Despre

De-a lungul anilor, VVNN.guru v-a adus tot ce trebuie să știți când vine vorba de tehnologie. Acum puteți găsi ghiduri foarte simple de urmărit, recenzii despre produse și chiar cum să urmăriți pașii. Cu toate acestea, v-ați întrebat acest lucru: cine este în spatele tuturor acestor lucruri? Cine a făcut timp să cerceteze și să vă ofere toate informațiile disponibile pe site-ul nostru? Ei bine, să vă prezentăm echipa noastră creativă.


Fondatorul

William ReevesWilliam Reeves a creat acest blog pentru a ajuta expatriații și utilizatorii obișnuiți care doresc să-și protejeze confidențialitatea, să lupte împotriva cenzurii și să depășească blocurile regionale. El crede cu tărie că confidențialitatea personală, comportamentul de navigare și conținutul de navigare pe internet ar trebui să fie strict informații private. De asemenea, William crede într-un Internet fără margini, restricții regionale, geo-blocuri și alte limitări care nu au un loc în mediile noastre globalizate. El a trăit și a lucrat în multe țări, inclusiv Dubai, Qatar și Danemarca, între căldura înflăcărată și cea înghețată, tânjește spre un pic de casă. Fie că este vorba despre o discuție intimă cu cei care se întorc acasă, obținerea accesului la canalele locale din țara dvs. sau protejarea împotriva amenințărilor online, tot ceea ce ar trebui să fie posibil fără interceptarea traficului pentru această problemă.

William Reeves a lucrat în domeniul infrastructurii IT timp de mai bine de 15 ani și am construit proiecte la fel de mici ca un script cu două linii și am extins la proiecte care creează la nivel mondial cu milioane de utilizatori și sute de servere. El știe despre trucurile murdare ale ISP-urilor în ceea ce privește controlul datelor și inducerea unei schimbări de comportament de navigare. Așa că speră că veți găsi câteva sfaturi utile în acest blog. Înainte de a continua, aruncați o privire la profilul său profesional de mai jos, astfel încât să înțelegeți mai bine de ce ar putea conta opinia lui.

 • Peste 10 ani de experiență în infrastructura IT.
 • În general, sute de servere, milioane de dolari costă proiectul, 10 mii de linii de cod.
 • În 0,01% dintre freelancerii de top din 12 milioane în topul Freelancing online. Cu un rating de 5 stele în peste 100 de proiecte.
 • Top Guru Linux al anului 2008 la Experts-Exchange.
 • Titular al diverselor certificate tehnice ” CEH RHCE PMP ITIL VCP”Doar pentru a numi câteva dintre cele mai prestigioase.

Pe scurt, a pornit acest site web, astfel încât să vă puteți proteja confidențialitatea și să vă extindeți libertatea împotriva cenzurii, a interceptării datelor, a restricțiilor regionale și a celor similare. Dacă există un subiect anume, ai dori să scrie despre el. Dă-i un strigăt în comentarii.

Charles Roswell

Charles RoswellUnul dintre pionierii site-ului, Charles a fost peste tot în lume adunând informații despre cele mai noi tehnologii legate de internet. El este, de asemenea, un geek de gadgeturi de streaming. Acesta este motivul pentru care nu lasă niciodată restricțiile regionale să îi stea în cale.

Dacă te interesează un anumit canal, Charles este tipul tău care să-și ocolească geo-restricțiile. El a examinat, de asemenea, o mulțime de furnizori de servicii VPN și știe să separe merele bune de cele rele.

Mark Casey

Mark CaseyTech-guru, avid streamer și un expert în tot felul de dispozitive și cum să le configurați. Ați avut vreodată o problemă la configurarea DNS pe orice tip de router? Ei bine, consultați ghidurile lui Mark. Au toate informațiile de care ai nevoie împreună cu capturile de ecran. Dacă sunteți un utilizator Kodi, trebuie să parcurgeți demersurile sale. Orice supliment pe care doriți să îl obțineți vă va pune la dispoziție în câteva minute.

Pe de altă parte, Mark iubește emisiunile TV, UFC Fights și Bellator. Acesta este motivul pentru care veți găsi ghiduri disponibile pentru a vă ajuta să aflați cum să le urmăriți oriunde în lume. Dacă doriți să deblocați un anumit canal, Mark este tipul dvs. pentru job.

