Cum să vizionezi HBO GO în Spania

HBO Go este acasă pentru unele dintre cele mai bune conținuturi din lume. Indiferent dacă căutați filme blockbuster, seriale ucigașe sau emisiuni distractive, HBO te-a acoperit. Ați putea chiar să vizionați HBO Go oriunde doriți în lume, inclusiv Spania, și doar vă vom spune cum. Utilizați un VPN sau DNS inteligent pentru a urmări HBO Go în Spania pe orice dispozitiv.


Cum să vizionezi HBO GO în Spania

Cum să vizionezi HBO GO în Spania

Cum să urmăriți HBO GO în Spania folosind un VPN

HBO Go oferă o gamă largă de conținut distractiv. Are o mulțime de programări originale HBO, speciale de comedie, documentare, spectacole sportive și programare specializată pentru adulți de noapte. cu toate acestea, dacă nu sunteți în afara SUA unde se bazează HBO, este posibil să nu-l puteți accesa. Dacă ați încercat vreodată să accesați HBO Go în timp ce sunteți în străinătate, atunci ați dat probabil următorul mesaj:

Pentru a accesa HBO GO, trebuie să domiciliați în cele cincizeci de state ale Statelor Unite ale Americii.

Dacă domiciliați în această zonă și încă întâmpinați dificultăți, vă rugăm să contactați furnizorul de televiziune.

Acest lucru rezumă destul de mult de ce nu poți să ții cont de HBO Go în timp ce te afli în Spania. Aparent, trebuie să vă aflați în limitele SUA pentru a beneficia de acces la conținutul HBO Go. Vedeți, HBO Go și alte servicii de streaming similare impun restricții pentru cine ajunge să vadă ce. De asemenea, ei pot spune de unde se află acest utilizator, verificând de unde se conectează și asta prin adresa IP, care dezvăluie locația fizică a unuia. Pentru a rezuma, dacă nu sunteți localizat în SUA, nu puteți accesa HBO Go. Din fericire, există un instrument care poate ajuta la rezolvarea acestei probleme în câteva minute și care este un VPN.

Cea mai bună metodă pentru vizualizarea întregului conținut disponibil pe HBO GO în Spania este utilizarea unui furnizor de servicii VPN. Un VPN vă va permite să deblocați întregul conținut blocat pe HBO Go fără efort. VPN-ul va reorganiza informațiile de pe dispozitiv pe site-ul HBO GO și va deveni un mijloc între două gazde. Adică orice informație necesară pentru verificarea locației dvs. va fi redirecționată printr-un tunel digital privat creat de VPN și, în final, prin serverul pe care l-ați ales. Acest lucru vă va permite să obțineți acces complet la întregul conținut preferat de HBO în timp ce sunteți în Spania.

Cum se utilizează un VPN – Pași

Iată pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a debloca HBO Go și a transmite fluxul conținutului său în Spania.

 1. În primul rând, abonați-vă la un furnizor decent de servicii VPN, de preferință ExpressVPN.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația ExpressVPN pe dispozitivul dvs. de streaming.
 3. Acum, lansează aplicația VPN și conectează-te folosind contul VPN.
 4. Conectați-vă la un server situat în SUA, care vă va acorda un Adresa IP americană.
 5. La final, vizitați site-ul sau aplicația HBO Go în timp ce sunteți în Spania.
 6. Transmiteți conținutul HBO Go în timp ce vă aflați în Spania.

VPN-urile sunt o modalitate excelentă de a cripta datele dvs. și de a vă ascunde locația pentru a câștiga libertate și securitate online. Cu un VPN cum ar fi ExpressVPN, obțineți acces la 160 de locații de server din întreaga lume. Aceasta înseamnă că puteți transmite confortabil sute de titluri HBO cu lățime de bandă nelimitată. Monitorizarea și logarea devin cele mai puține griji. În plus, puteți obține un streaming mai rapid în rețelele cu accesoriu ISP. Consultați alți furnizori VPN de pe piață, consultând tabelul de mai jos.

Cum să urmăriți HBO GO în Spania folosind un DNS inteligent

Aveți o altă opțiune pentru a transmite fluxul HBO Go în Spania și aceasta este printr-un proxy Smart DNS. S-ar putea să nu fie cea mai sigură opțiune, cu toate acestea, se termină. Rețineți că acest instrument nu criptează datele utilizatorului, ceea ce explică de ce procesul de deblocare este atât de rapid. De asemenea, nu interferează cu conexiunea la internet și nu vă schimbă adresa IP. Doar datele dvs. care determină geo-locația dvs. sunt redirecționate printr-un server desemnat la alegere. Pe lângă faptul că vă ajută să ocoliți restricțiile regionale online, un Smart DNS este foarte versatil. Funcționează pe majoritatea dispozitivelor și este destul de accesibil. Iată cum puteți debloca HBO Go folosind un Smart DNS în Spania:

 1. În primul rând, trebuie să vă înscrieți cu un serviciu proxy inteligent DNS care acceptă deblocarea HBO Go.
 2. Apoi, trebuie să configurați adresele DNS ale serverului Unlocator pe dispozitivul dvs. de streaming. De asemenea, puteți configura DNS Unlocator pe router.
 3. Accesați site-ul web HBO Go sau aplicația sa și conectați-vă.
 4. În cele din urmă, bucurați-vă de streaming toate cele mai bune spectacole pe care HBO Go le oferă în Spania

Puteți debloca și accesa peste 200 de canale cu Unlocator. Cu acel Smart DNS, veți avea acces la orice, de oriunde, inclusiv HBO Go. Aceasta este o companie daneză, care se concentrează în principal pe metode pentru a ajuta oamenii să ocolească restricțiile regionale privind conținutul. Deși Unlocator nu oferă aceleași protocoale ca și VPN, este capabil să deblocheze tot felul de conținut.

Conținutul HBO GO

HBO, scurtmetraj pentru Home Box Office oferă programare de televiziune premium, precum serii originale, filme teatrale și sporturi live. Iată o listă cu ce oferă HBO Go.

 • Urzeala tronurilor
 • fete
 • Sange adevarat
 • Detectiv adevarat
 • imperiu Boardwalk
 • Limitați-vă entuziasmul
 • HBO Box
 • Nesigur
 • ballers
 • Big Little Lies
 • Westworld
 • Veep
 • Barry
 • Resturile
 • Obiecte ascuțite
 • Deznodământul
 • Magazinul
 • Noaptea din
 • Viciu

Cum să vizionezi HBO GO în Spania – Cuvinte finale

Ce mai astepti? Obțineți acces la HBO Go și transmiteți o cantitate mare de conținut de înaltă calitate în timp ce sunteți în Spania. În prezent, HBO Go este un serviciu TV Everywhere. Cu excepția cazului în care utilizați un VPN sau un DNS inteligent care accesează serviciul este aproape imposibil. Ce metodă alegeți pentru a transmite conținutul HBO Go în Spania? Ce plănuiești să vezi când ești acolo? Spuneți-ne gândurile și sugestiile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos. Consultați cel mai bun VPN pentru HBO Go pentru o perspectivă suplimentară.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map