Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 Live Online

Zidul s-a stins și Regele nopții este în drum spre Westeros. Doamnelor și blândului, pentru prima dată în 9 ani, Winter is Here. Al 8-lea și ultimul sezon al Game of Thrones se lovește de ecranele noastre, va veni pe 14 aprilie 2019. Cu doar 6 episoade pentru a determina soarta personajului nostru preferat (a mea ar fi Khaleesi, desigur), fanii încep să meargă în față pentru a găsi o modalitate de a-l transmite online. Nu te mai uita, băieți. Iată cum puteți viziona GoT sezonul 8 oriunde.


Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 Live Online

Cum să vizionezi Game of Thrones Sezonul 8 Live Online

Game of Thrones Sezonul 8 canale de difuzare

Spectacolul este un fenomen la nivel mondial. Prin urmare, vă puteți imagina câte canale ar transmite al 8-lea sezon al acestui spectacol legendar. Verificați-le mai jos:

 • HBO Du-te (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • HBO Acum (STATELE UNITE ALE AMERICII)
 • Sky Go (REGATUL UNIT)
 • Acum TV (REGATUL UNIT)
 • Implora (Canada)
 • Foxtel Acum (Australia)
 • HotStar (India)

Stream Game of Thrones S8 Oriunde cu un VPN

Dacă se întâmplă să locuiești în afara oricăreia dintre regiunile de canale menționate anterior sau pur și simplu nu îți plac planurile de abonare ale canalului tău local, poți folosi întotdeauna o VPN pentru a schimba locația ta virtuală actuală și pentru a apărea într-o țară diferită de alegerea ta.

Cu o rețea privată virtuală, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la un server în care canalul selectat are drepturi de acoperire. După aceea, veți primi o adresă IP valabilă pentru ca canalul să funcționeze fără să vă blocheze accesul. De exemplu, dacă locuiți în afara Regatului Unit și doriți să vizionați GoT pe Now TV, conectați-vă la un server britanic și ați terminat. Este la fel de simplu. Pentru a vă facilita și mai mult, urmați acest proces pas cu pas:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN credibil care oferă servere în regiunile menționate mai sus. ExpressVPN ar fi un exemplu excelent.
 2. Pe site-ul lor, descărcați aplicația lor făcând clic pe pictograma care reprezintă dispozitivul dvs. Veți găsi aplicații pe principalele sisteme de operare, inclusiv iOS, Mac, Android, Windows și Fire TV.
 3. Conectați-vă cu contul VPN după lansarea aplicației.
 4. Conectați-vă la un server pe baza canalului pe care doriți să-l utilizați:
  • Serverul SUA pentru HBO Now sau HBO Go.
  • Serverul britanic pentru Now TV sau Sky Go.
  • Server australian pentru Foxtel Now.
 5. Odată conectat, lansați site-ul canalului dvs. sau aplicația lor dedicată.
 6. Bucurați-vă de ultimul sezon epic al Game of Thrones oriunde v-ați afla.

Când vine vorba de alegerea VPN-ului potrivit, trebuie să luați în considerare ce trebuie să ofere fiecare furnizor VPN în ceea ce privește rețeaua de server, securitatea și funcțiile de confidențialitate. Din fericire, ExpressVPN le are pe toate. Dacă nu sunteți de acord, puteți consulta întotdeauna tabelul de mai jos cele mai bune VPN-uri din 2019.

