Cum să urmăriți HBO GO în Olanda folosind 2 metode diferite

Vrei să fii la curent cu cele mai recente filme și emisiuni blockbuster HBO? Atunci ar trebui să folosești HBO GO. Problema este că, dacă locuiți în afara SUA, nu veți putea accesa HBO GO deloc. Cu toate acestea, există modalități de a vă ocoli. Citiți mai departe pentru a afla cum deblocați HBO GO în Olanda folosind 2 metode diferite.


Cum să urmăriți HBO GO în Olanda folosind 2 metode diferite

Cum să urmăriți HBO GO în Olanda folosind 2 metode diferite

Cum să urmăriți HBO GO în Olanda cu un VPN

Dacă ați încercat să accesați HBO GO în afara SUA, veți ști că aveți câteva geo-blocuri serioase de rezolvat. Adevărul este că HBO și HBO GO au serviciile lor doar în SUA. Încercarea de a accesa HBO GO în afara SUA va duce la următoarea eroare:

HBO GO Geo-eroare în afara SUA

HBO GO Geo-eroare în afara SUA

Cu toate acestea, puteți ocoli cu ușurință acele blocuri fără a fi nevoie să zburați către State. Tot ce ai nevoie este un VPN.

Scurt pentru rețeaua virtuală virtuală, un VPN va cripta toate datele dvs. și va reorienta traficul prin serverele proprii sigure. Când traficul dvs. este redirecționat, adresa dvs. publică publică se schimbă automat pentru a se potrivi cu locația serverului VPN la care v-ați conectat. Așadar, selectând serverele VPN care sunt situate într-o regiune în care geo-blocurile menționate mai sus nu există, puteți difuza IP-ul public și puteți avea acces la canalul blocat.

Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să faci pentru a accesa HBO GO în Olanda este să te conectezi la un server VPN american. Iată cum puteți face acest lucru;

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN de încredere și credibil.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN care se potrivește dispozitivului dvs. de streaming. Veți găsi aplicații gata de instalat pentru Windows, MacOS, Android, și iOS dispozitive cu majoritatea furnizorilor VPN de nivel superior.
 3. Conectați-vă la contul dvs. și alegeți un server american la care să vă conectați.
 4. Așteptați stabilirea conexiunii. După ce va avea, veți avea gata IP-ul american! Puteți utiliza acest site web pentru a verifica dacă adresa dvs. IP s-a schimbat cu adevărat sau nu.
 5. Accesați HBO GO și bucurați-vă de conținutul dvs. până la Olanda!

HBO GO Deblocat în străinătate

HBO GO Deblocat în străinătate

Cel mai bun VPN pentru HBO GO

Expertul nostru VPN, Charles, a scris o recenzie detaliată a celor mai bune VPN-uri pe care ar trebui să le utilizați pentru a debloca HBO GO. Cea mai bună alegere a fost la ExpressVPN.

ExpressVPN oferă 2000 de servere în 94 de țări, inclusiv SUA. De asemenea, au o echipă de asistență pentru clienți de 5 stele, o caracteristică Smart DNS gratuită și o politică excelentă de restituire „Fără întrebări” de 30 de zile pe care o puteți folosi pentru a testa serviciile lor.

Dacă descoperiți că ExpressVPN nu este furnizorul pentru dvs., puteți încerca unul dintre acești furnizori de nivel superior. Toate au o politică de rambursare valabilă de care poți beneficia înainte de a decide să te angajezi la serviciu:

Cum să urmăriți HBO GO în Olanda cu un proxy inteligent DNS

Unii utilizatori s-ar putea să nu fie interesați de avantajele de securitate adăugate pe care le poate oferi un VPN. Cu toate acestea, dacă totuși doriți să accesați HBO GO în Olanda, puteți utiliza în schimb un proxy inteligent DNS. Cu toate acestea, înainte de a sări pe această metodă, trebuie să subliniez câteva:

 • Proxy-urile DNS inteligente, precum VPN-urile, sunt servicii la care vă puteți abona care oferă o listă de canale deblocate. Fiecare serviciu este diferit și va avea o listă de canale diferite, așa că asigurați-vă că verificați dacă HBO GO este inclus în abonamentul dvs. Smart DNS.
 • Va trebui sa configurați un proxy inteligent DNS pe dispozitiv. Acest lucru va necesita o inteligență tehnologică în numele dumneavoastră. Nu vă faceți griji. Cele mai multe servicii DNS inteligente vor avea ghiduri de configurare detaliate pentru a ajuta utilizatorii noi cu configurațiile lor.
 • Un proxy inteligent DNS nu va redirecționa întregul trafic. Aceasta înseamnă că nu va încetini conexiunea, dar și ea nu vă va răspunde adresa IP.
 • Cu un Smart DNS, puteți trece de la vizionarea unui canal american la un canal din Marea Britanie (de exemplu) fără a fi nevoie să schimbi serverele.

Acum că avem aceste puncte acoperite, iată sugestia noastră pentru serviciul Smart DNS, ar trebui să iei în considerare abonarea la: Unlocator.

Puteți utiliza Unlocator pentru a viziona HBO GO în Olanda sau în orice altă țară, precum și o listă întreagă de canale de streaming populare. Veți avea, de asemenea, acces la un set de ghiduri de configurare și tutoriale ușor de înțeles pentru a vă ajuta să treceți prin procesul de instalare. Pentru a finaliza totul, veți beneficia, de asemenea, de o perioadă de încercare gratuită de 7 zile și de o politică de rambursare de 14 zile, astfel încât să puteți testa serviciul înainte de a vă angaja.

Accesați HBO GO în Olanda – Gânduri finale

Acolo o ai, doamnelor și tinerilor! Așa puteți debloca HBO GO în Olanda folosind un VPN sau un proxy inteligent DNS. Amintiți-vă, însă, nici un VPN și nici un proxy inteligent DNS nu vor elimina nevoia unei taxe de abonament din canalul de streaming în sine. Dacă trebuie să vă abonați la HBO GO, nicio metodă nu vă va scoate din asta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map