Cum se schimbă setările DNS pe LG Smart TV

Televizoarele inteligente devin din ce în ce mai populare, combinând calitatea imaginilor de înaltă definiție și capacitatea de a vă conecta la internet. LG Smart TV mi-a atras atenția și așa am decis să obțin unul singur. A fost bine și toate la început până când am început să mă confrunt cu unele probleme de conectare. Nu mai vorbim de incapacitatea de a accesa majoritatea serviciilor de streaming din cauza locației mele. Nu vă faceți griji, am găsit o soluție de rezolvat pentru a vă împărtăși cu voi. În acest tutorial, vă voi arăta cum să configurați manual DNS pe LG TV fără a avea abilități tehnice.


Cum se schimbă setările DNS pe LG Smart TV

Cum se schimbă setările DNS pe LG Smart TV

Înainte de a începe – DNS 101

Scurt pentru sistemul de nume de domeniu, DNS este o rețea de directoare de pe Internet existente pentru a rezolva numele de gazdă sau adresele URL în adrese IP care pot fi citite pentru a vă ajuta browserul în încărcarea paginii dorite..

Imaginați-vă dacă trebuie să ne amintim adresele IP ale tuturor paginilor pe care am avut nevoie să le vizităm. Navigarea pe internet nu ar fi decât distractivă. Când introduceți o adresă URL, adresa este trimisă serverului DNS care vi s-a atribuit automat de către ISP, tradusă într-o adresă IP și apoi trimisă înapoi la computer pentru a face pagina accesibilă.

Este posibil să nu știți acest lucru, dar calculatoarele comunică pe internet folosind adrese IP care pot fi citite de mașină. Este ca și cum comunicăm cu cuvinte, dar ale lor sunt cifre. Deci da! DNS este atât de important!

Există mai multe servere DNS care funcționează gratuit. Mai jos am menționat două dintre cele de top. Le puteți încerca:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Cum să configurați manual DNS pe LG Smart TV

Înainte de a face ceva, asigurați-vă că scrieți adresele serverului dvs. curente în cazul în care va trebui să le reveniți mai târziu. Procesul de configurare este destul de ușor de făcut. Deci, fără alte detalii, iată cum puteți schimba setările DNS pe televizoarele LG inteligente:

 1. Porniți televizorul inteligent LG.Ecran de pornire LG Smart TV
 2. Pe telecomandă, apăsați tasta Buton Setări.
 3. Acum, înapoi la televizor. Du-te la Echipament format pictogramă, adică Setări.Setări LG Smart TV
 4. Click pe Toate setările.LG Smart TV Toate setările
 5. Capul spre Reţea.Rețeaua de televiziune inteligentă LG
 6. Selectați “Conexiune Wi-Fi ”.Conexiune Wi-Fi LG Smart TV
 7. Alegeți Setări avansate Wi-Fi.
 8. Loveste Butonul Editare.LG Smart TV Edit
 9. Veți vedea o casetă mică lângă Setați automat, debifează acesta pentru utilizare manuală.LG Smart TV Debifează
 10. Accesați câmpul serverului DNS și introduceți DNS.LG Smart TV Set DNS
 11. Apăsați Conectați-vă.
 12. Totul este gata.

De ce comutați serverele DNS?

Când vizitați o pagină pentru prima dată, va dura un pic de timp pentru a încărca. Cu toate acestea, a doua oară, computerul dvs. va aminti adresa IP asociată cu numele de domeniu. Acest lucru vă va îmbunătăți viteza de conectare prin omiterea etapei de solicitare DNS. Cu toate acestea, serverele ISP trebuie să încetinească dintr-o dată. Există o mulțime de motive pentru a vă schimba DNS, aveți încredere în mine, trebuie. Iata de ce:

Viteză de conectare mai bună

Serverele la care treceți sunt uneori mai bune decât cele implicite ale unui ISP. Vă rugăm să rețineți că acest lucru nu este sigur. Totul depinde de cât de aproape este serverul de casa dvs. sau de locul de unde accesați site-ul. Dar hei, merită să verifici, în perspectiva mea, este mult mai bine decât orice ne oferă ISP-urile.

Dacă ISP-ul dvs. nu reușește să-și păstreze serverele DNS și să funcționeze fără accesorii, puteți experimenta încărcări / descărcări și servicii lente în timp ce cererea DNS se blochează. Trecerea la un serviciu mai fiabil poate rezolva asta: Multe alternative DNS urmăresc să furnizeze serviciul rapid pe care îl doriți, inclusiv pe cele pe care vi le-am oferit la începutul ghidului. Deci, de ce să nu încercați? Dacă nu vă va rezolva, atunci reveniți ușor la cele vechi.

Material restricționat în regiunea de acces

LG Smart TV este binecunoscut pentru a include o multitudine de servicii de streaming. Netflix, Hulu, YouTube și o lume cu conținut premium sunt la doar câteva clicuri distanță pe LG Smart TV cu webOS. Puteți transmite filme blockbuster și cele mai noi emisiuni TV în format Full HD și 4K. Problema este că aceste canale ar putea impune geo-restricții asupra conținutului lor. De exemplu, Hulu este disponibil numai în Statele Unite. Aceasta înseamnă că spectatorii care locuiesc în străinătate nu vor avea ocazia să vadă ce are canalul de oferit.

Soluția de aici este să vă configurați DNS folosind un serviciu proxy inteligent DNS. Acestea sunt clienți care vă ajută să vă modificați locația curentă și să apară în țara în care canalul are drepturi de difuzare. Drept urmare, veți putea accesa serverul de streaming indiferent dacă vă aflați în afara zonei de acoperire.

