Cum clasăm furnizorii VPN?

Oricât de grozav este, internetul merge încă într-un loc mai întunecat. Ori de câte ori sunteți online, vă compromiteți siguranță, confidențialitate și identitate, ceea ce ne conduce la soluția noastră principală pentru problemă, un VPN. Dar v-ați întrebat vreodată cum suntem la VPN.Guru alegeți care sunt VPN-urile de top? Ce caracteristici urmărim cu atenție pentru a determina care VPN se situează mai sus? Permiteți-mi să vă arăt cum funcționăm.


Cum să alegi VPN-ul perfect?

Cum să alegeți VPN-ul perfect?

Ce este un VPN și cât de important este?

Când utilizați internetul de astăzi, ar trebui să fiți atenți tot timpul. Nu vă gândiți niciodată că, de fiecare dată când sunteți online, sunteți singur. Nu, dimpotrivă, prietenii mei, hackeri și cybercriminali sunt mereu acolo recoltează ceea ce ții drag în termeni de date și informații.

Hackerii obțin un profit prin vânzarea informațiilor despre cont, parole, și oricare altul informatii personale ei pot găsi. Chiar dacă dețineți o afacere mică, hackerii ar putea aștepta momentul potrivit pentru a obține informațiile private ale clientului dvs. Potrivit lui Kurt Roemer, strategul de securitate al Citrix:

„Utilizatorii întreprinderilor mici au nevoie de VPN-uri pentru a-și păstra traficul de rețea în mod privat și în siguranță de a se schimba.

Ia-o de la cineva care știe mai bine. A Rețea virtuală privată creează un pasaj sigur între dispozitivul conectat la internet și site-ul / serviciul pe care încercați să îl accesați. Aceasta anulează întregul trafic printr-un server securizat, criptarea datelor dumneavoastră în procesul.

Acest lucru va preveni orice atac posibil care vă poate viza dispozitivul. Cu alte cuvinte, sunteți complet în siguranță dacă investiți într-un VPN de încredere. Ei bine, Kent Bloomstrand, Chief Technology Officer la CSID, este de acord:

„VPN-urile oferă un strat esențial de protecție a securității,”

Asta nu e tot; vă ajută și un VPN ocoliți restricțiile regionale de modificarea locației dvs. online. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server dintr-o anumită țară și vă aflați aproape acolo. Acum puteți accesa tot conținutul restricționat din regiunea respectivă, în ciuda faptului că sunteți fizic în străinătate. Acum, v-am oferit o introducere corectă VPN. Să ne îndreptăm spre cum se clasează?

Caracteristici care rang VPN-uri mai mari

Atunci când evaluăm VPN-urile, ar trebui să ne asigurăm mai întâi că acesta răspunde nevoilor utilizatorilor. Nu are niciun rost să investești într-un anumit serviciu dacă nu este ceea ce vrei. Fiecare utilizator online are cerințe specifice să aștepți cu nerăbdare un furnizor VPN.

Acesta este motivul pentru care sfârșim cu diferite servicii până la urmă. Cu toate acestea, există factori esențiali specifici pe care ar trebui să îi aibă fiecare VPN. Dacă acestea lipsesc, veți ajunge să vă compromiteți siguranță online și anonimat. Aici sunt caracteristici de top care ajută a VPN asigură un loc mai mare pe lista noastră de rang VPN.

Viteza de conectare

Internet SpeedDacă încă nu știți acest lucru, a Criptarea VPN va influența viteza dvs. de internet. Prin urmare, este esențial să selectați un serviciu VPN care să asigure serverele care aprind rapid indiferent unde sunt. Știu că cu cât este mai aproape serverul, cu atât conexiunea este mai bună. Cu toate acestea, nu dorim să respectăm acest criteriu. Examinez un VPN care oferă viteza maxima, chiar dacă serverul este departe.

Ce se întâmplă dacă sunteți foarte departe de SUA și doriți să transmiteți fluxuri similare lui Hulu? Ți-ar plăcea să suferi probleme de tamponare și întârzieri tot timpul? Nu cred. Dacă un furnizor de servicii nu poate garanta viteza maximă a conexiunii dvs. private, nu va ajunge în partea de sus a listei mele.

