Cele mai bune originale Hulu care vin în 2019

În fiecare lună, Hulu vine cu o altă listă de noutăți uimitoare. Cu toate acestea, în timp ce platforma de streaming aduce o multitudine de conținut din întreaga lume, este, de asemenea, un pretendent excelent atunci când vine vorba de originale. 2019 nu va fi altfel. Am aranjat acest ghid ca un tratament din 2019 pentru tine, pentru a-ți păstra obiceiurile de cartofi de canapea de televiziune. Citiți mai departe și aflați ce originaluri Hulu îți vin în drum în acest an.


Originalele lansate pe Hulu în 2019

Pentru a-l opri

Dacă sunteți un american Hulu streamer, veți observa că odată ce părăsiți țara, contul dvs. nu va mai fi funcțional. Acest lucru se datorează geo-restricțiilor, deoarece Hulu este disponibil numai în Statele Unite.

Permiteți-mi să vă dau un exemplu. Am încercat să difuzez Scandal în străinătate, asta am obținut: „Ne pare rău, în prezent biblioteca noastră video nu poate fi transmisă decât în ​​Statele Unite.”

Eroare Hulu

Deci, reședința în afara SUA va duce la blocarea instantaneu. Cu toate acestea, cu un VPN, vă puteți răsfăța locația și puteți părea ca și cum ați naviga în țara liberă. Pentru un ghid detaliat, verificați cum puteți debloca Hulu în străinătate aici. Oh! Inca un lucru. Parcurgerea procesului are nevoie de un furnizor VPN robust. Iată cele de top pentru Hulu.

Originalele Hulu Venite în 2019

Nu voi include Hulu’s Into the Dark în această listă, deoarece un episod este lansat lunar. Deocamdată, lista nu este atât de mare. Dar dacă continuați să verificați, veți observa că o voi actualiza imediat ce apare orice confirmare oficială. Acum, fără alte detalii, iată ce Hulu a păstrat pentru noi în 2019 în catalogul său original:

11 ianuarie

 • Future Men (Sezonul 2)

14 ianuarie

 • Fraude Fyre (documentare)

8 februarie

 • PEN15 (Serie nouă)

15 martie

 • Shrill (Serie nouă)

20 martie

 • Actul (serie nouă)

19 aprilie

 • Ramy (sezonul 1)

26 aprilie

 • The Handmaid’s Tale (sezonul 3) (zvonit)

17 mai

 • Catch-22 (sezonul 1)

1 iunie

 • Întrebați Dr. Ruth (sezonul 1)

21 iunie

 • Cel mai curajos cavaler (sezonul 1)

3 iunie

 • Săptămânal (sezonul 1)

5 iunie

 • The Handmaid’s Tale (sezonul 3)

10 iulie

 • Harlots (sezonul 3)

26 iulie

 • Veronica Mars (sezonul 4)
 • Light as a Feather (sezonul 1)

31 iulie

 • Patru nunți și o înmormântare

16 august

 • The Amazing Johnathan Documentary

21 august

 • jawline
 • This Way Up (Sezonul 1)

2 septembrie

 • De neatins

4 septembrie

 • Wu-Tang: o saga americană

4 octombrie

 • Light as a Feather (sezonul 2)

18 octombrie

 • În căutarea Alaska (sezonul 1)

15 noiembrie

 • Dollface (sezonul 1)

6 decembrie

 • Reprisal (sezonul 1)

13 decembrie

 • Marvel’s Runaways (sezonul 3)

Acest lucru este tot ce avem deocamdată. Există, de asemenea, renașterea seriei Veronica Mars și a lui Harlots. Vor fi lansate cândva în 2019.

Hulu Originals 2019 – Ce să vă așteptați

În afară de adăugările sale lunare de serii și filme, conținutul original este ceea ce face din Hulu platforma mega pe care o are în zilele noastre. Am făcut câteva săpături de când a apărut această listă și permiteți-mi să vă spun, va fi un singur aspect al unui „2019”. Spectacolele pe care le veți vedea mai jos sunt cele care mi-au atras atenția. Așadar, în timp ce așteptați ce va apărea pe Hulu, asigurați-vă că aruncați o privire în partea de sus a originalelor Hulu, în timp ce vă prezint primele 4 opțiuni.

