Cum să vizionezi HBO Go în Franța

Puteți transmite fluxuri aproape orice canal sau serviciu dorit și nu pentru că geo-restricțiile sunt inexistente. Acest lucru se datorează faptului că există dispozitive de genul Proxy-uri VPN și Smart DNS asta te ajută ocoliți aceste geo-restricții. Deci, vrei să te bucuri instantaneu și acces nelimitat la cel mai bun HBO spectacole, filme, comedie, sport și documentare în timpul călătoriei dvs. în Franța? Apoi continuați să derulați pentru a afla cum puteți obține asta.


Cum să vizionezi HBO Go în Franța

Cum să vizionezi HBO Go în Franța

Cum să urmăriți HBO Go în Franța folosind un VPN

Ca expatriat american în Franța, puteți încerca să accesați serviciul de streaming popular HBO Go în timpul șederii. Din păcate, tot ce veți primi este „Nu se află în zona de service. HBO Go este acceptat doar în SUA și în anumite teritorii din SUA. ” Pentru a evita acel mesaj, este necesar un abonament VPN.

Mesaj de eroare HBO Go

Mesaj de eroare HBO Go

Nu numai că VPN vă oferă acces la conținut care nu vă este disponibil, dar vă oferă și securitate online și confidențialitate finală. În timp ce asta tunel sigur redirecționează traficul și modifică geo-locația sa, datele sunt supuse un proces de criptare. Acesta este locul tău datele primesc straturi de securitate, pe care nici un terț nu îl poate intercepta. Prin acel tunel, utilizatorul ajunge să acceseze internetul. Însă, utilizatorul nu va apărea conectându-se de unde se află fizic. În schimb, acest utilizator va afișa geo-locația serverului el / ea s-a conectat.

Obținerea Adresa IP a serverului respectiv vă va oferi avantajul de a accesa conținut bazat oriunde este serverul la care v-ați conectat. Drept urmare, site-urile web, serviciile și canalele vor crede că vă aflați în același loc în care se bazează. Asta înseamnă că veți fi acces la toate emisiunile HBO preferate din Franța:

 1. Trebuie să au un abonament VPN precum ExpressVPN.
 2. Al doilea lucru pe care trebuie să îl faceți este descărcați și instalați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. compatibil.
 3. Deschideți aplicația VPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 4. Conectați-vă cu contul VPN tu ai facut.
 5. Obțineți o adresă IP americană de conectarea la un server american.
 6. Acum, mergi mai departe verificați site-ul web HBO Go sau o aplicație autonomă.
 7. Stai la loc și relaxează-te în timp urmărind conținutul fantastic al HBO în Franța.

HBO GO Deblocat în străinătate

HBO GO Deblocat în străinătate

ExpressVPN este o bună reprezentare a ceea ce înseamnă un VPN. Datorită acestui abonament, am câștigat acces la internet gratuit, sigur și privat. Acest furnizor nu a dezamăgit în vreun fel indiferent dacă a fost legat de viteză sau de performanță.

Pentru un plus de confort, această companie oferă un serviciu prietenos 24/7 pentru clienți și aleargă o politică de 30 de zile de returnare a banilor. Puteți consulta tabelul de mai jos pentru alți furnizori de servicii care pot deblochează HBO Go în Franța dacă nu ați găsit ExpressVPN alegerea potrivită.

Cum să urmăriți HBO Go în Franța folosind un DNS inteligent

Așadar, obținerea HBO Go în Franța nu este o opțiune până când nu utilizați nici un VPN sau un Smart DNS. Ambele instrumente vă vor ajuta obțineți HBO Go în Franța, dar unul este mult mai rapid decât celălalt. Spre deosebire de ceea ce face un VPN, acest dispozitiv Smart DNS nu criptează toate datele utilizatorilor. În schimb, trimite doar traficul care identifică geo-locația utilizatorilor printr-unul dintre serverele desemnate. Drept urmare, utilizatorii accesați conținutul pe care îl căutați – localizate în țara pe care și-o doresc. Parcurgeți pașii următori pentru a debloca HBO Accesați un DNS inteligent în Franța:

 1. Abonați-vă la un serviciu proxy Smart DNS care poate debloca HBO Go.
 2. Ceea ce urmează acum este configurarea Smart DNS pe dispozitivul pe care îl utilizați.
 3. Acum, trebuie configura serverul DNS al Unlocator adrese de pe dispozitivul dvs. și configurați DNS Unlocator pe router.
 4. Accesați site-ul web HBO Go sau aplicația sa autonomă și conectați-vă.
 5. Streamă tot conținutul HBO Go trebuie sa ofere.

Cel mai potrivit proxy inteligent DNS vă va ajuta să câștigați acces la peste 200 de canale. Și pe baza acestui lucru, vă recomandăm cu mare încredere Unlocator. Acest furnizor vă va ajuta obțineți HBO Go în Franța, și puteți utiliza funcția Proces gratuit de 7 zile oferit de VPN. 

Urmăriți HBO Go în Franța

Oricât de greu încercați, fără VPN sau Smart DNS, accesarea HBO Go în Franța este aproape imposibil. Dacă securitatea este o preocupare majoră a dvs., atunci mergeți cu un VPN. Cu toate acestea, dacă confidențialitatea este ultimul lucru în mintea dvs., atunci un proxy inteligent DNS vă va fi de folos.

Ce furnizor ai alege? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map