Luăm măsuri drastice atunci când testăm viteza unui VPN. Noi primii testează viteza cu care funcționăm inițial. După aceea, ne conectăm la o Server VPN aproape de locația noastră pentru a testa modul în care criptarea a afectat rețeaua. În cele din urmă, examinăm și ce legătura are cu server departe pot face. Mai mult, verificăm dacă viteza de descărcare a crescut. Dacă rezultatele sunt bune, VPN se situează mai sus.

Rețea de servere mari

Locația serveruluiA fi capabil să aleagă dintre a o mare varietate de servere este, de asemenea, destul de crucial. Permiteți-mi să explic mai întâi ce se întâmplă. Când vă conectați la un server, veți prelua funcția adresa IP din țara în care se află serverul. Aveți două avantaje pentru asta. În primul rând, ajungi la ascunde-ți identitatea online (Adresa IP). În al doilea rând, veți putea accesați conținut restricționat geografic în regiunea voastră.

Unele VPN-uri nu au atât de mare rețea de server, ceea ce le face inutil in unele cazuri. Imaginați-vă că doriți să transmiteți anumite conținuturi pe TSN, apoi veți vedea că VPN-ul dvs. nu are servere Canada. Dacă acesta este singurul dvs. scop de a utiliza un VPN, această investiție este o pierdere.

Nu poți doar să răsfoiești pe internet folosind același server de mai multe ori. Unele servicii VPN furnizează numai servere din SUA sau din Europa. Când efectuăm teste VPN, considerăm tot ce are nevoie de un client. Nu este vorba doar de ocolirea geo-restricțiilor, există și alte avantaje ale existenței unei rețele de server decente.

Verificăm dacă un VPN are mai mult de 1 server într-o anumită țară. După cum v-am spus, fiecare nevoie posibilă pentru un utilizator, adică chiar ocolind restricțiile de oprire. Scurtă poveste, un VPN cu peste 1000 de servere în toată lumea îmi atrage atenția: cu cât sunt mai multe locații, cu atât mai bine.

Locația sediului VPN

Atunci când discutăm VPN-uri și alte instrumente de confidențialitate, ar trebui să luăm în considerare de unde provin inițial, ca în cazul lor locația sediului. Analizăm în profunzime problema pentru a ne da seama dacă VPN este localizat în țările în care se aplică păstrarea datelor, adică, într-o țară în care EYES sunt prezenți.

Termenii “cinci ochi„,„nouă ochi“, și “14 Ochi”Apar adesea în comunitatea de confidențialitate, în special VPN-urile”. Partea cea mai rea este că guvernele pot interzice furnizorului să notifice chiar și clienții afectați; nu veți putea să ripostați împotriva acestei invazii de confidențialitate.

Ochii sunt alianțe internaționale de supraveghere care au dreptul la colectează și partajează date de supraveghere în masă. Aceștia pot contacta la furnizorul VPN care se află pe teritoriul lor și pot solicita informații despre clienți. Nu contează de ce; ceea ce contează este că pot. De exemplu, în Regatul Unit, telecomunicațiile înregistrează istoricul de navigare, orele de conectare și mesajele text. Asta a început când Carta Snoopers a văzut lumina înapoi în 2016. Același lucru se poate spune despre Statele Unite cu acestea Programul PRISM.

5 Ochi

 • Australia
 • Canada
 • Noua Zeelanda
 • Regatul Unit
 • Statele Unite

9 Ochi

 • 5 țări cu ochi
 • Danemarca
 • Franţa
 • Olanda
 • Norvegia

14 Ochi

 • 9 țări cu ochi
 • Germania
 • Belgia
 • Italia
 • Suedia
 • Spania

În acest caz, încercăm să evităm să includem orice VPN care o are Sediile centrale cu sediul în oricare dintre aceste țări. Cu toate acestea, unele VPN care fac ca lista noastră să își opereze propriile servere și să adopte o politică strictă fără jurnal. Asta înseamnă că nici măcar Ochii nu vă pot pune la dispoziție informațiile. Ei bine, pe scara VPN.Guru, aceasta este o VPN care merită adăugată la concurenți de rang înalt.

