Cum se schimbă setările DNS pe Amazon Fire Stick

Fire Stick este un dispozitiv excelent pentru a funcționa atunci când sunteți un streamer constant. Cu toate acestea, oricât de excelent ar putea fi, nu se evită problemele cu care se poate confrunta conexiunea dvs. la internet. Sau există? În acest tutorial, veți învăța cum să schimbați setările DNS pe Fire Stick pentru a evita conturul de internet al ISP-ului dvs. și pentru a evita restricțiile geografice. Urmeaza-ma.


Cum se schimbă setările DNS pe Fire Stick

Cum se schimbă setările DNS pe Fire Stick

Cum să configurați manual DNS pe Amazon FireStick

Înainte de a schimba setările DNS, asigurați-vă că scrieți adresele sau setările curente pe o bucată de hârtie. Este foarte important să păstrați aceste numere în scopuri de rezervă, în cazul în care trebuie să reveniți la ele în orice moment. Dacă procesul de schimbare a DNS pare copleșitor, puteți instala în schimb un VPN pe Fire Stick.

Puteți utiliza DNS public Google. Este foarte fiabil și gratuit.

 • 8.8.8.8
 • 8.8.4.4

Acum, la fel cum am acoperit anterior configurația DNS a Xbox One și PS4, iată cum schimbați setările DNS pe FireStick:

 1. Porniți Fire Stick.
 2. Capul spre Setări -> Televizorul meu de foc -> Despre.Fire Stick About
 3. Veți vedea detaliile conexiunii dvs. Notează-le în jos.Rețeaua de stick de foc
 4. Acum, du-te la Setări -> Reţea din nou.
 5. Faceți clic pe conexiunea wireless și apăsați Uită de rețea.Parola uitata
 6. Rescanți pentru conexiunea dvs. și atingeți-o.Fire Stick Rescan
 7. Introduceți parola Wi-FI, dar apăsați mai departe Avansat de data asta.
 8. Nu uitați de nota pe care ați luat-o înainte, da, timpul să o introduceți:
  • adresa IPIP Fire Stick
  • portalGateway Fire Stick
  • Mască de rețea (Dacă ultima cifră a fost 0, atunci introducerea 24. Dacă este 255, 32 este numărul tău).Subnet Fire Stick
 9. Introduceți noul Primar și DNS secundare (Puteți utiliza Google DNS sau OpenDNS)Fire Stick Schimb DNS
 10. Ați terminat.

Comutarea serverelor DNS – De ce?

Este prea frustrant atunci când nu puteți atinge potențialul maxim al unui dispozitiv, cum ar fi Fire Stick. Platforma are multe de oferit atunci când vine vorba de streaming. De la Amazon Prime Videos la BBC iPlayer, toate pot fi disponibile cu condiția să trăiești în țara lor de origine. Nu numai că, dar în perioadele de vârf, este imposibil să vizionați un videoclip fără să suferiți probleme de tamponare.

Oricât de mult vă place să transmiteți fluxul de conținut, obiceiul zilnic al ISP este să vă monitorizeze activitățile și să vă accelereze conexiunea. Urmează să vorbesc despre asta în profunzime, continuă să derulez.

Îmbunătățirea vitezei de conectare

În momentul în care un ISP vă oferă o conexiune la internet, veți primi un server pentru a-l utiliza automat. Nu uitați, nu sunteți singurul care utilizează serverul. Problema aici este că aceste servere sunt supraîncărcate și ar putea funcționa mai lent pe măsură ce trece timpul.

Din fericire, modificând setările DNS, puteți evita această problemă. După ce ați modificat DNS-ul, puteți ajunge să vă conectați la un server cu ping scăzut, ceea ce este considerat a fi foarte bun. În acest fel, puteți rezolva conexiunea lentă care vi s-a impus.

Circumvent Geo-restricții

Esența Amazon FireStick este că este un dispozitiv de streaming. Cu toate acestea, ce bun este o platformă de streaming dacă nu puteți accesa lucrurile bune? Te-ai întrebat vreodată de ce nu poți urmări BBC iPlayer în afara Regatului Unit? Ei bine, în această industrie, asta se numește restricții regionale.