Razan K

Razan KRazan este un blogger entuziast pentru securitatea internetului și un avocat al confidențialității online. Articolele ei se referă în principal la modul în care VPN-urile au devenit o necesitate în lumea digitală de astăzi. Nu contează care este subiectul, fie că ocolește restricțiile regionale, protejează informațiile private sau protejează dispozitivul împotriva amenințărilor online, Razan are totul.

Razan este, de asemenea, un streamer. Dacă doriți să vizionați un spectacol disponibil doar în anumite țări, întrebați Razan, vă va ghida în procesul de deblocare.

Cum o facem?

Am furnizat milioane de utilizatori din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și oriunde altundeva din lume cu ghiduri complete, pași pas cu pas, recenzii nepărtinite și comparații de-a lungul anilor. Unicul nostru scop este de a-i ajuta să ia decizii mai experimentate și să-și rezolve problemele, indiferent de situație.

Nu contează care este subiectul, efectuăm câteva teste înainte de a vă oferi informațiile. Nu vom ocoli și nu vom răspândi gânduri aleatorii. Recenzorii noștri parcurg o muncă grea pentru a vă oferi credibilitatea pe care o avem acum pe site-ul nostru.

Este posibil să fi observat că majoritatea ghidurilor noastre includ VPN-uri. Acest lucru se datorează faptului că ne place să asigurăm o libertate completă online, iar VPN-urile oferă acest lucru. Dar ceea ce face ca un VPN să fie cel mai ridicat pe pagina noastră? Ei bine, analiștii noștri iau în considerare toate unghiurile pe care le are un VPN și le pun pe toate într-o recenzie imparțială. Vorbim despre:

 • Preț: Indiferent dacă VPN este scump sau nu. Merită taxa pe care o solicită în ceea ce privește funcțiile?
 • Caracteristici: Dacă oferă like-uri de comutare, DNS inteligent, protocoale de securitate la nivel înalt, o rețea de servere largă și numărul de conexiuni simultane.
 • Compatibilitate: Verificăm dacă clienții lor dedicați sunt disponibili pe toate sistemele de operare majore, inclusiv iOS, PC, Mac, Android și Fire Stick.
 • Teste de viteză: Facem numeroase teste de viteză fiecărui furnizor VPN pentru a determina calitatea conexiunii sale.
 • Politica fără log: Analiștii noștri sapa adânc pentru a afla dacă o anumită VPN stochează sau nu datele utilizatorilor săi. Ne place să aflăm dacă sunt sinceri când vine vorba de ceea ce menționează pe site-ul lor web.
 • Garantul Canar: Aceasta este o parte importantă pe care o verificăm întotdeauna într-un VPN. Dacă această secțiune nu este actualizată în mod regulat, trebuie să vă temeți că acest VPN a fost compromis de guvern. Cu alte cuvinte, trimis în judecată.
 • Politica de rambursare: Trebuie să existe o cale de întoarcere dacă VPN nu îți îndeplinește așteptările. De aceea, atunci când examinăm un VPN, urmărim cu atenție politica lor de returnare a banilor. Unele dintre ele oferă o garanție de rambursare de 30 de zile, în timp ce altele sfârșesc doar cu 7 zile. Nu mai vorbim de cei care nu o au, pentru a începe.

Nu numai asta, dar vă oferim și citate, capturi de ecran și fapte din viața reală care vă ajută să vă ușurați decizia. De asemenea, vă puteți angaja cu noi în secțiunea de comentarii pentru a îmbunătăți interacțiunea.

Suntem încă o afacere

Ori de câte ori menționăm un anumit produs, de obicei furnizăm un link către acesta. Unii dintre acești agenți de publicitate sau companii ne permit să câștigăm o taxă dacă cititorul decide să se înscrie la serviciul său. Dacă nu ar fi fost pentru asta, în acest moment nu am putea să vă oferim recenziile pe care le aveți în vedere..

Cu toate acestea, nu contează care este relația cu companiile, nu îi permitem niciodată să ne altereze judecata și integritatea. Un produs este un produs, acesta are pro și contra și noi, la VPN.guru, îl vom critica. Nu am recomanda niciun produs cu care noi înșine nu suntem mulțumiți. Am muncit atât de mult pentru a câștiga încrederea cititorilor noștri, nu am aruncat asta pentru a face câțiva bănuți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map