Criptare militară

Criptare VPNCele mai multe dintre VPN-urile premium de pe piață tehnologii la nivel înalt când vine vorba de securitate. Totuși, asta strat suplimentar de protecție este adus de tine protocoale avansate de securitate. Cu cât este mai mare selecția și o mai mare alegere a protocoalelor pe care le oferă un VPN, cu atât mai bine. Dar cel mai important protocol trebuie să fie OpenVPN.

Crearea unui tunel de date criptat între client și serverul VPN nu este suficient. Orice VPN poate criptați-vă datele, dar asta nu face asta grad militar. OpenVPN este cel mai modern protocol în utilizarea mainstream și este considerat foarte sigur. VPN-urile credibile vor seta acest protocol în mod implicit. Ori de câte ori vă conectați, vă veți cripta conexiunea cu cea mai nouă tehnologie de securitate, OpenVPN.

Cu toate acestea, nu este tot ceea ce poate oferi un VPN. Trebuie să verificați dacă vă acordă un selectarea protocoalelor. Vedeți, cu cât criptarea este mai mare, cu atât viteza dvs. de internet este mai mică. În ceea ce privește evaluarea unei VPN bazate pe protocoale, trebuie să existe o selecție dintre următoarele: 

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • PPTP

Un cuvânt de sfat, încercați să evita PPTP. Deși este unul dintre cele mai vechi protocoale VPN, majoritatea serviciilor s-au actualizat de mult la protocoale mai rapide și mai sigure. Așadar, dacă evaluăm VPN oferim protocoale de grad militar, cu siguranță se clasează mai ridicat decât alții.

Politica fără log

Fără politică de jurnalCând investiți într-o VPN, le acordați încredere. Apoi trimiteți informații precum dvs. numele complet, adresa de e-mail și cardul de credit info. Uneori, încrederea este abuzată și detaliile utilizatorilor sunt expuse. Când doriți să aveți încredere într-un VPN cu acest tip de informații, trebuie să le verificați politica de logare.

Noi, la Guru, căutăm VPN-uri nu vă stocați activitățile sau informațiile de navigare. Ei bine, unii furnizori sunt destul de clar. Ei afirmă că ei păstrează niște bușteni inclusiv adresa dvs. de e-mail pentru o anumită perioadă de timp. Alții sunt vag și mascat în jargon legal, iar unele pot fi foarte clare.

În unele ocazii, serviciile VPN trebuie să predea anumite date solicitate despre unii utilizatori. Acest ordin provine de la autorități. Dacă serviciul păstrează jurnalele, toate datele dvs. vor fi pe mâini greșite. Cu toate acestea, dacă există politică strictă fără jurnal, apoi guvernul nu va putea recolta informațiile dvs. cum nu există, pentru a începe.

Asigurați-vă că verificați foarte bine politica de logare. S-ar putea să te mintă. Este un factor critic în alegerea VPN. De ce ați investi într-un VPN care nu vă păstrează datele private? Aceasta merge împotriva slujbei sale inițiale.

Prețuri

Eticheta de prețSunt destul de sigur că ai vrut să afirm asta în partea de sus a listei. Dar cele pe care le-am menționat mai sus sunt mai importante, ai încredere în mine. Unii dintre voi ar dori alege un VPN în funcție de bugetul lor. În timp ce există o mulțime de VPN-uri scumpe, vă asigur că ei merită fiecare bănuț în ceea ce privește serviciile. Oferă servicii de cea mai bună calitate.

Un VPN credibil ar trebui să poată vedea cum este piața. Atunci se întâmplă oferă oferte pentru planuri de abonamente mai ieftine. De exemplu, dacă o taxă lunară este de 12 $, să zicem, ar trebui să vă ofere o Abonament de 3 ani unde ajungi economisiți până la 40%. Este destul de atrăgător, iar dvs. și alți utilizatori din întreaga lume beneficiază.

Dar stai, trebuie să vorbesc despre asta. Orice ai face, stați departe de serviciile VPN gratuite. Dacă ai citit recenziile mele înainte, vei observa asta Niciuna dintre VPN-urile pe care le aleg drept „cele mai bune” nu sunt VPN-uri gratuite. Asta pentru că îți vor face mai mult rău decât bine. În primul rând, nu vin o gamă completă de caracteristici.

Vă oferă ceea ce își pot permite gratuit. Este posibil să lipsiți de o caracteristică importantă care nu vă ajută să evitați să fiți detectați ca utilizator VPN. 

