Како гледати ХБО нордијску ван Скандинавије

Како гледати ХБО Нордиц изван Скандинавије? Постоји добар разлог зашто је ХБО један од најгледанијих ТВ канала на свету. Неуспоредива серија критизираних серија, хит филмова, документарних филмова и спортских догађаја више је него довољна да привуче милионе гледалаца. Таман када сте помислили да ХБО не може бити бољи, сазнаћете о његовој другој верзији у скандинавским земљама.


Како гледати ХБО Нордиц изван Скандинавије

Како гледати ХБО Нордиц изван Скандинавије

Говоримо о ХБО нордијском, најбољем и најбољем. Од висококвалитетних ТВ емисија и програма до њиховог струјања у поузданом ХД-у, ХБО Нордиц показао се као други. Сјајне ствари нису лако достижне, а ХБО Нордиц није доступан у иностранству. Чак и ако живите у скандинавским земљама (Норвешка, Финска, Данска, Шведска) и имате претплату за нордијску ХБО, не можете је стварно гледати било где. Сада нисмо овде да вам кажемо, сврха овог чланка је да вас обавестимо да чак и не морате да живите у било којој од скандинавских земаља да бисте гледали ХБО Нордиц изван Скандиве. Једини начин да се то постигне је виртуална приватна мрежа која добро функционише са иОС оперативним системима, Андроидом, ПЦ-ом и Мац-ом.

Грешке норвешке локације ХБО

Ако покушате да приступите ХБО Нордицу ван Шведске, Данске, Норвешке или Финске, добићете једну од следећих гео-грешака:

ХБО Данска

„Уденфор тилгӕнгелиг регион

Беклагер. Дит ХБО-абоннемент се зове и у овој регији. Прøв иген, нар ду ер тилбаге и ен тилгӕнгелиг регион.

Имате ли проблема с тим да ли желите да разговарате са тим? Молимо вас да се пријавите за ВПН услугу и деактивно. “

ХБО Шведска

„Регион Утанфор

Ако се налазите, ХБО-у неће бити дозвољено да се пријавите. Ванлиген клицка се налази Уппдатера за ваше отварање до ХБО-а, а не више од сервиса до региона.

Проблем са пријавом? Погледајте до ВПН авантура. “

ХБО Норваи

„Икке тилгјенгелиг и денне регионен

Беклагер, мушкарци су укинули ХБО и укинули су се у другим регијама. Форсøк нуди опцију да пошаљете нешто више, али и следеће: Ландене хвор ХБО и други.

Имате ли проблема са тим да ли желите да се придружите? Направите више информација о ВПН-програмеру за догађаје. “

ХБО Финланд

„Каиттоалуеен улкопуолелла

Пахоиттелут, ХБО-тилауксеси еи оле воимасса талла алуеелла. Валитсе Паивита алла јаткааксеси ХБО: н катселуа, кун палаат палвелун каиттоалуеелле.

Етко паасе каиттајатилиллеси? Вармиста, ето ВПН еи оле каитосса. “

Да бисте заобишли било коју од ових грешака ХБО нордијске локације, морате користити ВПН или Смарт ДНС прокије као што ћемо показати у наставку.

Гледајте ХБО Нордиц са ВПН-ом

Због закона о ауторским правима и лиценцирања, гледање ХБО Нордиц у иностранству није баш шетња парком. Међутим, претплата на ВПН услугу може то променити. Када користите ВПН, дозвољено вам је да се повежете са сервером једне од скандинавских земаља у којима је доступан ХБО Нордиц. Потом сте повезани на Интернет под другом ИП адресом и локацијом. Другим речима, ВПН сакрива вашу стварну локацију тако да можете заобићи ограничења веб локација, канала и услуга свих врста. Ево како користите ВПН

 1. Пријавите се код ВПН провајдера (по могућности ЕкпрессВПН).
 2. Преузмите и инсталирајте ВПН апликацију на уређај на којем струјирате ХБО Нордиц садржај.
 3. Покрените апликацију.
 4. Повежите се са сервером у некој од скандинавских земаља.
 5. Откључајте најбољу верзију коју ХБО може да понуди!

ЕкпрессВПН је најбољи провајдер сервиса вани, не правите грешку. ЕкпрессВПН деблокира све главне сервисе за стриминг и нуди изванредне брзине. Овај провајдер заиста се истиче када је реч о стримингу и деблокирању главних сервиса попут Нетфлика, Хулуа, ББЦ иПлаиера и Амазон Приме Видео. За више информација о осталим пружаоцима ВПН услуга, погледајте табелу испод.

Гледајте ХБО Нордиц са Смарт ДНС проки-ом

Постоје и други начини приступа ХБО Нордиц-у осим виртуалне приватне мреже, а то је Смарт ДНС проки. Иако има већи број локација сервера и нуди услуге по повољним ценама, он се не може упоредити са добављачем ВПН услуга. Али будући да СмартДНС сервис не мора да пролази низ компликованих процеса шифровања података (као што то ради и ВПН), то је много брже. Ваша ИП адреса се не мења и не можете заиста да деблокирате све помоћу Смарт ДНС-а (зависи од врсте коју користите). Без обзира, погледајмо како паметни ДНС – онај прави – може вам помоћи да гледате ХБО Нордиц изван Скандинавије:

 1. Пријавите се помоћу Смарт ДНС проки услуге која подржава деблокирање ХБО Нордиц.
 2. Подесите адресе ДНС сервера Унлоцатора на вашем стриминг уређају. Такође можете да конфигуришете Унлоцатор ДНС на вашем рутеру.
 3. Посетите веб локацију ХБО Нордиц или њену самосталну апликацију и пријавите се.
 4. Пренесите све најбоље филмове и емисије које ХБО Нордиц има у продаји.

Мислили смо на исправни Смарт ДНС проки Унлоцатор. Овај ДНС проки вам може одобрити приступ преко 196 канала и на тај начин вам омогућава да стримујете своје омиљене програме са било ког света. Помоћу Унлоцатора ограничења се заобилазе, забране се укидају, а у основи, његови корисници могу приступити свему с било којег места.

Гледајте ХБО Нордијске ван Скандинавије

Не остављајте места разочарању када имате ВПН и Смарт ДНС опције. Можете и приступити ХБО Нордиц-у ако поступите како ми кажемо и следите упутства која смо вам дали горе. Када посјетите ХБО Нордиц изван Шведске, Норвешке, Данске или Финске, сигурно ћете наићи на блокаду. Не дозволите да вам се то догоди када можете нешто учинити по том питању.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map