenea, verificați dacă furnizorul VPN impune fără capace de descărcare. În caz contrar, acel furnizor VPN nu va fi o opțiune viabilă pentru descărcarea de torrent. Poți să folosești ExpressVPN sau oricare dintre celelalte servicii VPN enumerate mai jos descărcați KickAss Torrents în mod anonim.

Descarcă KickAss Torrents în mod anonim – Usenet ca alternativă

Usenet este o altă metodă, deși mai puțin cunoscută, pe care o puteți utiliza pentru a descărca tot felul muzică, video, jocuri, sau software-ul fișiere de pe Internet. În plus, Usenet nu folosește protocol peer-to-peer ca Bittorrent. Usenet se implementează de asemenea Conexiuni SSL. Ambele fapte fac din Usenet o alegere mult mai sigură în comparație cu torentele. Mai jos, am comparat Usenet cu Bittorrent în termeni de viteză, anonimat, cost, și protocoale folosit.

Torrents Usenet
VitezăViteza de descărcare a torenților depinde în principal de câte semințe sunt disponibile pentru fișierul pe care încercați să îl descărcați. Cu cât sunt mai mici semințele, cu atât descărcarea este mai lentă.Usenet utilizează lățimea de bandă maximă disponibilă.
AnonimatAlți utilizatori vă pot vedea adresa IP. Este posibil să primiți notificări DMCA.Conexiunile SSL înseamnă descărcări criptate. Asigurați-vă că furnizorul dvs. Usenet utilizează SSL.
ÎncărcațiSemănarea / încărcarea este o necesitate. În caz contrar, fișierele nu vor mai fi disponibile pentru descărcare.În timpul descărcării, nu este nevoie să partajați fișierul, adică să îl încărcați. Nu este pierdută lățimea de bandă.
ProtocolUtilizarea torrentului P2P (Peer-to-peer) protocol. Nu este implicat niciun server central.Usenet utilizează protocolul NNTP. Descărcarea se face direct de la furnizorul de gazdă Usenet.
CostTorrenturile sunt gratuite. Nu sunt necesare abonamente suplimentare.Furnizorii decenți Usenet necesită un abonament plătit.

Poate că costul este singura categorie în care bittorrent outdoes Usenet. Dar, având în vedere celelalte avantaje ale Usenet, probabil că merită. Am pregătit o listă de top Furnizori Usenet puteți vizita pentru a obține mai multe informații și instrucțiuni despre cum să configurați totul. Rețineți că folosind VPN nu este la fel de necesar atunci când descărcați utilizând Usenet, dar nu este rău în adăugarea unui strat suplimentar intimitate prin conectarea la un Server VPN înainte de mână.

Link RankProvider
vizita-furnizori de
Perioada de încercare gratuită de 14 zile
2vizita-furnizori de
Gratuit 30 GB pentru 2 săptămâni
3vizita-furnizori de
Încercare gratuită
4vizita-furnizori de
Încercare gratuită
5vizita-furnizori de

Cum se descarcă KickAss Torrents în mod anonim cu VPN

Pe scurt, niciodată descărcați torentele înainte de a vă conecta la un Server VPN mai întâi dacă folosești Torrenturi KickAss, Pirate Bay, sau orice alt site de torrent. Protejarea ta intimitate online ar trebui să fie întotdeauna prioritatea ta.

Disclaimer: Nici proprietarul acestui site, nici editorul acestui articol nu au condus descărcarea, partajarea, însămânțarea sau interpunerea materialelor de copyright. Legile internaționale interzic activitățile ilegale. Articolul de mai sus servește doar în scopuri educaționale.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map