Urmăriți Game of Thrones 2019 în SUA

Game of Thrones este un original HBO. Deci, nu este șoc pentru nimeni că va fi disponibil pentru ambele servicii:

 • HBO Acum: Acest serviciu video la cerere nu este administrat de nimeni altul decât rețeaua americană de cablu premium HBO. Puteți accesa biblioteca mega-canalului printr-un abonament simplu la canalul de televiziune liniar. În urmă cu un an, abonații HBO Now au depășit 5 milioane. Puteți accesa canalul folosind Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, PS4, Roku, Xbox One, PC, Mac, Android și iOS. Taxa de abonament pentru HBO nu este prea scumpă în comparație cu ceea ce veți primi în schimb. Tot ceea ce este nevoie pentru a atinge o mare varietate de conținut original este o plată lunară de 14,99 $ și asta este tot.Abonament HBO Now
 • HBO Go: Acesta funcționează diferit de HBO Now. Puteți transmite mai mult de 400 de ore de originale HBO, speciale și multe altele, numai dacă aveți un abonament prin cablu. Serviciul a fost inițial disponibil la browsere, iOS și Android. După 2011, a adăugat Roku, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Samsung Smart TV și Xbox. Pentru a viziona al 8-lea sezon al Game of Thrones, trebuie să ai unul dintre următoarele abonamente prin cablu:
  • LA&T U-vers
  • Comcast
  • Cox Communications
  • Cablu avertizor timp
  • DirecTV
  • Rețea de vase
  • Comunicări Suddenlink
  • Comunicări charter
  • Google TV
  • Verizon FiOS

Stream GoT Sezonul 8 în Marea Britanie

Fanii din Marea Britanie se pot bucura de ore întregi de episoade Game of Thrones dacă operează pe următoarele canale:

 • Sky Go: Canalul vă oferă materiale din toate canalele Sky, inclusiv Sky Atlantic. Sky dedică 50% din ecranizarea americană pentru HBO. Are drepturi oficiale asupra întregii arhive, a programării noi și a unui acord de primă privire asupra tuturor coproducțiilor. Serviciul le permite utilizatorilor să urmărească conținut video live și la cerere de pe site-ul lor Mac, Windows PC, Android, iOS, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 sau PlayStation 4. Dacă sunteți abonat Sky TV, puteți accesa conținut pe Sky Go fără costuri suplimentare. Totuși, ceea ce obțineți se bazează pe pachetul pe care îl alegeți. Aruncați o privire mai jos:Abonament Sky TV
 • Acum TV: În cazul în care nu știați, puteți viziona fiecare episod de pe GoT pe ACUM TV. Tot ce îți trebuie este un „Pass lunar de divertisment” și vei avea conținut Sky Atlantic împreună cu alte 10 canale de pe televizorul tău. Prețul este destul de ieftin în comparație cu ceea ce obțineți în schimb. Va trebui să plătiți 7,99 USD pe lună cu o probă gratuită de 14 zile. ACUM Sky Sky

Cum să urmărești cel de-al 8-lea sezon al Jocului Tronurilor din Australia

Foxtel Acum va servi drept ultimul show-show GoT în Australia. Este cel mai simplu mod de a urmări emisiunea și va fi doar o parte a pachetului de starter de bază care costă 25 de dolari pe lună. Lucrul bun despre Foxtel Now este că nu există un contract de blocare.

Episoadele noi sunt adăugate la scurt timp după ce se difuzează în SUA și nu le vei putea transmite în cel mai scurt timp. Foxtel oferă în prezent clienților australieni un proces gratuit de două săptămâni cu Foxtel Now. Deci, grăbește-te și încearcă-l.

Foxtel Now este disponibil pe mai multe platforme de streaming. Verificați-le mai jos:

 • PC
 • Mac
 • Xbox
 • Play Station
 • Chromecast
 • Televizoare inteligente Samsung
 • Android
 • iOS

Cum să vizionezi Game of Thrones S8 în Canada

Cu ceva timp în urmă, spectatorii pot transmite Game of Thrones doar prin HBO Canada. Din păcate, nu a durat prea mult timp, deoarece a avut loc schimbarea de mâini. Canadienii vor putea transmite Game of Thrones exclusiv pe serviciul Crave al Bell Media. Acest gigant în streaming este singurul joc (din tronuri) din oraș. Există două abonamente pentru canal, fiecare oferindu-vă o anumită cantitate de material în care să accesați. Merge astfel:

