Cum să urmăriți Hotstar în SUA Deblocați în afara Indiei cu proxy VPN

În ciuda faptului că nu am fost în India, am putut să urmăresc Finala Ligii Premier din 2019 din 2019 pe Hotstar. Marele serviciu de streaming indian a stabilit chiar un nou record mondial de streaming cu 18,6 milioane de spectatori în cadrul IPL finale. Nu este chiar incredibil? Pariez că mii au pus mâna pe un VPN sau Smart DNS, la fel ca mine.


Cum să deblochezi și să urmărești Hotstar în afara Indiei cu proxy VPN

Cum să deblochezi și să urmărești Hotstar în afara Indiei cu proxy VPN

De ce este blocată Hotstar în străinătate?

Nu îl urăști doar când primești mesaje de genul: „Acest conținut nu este disponibil în regiunea dvs.” Aceasta este eroarea pe care o primiți atunci când încercați să vizionați videoclipuri live sau la cerere pe Hotstar în afara Indiei. Hotstar este un serviciu video indian la cerere care oferă unele dintre cele mai bune filme și emisiuni TV Bollywood, pe lângă streamingul de sport live.

Hotstar este geo-blocate în afara Indiei. Asta înseamnă că, dacă sunteți un expat indian care trăiește în țară Marea Britanie, SUA, Canada, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Australia, sau în alte părți din străinătate nu puteți viziona Hotstar. Aceste restricții sunt impuse de proprietarii Hotstar care se tem de încălcarea drepturilor de autor și respectă acordurile de licență.

Din fericire, există modalități de a deblochează Hotstar în afara Indiei. Folosind VPN puteți ocoliți restricțiile geografice și vizionați Hotstar în străinătate pe dumneavoastră PC, Mac, Android sau iPhone.

Cum să deblochezi și să urmărești Hotstar în afara Indiei cu VPN

Dacă aveți chef să vizionați un eveniment de cricket de păduchi pe Hotstar în timp ce nu sunteți în India, veți fi foarte dezamăgiți. De ce? Deoarece în loc de o potrivire de cricket, asta veți vedea: „Conținut indisponibil. Conținutul momentan nu este disponibil în regiunea dvs. ”

Hotstar știe dacă sunteți sau nu în India, uitându-vă la adresa dvs. IP. Acest număr atribuit de ISP-ul dvs. vă dezvăluie unde vă aflați, deci trebuie să-l schimbați. Conectându-vă la un VPN, veți putea înlocui adresa dvs. IP cu una indiană. Doar atunci veți putea accesa Hotstar, arătând că se află în India.

Urmareste pasii

Iată cum puteți debloca Hotstar în afara Indiei printr-un VPN:

 1. Selectează Furnizor VPN care operează servere indiene.
 2. În continuare, trebuie să configurați aplicația VPN pe dispozitivul dvs. descărcându-l.
 3. După terminarea procesului de instalare, conectați-vă la un server VPN indian.
 4. Obțineți o adresă IP indiană.
 5. Accesați site-ul web Hotstar sau deschideți aplicația Hotstar.
 6. Transmiteți orice conținut video / audio Hotstar tu vrei.
 7. StarSports, SonyLiv și alte canale bazate pe India devin disponibile.

Cel mai bun VPN pentru Hotstar

ExpressVPN este foarte considerat ca unul dintre cele mai bune VPN-uri de pe piața VPN. Și după ce vă abonați la Politica de returnare a banilor pentru 30 de zile, veți vedea de ce. Nu există nimic pe care acest furnizor nu îl oferă. Din a o gamă largă de locații server la viteze competitive, este clar de ce ExpressVPN a fost în fruntea lor atât de mult timp.

Adăugați la asta, standarde de înaltă securitate, A politică strictă de neregistrare, compatibilitatea dispozitivului, și  Suport pentru chat live 24/7. Deci, dacă doriți să deblocați Hotstar în afara Indiei și în Marea Britanie, Canada, SUA sau Australia, ExpressVPN este exact ceea ce aveți nevoie.

Cum să deblochezi și să urmărești Hotstar în afara Indiei cu un DNS inteligent

Există două modalități prin care poți evita acel mesaj iritant menționat la paragraful de mai sus: Una dintre ele se face printr-un VPN, iar cealaltă este folosirea unui proxy Smart DNS. Deși aceste două metode au diferențele lor, ele conduc la același rezultat, care este deblocarea conținutului. Un DNS inteligent este mai rapid, deoarece nu există nici un proces de criptare, în timp ce un VPN efectuează unul.

