Cum se schimbă setările DNS pe Nintendo Switch

Cel mai recent instrument de divertisment robust al Nintendo a preluat lumea. De la „Să mergem Pikachu și Eevee” până la a permite streamingul Hulu, Nintendo Switch a făcut totul. După cum știți cu toții, platforma de jocuri se bazează pe Wi-Fi pentru a vă conecta online. Majoritatea dintre voi nu știți acest lucru, dar conexiunea dvs. s-ar putea dovedi a fi foarte ineficientă și inconsistentă. Pentru a remedia problema, este foarte recomandată optimizarea setărilor DNS. Iată cum puteți face acest lucru pe Nintendo Switch.


Cum se schimbă setările DNS pe Nintendo Switch

Cum se schimbă setările DNS pe Nintendo Switch

DNS – o scurtă introducere

Sistemul de nume de domeniu este ceea ce vă ajută conexiunea dvs. să rezolve adresa IP a adresei URL la care încercați să accesați. Pur și simplu traduce ce cuvinte scrise ați introdus pe adresa sa IP, astfel încât browserul să înțeleagă ceea ce încercați să faceți.

Există mai multe motive pentru care cineva ar dori să schimbe serverul DNS ISP-ul lor le-a acordat la abonarea la serviciul lor. Unele dintre ele s-ar putea să nu fie de încredere sau să fie prea supraîncărcate pentru ca un joc să funcționeze decent pe Nintendo Switch. Rețineți că ar trebui să vă notați setările DNS actuale în cazul în care va trebui să reveniți la acestea în viitorul apropiat.

Așadar, înainte de a începe, iată cele mai bune servere DNS gratuite de care trebuie să țineți cont:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Cum să configurați setările DNS pe Nintendo Switch

Setările DNS ale Nintendo Switch sunt foarte ușor de personalizat. Cu toate acestea, unii dintre noi nu suntem atât de pricepuți în tehnologie, încât să o scoată. Prin urmare, acest ghid vă va ajuta să faceți acest lucru cu ușurință:

 1. Pe Nintendo Switch-ul dvs. Ecranul de start, Selectați Setări.Comutați setările
 2. Mergi la “Internet“ -> Setări Internet.
 3. Selectați-vă Rețea Wi-Fi și Faceți clic pe Schimbă setările.Schimbați setările de internet
 4. Lovit “Manual.“Schimbare la manual
 5. Alege DNS primare și țineți butonul B buton pentru ștergere. Faceți același lucru cu Secundar.Primar si secundar
 6. Schimbați-le în funcție de ce server DNS ați ales.
 7. Clic O.K.
 8. Totul este gata.

De ce schimbați setările DNS pe Nintendo Switch?

Nintendo Switch a fost considerat doar un instrument de jocuri de care se poate bucura oricine. Cu toate acestea, pe măsură ce tipul a trecut, Nintendo a început să adauge aplicații VoD în magazinul său. Ne-am bucurat de Hulu și Youtube pentru a ne bucura de o experiență uimitoare de streaming.

Ați asistat vreodată la o scădere bruscă a conexiunii dvs. de internet în timp ce jucați sau vizionați un videoclip? Da, acest lucru s-ar putea întâmpla dacă utilizați serverele ISP. Din cauza supraîncărcării și a perioadelor de vârf, viteza dvs. de internet scade drastic jocurile online și streamingul video. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să utilizați metoda pe care v-am învățat-o mai sus pentru a schimba setările DNS. Acest lucru vă va ajuta în multe moduri, aveți încredere în mine. Verificați avantajele introducerii manuale a setărilor DNS pe Nintendo Switch.

Viteză mai bună pe Internet

Vitezele de Internet se bazează pe cât de bune sunt resursele ISP. Dacă furnizorul dvs. nu investește bine în serverele lor, vă veți confrunta probabil cu cel mai rău lucru pe care trebuie să îl parcurgă jucătorii online – întârzieri de joc.

Prin schimbarea DNS, puteți ajunge să utilizați un server pe care foarte puține persoane operează. Acest lucru va îmbunătăți viteza de internet și va evita latențele și întârzierile atunci când sunteți online.

Pe de altă parte, streamer-urile pot urmări videoclipurile lor fără ca acel semn frustrant de tamponare să apară la fiecare 2 minute. Două minute este o exagerare. Uneori se întâmplă la fiecare 3 secunde. Prin urmare, ar trebui să încercați să evitați acest lucru schimbând serverul dvs. DNS.