Abonament Crave

Finalizează seria jocurilor de tronuri din India

Al optulea și ultimul sezon al Game of Thrones va fi afișat pe Hotstar în India. Aceasta înseamnă că orice abonat al serviciului de streaming poate urmări întoarcerea foarte așteptată a seriei de fantezie epică în același timp cu abonații HBO din SUA. Episoadele „Game of Thrones” se difuzează de obicei la 21:00 în America. Așadar, dacă ești un rezident indian, ar fi bine să te adaptezi la Hotstar la ora 18:30 pentru a fi la curent cu noul episod.

Hotstar are planuri de abonament destul de decente. Se consideră că sunt foarte ieftine în comparație cu alte servicii de streaming de acolo. Puteți achiziționa planul VIP pentru doar 5,27 $ pe lună. Cu toate acestea, poate doriți să mergeți Premium, deoarece costă 2,88 $ / lună și 14,43 $ / an. HotStar Premium

Alegeți-vă planul de abonament și urmăriți live jocul Tronurilor PC, Mac, iOS, Android, Apple TV sau Chromecast.

Rețineți că, în cazul în care locuiți în prezent în afara Indiei, nu veți putea să vă abonați la Hotstar. Acest lucru se datorează faptului că este necesară autentificarea SMS prin intermediul unui număr indian la înregistrarea la Hotstar.

Urmăriți sezonul final al Game of Thrones în Noua Zeelandă

Sezonul final al Game of Thrones va fi afișat în Noua Zeelandă, în același timp în care va fi ecranizat în SUA Sky Go NZ. Canalul vă permite să transmiteți conținut de la mai multe canale Sky, inclusiv SoHo. Acest canal este cel mai bun în drama și divertisment premium din întreaga lume, în special conținut HBO.

Dacă se întâmplă să fiți în Noua Zeelandă, porniți Sky Go pe 15 aprilie la 1 P.M și urmăriți premiera sezonului final live online pe Android, iOS, PC sau Mac.

Alte moduri?

Sling TV este un alt mod de a transmite conținut HBO pe televizor. Vă puteți abona pur și simplu la Sling Orange (25 USD), Sling Blue (25 USD) și Sling Orange + Blue (40 USD) pe lună și să difuzați Game of Thrones. Sling TV este disponibil pe Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Chromecast, Android TV, iOS, Android, Xbox One și browsere.

DirecTV Acum îți oferă, de asemenea, șansa de a urmări Game of Thrones cu un abonament bazat pe Live a Little (35 USD), Just Right (50 USD), Go Big (60 dolari) și Gotta Have It (70 USD) pe lună. Puteți vizualiza canalul de pe dvs. Apple TV, Chromecast, Fire TV, Roku, televizoare inteligente Samsung, iOS, Android și browsere.

Amazon Prime Video vă oferă acces la HBO ca supliment. Îl veți putea achiziționa pentru 12,99 USD / lună. După ce faceți asta, puteți transmite Game of Thrones pe dvs. Amazon Fire TV, televizoare inteligente, PlayStation, Xbox, iOS, Android, Roku, PC și Mac

Este Game of Thrones disponibil pe Hulu?

Un alt mod de a transmite Game of Thrones este prin Hulu. Faimoasa platformă de streaming americană oferă serviciilor VoD și „live TV” abonaților săi. Puteți primi HBO gratuit în primele 7 zile, apoi plătiți doar 14,99 $ / lună, ceea ce reprezintă un preț excelent pentru un astfel de serviciu premium.

Cei care plătesc 14,99 USD pentru funcția „Fluxuri nelimitate” pot viziona conținut pe cât mai multe dispozitive pe care le doresc, atât timp cât sunt conectați la rețeaua de pornire. În afară de aceasta, veți fi limitat la 3 conexiuni simultane. Hulu este disponibil pe o multitudine de dispozitive precum:

 • iOS
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Amazon Fire Stick
 • Roku
 • Chromecast
 • Apple TV
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • PC
 • Mac
 • Play Station

Este Game of Thrones disponibil pe Netflix?