în plus, VPN-urile gratuite vând datele dvs. companiilor surori în schimbul veniturilor. Adică, cum altfel crezi că își plătesc taxele? Lasă-mă să o rezum pentru tine.

Folosiți un VPN gratuit; plătiți cu informațiile dvs. private. ”

Dispozitive compatibile

Dispozitive compatibileUn VPN ar trebui să poată furniza serviciile sale diverse sisteme de operare. Dacă nu se întâmplă, de ce ar ocupa un loc de top pe lista noastră? Majoritatea furnizorilor de VPN au clienți dedicați Android, iOS, PC și Mac. Cu toate acestea, puțini dintre ei, care au întotdeauna un nivel înalt pe site-ul nostru, au aplicații pe Amazon Fire Stick.

În ceea ce privește cei care vor să ocolească restricțiile regionale console de jocuri și dispozitive de streaming, Niciunul dintre VPN-urile de acolo nu poate prevedea așa cum sunt aceste platforme nu este compatibil nativ cu VPN-urile. Dar VPN ar trebui să ofere un alternativă, de exemplu, Proxy DNS inteligent.

Unii furnizori VPN oferă această caracteristică în care puteți modifica setările DNS eludarea geo-blocărilor. Vei pierde funcțiile de securitate, dar, din nou, este o alternativă. Dacă aruncați o privire asupra recenziilor noastre, veți constata că majoritatea VPN-urilor din partea de sus a listei oferă un Funcție DNS inteligentă.

Caracteristici obligatorii

Compatibilitatea dispozitivuluiÎn plus, aplicațiile VPN ar trebui să ofere funcții de top pentru a ne atrage atenția. Dacă accesați setările aplicației, ar trebui să găsiți mai multe opțiuni pentru a activa sau alege. De exemplu, a Kill Switch în cazul în care conexiunea VPN a luat o scădere bruscă.

Această caracteristică va încheiați conexiunea la internet astfel încât ceea ce făceați în timp ce utilizați un VPN rămâne privat până când VPN relansează din nou.

Mai mult, unele aplicații VPN vă permit să vă testați viteza înainte și după ce vă conectați la un VPN. Vedeți, viteza este o problemă în zilele noastre, prin amabilitatea ISP-ului dvs. Cu toate acestea, atunci când utilizați un VPN, puteți sustrage acea. Și cu funcția potrivită, puteți testează-ți viteza de conectare oricand vrei.

Acestea sunt doar două dintre funcțiile pe care le căutăm într-un VPN de renume pentru ca acesta să ne facă lista. Restul este prezentat mai jos:

 • Protecție împotriva scurgerii DNS.
 • Split Tunneling (trebuie să alegeți ce parte a traficului dvs. este redirecționat).
 • Test de viteză.
 • Ad-Blocking.
 • Protecție împotriva programelor malware.
 • Criptare dublă.
 • Kill Switch.
 • Protocoale acceptate (unele aplicații de pe anumite dispozitive nu acceptă anumite protocoale).
 • Legături de testare a scurgerii în aplicație (adresă IP, scurgere DNS, scurgere WebRTC).

Teste avansate VPN

Scurgerea de dateVPN-urile pe care le situăm pe lista noastră trebuie să vă poată oferi o soluție, dacă există Scurgere VPN are loc. Executăm un baraj de teste pentru a analiza cât de fiabil este un VPN în termeni protejarea vieții private a clienților lor. 

VPN-urile recomandate întotdeauna pe site-ul nostru web au lansat și au avansat suite de testare VPN, pe care le folosesc intern rezistent la scurgeri toate aplicațiile lor VPN. Dacă un VPN nu oferă asta, ei bine, nu face lista. Acesta este exact ceea ce ne așteptăm într-o VPN în ceea ce privește protecția împotriva scurgerilor:

Protecția scurgerii DNS: DNS este sistemul care transformă URS-ul dvs. într-o adresă IP numerică pentru a vă ajuta browserul să încarce un anumit site web. Cu toate acestea, procesul de traducere este gestionat de propriul dvs. ISP. Puteți ghici care este problema aici?