Voi vorbi despre aceste servicii Smart DNS mai târziu în articol. Prin urmare, pentru a vă arunca o privire rapidă asupra a ceea ce urmează, iată primii 3 furnizori Smart DNS:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

Cât de sigur este??

Tu doar schimbi serverele, ceea ce înseamnă că nu vei adăuga niciun strat suplimentar de protecție abordării tale de internet. Există câteva gânduri înfricoșătoare care apar uneori. Dar asta se poate întâmpla chiar și atunci când operezi și pe serverul ISP. Deci, este inevitabil dacă nu utilizați un instrument de securitate precum VPN.

Unele viruși și alte programe malware pot schimba serverul dvs. DNS implicit într-un server DNS condus de o organizație sau un escrocher rău intenționat. Permiteți-mi să explic mai multe. Imaginați-vă că încercați să vizitați pagina Facebook. Ei bine, ai ajuns acolo, dar nu știi că nu este cea reală. În spatele scenei, serverul DNS dăunător v-a indicat către o altă adresă IP. Asta e rău.

În cazul în care sunteți un ciudat de securitate, atunci vă sugerez utilizarea unei VPN. Acesta criptează datele dvs. și vă ascunde identitatea chiar și de ISP-ul dvs. Spun întotdeauna că internetul nu este întotdeauna un loc sigur în care să te lenevi. Dacă vrei să faci asta oricum, atunci îți sugerez să mergi pregătit și bine protejat.

În tabelul de mai jos, veți găsi cele mai bune VPN-uri pentru LG Smart TV. Verificați-le și decideți în funcție de nevoile dvs..

După ce vă cunoașteți modul de utilizare a unui VPN, puteți obține acces la diferite conținuturi pentru a le descărca. Ghidul legat mai sus vă va arăta cum să vă schimbați regiunea. Odată terminat, puteți alege aplicații de top pentru a descărca pe televizor nu contează unde ești.

Cele mai bune servicii DNS inteligente

Întrebarea dacă se utilizează produse SmartDNS sau VPN nu este simplă. Ambele servicii au avantajele și dezavantajele lor și sunt potrivite pentru diferite tipuri de utilizare. Bine, sunt de acord că ambele deblochează conținut geore-restricționat, dar pentru fiecare metodă proprie. SmartDNS funcționează doar pe site-urile web acceptate, astfel încât dacă site-ul web pe care doriți să îl utilizați nu este acceptat, VPN este singura opțiune.

SmartDNS nu vine cu aceleași caracteristici de securitate, așa că dacă căutați securitate suplimentară, utilizați un VPN. Întrebarea mai mare este: de ce să nu le folosim pe amândouă? Al nostru top Servicii DNS inteligente sunt de asemenea clienți VPN. Unele dintre ele au început chiar ca VPN și și-au extins funcțiile pentru a include Smart DNS. Aici sunt ei:

ExpressVPN

Dacă alegeți ExpressVPN, veți putea utiliza atât serviciul lor VPN, cât și propriul lor DNS MediaStream. A fi VPN numărul unu pe piață este un loc dificil pentru a fi la curent. Cu toate acestea, acest furnizor VPN este mereu pregătit pentru sarcină. DNS-ul său inteligent poate debloca peste 150 de canale de streaming din întreaga lume. În ceea ce privește restul, utilizați VPN-ul lor pentru a le transmite înapoi acasă.

Smart DNS al acestui client VPN este ușor de configurat. Acestea oferă ghiduri pentru fiecare dispozitiv pe care îl puteți avea. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul lor oficial, să faceți clic pe platforma de operare și să urmați pașii furnizați.

BulletVPN

BulletVPN este un mic nou venit care a șocat industria VPN cu ceea ce poate face. Deși rețeaua de server inclusă nu este atât de mare și răspândită pe scară largă, dar ceea ce oferă securitate te-ar uimi cu adevărat. Acest VPN vă permite să alegeți dintre diferite protocoale pentru a vă proteja dispozitivul de orice atac rău intenționat.

Pe de altă parte, serviciul său Smart DNS este destul de util pentru streamer. Puteți debloca canalele dvs. de streaming preferate oriunde în lume. 30 de țări nu reprezintă un număr rău pentru o distribuție de server dacă sunteți la fel de strategici ca BulletVPN. Da, serverele lor sunt situate în țările cele mai solicitate atunci când vine vorba de televizor.

Unlocator

Ultima pe lista noastră este cea a Danemarcei Unlocator. În 2013, acest furnizor a debutat ca un serviciu DNS inteligent pur. 6 ani mai târziu, a devenit instrumentul de top pentru a debloca canalele geore restricționate. Motivul acestei popularități este că Unlocator este foarte ușor de utilizat. Nu numai asta, dar poate accesa peste 233 de canale de pe întregul glob – un număr de toți furnizorii de Smart DNS nu au reușit să ajungă.

Utilizarea serviciului lor Smart DNS este foarte eficientă și flexibilă, dar puteți beneficia și de noul serviciu VPN. Este cu adevărat de încredere și l-am încercat chiar eu. Aplicația este destul de misto de fapt din punct de vedere al aspectului și funcționalității. Acestea oferă o probă gratuită de 7 zile în cazul în care doriți să o încercați.

Schimbă serverul DNS pe LG TV – Gânduri finale

Dacă intenționați să utilizați serviciul pentru streaming de conținut video sau muzică, fără probleme majore de securitate, tehnologia SmartDNS este opțiunea mai bună. Mai mult, modificarea setărilor DNS ar putea crește viteza dvs. în cazul în care ISP-ul dvs. va scădea. Acum știți ce să faceți, dați-i un test, nu este greu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map