Asta explică de ce o VPN este o opțiune mai sigură decât un DNS inteligent. Indiferent de securitate, un DNS inteligent vă poate ajuta ocoliți geo-restricțiile și accesați conținutul doriți prin redirecționarea traficului care determină geo-locația dvs. prin serverele sale. Dacă doriți să vizionați Hotstar în afara Indiei, un proxy inteligent DNS este o metodă pe care ar trebui să o încercați. Urmați acești pași pentru a afla cum să deblocați Hotstar folosind un DNS inteligent:

 1. Pasul unu: înscrieți-vă cu Unlocator. 
 2. Aceste videoclipuri / tutoriale de configurare vă pot ajuta configurați-vă DNS-ul inteligent pe dispozitivul dvs. compatibil.
 3. Acum, vizitați site-ul web Hotstar.
 4. Beneficiați de dvs. acces nelimitat la conținutul Hotstar în timp ce sunteți în străinătate.

Cel mai bun DNS inteligent pentru Hotstar

Dacă doriți un DNS inteligent de încredere, vă sugerez să vă abonați Unlocator. Acest proxy funcționează fenomenal cu ocolind geo-restricțiile de oriunde in jurul lumii. Cu serviciul inteligent DNS al Unlocator, veți accesa deblocați peste 200 de canale.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care preferă să nu se grăbească, puteți beneficia de Proces gratuit de 7 zile. Nu este o perioadă lungă, ci o perioadă decentă de timp pentru tine.

Dispozitive de redare compatibile Hotstar

 • Android
 • Apple TV
 • Windows PC
 • Mac OSX
 • iPhone
 • iPad
 • Chromecast

Alte avantaje ale utilizării VPN

VPN vă permite să deblochează Hotstar în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia, sau oriunde altundeva în afara Indiei, dar acesta nu este singurul beneficiu al utilizării unei rețele private virtuale. Iată o listă de alte lucruri pe care le puteți face în timp ce sunteți conectat la un server VPN.

 • Deblocați canalele de streaming gratuite ca Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, si multe altele.
 • Evitați restricțiile geografice și vizionați canale geoblocate precum American Netfix, Amazon Prime, Hulu, HBO GO, Sky Go, oriunde în lume.
 • Descărcați torrenturile anonim într-un mod care nici ISP-ul, nici furnizorii de conținut nu pot urmări activitățile pe care le desfășurați online.
 • Criptați traficul.
 • Mascați adresa dvs. IP.

Cum să descărcați aplicația Hotstar pe iOS sau Apple TV în afara Indiei

Pentru a instala aplicația Hotstar pe dispozitivul dvs. iOS: iPhone, iPad sau Apple TV în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde, trebuie creați un ID Apple Apple. Următoarele instrucțiuni vă vor ghida în timpul procesului.

 1. De pe computerul dvs. (sau Mac), deconectați-vă din contul iTunes.
 2. Găsiți „magazin” și apoi schimbă-ți regiunea în India. 
 3. Căutați o aplicație gratuită la întâmplare.
 4. Apăsați „Obține”.
 5. Este timpul pentru a crea un cont. Asigură-te că selectați opțiunea „fără card”.
 6. Creați un nou nume de utilizator și o parolă pentru contul tău.
 7. Introduceți o adresă indiană. Puteți crea unul la fakenamegenerator.
 8. În ceea ce privește dispozitivul Apple TV sau iOS, deconectați-vă din contul iTunes din „Setări”.
 9. Acum, conectați-vă cu noul dvs. ID Apple.
 10. În cele din urmă, acum poți descărcați și instalați Hotstar pe Apple TV, iPhone sau iPad, în afara Indiei.

Descărcați aplicația Hotstar pe Android în afara Indiei?

Dacă doriți să descărcați aplicația Hotstar în străinătate, va trebui să efectuați unele modificări ale dvs. Regiunea Magazin Google Play. Pe dispozitivul, telefonul sau tableta dvs. Android, treceți regiunea în India. Pentru mai multe orientări, veți găsi acest articol pe cum să schimbați regiunea Google Play Store în India util.

Cele mai bune emisiuni TV din Hotstar

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Kullfi Kumarr Bajewala
 • Cafea cu Karan
 • Devon Ke Dev … Mahadev
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Sarabhai vs Sarabhai
 • Dance Plus
 • Nazar
 • Pot intra în doamnă?

Urmăriți Hotstar în afara Indiei

Dacă vă pasionează divertismentul sportiv, producțiile Bollywood, conținut unic ca mine, atunci Hotstar este un canal pe care trebuie să îl aveți în biblioteca dvs. Din fericire, puteți folosi VPN sau Smart DNS la deblochează Hotstar în afara Indiei. Nu-i da un al doilea gând și nu-ți face rost Abonament ExpressVPN aici.

Ce crezi despre toate acestea? Aveți o modalitate mai bună de a debloca Hotsar? Dacă da, vă rugăm să împărtășiți secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map