Како гледати Хулу у Индији

Био сам дуго времена Хулу корисник, и нисам хтео да одустанем од тога у Индији. Неколико нивоа квалитетне забаве је неопходно на пословним путовањима. Емисије, програми и филмови помажу вам да вам одузму разум. Природа Хулу’с доступност у Индији постала је брига.


Хулу, тхе популарни сервис за стриминг и извор ужитка код гледања многих људи блокиран је у Индији. Али, живјети у свијету вођеном напретком технологије значи да морају постојати начини Индијанци или амерички прогнаници у Индији могу приступити Хулу упркос ограничењима. Заиста постоје начини и они укључују ВПН провајдери услуга и Смарт ДНС прокији. 

Како гледати Хулу у Индији

Како гледати Хулу у Индији

Како гледати Хулу у Индији

Прво што ћете видети када покушавате да приступите Хулу у Индији је ова порука: „Жао нам је, тренутно наша видео библиотека може да се емитује само у Сједињеним Државама.“ То значи да Хулу је недоступан изван САД-а, а најсигурнији начин за приступ Хулу у иностранству је путем ВПН-а.

Хулу геоблоцк порука

Порука гео-блока Хулу

Правило је једноставно: Ако сте у САД-у, добићете Хулу. Ако нисте у САД-у, немате среће. Па, одакле ово долази? Све почиње са лиценцни уговори. Хулу свој садржај репродукује у САД-у одакле је и настао. Ако се друге земље не договоре да емитују Хулуов садржај у иностранству, нико ван САД не може приступити њему.

Хулу то осигурава не догађа се међународни и неовлашћени приступ од стране постављање гео-ограничења на његов садржај. Дакле, ако остале земље немају купити ауторска права за излагање Хулу-а, остаће недоступан онима који нису у САД-у.

Да би вам Хулу био доступан изван САД-а, морате се претварати да сте тамо. Једина ствар која открива вашу гео-локацију јесте ваша ИП адреса. Промените то и добићете бесплатан пролаз у било коју земљу коју желите. Набавите ИП адресу у САД-у, и ти ћеш стекните привилегије америчког локалца. Све у САД-у биће вам доступно и приказано, мислећи да сте прави становник САД-а.

Како то функционише?

То је сјајно и све, али како то учинити? Са ВПН-ом.

Ово је алат за циберсецурити то вам омогућава промените ИП адресу и тиме приступите гео-ограниченом садржају. ВПН узима ваше податке и прослеђује их путем сервера (који се налази на месту које сте изабрали). Онда се чини да сви ваши подаци долазе са те одређене локације. Лажно ћете се сматрати локалним лицем те земље, али не због изгубљеног разлога. Само Интернет омогућавају вам приступ садржају ако се налазите на истом месту где је.

Осим преусмеравања података и промета, ВПН се без разлога назива и алатом за цибер-безбедност. Када дође до преусмеравања, подаци се преносе не само било којим тунелом, већ и шифрованим. Када се подаци појаве, они су умотани у њих слојеви протокола који се не могу дешифровати.

Доста тога, оно што желите знати је како ви деблокирај Хулу:

 1. Прво што треба да урадите је добити ВПН претплату.
 2. Други корак би био преузимање и инсталирање ВПН апликације.
 3. Трећа по реду, покрените ВПН апликацију.
 4. Сад то мораш пријавите се на налог који сте отворили.
 5. Потражите амерички ВПН сервер и стећи америчку ИП адресу.
 6. Са америчком ИП адресом, испуњавате услове приступ Хулу.
 7. Само напред и ток Хулу у Индију када год хођеш.

Деблокирајте Хулу у Белгији

Деблокирајте Хулу у Белгији

Најбољи ВПН за Хулу

Ако тражите ВПН који је довољно јак деблокирајте главне сервисе за струјање попут Хулу било где, требат ће вам ЕкпрессВПН. Овај ВПН је захваљујући себи направио огромно име невероватно велика мрежа сервера и одличне услуге. Испоручује снажне представе у велике брзине и са висок ниво сигурности.

Његова својства деблокирања и безбедносни стандарди не могу се наћи ни у једном ВПН-у, што ЕкпрессВПН чини провајдером који се не може користити. За додатне информације погледајте остале ВПН провајдере приказане у следећој табели као и ову најбољи ВПН за Хулу чланак.

Како гледати Хулу у Индији користећи Смарт ДНС проки

Иако ВПН чини најсигурнији алат за деблокирање, паметни ДНС квалификује се као најбржи. Зашто? Подаци који пролазе кроз Смарт ДНС сервер не подвргавају се никаквом шифрирању. То значи да ће ИП адреса остати иста и видљива јавности. Да ли видите зашто је то мање сигурна опција? Али, у случају да нисте били сигурни, можете се претплатити на Смарт ДНС. ти приступите свом омиљеном садржају великом брзином али уз мање сигурности.

Овако можете деблокирајте Хулу у Индији паметним ДНС-ом:

 1. Погледајте Унлоцатор а затим се пријавите за бесплатно 7-дневно пробно време.
 2. Да успешно конфигуришите Смарт ДНС, морате да пратите ове видео / подуке за подешавање.
 3. Посетите веб локацију Хулу или апликације.
 4. Да ли сте у? Одлично, тада је успело.

Једини разлог зашто сам био успешан је тај што сам се навикао Унлоцатор. Имајте на уму да нису сви Смарт ДНС проки-и могу деблокирати жељени садржај. До чега приступ у великој мери зависи од тога за шта је Смарт ДНС способан.

Међутим, ако сте претплаћени на Унлоцатор, знат ћете да имате преко 200 канала које можете да деблокирате. Од тога можете имати и користи 7-дневно бесплатно пробно време. Ова опција може бити од велике користи онима који имају потешкоћа у одлучивању. То је најбољи паметни ДНС са којим можете да се бавите.

Гледајте Хулу у Индији

Хулу је врхунска услуга коју морате да деблокирате у иностранству. То је прва услуга стриминга која вам пада на памет када тражите начин за стреаминг филмова и ТВ емисија на мрежи. Није важно да ли сте у Индији или на пола света, ако се запослите било ВПН или Смарт ДНС, дефинитивно ћете добити Хулу струји изван САД-а.

Који уређај мислите да ћете користити? Поделите са нама било који уређај на који се одлучите повезати.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map