Nu te speria. Sunteți aici pentru a afla și sunt aici pentru a vă ghida. Puteți eluda cu ușurință geo-blocurile oriunde v-ați afla dacă folosiți un furnizor Smart DNS. Este o sarcină ușoară dacă îți cunoști drumul. Există zeci de furnizori care oferă servicii DNS inteligente, cum ar fi UnlocatorBulletVPN, și ExpressVPN.

Iată cum funcționează toate acestea. DNS-urile inteligente afectează adresele URL care vă prezintă unde vă aflați în acest moment. Odată ce expunerea locației dvs. este schimbată, veți fi căutați în altă parte. În acest fel, puteți transmite conținut geo-restricționat indiferent de locul în care vă puteți afla fizic.

Ce zici de siguranță?

Modificarea DNS-ului nu criptează datele și nu ascunde adresa dvs. IP. Aceasta înseamnă că sunteți în continuare pe radarul ISP-ului dvs., indiferent de situație. Așadar, pe scurt, schimbarea DNS nu este sigură sau, cu alte cuvinte, nu vă oferă un nivel suplimentar de securitate.

Aceasta este meseria unui instrument de internet numit VPN. Deci, dacă doriți să vă protejați în timp ce sunteți online, investiți mai bine într-o rețea privată virtuală. Pe de altă parte, am menționat mai sus 2 furnizori VPN care includ Smart DNS în serviciile lor. Poți să le folosești dacă vrei cel mai bun din ambele lumi nu? În cazul în care nu vă cunoașteți drumul, aici este cum puteți instala VPN pe Fire Stick.

Nu uitați, nu puteți utiliza cele două servicii simultan. Vrei securitate și confidențialitate? Apoi plătiți cu viteza de internet. Trebuie să ocoliți restricțiile cu o conexiune neplătită? Atunci expuneți-vă dacă nu sunteți atât de sigur. Pentru a vă proteja în timp ce utilizați FireStick, consultați aceste cele mai bune VPN-uri din tabelul următor.

Furnizori de servicii inteligente DNS

Când operați cu un serviciu Smart DNS, conexiunea dvs. la un site web de streaming este trimisă printr-un server proxy. În momentul de față, locația dvs. reală devine obscură, calificându-vă ca utilizator de internet unde se află serverul la care v-ați conectat. Prin aceasta, serviciile media de streaming pot fi păcălite.

De exemplu, dacă vă conectați la un server DNS inteligent din SUA, veți avea acces complet la canalele americane. Este atât de ușor, ai încredere în mine. Acum, aici sunt principalii mei furnizori Smart DNS:

ExpressVPN

Este foarte posibil asta ExpressVPN este cel mai rapid VPN de acolo. Acest lucru, combinat cu capacitățile sale de deblocare spectaculoase, face cu siguranță prima mea alegere când vine vorba de streaming. Vorbim despre funcțiile VPN. Ce zici de MediaStream? Acest VPN are propriul său DNS inteligent, care este aproape capabil să deblocheze orice serviciu de streaming dorit.

BulletVPN

BulletVPN este un furnizor VPN cu sediul în Estonia care a devenit favorit în doar o perioadă scurtă de timp. A apărut ca o soluție VPN excepțională a utilizatorilor de internet. Dar ceea ce este cu adevărat atrăgător aici este că, deși este nou în scenă, acesta oferă utilizatorilor Smart DNS. Nu că multe servere VPN, ci ceea ce îți lipsește în locuri, câștigi în altele.

Unlocator

Unlocator este un serviciu DNS inteligent pur care trimite doar trafic DNS legat de geolocalizare în locația necesară. Nici o viteză nu va fi redusă atunci când este conectat și funcționează pe mai multe platforme, inclusiv PC, Mac, Apple TV, Roku, PS4, Xbox One, telefoane și chiar FireStick.

Configurați DNS pe FireStick – Rezumarea

Acesta este un ghid foarte simplu, băieți. Tot ce trebuie să faceți este să urmați ceea ce am avut de spus cu atenție și veți asista la o cu totul altă experiență FireStick. Nu lăsați ca ISP-ul dvs. să vă distrugă starea de spirit. Nici măcar geo-restricțiile nu vă pot anula planurile de vizionare a incursiunii.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map