Accesați conținut restricționat prin geo

Odată cu lansarea lui Hulu și Youtube pe Nintendo Switch, streamerele au obținut o serie de evenimente frumoase, deoarece pot folosi platforma pentru jocuri și pentru a viziona emisiunile și videoclipurile lor preferate. Nintendo Switch poate fi proiectat pe televizorul dvs. pe ecranul mare printr-o apăsare a unui buton. Așadar, imaginați-vă cât de fain este să vă uitați la Hulu.

Din păcate, gigantul în streaming Hulu este disponibil doar în Statele Unite. Același lucru este valabil și pentru unele videoclipuri YouTube care sunt disponibile doar în anumite părți ale lumii. Cu toate acestea, dacă funcționezi cu un serviciu inteligent DNS, trebuie să îți distrugi locația online și să apari oriunde pe glob. Serviciile inteligente DNS, cum ar fi ExpressVPN, BulletVPN și Unlocator, schimbă părțile din adresa URL care aruncă lumina pe locul unde se află. Când este modificată, vei apărea oriunde se bazează serverul la care te-ai conectat. Dacă este în SUA, atunci veți avea acces la Hulu într-o instanță.

Apropo, există discuții că Netflix va fi disponibil în curând pe dispozitivul de joc. Dacă acest lucru este adevărat, atunci cel mai bun lucru este să folosiți un serviciu Smart DNS pentru a accesa biblioteca americană Netflix.

Modifică setările DNS în siguranță?

Siguranța este ceva care vine strict cu un VPN. Modificarea setărilor dvs. DNS nu va adăuga acel strat suplimentar de protecție pe care îl doriți cu toții. S-ar putea să vă crească viteza și să vă acorde acces la materialele geore restricționate, dar asta este totul.

Chiar dacă serverele Google ar putea evita site-urile dăunătoare și de phishing și neagă atacurile DoS, dar nu este suficient. Pentru a vă proteja când sunteți online, trebuie să instalați un VPN pe Nintendo Switch.

Criptarea datelor dvs. cu un VPN ar putea încetini puțin viteza internetului, dar acesta este prețul pe care trebuie să îl plătiți pentru securitatea dvs. Dacă nu te gândești să te expui la open, atunci Smart DNS este modalitatea ta perfectă de a obține o viteză perfectă de internet.

Siguranța vine în primul rând, întotdeauna. Prin urmare, aici sunt cei mai buni concurenți în activitatea VPN.

Servicii de top care oferă DNS inteligente

Slujba serviciilor inteligente DNS este de a evita restricțiile regionale. Asta e tot. Știți cu toții ce este oferit pe canalele din străinătate. Cu toate acestea, aceste canale sunt la îndemână și sunt disponibile numai acolo unde au fost create. Prin urmare, dacă investiți în următoarele servicii, vă puteți garanta o experiență de streaming excepțională pe Nintendo Switch.

ExpressVPN

ExpressVPN un furnizor de top în industria VPN. Această ofertă VPN este un furnizor credibil și de încredere. Când vine vorba de cuplarea lui cu un DNS Nintendo, veți avea o experiență de joc complet nouă. Acesta oferă MediaStream, care este propriul serviciu Smart DNS. Urmăriți și jucați online, fără să vă faceți griji pentru restricții și întârzieri.

BulletVPN

BulletVPN oferă servere rapide în flăcări din întreaga lume. Nu este prea mult să continuați când vine vorba de numărul de servere, dar locațiile sunt destul de strategice. Oferind DNS inteligente, streamerele au oferit recenzii uimitoare despre serviciile acestui VPN.

Unlocator

Unlocator poate debloca peste 240 de canale din întreaga lume. De la American Netflix la E!, Toate pot fi găsite în lista de canale. Cel mai recent, acest serviciu pur Smart DNS a ieșit ca un hibrid. Acum oferă un serviciu VPN ca niciun altul. Are o interfață simplă și prietenoasă și este interesant de privit.

Cum se schimbă setările DNS pe Nintendo Switch

Dacă aveți probleme pentru a schimba serverul DNS al Nintendo Switch, atunci acest ghid vă va ajuta. După ce știi tot ce există despre DNS-ul Nintendo Switch și ce face, nu vei privi niciodată dispozitivul la fel cum ai făcut înainte de acest ghid. Acum aveți o platformă de joc optimizată, cu capacitatea de a evita accelerația și de a accesa geo-restricțiile din întreaga lume.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map