Cum să vizionezi HBO Go în Belgia

Nu cred că există un streamer online foarte interesant, fără un sistem de operare Abonament HBO Go. Cum altfel ar viziona Game of Thrones și Soprano? În caz contrar, nu vor fi considerați abonați HBO Go dedicați. Nivelul de dedicare extinde granițele SUA. Cât de departe veți merge pentru a urmări selecția preferată de conținut HBO Go?


HBO Go nu este disponibil în Belgia din cauza geo-restricțiilor, și, deși există o mulțime de site-uri locale de urmărit, nu vi se pare că vă aruncați HBO din cap. Din acest motiv, va trebui să vă abonați fie VPN și Smart DNS. Citiți mai departe dacă nu știți cum să utilizați aceste două instrumente.

Cum să vizionezi HBO Go în Belgia

Cum să vizionezi HBO Go în Belgia

HBO Du-te în Belgia

Din păcate, nu este deloc cazul. HBO Go este restricționat doar pentru publicul american. Cu alte cuvinte, la dispoziția celor care au reședința în SUA cu o adresă IP americană. În Belgia, chiar și cetățenii americani au o adresă IP în Belgia, ceea ce înseamnă că, dacă au un abonament valid, nu va funcționa la fel.

Dacă încercați să transmiteți fluxul HBO Go în Belgia, veți primi această eroare. „Nu se află în zona Service. HBO Go este acceptat doar în SUA și anumite teritorii. ”

HBO GO Nu este în zona de service Eroare

Pentru a evita această restricție regională, trebuie să utilizați o VPN, rețea virtuală virtuală. În afară de asta, nu veți vedea ce are de oferit acest gigant în streaming.

Urmăriți HBO Go în Belgia Cu un VPN

Tot ce trebuie să-l ocoliți este un VPN. Dacă aveți un abonament valabil la cablu TV, veți vedea orice doriți după ce ați terminat cu acest lucru. Un VPN este un instrument online care vă trimite și redirecționează datele sau traficul prin unul dintre numeroasele sale servere dintr-o țară selectată. În timp ce datele curg prin serverul respectiv, veți părea ca și în țara care deține o adresă IP valabilă în regiune.

De exemplu, dacă domiciliați în Belgia și doriți HBO Go, trebuie să faceți o conexiune la un server american. Pe aici, veți obține o adresă IP a SUA și acces instantaneu la HBO GoContinutul in Belgia. Vedea? Foarte simplu, urmați pașii de mai jos și deblochează HBO Go în Belgia.

 1. Alegeți un furnizor de servicii VPN și abonați-vă la ea. Aluzie: ExpressVPN este cel mai bun server de acolo.
 2. Trebuie să instalați aplicația VPN pe dispozitivele cu care este compatibil VPN.
 3. Odată ce aplicația este instalată, lansează-l, și parcurgeți procesul de semnare.
 4. Acum, căutați un server din SUA. Dacă nu îl găsiți, introduceți „SUA” în bara de căutare.
 5. După câteva momente, vei fi sigur că a avut loc o conexiune.
 6. Lansați HBO Go și transmiteți fluxul cel mai bun conținut premium în Belgia.

Cel mai bun VPN pentru HBO din Belgia

ExpressVPN valorizează securitatea online, cum nu face alt VPN. Are tendința de confidențialitate a utilizatorilor prin utilizarea funcției cele mai dure criptare de grad militar și rămânând fideli la Politica zero-logs. În afară de atenția sa detaliată pentru securitatea și confidențialitatea utilizatorilor, ExpressVPN capacitățile de deblocare sunt de neegalat.

Nu numai VPN-urile pot deblocați serviciile de streaming majore precum HBO Go. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu există VPN-uri bune care să vă ajute în deblocarea activității dvs. Iată un tabel care evidențiază cele mai bune VPN-uri pentru HBO Go. Verifică-i.

Deblocați HBO Go în Belgia cu Proxy Smart DNS – Alternative VPN

Proxy-ul inteligent DNS vă oferă aceleași rezultate ca un VPN, dar cu o abordare diferită. Nu ocolește geo-blocurile, dar spre deosebire de VPN, nu îți schimbă adresa IP. Pur și simplu schimbă porțiunile URL care vă dezvăluie geo-locația. În consecință, veți putea flux HBO Du-te în Belgia fără a pierde avantajele accesării canalelor locale.

Pe de altă parte, vei fi urmărit cu ușurință de cine îți va privi activitățile, deoarece datele tale nu sunt criptate. Cu toate acestea, dacă nu vă interesează lucrurile de securitate, aceasta este o opțiune bună pentru dvs., deoarece veți opera cu viteză maximă. Iată ce trebuie să faceți pentru a configura Smart DNS:

 1. Înscrieți-vă cu un serviciu Smart DNS care poate debloca HBO Go. Sugerez cu mare drag Unlocator.
 2. Introduceți adresele serverului DNS al Unlocator pe dispozitivul pe care îl utilizați. Utilizați ghidurile furnizate pe site-ul lor web; ei sunt ușor de urmărit.
 3. Mergeți pe site-ul web al HBO Go sau lansați aplicația sa autonomă.
 4. Acum, conectați-vă cu contul pe care l-ați creat.
 5. Stream unul dintre spectacole enumerate mai jos în orice loc de pe glob.

Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru HBO Go

Unlocator este de departe cel mai bun serviciu inteligent DNS la magazin. Este soluție pentru fluxul HBO Go unde nu este disponibil. Compania este Proces gratuit de 7 zile perioada îți oferă abilitatea de a bate restricțiile geografice într-o săptămână. Apoi, decideți dacă doriți sau nu să vă angajați. Luați-l pentru un test test și apoi determinați dacă v-au atras atenția sau nu.

Ce se întâmplă cu HBO Go

După ce aveți un abonament prin cablu și un VPN, puteți accesa o bibliotecă largă de conținut. Iată alegerile mele de top:

 • Westworld
 • Urzeala tronurilor
 • Firul
 • Detectiv adevarat
 • Big Little Lies
 • Soprano

Dispozitive compatibile HBO Go

HBO GO este disponibil pe următoarele dispozitive. Urmăriți cel mai bun material original HBO pe aceste platforme de mai jos:

 • iPhone / iPad
 • Amazon Fire TV
 • Apple TV
 • Tablete Amazon Fire
 • Telefoane Android
 • Android TV
 • Calculatoare (browser web)
 • Chromecast
 • PlayStation 4
 • Roku
 • Televizoare inteligente Samsung
 • Xbox One

Cum să vizionezi HBO Go în Belgia

După o lungă perioadă de succes și dominare, HBO și-a lansat în sfârșit serviciul de streaming online HBO Go în 2010. HBO Go constă în peste 1000 de ore de conținut disponibil pentru plăcerea ta. Din păcate pentru persoanele care locuiesc în Belgia, canalul nu este disponibil în țară fără o mână de ajutor numită VPN.

Continua, obțineți un furnizor VPN de încredere și bucurați-vă de HBO Go în Belgia oricând și spuneți-ne care l-ați folosit în comentariile de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map