Cum să urmăriți HBO GO în Canada în 3 pași simpli

Cui nu îi place să redea episoadele Game of Thrones pe HBO? Spectacolul a câștigat o bază uriașă de fani încă de la difuzarea sa în 2011. Sezonul final a adus peste 11,8 milioane de spectatori, un număr excepțional de remarcabil..


Și faptul că nu am putut să redau episoade din emisiunea mea preferată de televiziune online – din cauza geo-restricțiilor din Canada – a fost o abandonare reală. Atunci am început să caut o soluție. Am descoperit de fapt că există două soluții de rezolvare pentru a accesa HBO Go in strainatate: Proxy VPN și Smart DNS.

Cum să urmărești HBO Go în Canada

Cum să urmărești HBO Go în Canada

HBO Du-te în Canada?

În timpul șederii mele în Canada, am avut intenția să urmăresc cel mai recent sezon al GOT, dar nu am putut nici măcar să accesez HBO Go. Ceea ce a apărut pe ecranul meu a fost următorul „Nu se află în zona de service”. Mi-a atras atenția că trebuie să fiu fizic în America, pentru a putea primi HBO Go. În ciuda geo-blocării, am descoperit o modalitate care înlătură restricțiile impuse HBO Go în străinătate și asta a fost printr-o VPN.

HBO GO Geo-eroare în afara SUA

HBO GO Geo-eroare în afara SUA

Cum să urmăriți HBO mergeți în străinătate cu un VPN

Veți avea nevoie de un instrument care să o facă te fac să te uiți în SUA spre deosebire de Canada. Din fericire, un VPN poate face asta, cu criptări. Nu, site-ul web nu va ști că le încurci. De fapt, ei nu vor suspecta ceva, deoarece modul în care funcționează un VPN este atât de furios și de subacoperit.

Dacă este ceva, un VPN reprezintă o metodă sigură de a trece traficul online printr-un alt dispozitiv conectat pe Internet în timp ce obțineți tot criptatul pe parcurs. De asemenea, un VPN redirecționează acel trafic special printr-un server din țara la alegere. Acest lucru vă va face traficul par să provină din țara respectivă. În cele din urmă, vei ajunge obțineți adresa IP a serverului respectiv, făcându-vă eligibil să accesați tot conținutul acelei țări.

Pașii

 1. Ați ales încă un VPN? Dacă nu, mergi mai departe și abonează-te la ExpressVPN.
 2. Există un link furnizat de site-ul VPN. Apasa pe el. 
 3. Vi s-a cerut descărcați și instalați aplicația VPN. 
 4. Începeți să treceți prin VPN și căutând serverele din locații tu vrei.
 5. La deblochează HBO Go, va trebui să vă conectați la un server american,
 6. Ca rezultat, veți obține o adresă IP americană.
 7. Încercați și accesați HBO Go, veți observa că veți obține cu ușurință.
 8. Stream Game of Thrones sau orice alt spectacol pe HBO Go în timp ce sunteți în Canada.

HBO GO Deblocat în străinătate

HBO GO Deblocat în străinătate

Cel mai bun VPN pentru HBO Go

Am fost ExpressVPN abonat de ceva vreme și sunt destul de mulțumit de serviciile sale. Compania are un număr mare de servere în toate locațiile a lumii. Serviciile lor sunt rapid și de încredere, bazându-se pe încrederea ta. Ceea ce știu eu este, dacă vrei deblochează HBO Go în Canada, veți avea nevoie de un furnizor apropiat de ceea ce  ExpressVPN trebuie sa ofere.

Este admirabilă măsura în care compania merge să aibă grijă de confidențialitatea utilizatorilor. ExpressVPN folosește doar protocoale militare de criptare dure la asigurarea conexiunilor utilizatorilor. Este Serviciu clienți 24/7 și a Garanție de returnare de 30 de zile promite deci un benefic și experiență fără riscuri.

Căutați alți furnizori de servicii? Alegeți unul din tabelul de mai jos.

Stream HBO Go în Canada folosind un proxy DNS inteligent

Aparent, există o altă soluție de rezolvare a geo-blocului HBO Go și se pare că este un proxy inteligent DNS. Deși gestionează un Smart DNS un număr mare de locații de server oferit la preturi acceptabile, un VPN conduce în continuare atunci când vine vorba de securitate. Să spunem doar că securitatea nu este doar un domeniu de expertiză al unui proxy Smart DNS.

Nu vă protejează datele criptându-le și menține IP-ul dvs. vizibil publicului. Dacă este ceva, lipsa măsurilor de securitate o face operează mult mai repede, iar abonații nerăbdători par să aprecieze asta. De asemenea, nu puteți debloca tot ceea ce vă confruntați, cu excepția cazului în care dvs. Smart DNS îl acceptă deblocarea. Indiferent, un Smart DNS vă poate oferi HBO Go în Canada, urmați acești pași:

 1. Caută un abonament Unlocator, care acceptă cu siguranță deblocarea HBO Go.
 2. Apoi, configurați-vă Adresele serverului DNS al unlocatorului pe dispozitivul pe care îl utilizați.
 3. Configurați DNS-ul Unlocator pe routerul tău.
 4. Acum, cu încredere accesați site-ul web HBO Go sau aplicația sa.
 5. conectare.
 6. In cele din urma, difuzați emisiunile și seriile HBO Go în afara SUA.

Proxy-ul Smart DNS potrivit vă poate oferi acces la peste 200 de canale, și acel Smart DNS se întâmplă să fie Unlocator. Veți obține cu siguranță restricțiile ocolite, bate cenzurile, și interdicțiile ridicate. Nu este prea des că întâlnești un DNS inteligent care funcționează bine care își îndeplinește funcțiile și este compatibil cu aproape toate dispozitivele.

Obțineți HBO Go în Canada

Desigur, geo-blocarea este ceva de care ar trebui să țineți cont oricând călătoriți într-o altă țară. Geo-blocurile sunt reale, dar nu imposibil de depășit. Tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la un proxy VPN sau Smart DNS și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la geo-restricții, în ciuda locației fizice și a rezidenței dvs..

Ai de gand sa obțineți HBO Go în Canada cu un VPN sau Smart DNS? Am dori să știm ce furnizor v-a atras atenția.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map