Cum să urmăriți Hulu în Noua Zeelandă în minute

Ați încercat să vizionați Hulu în Noua Zeelandă? Dacă da, ați observat cu siguranță gravele geo-blocuri Hulu inforționate asupra tuturor celor din afara SUA. Totuși, nu trebuie să cedați la aceste geo-restricții. Iată 2 instrumente diferite care vă vor permite să urmăriți Hulu în NZ în câteva minute.


Cum să urmăriți Hulu în Noua Zeelandă în minute

Cum să urmăriți Hulu în Noua Zeelandă în minute

Cum să urmăriți Hulu în Noua Zeelandă folosind un VPN

Când încercați să accesați Hulu în afara SUA, veți vedea următoarea eroare:

„Ne pare rău, în prezent biblioteca noastră video poate fi transmisă numai în Statele Unite”

Mesajul geoblocului Hulu

Mesaj geo-bloc Hulu

Primul instrument pe care îl puteți utiliza pentru a accesa Hulu în Noua Zeelandă este un VPN.

În timp ce VPN-urile sunt în principal instrumente de securitate cibernetică, acestea vă permit să vă deteriorați IP-ul și să ocoliți restricțiile regionale cu ușurință.

Lasă-mă să explic.

Un VPN are 2 funcții principale: (1) Criptarea datelor dvs. și (2) redirecționarea traficului folosind propriile servere sigure. Când traficul dvs. este redirecționat, ajungeți să luați o adresă IP publică care să se potrivească cu locația serverului. Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să urmăriți Hulu în Noua Zeelandă este un IP american. Puteți obține acel IP conectându-vă la un server american oferit de VPN.

Iată pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a urmări Hulu în Noua Zeelandă cu un VPN:

 1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN credibil. Asigurați-vă că stați cât mai departe de VPN-urile gratuite, deoarece sunt incredibil de riscante.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN care funcționează pe dispozitivul dvs. Cu furnizori VPN de nivel superior, veți găsi aplicații pregătite pentru Android, iOS, Windows, și MacOS dispozitive.
 3. Lansați aplicația și conectați-vă la un Server american.
 4. Așteptați stabilirea conexiunii. După ce se întâmplă acest lucru, puteți accesa site-ul sau aplicația Hulu și urmăriți conținutul dvs. fără geo-blocuri.

Hulu deblocat

Hulu deblocat

Cel mai bun VPN pentru Hulu

Expertul nostru VPN, Charles, a scris deja o recenzie detaliată a celor mai bune VPN-uri pentru Hulu. În recenzie, Charles a descoperit că ExpressVPN este în topul topurilor atunci când vine vorba de ușurința în utilizare, viteza serverului și fiabilitatea. Acest furnizor de top oferă mai mult de 2000 de servere în 94 de țări, o echipă de 5 stele de asistență pentru clienți accesibilă prin chat live 24 de ore și 7 zile și o garanție de returnare de 30 de zile. Puteți utiliza această garanție pentru a testa serviciul și pentru a vă vedea singur.

Dacă constatați că ExpressVPN nu este furnizorul pentru dvs., încercați să încercați în schimb acești furnizori de nivel superior:

Cum să vizionezi Hulu în Noua Zeelandă folosind un proxy inteligent DNS

Utilizatorii care nu au grijă de avantajele adăugate de securitate ale unui VPN au o altă opțiune de deblocare a Hulu în Noua Zeelandă: un proxy inteligent DNS.

Acum, vreau să notez câteva lucruri aici:

 • Un proxy inteligent DNS nu este un VPN: Nu vă va cripta datele, nu va redirecționa traficul și nu va deteriora IP-ul.
 • Fără viteze lente de internet: Când o VPN îți reorientează traficul, îți încetinește internetul. Furnizorii de nivel superior fac acest lucru într-un mod în care abia se observă, dar unele VPN-uri afectează serios internetul tău. Un proxy inteligent DNS nu va încetini viteza, deoarece nu îți redirecționează traficul.
 • Nu toate proxy-urile inteligente DNS sunt egale: Un proxy Smart DNS este un serviciu la care vă abonați. Fiecare serviciu are propria sa listă de canale pe care le poate debloca. Nu toate proxy-urile Smart DNS vor putea debloca Hulu. Asigurați-vă că vă faceți cercetarea.
 • Este necesară o anumită îndemânare tehnică: Trebuie să configurați proxy-ul inteligent DNS pe dispozitiv pentru ca acesta să funcționeze. Acest proces necesită unele abilități tehnologice, cu toate acestea, un furnizor bun de servicii va avea tutoriale și ghiduri detaliate pentru a vă ajuta în instalare.

Cel mai bun proxy inteligent DNS pentru Hulu

Cel mai bun furnizor de servicii proxy Smart DNS pentru Hulu este Unlocator. Au o listă de canale foarte impresionantă și sunt întotdeauna deschise pentru sugestii cu privire la ce să adăugați în continuare. De asemenea, au ghiduri de configurare excelente și tutoriale video care vă arată cum puteți configura proxy-ul Smart DNS în detaliu.

Pentru a finaliza, oferă tuturor o probă gratuită de 7 zile, fără a fi nevoie de card de credit. Dacă vă abonați la serviciu, veți beneficia, de asemenea, de o politică de rambursare de 14 zile în cazul în care vă răzgândiți.

Urmăriți Hulu în Noua Zeelandă – Gânduri finale

Utilizând un VPN sau un proxy inteligent DNS, veți putea urmări câteva minute Hulu în Noua Zeelandă. Vă rugăm să vă amintiți că nici un VPN și nici un proxy Smart DNS nu vor evita taxa de abonament pe care Hulu o impune. Toate aceste instrumente pot face este să vă ofere posibilitatea de a accesa serviciul, nu vor ocoli taxele de înscriere și înregistrare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map