Îmi pare rău, băieți, dar nu este greu. Niciunul dintre anotimpurile Game of Thrones nu este disponibil pe Netflix. Pe scurt, Netflix și HBO sunt mari rivali pe spațiul de divertisment premium. În primele zile ale Netflix, gigantul de streaming a promis să nu pună niciodată unul dintre titlurile HBO în biblioteca sa. Această problemă a continuat până la această dată.

Deci, pentru a rezuma, Netflix nu va adăuga niciodată Game of Thrones în catalogul său, deoarece HBO nu-i va permite.

Game of Thrones Sezonul 8 – Streaming gratuit?

Veți găsi sute de site-uri care vă oferă lansări programate ale episoadelor. Cu toate acestea, aceste legături nu trebuie să fie de încredere. În timp ce vă distrați cu o transmisie directă a episodului, veți compromite securitatea și confidențialitatea dispozitivului. Aceste site-uri web sunt piratate, ceea ce înseamnă că nu sunt legale.

Nu numai asta, dar vei fi bombardat și de zeci de anunțuri la fiecare 10 minute. Aceasta va distruge cu siguranță experiența finală a Game of Thrones prin care ați așteptat să parcurgeți timp de aproape 2 ani. Vrei asta? Sunteți dispus să riscați tot ceea ce dețineți în privat doar pentru a vă salva câțiva bănuți? Gandeste-te la asta. Ce înseamnă 10 $ atunci când vine vorba de sacrificarea propriilor date private?

Game of Thrones Sezonul 8 – Ce să te aștepți

Urmăresc emisiunea încă de la debutul său din 2011. Știu că sunteți cu toții supărați de faptul că acest sezon va consta doar din 6 episoade. Dar hei, vei fi tratat cu un sezon plin de acțiune, vine aprilie. Dragonul meu preferat Viserion este acum un dragon de gheață. Este un fel de mișto, dar momentul amețitor pe care l-am văzut cu toții este acela în care Daenerys a simțit durerile de inimă pentru unul dintre copiii ei. Având în vedere că atât de multe povești sunt încă desfășurate în sezonul următor, ne-am întreba despre anumite descoperiri care suflă mintea. Iată ce am în minte:

 • John Snow este personificarea „gheții” din serie și luând în considerare moștenirea sa, el este un Targaryen. Prin urmare, Viserion ar putea sfârși ca un dragon propriu. Nu?
 • Am sărbătorit moartea regelui Geoffrey timp de 3 zile la rând. Voi face la fel dacă Muntele își va întâlni soarta în acest sezon. Știi că se întâmplă să știi.
 • Un nou arc pentru serial se va derula atunci când Daenerys și Jon Snow vor afla despre strămoșii lor reali după ce au făcut.
 • Cersei va încerca cu siguranță pe toată lumea pentru a se salva pe ea și pe tronul ei.
 • Vom afla mai multe despre cei trei capi în acest sezon și cred că Tyrion este unul dintre ei.
 • Bran este regele nopții? Uau, asta ar fi un șoc.

Uitați-vă la ce urmează să vină în cel de-al 8-lea și ultimul sezon al Game of Thrones.

 

Cum să vizionezi Game of Thrones 2019 live oriunde

Al 8-lea sezon este pe punctul de a începe. Dacă nu ați avut șansa de a termina al șaptelea, atunci mergeți mai departe, deoarece mai aveți timp. Finalul sezonului trecut a fost un pic șocant. Nu am crezut niciodată că zidul poate fi distrus și de nimeni altul decât Viserion. Dacă sunteți încântat să vedeți ce se întâmplă în lupta cu tronurile vine 14 aprilie, atunci aveți ghidul potrivit pentru asta. se bucura.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map