PeerBlock vs. VPN – Ce e mai bine pentru turneul anonim?

Agențiile guvernamentale și autoritățile federale din țări din întreaga lume lucrează din greu pentru a dezvolta modalități și mijloace de a analiza ceea ce oamenii au pe Internet. În încercarea de a evita un nivel atât de ridicat de încălcare, utilizatorii apelează la tehnologii precum PeerBlock și VPN să-și acopere urmele. Deoarece există șanse mari ca un număr bun de cititori să fie nou pentru întregul concept de confidențialitate pe internet, ne-am gândit că ar putea veni cu un articol care îi va ajuta să descopere diferențele majore dintre cei doi și să vedem care funcționează. cel mai bun pentru torentingul anonim.


PeerBlock vs. VPN - Ce este mai bun pentru torrentingul anonim?

PeerBlock vs. VPN – Ce este mai bun pentru turneul anonim?

Serios despre confidențialitatea dvs.? Utilizați VPN

Pentru a menține lucrurile scurte, rețeaua virtuală virtuală sau VPN, sunt soluția finală dacă este confidențialitatea pe internet după care urmează. Proxies, PeerBlock, Tor și SOCKS5 sunt inferioare și au dezavantajele lor în comparație cu VPN. Cu toate acestea, puteți citi mai multe despre PeerBlock și despre cum funcționează mai jos. Iată cei mai buni furnizori de servicii VPN pe care îi puteți folosi pentru torrenting. Le-am evaluat în funcție de viteza, protocoalele VPN, politica fără jurnaluri și garanția de rambursare.

PeerBlock explicat

Între cele două, am pariat că mulți oameni sunt mai puțin familiarizați cu PeerBlock decât cu VPN. Peerblock (anterior cunoscut sub numele de PeerGuardian) este un produs Windows care este în esență menit să pună la dispoziție un firewall pentru utilizatorii săi ori de câte ori navighează pe Internet. Este utilizat în principal de către persoanele care fac foarte multe chinuri.

Firewall-ul este creat pentru a bloca conectarea anumitor adrese IP la computer. Tipul de adrese pe care doriți să le blocați aici include cele aparținând autorităților de copyright, guvernelor sau oricărei alte organizații care pot limita cu ușurință tipul de conținut la care puteți accesa.

Cum funcționează PeerBlock

De îndată ce instalați aplicația, veți putea adăuga orice adrese IP pe care doriți să le împiedicați să vă conectați cu computerul. PeerBlock va împiedica apoi orice formă de conexiuni prin aceste IP. Cam despre asta e.

Adăugarea fiecărei adrese IP simultan ar putea fi într-adevăr frustrant pentru un număr de utilizatori, deoarece lista este de obicei foarte lungă. Pentru a scurta acest proces, site-uri precum i-BlockList.com păstrați o evidență a adreselor IP cunoscute aparținând organizațiilor pe care utilizatorii ar putea să le blocheze. În acest fel este îngrijită dificultatea de a căuta fiecare adresă individuală. Cu toate acestea, utilizatorii participă cu o taxă mică în fiecare lună pentru a accesa serviciul și suntem siguri că majoritatea dintre ei sunt de acord cu faptul că merită bine.

VPN vs PeerBlock

În măsura în care un serviciu VPN poate funcționa cu ușurință în același mod pe care îl face PeerBlock, are multe mai multe funcții de oferit în ceea ce privește asigurarea confidențialității online. Cu VPN veți obține adăugări de funcții care vă permit să ascundeți adresa dvs. IP, să deblocați site-urile cu restricții geografice și, de asemenea, să accelerați conexiunea dvs..

Cum funcționează PeerBlock atunci când este utilizat pentru torrenting

Tehnic, PeerBlock blochează doar adresele IP prin utilizarea unui firewall. Acest tip de securitate nu este aproape suficient pentru a vă proteja de persoanele care doresc să vă atace sau să vă fure informațiile personale ori de câte ori vă chinuiți. Iata de ce:

 • PeerBlock blochează doar IP-urile – adresa dvs. IP este ca amprenta digitală pe Internet. PeerBlock blochează conectarea altor IP de la dvs., dar nu vă ascunde cu adevărat. Adresa dvs. IP rămânând vizibilă înseamnă că sunteți vulnerabil la orice formă de atac.
 • Este dificil să urmărești IP-urile – Agențiile care intenționează cu adevărat să-ți monitorizeze activitatea online trebuie doar să obțină o nouă adresă IP din când în când să rămână în afara listei tale de blocare.
 • Reducerea performanței Internetului – Dacă o listă lungă de adrese IP blocate poate avea un efect negativ asupra vitezei de navigare. S-ar putea să nu se încarce site-urile web dacă un număr bun din punctele lor sursă sunt blocate. Torrenting-ul ar putea fi afectat, deoarece un număr mai mic de IP-uri pentru conectare înseamnă un acces redus la gazde pentru fișierele de lipire.
 • Fără trafic de criptare – Utilizarea PeerBlock înseamnă că ISP-ul dvs. va putea lua notă de istoricul de navigare și de descărcare. Drept urmare, de fiecare dată când vizitați site-urile restricționate, acestea vor fi informate.

Printre acestea și câteva alte probleme pe care PeerBlock nu le poate îngriji, cel mai mare dezavantaj este că aplicația este la fel de bună ca IP-ul listat pe listele negre. Menținerea unei înregistrări a IP-urilor de blocat ar putea fi cu adevărat dificilă, din cauza cât de ușor este pentru agenții să obțină noi.

Utilizarea unui VPN în loc de PeerBlock

Cea mai bună modalitate de a vă ocupa de confidențialitatea online este abonarea la un furnizor de servicii VPN de calitate. După ce faceți acest lucru, veți obține o adresă IP de la distanță, care va fi utilizată în locul celei actuale. Acest lucru va împiedica orice site vizitat să vă urmărească locația reală.

Avem, de asemenea, o listă cuprinzătoare pentru cei care doresc să caute VPN-uri care sunt cele mai potrivite pentru torrenting. Puteți arunca o privire la asta aici. Veți găsi servicii cu caracteristici precum switch-uri, în care istoricul dvs. de navigare nu este dezvăluit în cazul în care conexiunea VPN nu va fi eliminată, precum și politici de „zero log”, în care furnizorii vă asigură că niciuna dintre activitățile dvs. nu va fi înregistrată. oriunde.

Ar trebui să folosesc atât VPN cât și PeerBlock?

Există o serie de discuții online cu privire la faptul că utilizarea ambelor servicii este o idee bună, dar aici credem că este cel mai bine să luăm o decizie după ce știți ce oferă ambele și exact ceea ce doriți să faceți. Dacă doriți în mod specific să blocați câteva adrese IP de la conectarea la computer și nimic altceva, atunci PeerBlock este soluția dvs. ideală. Așa cum am menționat anterior, VPN este mai echipat pentru a vă proteja confidențialitatea online în comparație cu PeerBlock, și astfel nu există niciun motiv pentru care trebuie să le utilizați în același timp.

VPN vs PeerBlock: concluzie

A existat o perioadă în care serviciile precum PeerBlock au fost de mare folos, dar de când serviciile VPN au venit la fața locului, au fost multe schimbări în ceea ce privește majoritatea oamenilor. Oamenii nu mai doresc să împiedice doar câțiva IP-uri să se conecteze la Internet, ci doresc „pachetul complet” în ceea ce privește securitatea online. O conexiune VPN corespunzătoare le asigură o criptare completă. Atâta timp cât alegeți un furnizor VPN de încredere, veți putea să vă păstrați tot ceea ce faceți online.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map