Cum să urmărești Hulu în India

Am fost mult timp Utilizator Hulu, și nu aveam să renunț la asta în India. Un anumit nivel de divertisment de calitate este o necesitate pentru călătoriile de afaceri. Spectacolele, programele și filmele vă ajută să vă îndepărtați mintea de lucruri. Natura lui Hulu disponibilitate în India a devenit o preocupare.


Hulu, serviciu de streaming popular și sursa plăcerii de a vedea multe persoane este blocat în India. Dar, a trăi într-o lume condusă de avansarea tehnologiei înseamnă că trebuie să existe modalități Indienii sau expatriații americani din India pot accesa Hulu în ciuda restricțiilor. Într-adevăr, există modalități și ele implică Furnizori de servicii VPN și proxy-uri Smart DNS. 

Cum să urmărești Hulu în India

Cum să urmărești Hulu în India

Cum să urmărești Hulu în India

Primul lucru pe care îl veți vedea când încercați să accesați Hulu în India este acest mesaj: „Ne pare rău, în prezent, biblioteca noastră video poate fi transmisă numai în Statele Unite.” Aceasta înseamnă că Hulu este inaccesibil în afara SUA, iar cel mai sigur mod de a accesa Hulu în străinătate este printr-un VPN.

Mesajul geoblocului Hulu

Mesaj geo-bloc Hulu

Regula este simplă: dacă sunteți în SUA, primiți Hulu. Dacă nu sunteți în SUA, sunteți fără noroc. Deci, de unde vine asta? Totul începe cu acorduri de licență. Hulu își joacă conținutul în SUA de unde este originar. Cu excepția cazului în care alte țări acceptă să difuzeze conținutul Hulu în străinătate, nimeni din afara SUA nu îl poate accesa.

Hulu se asigură că nu se întâmplă acces internațional și neautorizat de plasarea geo-restricțiilor pe conținutul său. Deci, dacă celelalte țări nu achiziționează drepturi de autor pentru prezentarea Hulu, acesta va rămâne inaccesibil celor care nu sunt în SUA.

Pentru a vă pune Hulu la dispoziție în afara SUA, trebuie să vă prefaceți ca și cum sunteți acolo. Singurul lucru care vă dezvăluie geo-locația este adresa dvs. IP. Schimbați acest lucru și veți primi un permis gratuit în orice țară doriți. Obțineți o adresă IP a SUA, și vei face obține privilegiile unui localnic american. Totul în SUA va fi disponibil și vă va fi arătat, crezând că sunteți un rezident real al SUA.

Cum functioneazã?

Așa că este minunat și totul, dar cum faceți să se întâmple asta? Cu un VPN.

Acesta este un instrument de securitate cibernetică asta îți permite schimbați adresa IP și prin asta accesați conținut restricționat geo. VPN preia datele dvs. și le transmite printr-un server (situat în locul ales de dvs.). Apoi, toate datele dvs. par să provină din locația respectivă. Vei fi considerat în mod fals un localnic al țării respective, dar nu pentru o cauză pierdută. Internetul va face doar vă permite să accesați conținut dacă sunteți localizați în același loc în care se află.

În afară de redirecționarea datelor și traficului, VPN nu este numit instrument de securitate cibernetică fără niciun motiv. Când are loc redirecționarea, datele sunt transmise nu doar prin orice tunel, ci printr-unul criptat. Deci, atunci când datele apar, acestea sunt incluse straturi de protocoale care nu pot fi descifrate.

Destul de mult, ceea ce vrei să știi este cum ești tu deblochează Hulu:

 1. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este obțineți un abonament VPN.
 2. Al doilea pas ar fi descărcarea și instalarea aplicației VPN.
 3. Al treilea rând, lansați aplicația VPN.
 4. Acum, trebuie conectați-vă la contul pe care l-ați creat.
 5. Căutați un server VPN american și obțineți o adresă IP americană.
 6. Cu o adresă IP americană, sunteți eligibil acces Hulu.
 7. Mergeți înainte și flux Hulu în India oricand vrei.

Deblocați Hulu în Belgia

Deblocați Hulu în Belgia

Cel mai bun VPN pentru Hulu

Dacă sunteți în căutarea unui VPN suficient de puternic pentru deblochează servicii de streaming majore precum Hulu de oriunde, veți avea nevoie ExpressVPN. Acest VPN și-a adus un nume uriaș datorită lui rețea de server incredibil de mare și servicii excelente. Livrează spectacole puternice la viteze mari si cu niveluri ridicate de securitate.

Proprietățile sale de deblocare și standardele de securitate nu pot fi găsite în nicio VPN, ceea ce face ca ExpressVPN să fie un furnizor nepermis. Pentru informații suplimentare, consultați și alți furnizori VPN afișați în tabelul următor cel mai bun VPN pentru Hulu articol.

Cum să vizionezi Hulu în India folosind un proxy inteligent DNS

Deși un VPN asigură cel mai sigur instrument de deblocare, un Smart DNS se califică drept cel mai rapid. De ce? Datele care trec printr-un server Smart DNS nu suferă nici o criptare. Aceasta înseamnă că adresa IP rămâne aceeași și vizibilă pentru public. Vedeți de ce este mai puțin o opțiune sigură? Dar, în cazul în care nu sunteți în siguranță, vă puteți abona la un DNS inteligent. Tu accesați conținutul preferat la viteze rapide dar cu mai puțină securitate.

Așa puteți deblochează Hulu în India cu un DNS inteligent:

 1. Consultați Unlocator apoi înregistrați-vă pentru un proces gratuit de 7 zile.
 2. Pentru a reuși configurați-vă DNS-ul inteligent, trebuie să urmați aceste videoclipuri / tutoriale de configurare.
 3. Accesați site-ul web Hulu sau cerere.
 4. Esti in? Grozav, atunci a funcționat.

Singurul motiv pentru care am avut succes este pentru că am folosit Unlocator. Rețineți că nu toate proxy-urile Smart DNS pot debloca conținutul dorit. La ce ajungi accesul depinde în mare măsură de ceea ce Smart DNS este capabil.

Cu toate acestea, dacă sunteți abonat la Unlocator, veți ști că aveți peste 200 de canale pe care le puteți debloca. De asemenea, puteți beneficia un proces de 7 zile gratuit. Această opțiune poate fi de mare ajutor pentru cei care au dificultăți în a-și gândi mintea. Este cel mai bun DNS inteligent pe care îl poți folosi.

Urmăriți Hulu în India

Hulu este serviciul final pe care trebuie să îl deblochezi peste hotare. Este primul serviciu de streaming care vă vine în minte atunci când căutați o modalitate de a transmite online filme și emisiuni TV. Nu contează dacă sunteți în India sau la jumătatea drumului din lume, dacă aveți un loc de muncă fie VPN sau Smart DNS, veți primi cu siguranță Hulu streaming în afara SUA.

Ce dispozitiv credeți că veți folosi? Partajați cu noi, indiferent de dispozitivul pe care decideți să vă conectați.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map