Ei bine, solicitările DNS sunt ștergeți jurnalele de text pentru tot ceea ce vizitați online. De aceea, dumneavoastră ISP poate ști orice faceți. Când utilizați o VPN care vă scurge solicitările, vă descurcați mai bine fără una. Acesta este motivul pentru care aruncăm o privire mai atentă la VPN-urile care oferă Protecție împotriva scurgerii DNS. Dacă o fac, sunt în partea de sus a listei.

Scurgeri de WebRTC: Dacă utilizați Browser-uri bazate pe Firefox, Chrome, Opera sau Chromium, ești întotdeauna vulnerabil la scurgeri. Vedeți, scurgeri de WebRTC apar atunci când Scurgeri de adresă IP prin API-urile WebRTC. VPN ar trebui să vă ajute să evitați problema. Când ne testăm, verificăm dacă furnizorul VPN vă oferă opțiunea testează astfel de scurgeri și o modalitate de a te ajuta (Unii nu pot). Unele dintre cele mai importante VPN-uri de pe site-ul nostru fac acest lucru și vă oferă ghiduri complete pentru a rezolva și problema.

Prevenirea blocării VPN

Blocare VPNTrebuie să știți unele VPN-urile sunt blocate în anumite țări. Nu pentru că regiunea are ochii pe ei, nu, ci din cauza lor incapacitatea de a opera acolo. Ei nu investesc suficient în serverele lor, ceea ce duce la blocarea lor. Un VPN credibil se află pe lista noastră de recenzii dacă reușește eludează astfel de restricții stricte în țările extrem de cenzurate. Vorbim despre China, Emiratele Unite, KSA, Rusia, și aprecierile.

Nu numai asta, dar serviciile de streaming sunt acum capabile blocați VPN-urile precum și de la accesarea conținutului lor în străinătate. VPN-urile de top pot preveni blocarea mergând pe furiș sub sistemul profund de inspecție a pachetelor. Ce bun este un VPN dacă a fost blocat de like-uri DAZN, Netflix, Hulu și BBC iPlayer? Dacă nu-și poate face treaba așa cum trebuie, nu, în mod perfect, nu face partea de sus a listei.

Politica de rambursare

Politica de rambursareFurnizorii VPN reputați oferă întotdeauna o cale de ieșire pentru utilizatori, dacă nu le place serviciile lor. O modalitate de a face acest lucru este furnizarea unui banii inapoi garantat. Atunci când alegem cele mai bune VPN-uri, luăm în considerare această caracteristică. Unele VPN oferă un 30 de zile înapoi în numerar, alții vin cu un 7 zile una, în timp ce restul nici măcar nu o are.

Cele care au un Garanție de returnare de 30 de zile urcați mereu mai sus pe o scară de clasament. Dar trebuie să le menționez pe cele care oferă un încercare gratuită. Oricât de lungă este, aceasta este în continuare gratuită, iar oamenii pot lua serviciul VPN-ului pentru a-și roti înainte de a investi în orice afacere.

Suport clienți de încredere

Relații CliențiAcesta este un factor foarte important, în special pentru cei care sunt încă noi în rețelele private virtuale. Oricare ar fi serviciul oferit, oricât de repede este, dacă nu are acest lucru asistenta client fiabila, nu se clasează. Când evaluăm o VPN, testăm eficiența suportului și metodele utilizate pentru contact.

De exemplu, unele VPN-uri au doar metoda biletului, care poate dura ceva timp pentru a da un răspuns. Nu asta căutăm într-o VPN. Ceea ce apreciem cu adevărat este unul care oferă Suport pentru chat live 24/7. Este extrem de eficient în cazul în care un client are o problemă care trebuie rezolvată la fața locului. Am observat că unele VPN-uri vă oferă și un opțiune de e-mail, dar în mare parte este la fel ca și biletele. Dacă dorim să clasificăm o VPN bazată pe suport, acestea ar trebui să includă cele trei de mai sus pentru a ne asigura de ce clientul este confortabil cu.

Metodele nu sunt singurii factori pe care îi analizăm. De asemenea, le luăm serviciul pentru o unitate de testare ca clienți obișnuiți. Deschidem o casetă de chat și vedem cât timp le trebuie să răspundă. În plus, noi trimiteți-le e-mailuri și completați bilete pentru a vedea dacă se întorc la noi într-o perioadă decentă. Luăm în considerare timp luat, felul în care au răspuns, și cât de bine a rezolvat problema la îndemână.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map