Cum să vizionezi Hotstar în Africa de Sud

Îți place plăcerile de la Bollywood precum numele meu este Khan, Dangal sau Junglee? Sau poate că preferați serialele hindi precum The Office, Criminal Justice și Hostages? Ei bine, atunci Hotstar ar trebui să fie destinația ta. Serviciul video indian la cerere este cel mai popular spectacol local. Are chiar o gamă de producții internaționale celebre precum Avengers Infinity War, The Big Bang Theory și Game of Thrones. Și dacă nu este suficient, canalul de streaming are și ceva pentru toți fanii sportivi de acolo, cum ar fi cricketul ICC CWC, Wimbledon, Bundesliga, Cupa Intercontinentală și multe altele. Cu toate acestea, fanii Hotstar din afara Indiei nu vor putea accesa serviciul din cauza geo-restricțiilor. Cei din Africa de Sud, în special, au nevoie de un VPN pentru a transmite emisiunile preferate din străinătate. Așadar, dacă sunteți unul dintre ei, citiți mai departe pentru a afla cum un VPN poate debloca Hotstar în Africa de Sud.


Cum să vizionezi Hotstar în Africa de Sud

Cum să vizionezi Hotstar în Africa de Sud

Cum să urmăriți Hotstar în Africa de Sud folosind un VPN

Hotstar este acest popular serviciu de streaming video care oferă peste 50.000 de ore de filme, emisiuni TV și evenimente sportive transmise pe 25 de canale tematice. De fapt, acesta are cel mai mare depozit online de filme și emisiuni TV Bollywood în opt limbi indiene. În plus, oferă redare video fără probleme, căutare inteligentă și o interfață de utilizator prietenoasă.

Dar, deoarece canalul de streaming este disponibil numai în teritoriile indiene, singura ta alegere pentru a o debloca este cu o rețea privată virtuală.

Mai bine cunoscut ca VPN, acest instrument canale conexiunea dvs. de internet printr-unul dintre serverele sale la distanță pe care le alegeți. Și pentru a vă proteja datele și confidențialitatea, acesta cifrează toată activitatea dvs. online și piei brute adresa dvs. IP. Aceasta nu vă va păstra doar identitate online ascunsă, dar vă va permite și să ocoli restricțiile geografice.

După ce vă conectați la un alt server, veți primi un nouă adresă IP care se potrivește cu regiunea noii tale rețele. Pur și simplu, dacă vă conectați la un server indian, veți primi un IP indian. Și așa veți putea accesa Hotstar în Africa de Sud, deoarece serviciul VOD va crede că sunteți în raza sa de difuzare.

Cum se instalează un VPN pe dispozitivul dvs. – Pași

Pentru a transmite emisiunile dvs. Hotstar preferate din Africa de Sud, urmați acești pași:

 1. Selectați un serviciu VPN care nu vă compromite securitatea și confidențialitatea online. De asemenea, trebuie să aibă servere rapide optimizate pentru streaming. recomand ExpressVPN.
 2. După ce te-ai înscris, du-te către dispozitivele tale magazin de aplicații pentru a descărca și instala aplicația.
 3. Deschideți aplicația VPN, conectați-vă și conectați-vă la un server din India.
 4. De îndată ce conexiunea va fi stabilită, veți primi o adresă IP indian care o face să pară ca și cum ați fi în interiorul țării.
 5. Acum, du-te la Hotstar și transmite în flux orice vrei. Geo-eroarea „Conținut indisponibil. Conținutul momentan nu este disponibil în regiunea dvs. ” nu va mai apărea pe ecran.

Cele mai bune VPN-uri pentru a debloca Hotstar în Africa de Sud

Dacă doriți să deblocați Hotstar în Africa de Sud, veți avea nevoie ExpressVPN. Este unul dintre cei mai de încredere lideri din industria VPN. Oferă servicii excelente și performanțe solide. L-am folosit când eram în Africa de Sud pentru a urmări versiunea hindi a Oficiului și nu a dezamăgit. A fost foarte ușor de utilizat, și nu am întâlnit orice probleme de tamponare.

Aceasta include un grad militar Criptare AES pe 256 biți, un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS. Mai mult, compania nu păstrează orice date despre activitatea dvs. online. De asemenea, oferă până la cinci conexiuni simultane la dispozitiv, ceea ce înseamnă că puteți proteja toate dispozitivele dvs. folosind un singur cont.

Și veți beneficia, de asemenea, de o Politica de rambursare de 30 de zile asta vă permite să vă recuperați banii în totalitate în cazul în care nu vă place serviciul.

Simțiți-vă liber să consultați celelalte opțiuni premium pentru a debloca Hotstar în Africa de Sud în tabelul de mai jos sau cele mai bune servicii VPN pentru a accesa Hotstar în afara Indiei.

Beneficii VPN

Dacă sunteți un expat indian care locuiește în Africa de Sud, cu siguranță veți simți nevoia să vă înscrieți la un furnizor VPN. Nu puteți accesa conținut indian fără el. Vestea bună este că VPN-urile pot face atât de multe Mai Mult decât deblocarea canalelor. Au foarte multe alte beneficii, și iată câteva dintre ele:

 • Securitate totală și confidențialitate: Rețelele private virtuale criptează activitatea dvs. online și vă păstrați identitatea ascunsă. Acest lucru înseamnă că hackerii, agențiile guvernamentale și chiar ISP-urile nu pot vedea ce faceți.
 • Nu mai accentuează: Întrucât furnizorul dvs. de servicii de internet nu poate vedea ce faceți, nu vă va putea accelera sau încetini conexiunea dacă vizionați prea multe videoclipuri pe YouTube, de exemplu.
 • Evitarea cenzurii guvernamentale: Țări ca China, Coreea de Nord și Siria impune reglementări dure pe internet, cu mai multe site-uri web precum Facebook, YouTube și Twitter blocate. Dar cu un VPN, evitați tot felul de cenzuri online conectându-vă anonim la o altă rețea.
 • Economiseste bani: Obțineți oferte mai bune atunci când faceți cumpărături online, deoarece puteți schimba adresa IP pentru a se potrivi cu țara articolelor dorite.

Urmăriți Hotstar în Africa de Sud

Dacă se întâmplă să fii un fan de cricket sau un iubitor de Bollywood, Hotstar este serviciul pentru tine. Nu contează dacă nu sunteți localizat fizic în India, deoarece rețelele private virtuale vă permit să transmiteți fluxul de la Hotstar oriunde in lume, inclusiv Africa de Sud.

Ați găsit util acest articol? Spune-ne ce părere ai în secțiunea de comentarii de mai jos.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map