Како гледати ХБО у Француској

Можете да стримујете било који канал или услугу који желите, а то није зато што гео-ограничења не постоје. То је зато што постоје уређаји попут ВПН-ови и Смарт ДНС прокији то ти помаже заобићи ове гео-ограничења. Дакле, да ли желите да уживате у тренутном и неограничен приступ најбољем ХБО-у емисије, филмови, комедије, спортови и документарни филмови током путовања у Француску? Затим наставите да се крећете да бисте научили како то можете постићи.


Како гледати ХБО у Француској

Како гледати ХБО у Француској

Како гледати ХБО у Француској помоћу ВПН-а

Као амерички експатман у Француској, могли бисте покушати приступити популарној стреаминг услузи ХБО Го током боравка. Нажалост, све што ћете добити је „Није у зони услуга. ХБО Го је подржан само у Сједињеним Државама и одређеним америчким територијама. ” Да бисте избјегли ту поруку, потребна је претплата за ВПН.

Порука о грешци ХБО Го

Порука о грешци ХБО Го

Не само да вам ВПН омогућава приступ садржају који вам није доступан, већ пружа и интернетску сигурност и крајњу приватност. Док ово сигуран тунел преусмерава ваш саобраћај и модификује његову географску локацију, подаци су подвргнути процес шифрирања. Овде је твој подаци примају слојеве сигурности, коју ниједно треће лице не може пресрести. Кроз тај тунел, корисник добија приступ интернету. Међутим, корисник се неће појавити на мрежи где се физички налази. Уместо тога, овај корисник ће приказати свој гео-локација сервера он се повезао.

Добијање ИП адреса тог сервера даће вам предност приступа садржају на месту где год да сте сервер на који сте повезани. Као резултат тога, веб странице, услуге и канали ће веровати да се налазите на истом месту на којем су основани. То значи да ћете стекните приступ свим омиљеним емисијама ХБО-а у Француској:

 1. Морате да имати ВПН претплату попут ЕкпрессВПН.
 2. Друго што морате учинити је преузмите и инсталирајте ВПН апликацију на компатибилном уређају.
 3. Отворите ВПН апликацију на вашем стриминг уређају.
 4. Пријавите се путем ВПН налога сте направили.
 5. Набавите америчку ИП адресу од стране повезивање са америчким сервером.
 6. Само напред и даље проверите веб локацију ХБО Го или самостална апликација.
 7. Седите и опустите се гледање фантастичног садржаја ХБО-а у Француској.

ХБО ГО Унблоцкед инброад

ХБО ГО Унблоцкед инброад

ЕкпрессВПН је добар приказ онога за шта се ВПН залаже. Захваљујући овој претплати, стекао сам приступ бесплатном, сигурном и приватном интернету. Овај провајдер није разочарао на било који начин било да је то била брзина или перформансе.

За додатну погодност, ова компанија нуди љубазна 24/7 служба за кориснике и пролази поред 30-дневна гаранција поврата новца. Таблицу доле можете потражити за остале провајдере услуга који то могу деблокирајте ХБО Идите у Француску ако нисте пронашли ЕкпрессВПН погодан избор.

Како гледати ХБО у Француској помоћу паметног ДНС-а

Дакле, добијање ХБО Го-а у Француској није опција док не користите или ВПН или Смарт ДНС. Оба алата ће вам помоћи набавите ХБО Го у Француску, али један је много бржи од другог. За разлику од онога што ВПН ради, овај паметни ДНС уређај не шифрира све корисничке податке. Уместо тога, он шаље само саобраћај који идентификује гео локацију корисника преко једног од његових одређених сервера. Као резултат тога, корисници приступите садржају који тражите – који се налазе у земљи коју желе. Прођите кроз следеће кораке како бисте деблокирали ХБО Го помоћу Смарт ДНС-а у Француској:

 1. Претплатите се на Смарт ДНС проки услугу то може да деблокира ХБО Го.
 2. Оно што сада следи је конфигурисање Смарт ДНС-а на уређају који користите.
 3. Сад то мораш подесите ДНС сервер Унлоцатора адресе на уређају и конфигурирајте Унлоцатор ДНС на вашем усмјеривачу.
 4. Приступите веб локацији ХБО Го или самосталну апликацију и пријавите се.
 5. Пренесите сав садржај ХБО Го има да понуди.

Најприкладнији Смарт ДНС проки ће вам помоћи да се домогнете приступ преко 200 канала. И на основу тога топло препоручујемо Унлоцатор. Овај провајдер ће вам помоћи набавите ХБО Го у Француску, и можете да користите 7-дневно бесплатно пробно раздобље које нуди ВПН. 

Гледајте ХБО Го ин Франце

Без обзира колико се трудили, без ВПН-а или паметног ДНС-а, приступање ХБО Го-у у Француској скоро је немогуће. Ако вам је безбедност главна брига, идите са ВПН-ом. Међутим, ако вам је приватност последња ствар на уму, тада би вам Смарт ДНС проки могао бити од користи.

Којег провајдера би изабрао? Јавите нам у одељку за коментаре испод.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map