Cum să schimbați setările DNS pe PlayStation 4

Am cumpărat un PS4 cu ceva timp în urmă și am observat că viteza de descărcare pe care o obțin nu este nicăieri aproape de cea a PC-ului și mobilului meu. Este destul de enervant când sunteți un jucător constant. Am făcut un pic de cercetare și am venit cu o soluție. Prin urmare, dacă vă confruntați cu aceeași problemă pe care am făcut-o, sperăm, aceasta vă va ajuta să vă rezolvați problema.


Cum se schimbă setările DNS pe PS4

Kick Off

Permiteți-mi să vă ofer o scurtă idee despre obiectivul nostru principal astăzi. Vom învăța cum să schimbați setările DNS pe PlayStation 4.

DNS, cunoscut în mod obișnuit ca Domain Name System este reprezentarea adresei web ca o adresă IP. Pentru ochiul uman, folosirea numelor de site-uri precum google.com este singurul lucru evident. Totuși, magia propriu-zisă se întâmplă între linii. Ori de câte ori doriți să vă conectați la un anumit site web, computerul dvs. ia adresa IP și încearcă să se potrivească cu domeniul pe care l-ați introdus. Drept urmare, odată ce traducerea este făcută, pagina web se va încărca.

Modificarea setărilor DNS ale PS4

Google este o altă companie cu profil înalt care oferă un DNS gratuit și, în ambele cazuri, sau cu oricare alte persoane pe care le-ați putea folosi, va fi probabil mai bun decât cel pe care îl furnizează ISP-ul dvs..

În cazul PlayStation 4, puteți aplica un DNS personalizat direct pe consolă. Nu este deosebit de evident cum se face, dar, după ce știi unde să arăți, este destul de ușor.

Iată ce trebuie să știți.

 1. Accesați „Setări“ meniul din consola ta.
 2. Selectați Reţea.Rețea PS4
 3. Apoi, alegeți Configurați conexiunea la internet.Conexiune la Internet PS4
 4. Alegeți Wi-Fi sau LAN în funcție de preferințe.
 5. Selectează Personalizat.Ușor sau personalizat
 6. Următorii pași se vor referi la adresa IP și la setările DHCP. Dacă nu aveți preferințe, alegeți valoarea implicită pentru ambele.
 7. Când apare „Setări DNS”, atingeți „Manual”.DNS manual
 8. Introduceți valorile pentru DNS primar și secundar.Setări DNS
 9. Ați schimbat cu succes setările DNS PS4.

Beneficiile schimbării DNS

Se știe că serverele ISP au o cădere bruscă. S-ar putea să fie supraîncărcate, prin urmare, mult mai lent. Când schimbați serverul DNS, trebuie să jucați online, fără să vă faceți griji pentru întârzieri și latențe.

Vitezele de descărcare variază în funcție de serverul pe care îl utilizați. Este binecunoscut faptul că serverele ISP nu sunt atât de fiabile când vine vorba de o viteză perfectă de descărcare. Pentru a evita astfel de probleme, trebuie să vă schimbați serverul DNS și să sperați că veți obține o conexiune mai rapidă odată ce faceți acest lucru. Dacă doriți să aflați mai multe, consultați acest ghid despre cum să vă măriți viteza de descărcare pe PS4.

Servicii precum ExpressVPN, BulletVPN și Unlocator oferă o caracteristică Smart DNS. Acum, acest lucru este strict pentru ocolirea restricțiilor regionale. După cum știm cu toții, consola PS4 nu este doar un dispozitiv de joc, ci este cunoscută și că este o casă perfectă pentru platformele de streaming. Puteți găsi like-urile American Netflix, Hulu și BBC iPlayer în funcție de regiunea în care locuiți.

Din fericire, geo-restricțiile nu sunt o problemă dacă utilizați un serviciu Smart DNS. În acest fel, canalele nu vor putea să vă recunoască locația inițială, deoarece veți fi calificat drept rezident în regiunea lor. Drept urmare, veți putea transmite cele mai bune canale din întreaga lume, indiferent de locația dvs..

VPN vs. DNS – Siguranța întâi?

VPN-urile sunt instrumente pentru securitate. Așa au fost de când au fost creați. Cu toate acestea, ocolește geore-restricțiile cu o simplă modificare de IP. În timp ce fac acest lucru, vă criptează traficul pe internet și îl protejează de orice încercare de hacking sau monitorizare. Dezavantajul este că, odată cu criptarea, viteza dvs. de internet va încetini. Vrei securitate și confidențialitate? Apoi plătiți cu o oarecare viteză de conectare.

Pe de altă parte, DNS și Smart DNS nu vă oferă un strat suplimentar de protecție așa cum o face VPN. Acestea schimbă serverul pe care ți l-a dat ISP-ul tău și te lasă să urmărești canalele geo-blocate respectiv. Nu uitați, datele dvs. nu vor fi criptate, așa că riscați în continuare orice atac cibernetic.

Acestea fiind spuse, permiteți-mi să arunc o lumină asupra serviciilor de top care oferă Smart DNS.

ExpressVPN

ExpressVPN combină cele mai bune funcții VPN și oferă un serviciu DNS inteligent pentru a debloca accesul la conținut geore-restricționat. Puteți proteja conexiunea dvs. de internet prin instalarea acesteia pe router sau să transmiteți tot ce doriți, utilizând funcția Smart DNS.

BulletVPN

Este o alegere perfectă pentru un furnizor de servicii VPN cu viteze de internet rapide în flăcări. Cu toate că BulletVPN s-ar putea să fie nou, are multe de oferit. Cu siguranță, puteți beneficia de funcția lor Smart DNS în timpul funcționării unui PS4.

Unlocator

Unii oameni ar putea să nu aibă nevoie sau să dorească caracteristicile de securitate ale unui VPN. Alții ar putea avea deja o conexiune la internet lentă și nu vor să riscă să o încetinească și mai mult. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, atunci puteți utiliza Unlocator deoarece este un serviciu DNS inteligent pur.

Puteți afla mai multe despre furnizorii VPN care oferă servicii DNS inteligente în tabelul de mai jos.

Cum se schimbă setările DNS pe PS4

Au fost efectuate. Aceasta este tot ce trebuie să știți despre cum să schimbați setările DNS pe PlayStation 4. Acum puteți să jucați online și să vizionați conținut restricționat geo, fără să vă faceți griji pentru latențe și probleme de buffering. Bucurați-vă de o nouă experiență PS4.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map