Cum să vizionezi HBO Go în Noua Zeelandă

Locuitorii din Noua Zeelandă nu au norocul să poată viziona filmele și seriile HBO Go de unde sunt. Însă, ei pot îmbrățișa o atitudine fericită, odată abonată la o tehnologie VPN Acest lucru se datorează faptului că o VPN poate ajuta utilizatorii să deblocheze HBO Go în Noua Zeelandă în câteva secunde. Aflați cum în articolul următor.


Cum să vizionezi HBO Go în Noua Zeelandă

Cum să vizionezi HBO Go în Noua Zeelandă

Cum să urmăriți HBO Go în Noua Zeelandă folosind un VPN

Transmiterea online a devenit cel mai popular mediu pentru spectatorii care doresc să urmărească conținutul lor preferat în direct și la cerere. Hulu, Netflix și HBO Go au facilitat viața telespectatorilor în ceea ce privește timpul de vizionare TV convenabil. Problema stă totuși în geo-restricțiile impuse acestor servicii de streaming care fac imposibil accesul telespectatorilor internaționali din străinătate. Cu toate acestea, există o soluție pentru aceste restricții și implică o VPN. Următoarea eroare pe care o primiți la încercarea de a accesa HBO Go în afara SUA.

HBO GO Geo-eroare în afara SUA

HBO GO Geo-eroare în afara SUA

Multe țări tind să blocheze accesul la site-uri populare din cauza problemelor legate de drepturi de autor și licențe. Site-ul web pe care încercați să accesați cum ar fi HBO Go poate ști de unde vă conectați detectând locația adresei dvs. IP. Dacă vi se pare că vă conectați la internet din afara SUA, HBO Go vă va refuza imediat accesul la conținutul său. Ce trebuie să faceți este să înșelați HBO Go să credeți că sunteți în SUA, astfel încât să puteți accesa HBO Go și să folosiți serviciile sale. Un VPN este calea dvs. de urmat pentru a transmite HBO Go în flux în țara în care vă aflați.

Urmăriți HBO Go în Noua Zeelandă folosind un VPN – Pași

Cu un VPN de încredere și de încredere, restricțiile geografice pot fi învinse și ocolite. Un VPN vă permite să selectați locația serverului dvs., care vă oferă acces la web-ul mondial fără geo-blocuri și restricții. O rețea privată virtuală este o metodă sigură de a trimite trafic pe internet printr-un alt computer de pe Internet. Tot traficul online și datele dvs. sunt criptate pe parcurs. Acest lucru se întâmplă imediat după ce vă conectați la unul dintre serverele VPN disponibile. Apoi, creează un tunel digital prin care dispozitivul dvs. accesează Internetul. Se pare că utilizați internetul dintr-o țară diferită de a dvs., consultând adresa IP pe care ați obținut-o. Trebuie să urmați câțiva pași simpli pentru a debloca HBO Go în Noua Zeelandă. Iată cum faci asta:

 1. În primul rând, abonați-vă la un furnizor decent de servicii VPN, de preferință ExpressVPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe computer, Mac, Android, dispozitivul iOS.
 3. Lansați aplicația VPN și conectați-vă utilizând contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server VPN american, care vă va oferi un Adresa IP americană.
 5. În cele din urmă, accesați site-ul sau aplicația HBO Go în timp ce sunteți în Noua Zeelandă.
 6. Bucurați-vă să transmiteți tot conținutul HBO Go în Noua Zeelandă.

HBO GO Deblocat în Noua Zeelandă

HBO GO Deblocat în Noua Zeelandă

Citeste cel mai bun VPN pentru Noua Zeelandă pentru a ști ce VPN ar trebui să utilizați pentru a debloca HBO Du-te acolo. Acum, în cazul în care nu doriți să citiți articolul cu privire la cerințe, vă sugerăm să folosiți ExpressVPN. Acest furnizor de servicii VPN de înaltă încredere, sigur și care funcționează bine poate debloca fără conținut conținutul de peste mări. Consultați ceilalți furnizori de servicii VPN disponibile pe piață în tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți HBO Go în Noua Zeelandă folosind un DNS inteligent

Aveți două opțiuni din care puteți alege pentru a debloca HBO Go în Noua Zeelandă. Una dintre aceste opțiuni este un VPN, iar cealaltă este un proxy inteligent DNS. Un proxy inteligent DNS este un instrument care vă poate ajuta să deblocați și să accesați HBO Go în Noua Zeelandă, dar nu este cea mai sigură opțiune de acolo. Acest furnizor nu criptează datele utilizatorului, ceea ce explică de ce procesul de deblocare este atât de rapid. Nici conexiunea dvs. de internet și nici adresa IP nu sunt afectate de această conexiune. Doar datele dvs. care determină geo-locația dvs. sunt redirecționate printr-un server desemnat la alegere. Iată cum utilizați un DNS inteligent pentru a debloca HBO Go în Noua Zeelandă.

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți cu un serviciu proxy Smart DNS care acceptă deblocarea HBO Go.
 2. Apoi, trebuie să configurați adresele DNS ale serverului Unlocator pe dispozitivul dvs. de streaming. De asemenea, puteți configura DNS Unlocator pe router.
 3. Accesați HBO Accesați aplicația sau site-ul web.
 4. În sfârșit, bucurați-vă de streaming toate emisiunile și filmele de pe HBO Go din Noua Zeelandă.

Cu Unlocator ca DNS inteligent, veți debloca și accesa peste 200 de canale și puteți accesa totul de oriunde, inclusiv HBO Go.

HBO Go in New Zealand – Final Words

Adevăratul noroc în lume este că poți obține blocuri, restricții sau limitări, indiferent cât de stricte și indiferent de locul în care te-ai afla. Cu ajutorul acestor două dispozitive, VPN și Smart DNS, vi se oferă acces la întregul conținut pe care HBO Go trebuie să îl ofere în Noua Zeelandă. Cai fericiți de streaming.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map