Future Man (Sezonul 2)

Cel de-al doilea sezon începe în 2161. Planul sezonului 1 al grupului de a opri vindecarea să nu se răspândească a eșuat mizerabil. Cu toate acestea, în cronologie, Stu are puterea, deoarece a creat cu succes cura și intenționează să evacueze locuitorii pământului direct pe Marte. Mai mult, Josh a fost solicitat de o organizație misterioasă numită Pointed Circle.

Principalul lor plan este să-l recruteze și să-l oprească pe Stu. Dar chiar îl opresc pe cel rău sau este invers? Pe de altă parte, Tiger se luptă cu identitatea ei biotică și caută o scăpare. În ceea ce privește călătoria în timp, îți poate face mai mult rău decât bine uneori. Deci, pe măsură ce se apropie de echipă, ei trebuie să se ocupe de alegerile pe care le-au făcut și să-și dea seama ce fac în continuare.

 Intrați pe 11 ianuarie pentru o viitoare aventură remarcabilă pe Hulu.

PEN15 (Serie nouă)

Hulu a ales un prim sezon complet de 10 episoade pentru acest spectacol. Face parte din Erskine și Konkle, care de asemenea sunt producători executivi alături de Zvibleman. Seria web de comedie pentru adulți va acoperi versiunile Maya și Anna, în vârstă de treisprezece ani, în afara anului 2000.

În calitate de adolescenți, credeți că probabil că nu se va întâmpla nimic rău, întrucât sunteți doar copii care nu vă îngrijorează. Știu puțin că cea mai bună zi din viața ta se poate transforma în cel mai rău cu accidentul cerebral al unui stilou cu gel.

Iată o privire rapidă la trailerul sezonului.

 

Shrill (Serie nouă)

Aidy Bryant de la SNL este principalul rol principal din această serie. Așadar, s-ar putea să aveți o idee despre cât de amuzant va fi spectacolul. Adaptarea Hulu în 6 părți a lui Lindy West, Shrill: Notes vine pe platforma de streaming pe 15 martie.

Povestea îl va acoperi pe Aidy în rolul lui Annie, o tânără care se luptă să o facă ca jurnalistă în timp ce se ocupă de prietenii răi, de părinții bolnavi și de un șef perfecționist. Annie este convinsă că lumea nu o ia în serios din cauza modului în care arată sau „cântărește”. Prin urmare, ea decide să-și schimbe viața cu una nouă, cu o atitudine nouă, totul nou, dar cu același corp.

 

Actul (serie nouă)

Actul este o serie de antologie sezonieră care spune povești de crimă adevărate uimitoare, mai ciudate decât ficțiunile. La fel ca True Detective, vom aștepta povești diferite pe măsură ce sezoanele vor merge. În ceea ce privește primul, acesta va acoperi articolul 2016 al lui Dean, „Dee Dee, și-a dorit ca fiica ei să fie bolnavă, țiganul și-a dorit ca mama să fie asasinată”.

Povestea urmărește o fată legată de scaunul cu rotile care încearcă să scape de relația toxică pe care o suportă cu mama ei supraprotejatoare. Cu toate acestea, căutarea căilor de a scăpa va dezvălui o mulțime de secrete și, în final, acel secret care duce la crimă.

Mama și-a îndrumat și protejat fiica printr-un număr uluitor de greutăți: boli grave, adăposturi și uraganul Katrina. Este binecunoscută că este o figură admirabilă. Dar în spatele ușilor închise, insecuritățile și nevoia ei de control adesea devin mai bune …

 Pentru a urmări acest thriller de epopee, lansează Hulu pe 20 martie și bucură-te.

Originalele Hulu 2019 – Rezumare

În această epocă a originalității, poate fi greu să ții pasul cu spectacolele care vin la Hulu. Din fericire, nu trebuie să vă zgâriați capul de când am primit spatele. Dă-le spectacolelor un gander și citește-le bine sinopsisul. S-ar putea să-ți găsești seria demnă de binge înainte să apară. Nu uitați să continuați să verificați articolul, deoarece sunt programate să fie adăugate mai multe titluri.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map